Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ząbek

żel wybielający 35

Polecane posty

Gość nutria ag
no to co z tymi whitestrips blendamed? czy ktoś wie dlaczego ich nigdzie nie ma???????????????????/[tylko one mi pomogą.....myślę o nich wciąż[to chyba miłość..]]

No ale przeciez te paski sa mało skuteczne i efekt jesli jest widoczny to tylko na 6 przednich zebach. Tam jest chyba stężenie 6 % o ile sie dobrze orientuje;) Poszukaj na allegro tam na pewno coś takiego sie znajdzie powodzenia:)

Ja jestem w trakcie \"przylepiania\"plasterkow white strips i musze wam powiedziec ze jestem baaaardzo zadowolona.Ja tez myslalam ze mam zolta kosc no i lubilam sie w ten sposob pocieszac.A do tego jeszcze kawa,papierochy...efekt wiadomy. Zuzylam dopieroro polowe plasterkow a moje zabki sa juz tak biale jak nigdy dotad.Zaznaczam jeszcze ze ja przyklejam tylko raz dziennie,choc powinno sie 2x,ale efekt jest zadziwiajacy.I pomyslec ze za 70zl mozna sprawic sobie tyle radosci...

Gość NoRAM
tez jestem w trakcie stosowania tego zelu 35%. U mnie juz po pierwszym zabiegu 30 min bylo widac roznice . Mam korone wiec moge porownywac. Warto przed zabiegiem posmarowac dziasla wazelina i wieczorem myc zeby zelem elmex z podwyzszona zawartoscia fluoru. Na podraznione dziasla szalwia 2x dziennie. I nie noc tego dluzej niz 30 min bo to jest bardzo silny specyfik. Efekty beda - nic na sile. pozdrawiam rozmawialem z osoba ktora jest juz po zabiegu. Efekty miala po 2/3. Zabiegi robila co 2/3 dni bo miala bardzo podraznione dziasla. Mowi ze wczesniej miala zeby wyraznie zolte a teraz sa biale jak kartka papieru. :) ja dzisiaj bede mial 2 zabieg

Gość kicia77
a ja mam pytanie , czy ten zel , ktory zakupil zabek..hihihi...dziala rowniez na plomby..mam z przodu mala plombke i boje sie ,ze po wbieleniu wszystko stanie sie jasniejsze oprocz tego wlasnie wypelnienia ...

Gość GoHa19
co kupic? zel colgate whitening? czy cos mocniejszego? dodam ze rowniez jak noRAM mysle ze mam zolta kosc.. i nie chce tracic npieniedzy na niedziałające srodki. co radzicie????

Gość NoRAM
up, up chyba zaden srodek nie wybiela plab. Ale co za problem? po wybieleniu i ustabilizowaniu sie koloru (ok 2 tyg po ostatniej kuracji) idziesz do dentysty i wymieniasz plombe na jasniejsza. up ten zel 35% kosztuje 75 zl wiec nie jest to specjalnie duzo. radze zaczac od tego bo faktycznie nie chcialbym po zabiegach u dentysty ktore kosztuja kilkaset zl dowiedziec sie ze nic z tego. pozdrawiam

Gość NoRAM
btw Ząbek jak efekty?

Gość zuza78
wkurzylam sie bo w opiniach o tym zelu wszyscy pisza jak to szybko otrzymali przesylke, a chyba nie njawazniejsze jest to jak szybko sie cos dostanie tylko jaki efekt stosowania tego produktu...napiszcie bo sie waham ,,,nie wiem czy kupic i czy pomoze...nie mam zabarwien od kawy i wina...mam po prostu kosc sloniowa.....i mam wypelnienia...ktos juz to probowal? i jeszce kjedno..wiem ,ze zeby stosowac jakiekolwiek srodki tzreba miec w 100% wyleczone zeby,,,,ja o swoje dbam ,ale czy nie lepiej najpierw skonsultowac do z dentysta? a jak mi wyleca plomby?

Gość nutria ag
ja uważam że lepiej nie ryzykować z tymi preparatami z allegro niewiadomego pochodzenia... tak naprawdę to nawet nie wiecie co to jest i jakie ma działanie i potencjalne efekty uboczne ...to jest chemia niewiadomo czy dopuszczona nawet do obrotu... ja dalej się upieram przy whitestrips blendamed tylko nie mogę ich znależć nigdzie, widziałam efekty mojej siostrze wybieliło zęby a miała nieładne delikatnie mówiąc,a brat w sumie nie musiał bo nie ma żółtych ale jak je zastosował no to już błyskał totalnie uzębieniem ,ja użyłam tylko jednego paska na spróbowanie a już zauważyłam że coś ruszyło i zęby się robią takie gładziutkie po nich jak wypolerowane....co tu dużo gadać muszę je dorwać tylko GDZIE?

Gość afrogirl
Panie Josue!! prosze mi powiedziec jak dlugo utrzymuje sie efekt dzialania tych paskow? i co z przebarwieniami mam w 2ce przebarwienie i dentysta powiezial mi ze to nieladnie wyjdzie

Gość Ola_24
A ja stosowalam zel Colgate, a teraz mam Aquafresh. Zel nawet dzialal, ale nie mialam snieznobialych zebow po calej kuracji. Aquafresh uzywam od 3 dni, wiec na razie nic nie widac.

Gość bialutkie zabki
Ja jestem w trakcie używania simply advanced, minął dopiero 4 dzionek a już białe ząbki się pojawiają, więc nic innego mi nie pozostaje jak usmiechac sie i usmiechac :-)

Gość PitMaster
ja juz 2 raz uzyłem zelu 35% ...najgorsze sa pierwsze 3 minuty :( a potem juz prawie nic nie czuć...efekty narazie minimane...wiec poczekam

Gość syns
za drogie te wszystkie specyfiki mdla mnie:( moze zna ktos cos tanszego?

Gość białabulinka18
ja stosowałam tzn jestem w trakcie stosowania pasków whitestrips i powiem szczerze ze byłam zadowolona przez pierwsze 2 dni! Teraz mam straszne białe plamy na zębach których wczesniej nie miałam! Zawsze miałam białe zęby ale chciałam żeby były jeszcze bielsze bo zaczełam palić dlatego sie na nie zdecydowałam teraz załuje chce wrócić do mojego wczesniejszego zabarwienia zebów:( Czy ktoś może mi powiedziec czy miał podobny przypadek? dajcie znać:) pozndrawiam

Gość Podlasiak
Ja uzywam "Bialej perly" i jest świetna. Narazie stosowalej ją na górną szczękę i widać róznice więc zabralem się za dolna bo jak to wyglada. Fakt ze stosuję już ją 3-4 tygodnie ;] Oczywiście najpierw konsultacja z dentystami!!! I kazali mi zostawić paski w spokoju, ze to nie jest dla mnie. Więc jak tylko powiedzialem o perle do powiedzieli ze slyszeli o niej i nie jest tak szkodliwa. Nie wiem o co tu chodzi, bo przeciez każdy zabieg jest szkodliwy. Pamiętajcie, że to chodzi o nasze zęby i ich "zdrowie", trzeba uważać na nie żeby nie przegąć i je znieszczyć =proteza

Gość jkljljk
a co to jest ta biała perła i ile kosztuje

nie polecam tego żelu sama go kupiłam i uzywałam.Tylko mi dziasła popaliło a stosowałam go co 3 dni.średni efekt.po jakims czasie jak zagoiły mi się dziasła to kupiłam sobie paski blendamed whitestrips i sa zajebiste jednym słowem .Ładnie wybieliły mi zęby i bez adnych skutków ubocntch,bo jak uywałam tego zelu to zey mnie bolały jak piłam za zimny napój czy za goraca cherbate

Gość Perełeczka
hmmmm...ja uzywam białej perły i mówiąc szczerze jestem bardzo zadowolona...widac efekty juz po 3 zastosowaniu...i zabieg nie jest tak bolesny jak tu inni opisuja po tym zelu 35...:/ ten zel to chyba jakas sciema....bo taki bół....chyba jednak lepiej nie cierpiec i kupic cos lzejszego....bo to jest zdecydowanie za mocne i nie zdrowe....mówie wam kupcie sobie białą perłe jest naprawde znana w miare tania bo kosztuje w okolicy 56-58 zł...i naprawde jest bezpieczna i zdrowa...wiem to od dentystów...a zabieg wybielania u dentysty kosztuje 200 zł....a wiec jest tez stosunkowo nie drogi.... jak jakies pytanka to piszcie....:):):):): pozdrawki

Hello Wam wszytskim !!! Kupiłam już drugie opakowanie białej perły i jedyne co mi sie w niej nie podoba to bol dziąseł ale juz sobie dałam z tym rade :) wystarczyło ze nadmiar żelu czyli to co wypłyneło mi na dziąsła wytarłam chusteczka i włozyłam sobie taki paseczek zrobiony z połowy zwykłej chusteczki higienicznej na dziasła i nic mnie juz nie boli :) wystarczy 2 tyg stosowania i widac duzy efekt przynajmniej w moim przypadku !!! duzo ludzi mi powiedziało ze mam bardzo białe zęby :)

Gość białabulinka18
Chyba sobie kupie tą biała perłę! Od zakończenia mojej kuracji z paskami whitestrips mineły juz ponad 2 miesiące a moje zęby sa takie jak wczesniej czyli bez różnicy .... nie wiem właśnie gdzie mozna kupić ta białą perłe ile kosztuje i jak ona wyglada? że co to taka zwykła pasta???? :)

Gość Perełeczka
posłuchaj biała perła to zel wybielający o 10 % stezeniu...masz w zestawie 3 nakładki plastikowe które formujesz do kształtu zębów najp[ierw moczac go w goracej wodzie...potem formujesz go i nanosisz na te nakładki zel...nakładasz i nosisz przez jakis czas to zalezy ile masz wolnegoczasu mozesz i 30 min , a mozesz i 2 h..a wiec to zalezy od Ciebie ale naprawde jest dobra..przedewszystkim zabiegi nie sa bolesne a minus tego wybielania jak kazdego innego jest tylko ciut wieksza nadwrazliwosc zeboów.....ale to mały szczegół i naprawde do przezycia...a biała perła kosztuje koło 58 zł....i mozna ja kupic w lepszej aptece....a wic jest ogólnie dostepna...i jest naprawde bardzo dobra...polecam!!!!1

Gość Podlasiak
Ja zapłaciłem za nią tylko 46zł. Nie wiem dlaczego kupujecie tam co drożej;)

Gość koksa
Cześć! Ja też polecam Białą perłę, jeśli się boicie zaryzykować i wyłożyć 50 -60 zł na ten żel, to zróbcie tak jak ja. Mianowicie opakowanie zawiera 2 tubki i trzy wkładki, więc można kupić go na pół ze znajomą. Trochę się obawiałam tego zelu, wiec na próbę wybielałam tylko górną szczękę (w podziale przypadła mi 1 wkładka). Teraz jestem b. zadowolona. Żel jest super. Polecam. I ważne, żel wystarcza na bardzo długo! Pozdrawiam Koksa

Gość koksa
Dodam jeszcze, że mnie dziasła nie bolały. Może to zalezy od osobistej wrażliwości na karbamid? Pa!

Gość aras
Szkoda ze zabek nie opowiedzial do konca jakie mial efekty stosowania tego zelu !!!! Jesli jeszcze jestes na forum to opisz jakie efekty!!!

Gość purple pill
Na allegro kosztuje on niecałe 30 zł, a nie 70..

Gość zmierzam sobie ja kupic
i jutro wyprobuje 1 raz:) biale zabki jako prezent na swieta:);)

Gość paulaaaa
dziewczyny nie uzywajcie tego;(;( moja dentystka powiedziala ze tego zelu uzywa sie TYLKO i WYLACZNIE na zeby MARTWE!!!! spytajcie lepiej swoich dentystow zanim tego uzyjecie blagam was bo tez chcialam to kupic ale na szczescie dowiedzialam sie co to jest kilka razy powtarzala mi to ze to ma drastyczne dzialanie na zeby:(