Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ząbek

żel wybielający 35

Polecane posty

Gość madmłazel
ja tez jestem na 2 ale jestem dopiero na 19 godzinie wybielania wiec mysle ze zanim dojde do 30 godziny do bede miala te najjasniejsze. a ty po ilu godzinach juz jestes ?

Gość kawipola
Powiem wam ze wyprobowalam biala perle na sobie i jestem zachwycona. To serio dziala. Jest niesamowicie wydajny i bardzo skuteczy. Goraco polecam:-)

Gość madmłazel
jak często uzywacie białej perły? raz dziennie po pol godziny czy moze po kilka godzin?

ja też mam za sobą ok.19 godzin, tylko wydaje mi się, że moje wybielanie stanęło w miejscu. W sumie zostało jeszcze sporo godzin to może jeszcze będę miała 1. Wybielam 2x dziennie po ok. 25 minut.

Gość madmłazel
mi tez sie wydaje ze moje wybielanie staneło w miejscu.. moze jak dotrwam do 30 to bedzie lepiej :) i tak jest cudnie w porownianiu z tym co było boje sie tylko ze bede musiala zrezygnowac w pewnych rzeczy.. bo wyczytałam ze nie mozna pic na przyklad sokow z czarnej porzeczki i innych rzeczy ktore maja ciemne barwniki.. jak ja wytrzymam bez czerwonego wina ?

To wybielamy dalej i czekamy na efekt. Daj znać jak osiągniesz \"1\". Śmiać mi się chce, bo jak zaczynałam wybielanie to założyłam, że ten drugi odcień mi wystarczy, a teraz kiedy już taki mam chcę więcej. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja nie mam zamiaru rezygnować z wina czy herbaty. Chyba i tak bym nie wytrzymała. Najwyżej powtórzę wybielanie, bo w końcu poznałam tani i skuteczny sposób:)

Gość madmłazel
ja tez nie mam zamiaru rezygnowac.. choc powiem ci ze dla mnie pol godziny nawet 3 razy dziennie to malo.. chce szybszego efektu dlatego trzymam godzine lub poltorej godziny ..ale czesto potem mnie bolą zeby ..moze powinnam zainwestowac w jakas paste na wrazliwe zeby ..sensodyne czy jakas taką.. za 50 pare złotych miec takie bialutkie zęby jak gwiazdy hollywood to rewelacja a czy ktos uzywa moze Białej Perły Simple??? w instrukcji w białej perle jest napisane ze powinno się ja uzywac dla podtrzymania efeektu białej perły..ale nie wiem co to jest ta Biała Perła Simple.. jest tylko napisane ze nakłada sie to na zeby jakims pędzelkiem ale czy tez sie zakłada te silikonowe szczeki czy co ?

Gość monika1357
Ja jestem na 9 godzinie i nie widzę różnicy :( Na razie wybielam górną szczękę. Ja trzymam różnie pierwszy raz poł godziny a potem po godzinie teraz nawet 2. Naturalną kość mam bardzo białą i myślałam że 1 będę miała bardzo szybko. Nie mam skutków ubocznych w postaci nadwrażliwości czy bólu dziąseł i zębów. Może za słabo działa? Termin przydatności jest ok, ale jakoś mam wątpliwości.

Gość madmłazel
poczekaj tak do 15 godziny .. wtedy powinny byc zauwazalne efekty jesli nie ebdzie roznicy to zrezygnuj ten zel dziala na 95% ludzi wiec moze masz pecha i jestes w tych 5 % ale poki co wybielaj..

Gość womenn
witam a ja mam pytanie czy ktoraś z was paląca uzywała białej perły ?? Bo zastanawiam się czy ją kupić ale pale papierosy kawy nie pije wiec moze sie skusze zeby ją kupić

Gość DuZia
witam wszystkich którzy marzą o pięknym uśmiechu :D Mogę z czystym sumieniem polecić Białą Perłę !!! Stosowałam i jestem bardzo zadowolona :D nie ma osoby która by mi nie zwróciła uwagi na ząbki ;) TYLKO SIĘ USMIECHAĆ POZDRAWIAM

Gość DuZia
BIAŁA PERŁA SIMPLE Świetny, profesjonalny wybielający żel stomatologiczny O naprawdę zadawalającym działaniu żelu. OPRACOWANY PRZEZ STOMATOLOGÓW - JAKO WYNIK KILKULETNICH BADAŃ !!! Stomatologiczny żel wybielający z wygodnym pędzelkiem do nakładania na zęby możesz więc wybielać zęby kiedy tylko chcesz ;-) Ogromną zaletą tej formy jest wygoda i prostota Użycia !!! Dzięki temu, że nie używamy aplikatorów możemy wybielać zęby nawet będąc poza domem !! Żel możemy trzymać dłużej na zębach, co za tym idzie szybciej je wybielić !!!

Gość madmłazel
duzia a uzywalas biales perły simple ??? bo ja jak skoncze wybielanie biala perla to wlasnie chce kupic te simple dla postrzymania efektów ale nie wiem dokladnie jak to sie uzywa? smaruje sie i mozna nie zakladac tych szczek? to sie wchlania czy jak ?

Gość madmłazel
ja chyba sie uzaleznilam od wybielania zanim zaczelam uzywac biala perle chcialam miec takie biale zabki jak mam teraz a teraz majac juz je chce jeszcze bielsze hahaha zastnawiam sie czasem czy nie kupic tego żelu z allegro 35% tylko boje sie jednak o zdrowie zebów

Gość DuZia
madmłazel TYLKO MIZIASZ PO ZĄBKACH I TYLE :) BEZ SZCZENEK :) A co do wybielania to fajnie mieć bialusi uśmiech :D ale moim zdaniem lepiej nie przesadzać :) bo można jes stracić :) hyh Ja już używam perłę 3 raz :) tak co rok aby utrwalić kolor :) do tego pasty wybielające :) i wystarczy :D

Gość madmłazel
3 raz to sporo .. ja myslalam ze to wystarczy raz na cale zycie ..ewetualnie co 2-3 lata mala sesja wybielania ale nie jak na poczatku 30 godzin tylko kilka.. a ty co roku 30 godzin wybielasz ? to tak szybko schodzi ten bialy kolorek ze za rok trzeba robic powtorke ?

Gość DuZia
RACZEJ 1 ŻEL NA CAŁE ŻYCIE NIE WYSTARCZY TRZEBA PO JAKIMŚ CZASIE ZNOWU POWTÓRZYĆ. JA MIMO IŻ HERBATE PIJE SPORADYCZNIE A KAWY WCALE TO EFEKT CIĄGLE JEST ALE WIADOMO, ŻE Z CZASEM TROSZKE KOLOR ZMIENIĄ. UŻYWAM ZAWSZE CAŁĄ KURACJE:)

Gość madmłazel
ja pije herbaty sporo po 2-3 dziennie i prawie codziennie wino czerwone wiec chyba efekt bieli na moich zebach dlugo sie nie utrzyma ale zamierzam kupic biala perle simple.. jest wygodniejsza w uzyciu skoro nie trzeba zakladac szczęk :)

Gość Nati_słońce
Witam wszystkich! Sporo się naczytałam o tym wybielaniu ząbków i też chcę czegoś spróbować. Moje zęby są strasznie żółte, więc jestem już w desperacji. Po przeczytaniu wszystkich opinii zdecydowałam się na Białą Perłę. Słyszałam o tym żelu już wcześniej, ale obawiałam się, że to jakaś totalna ściema. Teraz już jestem pewna, że poszukam w aptekach. Oczywiście też dam znać o efektach. Mam tylko pytanko do aga_wisnia i madmłazel. Pisałyście, że jesteście na drugim odcieniu z próbnika. A który miałyście przed rozpoczęciem kuracji Białą Perłą? Chciałabym się zorientować, o ile tonów ten żel może wybielić. Pozdrawiam :)

Gość madmłazel
wiesz co ja mialam cos pomiedzy 3 a 4 odcieniem .. tylko ze wedlug mnie ten probnik odcieni zebow nie jest dobry... bo moje zeby mialy jednak inny odcien i wiecej tez jest odcieni bieli niz tylko ten 1 i 2 .. ja mam jak na razie 2 i na tej kartce on tak oszałamiajaco nie wygalda ale na zebach jest super bo kazdy mi zwraca uwage jakie mam ladne biale zeby :) wiec dlugo sie nie zastanawiaj tyku kupuj biala perle i do roboty :) napewno bedziesz zadowolona.. ja jestem strasznym sceptykiem i niedowiarkiem dlatego musialam wyprobowac na sobie i jestem zaskoczona rezultatem niesamowicie jak piszesz ze twoje zeby sa ciemne to z biala perla napewno osiagniesz kolor 2 lub 1 z probnika ( z tej ksiazeczki zamieszczonej w opakowaniu bialej perły) jak bedziesz miala jakies pytania to odpowiem o ile bede w stanie pozdrawiam

Przed wybielaniem miałam 5. odcień. Najgorzej było z kłami (7 z próbnika). Jak teraz na to patrzę, to się zastanawiam jak mogłam chodzić z takimi zębami. Wydaje mi się, że im ciemniejsze zęby, tym szybciej widać efekty. Teraz wszystkie moje zęby mają ten sam odcień, ale cały czas czuję niedosyt. Pozdrawiam wszystkich wybielających :)

Gość madmłazel
ja tez mam niedosyc moze dlatego ze nie mialam takich złych zebow i wybielilo mi tylko o jeden moze 2 odcienie ... bym chciala miec tak az nienaturalnie biale jakby farba pomalowane heheh moze to glupo brzmi ale bym takei chciala ostatnio widzialam jaks telenowele chyba Grzesznica i tam dziewczyna miala takie wlasnie jakby miala jakas biala farba pomalowane .. zajebiscie to wygaldalo :)

Na początku jak zobaczyłam ten najjaśniejszy odcień z próbnika to mówiłam, że nie chcę mieć takich, bo to nienaturalnie wygląda. A teraz o takich marzę :) Cały czas mam nadzieję, że jeszcze mi się uda

Gość womenn
A ja mam takie pytanie bo w intrukcji tej białej perły jest napisane, że te szczęki muszą być suche ponieważ : "wilgoć zmniejsza skuteczność zelu wybielającego i spowalnia proces wybielania" ale jak nakladam szczęke to ślina i tak się dostaje to niej więc jak to z tym jest? czy ślina nie powinna byc w tej szczęce moze źle ją zrobiłam??

Gość madmłazel
zanim zalozysz szczeki to przetrzyj dokladnie pod jezykiem, podniebienie, i dziąsła husteczka czy gazą potem przednie zeby przetrzyj tez husteczką do sucha i zlaoz szczeki.. jezeli szczeki sa dorbze dopasowane to nie powinna tam sie dostac slina bo powinny przylegac do dziąsła.. dlatego wazne jest jak sie formuuje szczeki zeby dokladei i mocno przycisnac ze wszystkich stron nie tylko do zebow ale i do podniebienia i do dziąseł.. ja sie bardzos linie wiec nie chcac zeby tam mi sie jakims sposobem slina dostala to kupilam sobie gaze w takich rolkach ( jak maja dentysci ) i wkladam takie 4 roleczki sobie na gorne dziasla po lewo i prawo i na dolne .. wyglada to okropnie ale przeciez nikt nie widzi a o to chodzi ze powinno byc jak najbardziej sucho.. i musisz wymieniac jak tylko nasiakna slina.. czasem to bedzie co 5 minut czasem co pol godziny .. zalezy od dnia ( ja sie slinie raz mocno raz nie) mi do dolnych i tak sie zawsze troche sliny przedostaje ( widocznie zle dopasowalam szczeke ) ale nie moge juz jej zamoczyc w goracej wodzie i formowac znowu bo juz to 2 razy robilam i teraz jest taka miekka( moze dlatego dokladnie nie dociska do dziasla i slina mi przechodzi) dlatego na dolnej czesciej wymieniam gaziki powodzenia

Gość angelfromheaven
Wiiitam ;D ~! Ja od tygodnia używam żleu 35 % kupiłam go na allegro za niecale 50 zł ;] i mimo wszystko co Tu niektorzy pisza jestem w 100% zadowolona. Na poczatku byl bol dziasla byly biale u nasady zebow ale po kilku minutach wystarczylo pomasowac dziasla i wracaly swoj kolor .Pozatym musze tylko uwazac na kawe i inne "speyfiki" mam coprawda dopiero 17 lat ale teraz zadnen chlopak mi sie nie oprze ;))) hehe mialam zeby srednio biale a teraz mam je jak kartke papieru , wykorzystalam poltorej strzykawki zostalo mi jeszcze pol i mysle ze juz mi wystarczy :)) chcecie wiecej wiedziec pytajcie na meila :) pozdrawiam kobitki ;*

Gość madmłazel
powiedz mi ile trzymasz na zebach ten zel 35 % ? szczerze mowiac to podziwiam odwage ja bym od tak mocnego nie odwazyla sie rozpoczac .. rozpoczelam od bialej perły 10 % i juz koncze wybielanie prawie i sa idealnie białe :) wiec po co niszczyc zeby 35% ? skoro taki sam efekt tylko przy dluzszyms stowwaniu daje 10 %.. no chyba dla szybszych efektow bo watpei zeby byly bardziej biale niz po zelu z apteki 10 % ale tak czy siak biale zabki sa super :)

Gość ufarbowana na czarno
dobra jest pasta do zebow yyyy taka francuska ( ok 20 pau zeta kosztuje ) ma kolor czerowny mozna ja myc tylko raz dziennie zeby i trzeba uwazac bo farbuje ciuchy i szczoteczke do zebow wiec lepiej miec tylko do niej.. Xzapomnialam jak sie nazywa ale jest w takim zoltym pudelku z czerwonymi paskami na bokach i jest na tym pudelku taki facio jakby z takim kapeluszem ( jak w hiszpanii maja ) zapomniaolam nazwy :D sombero czy jakoos tak :P i on sie klania tak jakby.. ale hm to wcale nie tak ze pasta farbuje dziasla na czerwono i sie wydaja zeby bielsze ona serio wybiela.. ja stosowalam 2 tyg i jak poszlam zrobic sobie zdjecia do dowodu to o kurde - pytalam sie babki czy mi wybielila zeby komputerowo a ona NIE .. a ja o qrde se pomyslalam i teraz ilekroc lukam w lustro mam bialusie :) jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!! poecam :)

Gość upp upuup
a czy ciąża jest jakimś przeciwskazaniem do używania preparatów wybielających, np. Białej Perły? I czy przed wybielaniem warto iść najpierw na usunięcie kamienia? Mam w czerwcu kilka okazji i chciałabym uśmiechać się olśniewająco. Paliłam 4 lata, a teraz rzuciłam, to miałabym jakąch nagrodę za trud rozstawania się z nałogiem;)

Gość madmłazel
na instruckji nie ma nic o tym ze kobiety w ciazy nie powinny uzywac, moga tylko najpierw musze skontaktowac sie z lekarzem.. ale mysle ze to nie ma zadnych powiklan bo to dziala jedynie na zeby na nic innego... a co do past wybielających to jedna wielka sciema.. owszem wybieli .. ale tylko wtedy kiedy to stosujesz i to tylko o kilka odcieni.. jak chce sie meic takie zeby biale jak maja aktorzy z holllywod czyli biale jak kartka to tylko biala perla z apteki 10% z pateki albo jezeli ktos chce szybciej i sie nie boi o zeby bo ma mocne to zel z allegro 35%