Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaankieta

Od kiedy było widać Wasz brzuszek???

Polecane posty

Gość ciekawskaankieta

Tak pytam z ciekawości, bo u mnie jeszcze nie widać, podobno za wcześnie :) Jak możecie to wpiszcie też ile przytyłyście, w którym jesteście tygodniu :))) Buziaki dla wszystkich mam!!!

Gość jestem w 10 tygodniu
i juz trochę widAĆ

Gość ciekawskaankieta
Ale masz fajnie, :) wiem, że jeszcze mi się pewnie zdąży znudzić, ale jak na razie, to nie mogę się doczekać... I dzięki za odpowiedź :) :) :)

Gość aaaaaaaaa
a czy w 7 , czy 8 tyg.widac juz cos?to znaczy brzuch

Gość ciekawskaankieta
aaaaaaaaa - za wcześnie

Hej, u mnie brzuszek był widoczny dopiero pod koniec 4-tego miesiąca. Wcześniej tylko wydawało mi się, że się powiększył, a nikt nic nie zauważał,to ponoć normalne :))) Pozdrawiam, Gosia

Gość ciekawskaankieta
TMT --- a co to ma do topiku??? A kysz mi stąd!!! skye --- dzięki za odpowiedź :) Ktoś jeszcze???

Gość ciekawskaankieta
A może poprostu za dużo jem. Chyna sobie wypije senes bo kurde za dużo tego dobrego

Gość ciekawskaankieta
podszywaczom MÓWIMY STANOWCZE NIE!!!

Gość Mamuska1
Witam, ja na początku czwartego miesiąca nie mogłam już dopiąć żadnych spodni sprzed ciąży :(. W ciągu 9 miesięcy przytyłam 23 kg, a 6 mies. od porodu wróciłam do dawnej wagi :) mam prośbę, zagłosujcie na śmieszne zdjęcie Ali :D)) http://www.danviva.pl/galeria/show.php?idf=337 dziękuję i pozdrawiam :) 🌻

Od końca 4 miesiąca - przestałam włazić w dżinsy, obcisłe sukienki zapinane z tyłu na zamek :) itd. chociaż przytyłam jak dotąd tylko 4 kg.

Pierwsza ciąża - byłam w 7 miesiącu i ludzie nie wiedzieli o tym że jestem w ciąży bo nie było widać :) chociaż w spodnie \"przedciążowe\" już nie mogłam się wbić od 5 miesiąca. Druga ciąża - bęben wyskoczył mi w 5 miesiącu i potem już tylko rósł w zastraszającym tempie :)

Gość ciekawskaankieta
Dzięki za odpowiedzi :) Kto jeszcze się podzieli jak to było u Niej??? :) :) :)

Heh - z tym brzuszkiem to jest tak że on na poczatku to jest odczuwalny tylko dla Ciebie. Przestajesz się mieścić w spodnie w pasie i przeważnie zaczyna się to około 12 tc. Ale na zewnątrz to nie widać jeszcze dość długo. U mnie taka mikro \"opuchlizna\" pojawiła się koło 20 tc (jak chodziłam w czymś bardzo obcisłym to było widać lekkie zaokrąglenie, ale tak na prawdę wzrost brzusia zaczął się u mnie od 24 tc. Jezu - wtedy to normalnie zaczął rosnąć z dnia na dzień. Teraz jestem w 34 tc to mam taki wieeeeeeelki że ledwo chodzę i nie mogę sobie butów zawiązać :) - 110 cm w obwodzie (dla porównania przed ciążą - 64 cm - hehehehe)

Gość Widac ciążę
tak od 5 - tego miesiąca. ^-ty miesiąc ciąża jest na pewno widoczna :-D

Gość przyszłamamuśka
jestem w 30 tygodniu i do tej pory przytyłam niecąle 4 kg,brzuszek zaczeło byc widac od 6 miesiaca,teraz wyglądam jak bym połknęła arbuza w całości pozdrawiam

Gość bajaderka
boże, dziewczyno! jaki senes? chcesz poronić? absolutnie żadnych przeczyzszczających specyfików nawet ziołowych, senes też może cię solidnie przeczyścić.

Gość bajaderka
boże, dziewczyno! jaki senes? chcesz poronić? absolutnie żadnych przeczyzszczających specyfików nawet ziołowych, senes też może cię solidnie przeczyścić.

Gość izkagd
jestem w 13tc i brzuszek juz ładnie zaokrąglony , ale mam przodozgięcie macicy więc dltego szybciej widać w poprzedniej ciąży przybrałam 34 kg szok wyglądałam jak nie powiem co.A brzuszek wysadza w nocy nie wiem dlaczego. Spoko głowy do góry mam siostre bliźniaczke o m-c dłużej w ciąży i nic po niej nie widać ale jest ogólnie pulchniejsza-to też ma znaczenie

Gość klaudia22
ja jestem na poczatku 15 tygodnia w sumie to spodnie sprzed ciazy juz sa ciasne ale jeszcze moge je nosic i sie bez problemu dopinam przytylam ponad trzy kilo juz ale ciazowego brzuszka jeszcze nie widac wkoncu sie go doczekam, narazie nie musi tak szybko rosnac bo 29 grudnia mam slub :-)

Ja jestem w 23 tygodniu i mam taka mala pileczke. W 18 tygodniu jechalam do polski z plaskim brzuchem, nic nie bylo widac. W 19 tygodniu dostalam solidnego pierwszego kopniaka, i tak juz w 21 tygodniu wracajac do siebie widac bylo brzuszek. Sama sie dziwilam bo to raptem dwa tygodnie jak sie pojawil.

Co do kg to u mnie bylo tak. Jak sie dowiedzialam o ciazy to wazylam 63 kg. Przez pierwsze dwa miesiace schudlam 6 kg, poniewaz mialam potworne mdlosci. Teraz jest 23 tydzien i waze 65 kg. Powodzenia z Dzidzia!!!

Gość jest a co ma nie byc
od 6 tygodnia a w 10 to juz bardzo widoczny

Gość gwaideczka******
ja jestemn w 11 tg ciazy dla mnie jest jakby bardziej widoczny, ale inni tego nie zauważają. Ale szczególnie wieczorem brzuch mi jakoś "wywala" :P narazie przytylam kilogram, mimo tego ze wymiotowałam :(

Gość aat
u mnie caly czas widac a w ciazy nie jestem :(

Gość a oto streszczenia
jestem w 19tc i już coś widać, ale niewiele ;), więc jesli ktoś nie wie, że jestem w ciąży, to może nie poznać; natomiast ja zauważyłam "podniesienie się" brzuszka w 3. miesiącu

Gość ja bardzo malo
przytylam w ciazy nawet pod koniec ciazy mialam bardzo maly brzuszek bo przytylam z 8 kg jestem wogole bardzo szczupla i dlugo nie bylo wogole widac ze bylam w ciazy

Gość ja bardzo malo
i do konca ciazy nosilam swoje ciuchy sprzed ciazy ale naprawde przytylam tylko 8 kg wiec to nieduzo

Gość kasss
ja jestem w 18 tyg i brzuszek juz troche mam wogole ja od poczatku ciazy zaczelam tyc i jak narazie przytylo mi sie jakies 7 kg:PP poszlo mi starsznie w boki i tyleczek:PP mam nadzieje ze nie bede wygladala po porodzie jak słon:D pozdrawiam cieplo:*