Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23058

szampon z czarnej rzepy - jakiej firmy???

Polecane posty

Gość 23058

własnie jakiej firmy? czy te tanie polskie szampony sprawdzają sie?

Gość joanna jest dobra

Gość no sorry
ale Joanna akurat jest beznadziejna szczególnie dla długich włosów

Gość ja ma długie włosy
i nie narzekam na szampon Joanny. Prawdopodobnie zalezy to też od tego czy ma się cienkie czy grube włosy, czy proste i kręcone, suche czy tłuste...

eva natura, ale koniecznie trzeba stosować z odżywką tej samej linii, bo inaczej włosy są nie do rozczesania

Gość bez loginu
ziaja :)

Gość a ja lubię
Seboradin Inter Fragrances i Seboravit Farmony (mimo, że śmierdzi i słabo się pieni)

Szampon to nie wiem ale rewelacyjna jest odżywka z rzepy z joanny. Wiem że ta firma nie zawsze się sprawdza, ale kiedyś przez przypadek trafiłam na próbke tej odżywki i włosy były naprawde super

Gość Irisss
Proponuję jednak Joannę - z serii Rzepa. Mam włosy długie, a nawet bardzo długie, gęste i uważam, że dobrze je pielęgnuje. Z rozczesywaniem przy tej dlugości zawsze miałam problem, niezależnie od szamponu, więc to raczej nie wina produktu, a specyfiki włosa. szampon bardzo dobrze myje i odświeża włosy. Do kompletu proponuję wzmacniającą odżywkę - wtedy włoski rozczeszą się bez problemu, na końcówki lub odstające pasemka - serum z tej samej serii. Jeśli ktoś chce włosy dodatkowo wzmocnić - dodatkowo kuracja lub ampułki. Całość takiego zestawu to koszt około 20 - 25 zł, a działa rewelacyjnie,

Gość kalakin
proponuję szampon firmy "Barwa" - jak dla mnie rewelacja !

Gość glaukomia
Ja mam od dłuższego czasu problem z przetłuszczaniem się skóry głowy i cery również. Akurat u mnie nie jest to problem zwiazany z hormonami. Próbowałam i drogich szamponów Loreal, szamponów dla dzieci.. zacvęłam myć włosy codziennie.. i zaczęły mi włosy wypadać o zgrozo bardziej intensywnie. Siegnełam ostatanio po serię Joanny czarna rzepa (ok. 6 zł za kązdą sztukę o niebo taniej!)- kupiłam szampon z zieloną etykieta, odzywkę do włosów i tonik kuracja do wcierania w skóre głowy oraz serum an suche końcółki. Stosuję juz miesiąc i po 2 tyodniach - JUPI!- mogę już myć głoiłe co drugi dzień! Włosy wciąż jeszze wypadają.. ale myslę, że na efekty dalsze jeszcze trzeba z miesiąc co najmniej poczekać. Sprawdźcie też i zweryfkujcie co jecie.. bo mimo wszystko to co jemy albo truje albo uzdrawia. Powodzena życzę wszystkim walczącym z problemami skóry głowy!

Gość jeden_moment
Moja wspóllokatorka używa Joanny i sobie chwali. A z innymi firmami nie wiem jak jest, bo ja czarnej rzepy nie używam, wole normalne drogeryjne szampony, ładnie pachnące :)