Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ząbek

żel wybielający 35

Polecane posty

Gość Boyy19
Madmłazel zauważ że to jest ta sama lampa co i tamta za niecałe 20 zł:) identyczna i nawet ten sam żel 35%. Sadze że to własnie ten żel pomaga wybielić ząbki, a nie cudowne własciwości lampy plazmowej:) ja sam zaryzykuję i kupię sam żel, bez lampy, jezeli perła mi nie pomoże, bo jak na razie tak jak już wspomniałem efektów nie widać-pewnie przez tą slinę. Mnie również bolą zęby po dłuższym stosowaniu białej perły, tylko że ja zakładam ostatnio na noc, bo jakoś nie mogę w tych aplikatorach chodzić, zbyt męczące to dla mnie jest. Do osoby która ma problem z aplikatorami: nie martw się, na pewno nie jesteś sama. Mnie aplikatory totalnie wkurzają, dzis ze złości jeden wrzuciłem do gorącej wody a potem rozerwałem:[ wrrrr. Na początku biała perla troszkę "wyżerała" mi dziasła, ale tak delikatnie, myślę że po uzyciu żelu 35 % będzie gorzej. No ale cóż...chcesz byc piękny cierp. Więc nie rezygnuj. Zakładaj na noc, wtedy nie będziesz widziała tej sliny;) a efekt po jakimś czasie powinien nastapic.

Gość madmłazel
nie panikuj :) mi tez tam sie slina dostaje. ja wogole przez przypadek wurzucialm swoje szczeki i teraz mi zostala tlyko jedna zapasowa :) ale radze sobie najpierw dokocnze gore a potem ja zanurze do wodu i uformuje na dol i przedluze do 40 godzin wybielanie :) a co do trzymania na noc to jak ty to robisz? slina ci nie wycieka na poduszke ? i do tych szczek ? ja to musze co pare minut zmieniac gaziki jak mam szczesli bo jak tego nie zrobie to mi slina wycieka jak groznemu bulterierowi :D dzis bymna noc zalozyla ale zaslinie sie na smierc hahah

Gość Boyy19
Haha no to nieźle;) Ja w gaziki się nie bawię... nie wytrzymałbym psychicznie, straszny nerwus ze mnie. Czy się ślinie? hmm raczej nie. Spie na plecach. Tylko ciężko zasnąć z takim czymś na zebach, ajjj cięzko. Potem jeszcze budze się rano, przeszkadza mi cos. I wiem że już wtedy żel nie działa, a i tak nie zdejmuje bo mi się nie chce, zbyt zaspany jestem;) Dziś tez założę do snu, to chociaż w nocy utrzymam te aplikatory na zebach przynajmniej te 30 min, bo w dzien nie daję rady.

Gość Boyy19
Ps. ja nie patrze na czas, nie licze ile godzin trzymam aplikatory na zebach, bede używał do momentu kiedy mi się żel skonczy:) a potem kupie ten z allegro 35%. Widziałem jeszcze 25% ale jednak mocniejszy kupię, najwyżej potem będę leczył dziąsła.

Gość madmłazel
boy a co na to twoja mama dentystka? nie lepiej jak ma sie taka mame jakos doradzic jej czy moze wybielic lepsza metoda niz zel?

Gość Boyy19
Ja nie ingeruję w jej życie zawodowe, tak jak ona ma nie ingerowac w moje życie prywatne. Poza tym jest przeciwko wybielaniu, uważa że te wszystkie specyfiki niszczą szkliwo.... kiedys stwierdziła, że protezy mi nie zafunduje:P no i pewnie ma rację, zbyt częste stosowanie środkow nazębnych, nawet zwykłej pasty powoduje "zdarcie" szkliwa, więc trzeba uważac i nie przesadzac z tym dbaniem o swoj śnieżnobiały usmiech.

Gość no tak boy i madmlazel
ale przeciez jak ślina wcieka to to momentalnie żel wypłukuje i już nic nie wybiela więc jak tu się nie przejmować :) zrsztą boy napisał ,że u niego eektu ni ma a to dlatego,że ta głupia ślina... :( ja np teraz rano nałożyłam sobie żel poprostu na zęby bez aplkatorów :D i chodzę od 30 minut z szerokim uśmiechem :D

Gość madmłazel
ciekawe czy jak sie uszkodzi sszkliwo czy to mozna jakos naprawic u dentysty .. a co to wpyplukiwania zelu przez sline to on sie nei wyplucze z tych szczek najwyzej zmiesza sie ze slina, co wcale nie spowoduje ze si enie wybiela zabki tylko to poprostu opoznia wybielanie, wiec jak mzoesz to chodz w tych szczekach dluzej ja nawet po 2 godziny chdozilam 2 albo 3 razy dziennie jak moglam i bylam w domu. , choc 2 godziny trudno wytrzymac. ale 1,5 godziny jest ok wtedy szybko widac efekty aha ija tez nei zauwazyalam efektow wiec postamnowilam przerwac wybielanie obu szczek i wybielam tylko gore :) i wtedy widze roznice bo dolniejsze sa bardziej zolte :) a wogole to jest tez taki preparat z bialej perly. nazywa si ebiala perla simple i ona jest z pedzelkiem i nanosi sie to na zabki i nie zaklada szczek ale to jest raczej jako podtrzymanie efektu bieli a nie doglebne wybielanie ) tak mi sie wydaje przynajmniej

Gość madmłazel
odnalazlam kilku sprzedawcóz allegro ktorzy sprzedaja te 35% zele wybielajace z lampami i w ich pozytywnych komentarzach wybralam pare osob ktore jakis czas temu kupily te zele napisalam do nich mejle z zapytaniem czy maja potych zelach zabki biale czy sniezno biale jakkartka papieru. nikt nie osiagnal snieznobialego efektu wybielenia. pare osob nawet wyslalo mi zdjecia ktore robili przed i po i musze wam poweidziec ze taki sam efekt ja osiagnelam biala perla co oni tym wysokoprocentowym zelem. postanowilam wiec nei zamawiac tego zelu a poprostu przedluzyc wybielanie perłą. do 40 moze do 50 godzin zobacze :) na razie zuzylam dopiero jedna tubkę a górna szczeka juz jest po 30 godzinach wybielania a dolna na 18 godzinie. poniewaz zgubilam szczeki wiec radze sobie tlyko z jedna wiec gore powybielam do 40 moze 50 godzin i zajme sie dolna szczeką :) wogole zabki sa bardziej bielsze w swietle dziennym . w pomieszczeniu to sa takie normlane ale jak wezme lusterko i podejde do okna to sa tak biale jak bialkowki moich oczu :)

Fajnie madmłazel, że się dowiedziałaś czegoś konkretnego o tym żelu 35%. To już wiemy, że nie warto go kupować. Ja jeszcze cały czas wybielam, chociaż minęło już 30 godzin. Zużyłam dopiero 1 tubkę. Ja też najbardziej lubię patrzeć w lusterko w świetle dziennym. Wtedy zęby wyglądają super. Wczoraj zobaczyłam swoje zęby na zdjęciu i efekt jest rewelacyjny :)

Gość madmłazel
ja tez tego 35% nie zamawiam, mam zamiar poprostu zuzyc druga tubke perly.. tylko moim problemem jest to ze bola mnie zeby jest wybielam dluzej niz pol godziny dziennie.. nie wiem czemu bo mam je zdrowe. bola mnie jedynki dwojki i trojki moze dlatego ze wczsniej przesadzalam i wybielalam po 5 godzin dziennie i cos mi sie tam uszkodzilo :( no ale i tak chce wybelic bardziej wiec pol godzinki dziennie wybielam i ejst ok nie bolą :) a co tych szczek to wlasnie nie wiem czy sa w aptekach ale chetnie sie jutro dowiem bo ja zgubilam 2 szczeki i teraz mam tlyko jedna :( a takie wybielanie po koleji na kazda szczeke to mi sie wydluzy w nieskonczonoscmajac tylko jedna.. koniecznie musze kupic drugą mam nadzieje ze beda miec w aptece..

Gość madmłazel
aha i zapomnialam dodac ze pozdrawiam oczywiscie wszystkich maniaków białych ząbków :D :*

Gość Boyy
Witam. No i efekty w koncu już jakieś są;) Przedtem miałem ząbki lekko kremowe - pewnie od palenia. NO i w koncu coś widać. Już teraz dostaję komplementy że mam niezłe zęby, a co powiedzą za miesiąc....:)

Gość do boyy
No a jak sobie radzisz ze śliną ? dalej takie ślinitoki masz ? :P ja jakos nie widze nadzeiji jełsi chodzi o to bo osttanio wlasnie patrzyłam po 30 minutach czy jest zel w aplikatorze i nieststy ale TYLKO ślina :(

Gość madmłazel
nabank byl tam zel :) poprostu on sie zmieszal ze slina a jest przezroczysty wiec go nie widzisz:) jesli chcesz sprawdzic cz tamjest faktycznie zel to jak wyjmiesz wylucz porzadnie usta a potem posmakuj jezykiem te sline :) na pewno poczujesz smak tego zelu ( on jest niezbyt fajny wiec od razu go wyczujesz)

Gość No wiesz madmlazel
ze tak robilam :) i wiem,ze on ma dosc ostry smak, wiec wiedzialam,ze jak wloze jezyk do aplikatora to poczuje czy jest w nim zel i nieststy ale ani troche niczego innego jak sliny nie poczulam :/

Gość madmłazel
wiesz tak na odleglosc to moge jedynie powiedziec ze albo wkladasz tam za duzo zelu , jakja wkaldalam za duzo to jakims cudem tammi slina naplywala .. ale moim zdaniem to poprostu zle odcisnkenalas je na zebach, bo to nie chodzi az tak bardzo o odcisniecie tam gdzie sa zeby ale tam gdzie sie aplikator konczy ( na brzegach) czyli mocno do dziąsle trzeba przysicnac aha a powiedz mi tlyko raz je zanurzalas w goracej wodzie?? bo ja przed zgubieniem dolnej szczeki zanurzalam ja 2 razy i powiem ci ze pozniej mi slina naplyala bo te szczeki nie byly juz sztywne tlyko miekkie.. nie wolno 2 razy zanurzac w goracej wodzie bo one pozniej dorbze nie przylegają... i do dolnej tez mi naplywala slina ale i tak sie wybieliły :) wiec sie nie martw zobacz po kilku godzinach wybielania i mowie ci najlpiej wybielaja tlyko jedna szczeke przez pare godzin moze z 10 czy 12 i zoabczysz ze sie bedzie roznila od drugiej ( zacnzij od grornej bo jest na widoku )

Gość No wiesz madmlazel
No wlasnie tak robi - wybielam górna pierw :) ale to dopeiro chyba 3 h wybielania- efektów zero :) co do aplikatora to faktycznie skupiałam sie by przylegał do zębów a nie do podniebienia - może tu tkwi błąd :) a moczyłam go hohoho razy :p bo pisalo,ze mozna czynność formowania aplikatorów powtarzać :)

Gość No wiesz madmlazel
Jak przy jakiejś 15 h nie bedzie efektów to wtedy zacznę sie w ogóle martwić :P narazie jeszcze żyje nadzieją :p

Gość boyy
Nie zwracam uwagi na tą ślinę:) Na 100% dostaje sie do aplikatorow,ale to mi nie przeszkadza. Najważniejsze że już jakieś efekty widac. Nie wiem ile godzin wybielałem, ale teraz każdej nocy zakładam i tak śpię. Chociaż zauważyłem, że ten żel podrażnia gardło, bo ostatnio czuję efekty uboczne.

Gość madmłazel
boy bo ty jak spisz to go zjadasz :) heheh dlatego ja wole w dzien zreszta z moim slinotokiem to by bylo niemozliwe takei noce wybielanie

Gość ok dogory

Gość madmłazel
ten link jest do białej perły simple. ona nie jest do typowego wybielania tlyko sluzy jako podtrzymywacz koloru. najpierw trzeba wybielic zeby te 30 godzin normlna białą perła a pozniej po jakism czasei mozna ra zna jakis czs sosowac biala perłe simple zeby usunac przebarwienia po herbacie czy kawie. ale ona nie jest baza wybielania

kupiłem tą białą perłę i pisze, że trzeba miec 16 lat a ja jeszcze 16 nie mam... wie ktoś może dlaczego można używać od 16 lat?

Gość madmłazel
bo 16 latek ma zeby slabiutkie chodzi o to zeby wiecej krzywdy nie zrobic niz to cale wybielanie jest warte... a ile masz lat? bo jak 15 to mysle ze mozesz ale jak mniej to lepiej nie przesadzaj albo poprobuj w krotkim czasie np 15 min a nie pol godziny

Gość implore
biala perla jest swietnym zelem stosuje juz 2 raz i jestem bardzo zadowolony :) dzialanie widac juz po trzech sesjach i sa bardzo trwale :)

Gość madmłazel
kto stosuje biala perle dluzej niz 30 godzin? ciekawa jestem czy efekt bedzie bielszy

Gość hej wszystkim
:) ja chyba trace nadzieje :p u mnie zero efektów choc moja mama twierdzi,ze lekko mi zęby się rozjaśniły ale ja tego nie widze ponadto mam problem bo przy samych dziąsłach tak jakby sa nadal żółte a miejscami takie białe plamy :o juz nie chodzi o te plamy:p bo z daleka zeby dzięi temu wyglądają jaśniej :D tylko o to ze przy dziąsłach sa brzydkie :o

Gość madmłazel
poczekaj do konca wybielania :) plamy znikna ja mialam na przyklad kły bardziej zolte niz reszta zebow i tez myslalam ze to jakos dziwnie wyjdzie ze reszta bedzie biala a kly zostana zolte ale jak dobieglam do 30 godziny wszystko sie zrownalo :) wszystkie sa sliczne biale