Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ninna

Szukam ludzi z wwy...

Polecane posty

żeby nie było, że pacan większy jestem niz jestem ninna - masz całkowita racje - i mówie to powaznie - po raz pierwszy dzisiaj :P

wiem pacan, wiem... dobry chłopak z Ciebie w gruncie rzeczy :) ściski w pasie, chyba się miniemy ze żmijką, bo ja też się za chwilę zawijam. miłego wieczoru milusińscy i do jutra futra, pa!

wiem pacan, wiem... dobry chłopak z Ciebie w gruncie rzeczy :) ściski w pasie, chyba się miniemy ze żmijką, bo ja też się za chwilę zawijam. miłego wieczoru milusińscy i do jutra futra, pa!

też się melduję, ale z ubraniem na bakier. ciekawe, czy mnie nie odeślą do domu za perwersyjność.... ;)

🖐️Dzień Doberek Paniom 🌻 🌻 🌻 [kwi🌻at] 🌻[ kwiat] 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 świeżo zerwane, polne, z łąki mojego porannego wypasu :D

w sensie, bluzka mi dość silnie prześwituje. ale właśnie widziała mnie kadrowa i nic nie powiedziała... pozostaje mi mieć nadzieję, że maila nie przyśle z głębokimi przemyśleniami inspirowanymi moją bluzką ;) nie wiem jak u Was w pracy, ale u mnie są ostatnio dziwne jazdy na temat ubierania się. w piątki mamy tzw. casual day i jak już człowiek niby może się ubrać po luzacku to staje przed szafą i nadal nie wie, co mu jeszcze wolno a czego zdecydowanie nie. np. jeansów nie możemy. chore.

ooo!... hej pacan :) tęskniłyśmy ze żmijką za Tobą ;)

[pytanie na marginesie: jak się wstawia te kwiatki, ręce i inne takie?..]

ja również za wami mocno tęskniłem :D ninna nawet tej Twojej bluzki nie widziłem (niestety :() a już mi sie podoba :P

pacan, podoba się nie tylko Tobie. mam stado facetów w pracy, taka branża. dzięki za linka, idę poczytać. jak tam wczoraj? sponiewierałeś się bardzo? ;)

oj dziewczyny - jestem nadal sponiewierany a czuję sie jak pomięta i zużyta torebka po herbacie expresowej :P ale red bull mam nadzieje mnie postawi na nogi :D

żmijka cos taka milcząca - na grilu byłaś wczoraj i dzisiaj sił brakuje? :P hm... ninna potrzebujesz kija do opędzania sie od facetów? sliwka to chyba wpadła w kompot i do nas dzisiaj nie zawita

hej pacanie ninna powinni nakrzyczec na ciebie tak jak na mnie wyobrazcie sobie ze juz cala firma wie ze dostalam ochrzan wtedy za ubranie co za plotkarze!!

ktoś mnie wołał ? dzień dobry!! U mnie dziś luzik -szefowie wybyli wiec mozna złapać oddech :) i strój u mnie też dziś na pół oficjalny. Wiecie byłam wczoraj w kinie na \"Człowiek pies\" i przyznam że szczena mi opadła jak zobaczyłam co potrafi zrobić ze swoim ciałem Jet Li ;) buziak 😘

ninna ale masz chociaz fajnych tych facetow w firmie?? bo u mnie to jeden mi sie podoba i to do tego zajety wiec nawet z nim nie gadam :)

dziewczyny nie dajcie się zgrzybiałym lampucerom :P ubierajcie sie w to co lubicie i w czym jest wam dobrze hm... podkolanóweczki... transparentne bluzki... uwielbiam wasz styl :D

ad fajnych facetów w firmie - raczej deficyt. jest jeden powalający wyglądem, ale to wszystko, co ma do zaoferowania. pozostali raczej średnia krajowa, czyli nic szczególnego. ad ubrania jeszcze - nakrzyczeć to nie nakrzyczą, ale mogę np. dostać upomnienie, albo mogą mnie wysłać do domu, żebym się przebrała. już kiedyś tak miałam, za jeansy właśnie ;) bo ja jestem trochę typ niepokorny i nie chciałam przyjąć do wiadomości, że faktycznie w jeansach nie wolno ;)

jak to... nie masz gdzie chodzić w jeansach??..... wszędzie, poza pracą!

żmijka, na ulicach?... to chyba innymi ulicami chodzimy. albo mamy inny gust. mnie się bardzo rzadko facet z wyglądu podoba. właśnie, jacy faceci Wam się podobają? ;)