Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Dieta 1000 kalorii po kopenhaskiej - kto wchodzi ???

Polecane posty

mialam z nim i znajomymi jechac nad wode ale musze w pracy siedziec.to powiedział ze ak beda wracactowstapia do mnie i zrobimy impreze.wiec nie bedziemy sami ale i tak fajnie ze ma byc.ale czy wypali sie okaze.dzieki triskel a moze lepiej napisac narazie \"nie dziekuje\" by nie zapeszac

Hej dziewczyny w sumie to mało się orientuje w waszych sprawach bo zaglądłam tu rzadko ale się poprawię bo mystery mnie goni :-P Mystery sorka za pytanie ale ile masz lat?? mówiłaś że Twoja siostra jest w moim wieku i że Ty masz córkę (dobrzez zrozumiałam?) pozdrawiam Was wszystkie i wracam do swoich obowiązków papappa

Gość
gagateczku przejrzyj topik o dicie kapuścianej tam ci odpwiedziałam. Mam córkę a jakże - łobuz nieprzeciętny, mam 26 wiosen i co jeszcze mam przed wami obnażyć ?? :-P ;-)

Cześć. Jeżeli nie macie nic przeciwko temu to chętnie się do Was dołaczę. Jak wszystkim, którzy sa na diecie potrzebne mi wsparcie. Diety zaczynałam wiele razy ale zawsze brakowało mi silnej woli żeby na nich wytrzymać. Pomyslałam, że jak dołączę do jakiejś grupy to będzie mi łatwiej. Chciałabym schudnąć 12 kg. Zdecydowałam się na dietę 1000 kcal, bo po drastycznych dietach efekt jo-jo u mnie murowany. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

hej witaj wsród nas :) pewnie ze wspierac bedziemy życze swietnych efektów i dużo wytrwałosci powodzenia napisz cos o sobie wiecej

HEJ !!! moge do was sie przylaczyc?? widze ze u was sporo sie pisze :D a to najwazniejsze :) pisalam tez na innym topiku dzis ale tam echo..:) moze napisze cos o sobie:) jeszcze w styczniu wazylam 74 kg i postanowilam sie wziasc za siebie i podzialalo. w kwietniu osiagnelam 60 kg i trzymam do tej pory:) ale przez ostatnie dni czuje sie ociezala choc dalej jest 60 kg. Postanowilam zrzucic jakies 2-4 kg:) pozdrawiam

witaj lucy - im wiecej tym lepiej.a jaka diete stosujesz? napisz jak udało ci sie zrzucic te kg moze komus pomoga twoje rady pozdrawiam

a wiec diete sama sobie ulozylam:) nie jadlam ziemniakow, pieczywa bialego, smazonych potraw, kluskow(ktore uwielbiam:) ) jezdzialm na rowerku stacjonarnym po 5-10 km dziennie w zaleznosci na ile mialam ochote i sily :), czasami basen i oczywiscie cwiczenia w domu. duzo wody i roznych herbatek:) a tak musze sie przyznac ze kupilam sobie nowe 2 pary dzinsow i jedna z nich to biodrowki (prawdziwy dzins bez dodatkow gumy- nie wiem jak fachowo to sie nazywa:) ) i zauwazylam ze jak ubiore obcisla bluzeczke to troche widac mi faldki:P wiec moze te kg ktore chce jeszcze zrzucic jakos zlikwiduja je ;) a dzis zjadlam jajko gotowane, teraz robie sobie piers z kurczaka zapiekana w foli i salatke z malego ogorka zielonego pomidorka i papryki:) aha mam 22 lata i pochodze ze slaska :)

:) ja mam 21 jestem z opolskiego. bardzo dobrze ci idzie zrzucanie kg wiec i te 2 -4 tez ci sienapewno uda. ja dzisiaj wypilam kawe, zjadłam kromke chleba z serem i maluska buleczke. na obiad musli z mlekiem i to by było na tyle :P od wtorku chodze na aerobik w basenie :) ponoc fajne efekty. na razy w tygodniou po godzinie .dzisiaj zadzwonietam i sie spytam ile taki bajer bedzie wynosil.jutro wam powiem.

Gość
witam nowe i stare piękne panie :-D LUCY A skąd ze Śląska - bo ja też :-) i jestem pod cięzkim wrażeniem twoich efektów. ja męczę moją kapuścianą - ale nie jestem głodna - ze zarłam 2 kg arbuza i 2 jabłka :-P a w domku zuuuupppkkkkaaaa gallathea jasne że nie mamy nic przeciwko - w kupie siła a i zaparcie może być wieksze :-P zapraszam na www.dieta.pl po zarejestrowaniu można suuper liczyc zjedzone kalorie - jaest dużo przepisów, jadłospisów i dietek. ja dizś @ - 65 kg (po @ pewnie z 64 - 63.5) 164 cm i 1 dzień dietki na zupce kapuścianej

ja jestem z okolic katowic :D ja tez kiedys stosowalam diete kapusciana (moze 4 kg mi ubylo) ale pozostal wstret do tej zupy :P a kopenhaska tez stosowalam ale na mnie wybitnie nie dzialala jak pomysle o tym szpinaku az mnie ciary przechodza (a lubie szpinak ale dobrze przyprawiony ):) mysle tez na rzuceniem palenia ale jakos nie moge sie zmobilizowac...:( moze ktoras z was tez rzuci razem ze mna?? nie przegladalam calego topiku.ale na moim poprzednim mielismy taka tabelke gdzie byl wpisany wzrost, waga a potem dopisywalysmy raz w tygodniu np. w czwartek aktualna wage (widac bylo czy sa jakies postepy) czy macie cos takiego??

aha tabelka wygladala mniej wiecej tak: LUCY ****168 cm*** 60kg(31.08)*** (i tu pozniej co tydzien wpisywano kolejna date i wage) co wy na to ?? Nie chce sie z tym narzucac ale jak nie macie czegos podobnego to fajnie zrobic i wtedy kazda dopisze siebie i potem co tydzien bedziemy kopiowac ostatnia tabelke i tylko dopisywac wyniki. Mam nadzieje ze cos rozumiecie z tego mojej pisaniny ;)

Gość Latka
Mystery - cos mi się nie zgadza z ta grupą wsparcia.. nie wiem dlaczego, ale czuje, ze jestes do mnie lekko uprzedzona, za każdym razem gdy coś napiszę natychmiast się mnie czepiasz, jak proponuje coś od siebie to od razu lekko krytykujesz i znów się czepiasz, ( Tylko nie udawaj, ze tak nie jest - wystarczy się cofnąć w wypowiedziach ) po raz kolejny - zażartowałam z nowym topikiem o diecie kapuścianej i od razu zostałam "skarcona". Trochę mnie to męczy i dlatego ostatnio nie pisałam, Jak to powiadają nie bede sie pchała tam gdzie mnie najwyraźniej nie chca.. Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn, trzymajcie się i chce czytać, że z tygodnia na tydzień ubywa Wam kilogramów !!! :-) :-)

hej ja byłabym za taka tabelka.raz w tygodniu by było dobrze. co do palenia to własnie staram sie rzucic.efekt.6 dni nie palilam.pozniej 3 papierosy.dzien bez fajek,pozniej 2 papierossy a wczoraj 3 :( najgorsze sa imprezy :( nie daje rady po alkoholu nie palic.

latka co sie dzieje bo ja chyba w temacie nie jestem mimo ze czytam wszystko. bedziemy cie wspierac , nawet jak czasem nie bedziemy sie zgadzac z wypowiedziami innych.Tak to juz niestety jest ze im wiecej osób tym wiecej zdan na różne tematy.Wracaj słonko do nas :)

ja tez jak przyjdzie weekend to piwko i odrazu musi byc papieros.. dzis wypalilam 4 i znow mi sie chce ...:( to fajnie wiec zrobmy tabelke:) tylko trzeba wpisac wszystkie odchudzajace sie a ze nowa jestem to moze felina ty ja zrobisz??:> i mozna tez ustalic date cotygodniowego wazenia ?? podajcie jakis dzien i wtedy bedziemy sie wpisywac:) LUCY *****168cm**** 60kg(31,08)*** mozna teraz kopiowac to co napisalam i poprostu sie dopisywac:)

LUCY *****168cm**** 60kg(31,08)*** FELINA21 ******* 168***** MAGGI22 ******** MYSTERY ******* LATKA ******* LESNA ******* TRISKEL ****** JAKO ZE WIEM ZE NIE KAZDY MA DOSTEP DO WAGI TO PROPONUJE CZWARTEK LUB PIATEK CO TYDZIEN KAZDA W CIAGU TYCH 2 DNI BY WPISAŁA SWOJA AKTUALNA WAGE(O ILE CHCE). CO WY NA TO ZARAZ DOPISZE RESZTE TYLKO NICKI MUSZE SPISAC :p

LUCY *****168cm**** 60kg(31,08)*** GAGATEXX ******* FELINA21 ******* 168***** MAGI22 ******** MYSTERY ******* LATKA ******* LESNA ******* TRISKELL ****** GALLATHEA ****** PRZEMĄDRZAŁA ****** ZDOLNOSCI MANUALNYCH NIE MAM WIEM ZE TABELKA KRZYWA :p WIEC MOZE KTOS POPRAWI JUTRO I POJUTRZE JEZELI SIE ZGADZACIE TO UZUPEŁNIJCIE JA PROSZE :) JEZELI KOGOS POMINEŁAM TO SORKI.. KURDE DUZYMI LITERAMI PISZE :( UPS

LUCY *****168cm**** 60kg(31,08)*** GAGATEXX ******* FELINA21 ******* 168***** MAGI22 ******** MYSTERY ******* LATKA ******* LESNA ******* TRISKELL ****** GALLATHEA ****** PRZEMĄDRZAŁA ****** ZDOLNOSCI MANUALNYCH NIE MAM WIEM ZE TABELKA KRZYWA :p WIEC MOZE KTOS POPRAWI JUTRO I POJUTRZE JEZELI SIE ZGADZACIE TO UZUPEŁNIJCIE JA PROSZE :) JEZELI KOGOS POMINEŁAM TO SORKI.. KURDE DUZYMI LITERAMI PISZE :( UPS

Gość fiołek84
a gdzie wy wszystkie jestescie?? :( :(

no i jak zwykle przy rozpoczeciu diety caly czas mysle o jedzeniu ... a jak wy robicie z kolacja tzn jecie tylko do 18. bo ja tak robie :)

Jedzenie wieczorem to mój odwieczny problem. Wtedy najbardziej jestem głodna. Cały dzień jakoś się trzymam a nawet nie jest to dla mnie wielkim wyrzeczeniem. Za to wieczór to istna walka ze sobą. Często długo pracuję i późno wracam do domu a wtedy dopiero mam czas żeby spokojnie zjeść. Dodatkowym problemem jest brak ruchu. mam siedzącą pracę. Nigdy nie byłam wyjątkowo usportowiona, ale teraz to już jest tragedia. Staram sie ćwiczyć codziennie rano. Jednak to wszystko za mało.Choć brak czasu to pewnie tylko wymówka.

Chętnie dopisze się do tabelki z wymiarami. Tylko nie wiem jak. Czy ktoś mógłby wpisać moje dane? wzrost 157 cm, dzisiejszaw waga 62 kg. A noi jak już podaję takie dane to: mam 27 lat i pochodzę z Łodzi.

Hellooo wszystkim ja dziś wszamałam około 450kcl ale napewno jeszcze coś dziś zjem :-) mam 168cm i 57,5kg (dzisiaj a ile to będzie jutro to niewiem) zakończę dietę na wadze 56 lub 55 i to będe musiałą utrzymać ach Mystery ja też mam dziś @ ale jakoś w tym miesiącu lekko ją przechodzę bo czasami mam tak złe samopoczucie że jak to mówią z kijem nie podchodź. masz rację goń mnie to mi pomoże pozdrowienia dla wszystkich i trzymam kciuki a co do tych fajek, ja też niepotrafie rzucić, a może poprostu niechce mi sie bo najgorsze jest to że lubię palić a najbardziej z rana i po jedzeniu (wtedy mam szybszą przemiane materi niewiem czemu), po kawce z rana i fajeczku zaraz lece na kibelek więc co dziewczyny to ja też sie tam wpiszę w tą tabelkę

LUCY *****168cm**** 60kg(31,08)*** GAGATEXX ******* FELINA21 ******* 168***** MAGI22 ******** MYSTERY ******* LATKA ******* LESNA ******* TRISKELL ****** GALLATHEA ******157*****62(31,08)*** PRZEMĄDRZAŁA ****** poprostu kopiujemy :) i przy swoim nicku wpisujesz wage i date :):) a ja juz zjadlam kolacje :) grahamke z bialym serem do wieczorka herbatki w woda:)

LUCY *****168cm**** 60kg(31,08)*** GAGATEXXX ****168****57,5(31.08)*** FELINA21 ******* 168***** MAGI22 ******** MYSTERY ******* LATKA ******* LESNA ******* TRISKELL ****** GALLATHEA ****** PRZEMĄDRZAŁA ******