Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Happy_27

Termin kwiecien 2006!!

Polecane posty

Asmana podglądaczu czemu sie nie odzywasz? :)

Róża Kacpi uwielbia gryść:) Asmana właśnie nic, a ja sie na niego wydarłam, że pracy znaleść nie może:O Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina😠

Jak to się nie odzywam odzywam odzywam Różyczko ...Iza nie gryzie narazie:P Teraz gra na bebenku:)

OOO Kasika nie dobrze, wjechałaś na jego ambicje, a po tyłku!

Łoj Kasieńka to on Ci rozgrzeszenia musi dać... zawiniłam kobito

Wiem...:( Róża jak nocki, przespane?? Asmana to faktycznmie ci GG działa?? Myslałam, że to ogólna awaria

Asmana moja testuje moje nerwy i dobrze jej to idzie.

U mnie nie ma awarii :P Roza a co robi, że Cie testuje... niech sie uczy od małego:P

Kasika niestety:(, mam wrazenie ze jest coraz gorzej, doszło nawet do tego ze boje sie przewrocic na drugi bok aby jej nie zbudzic:( nie wiem kiedy sie to skonczy buu

Asmana nie pytaj:P dosłownie wszystko, razem z gryzieniem he he.

Róża to fakrycznie nie dobrze, u nas sie trochę poprawiło, od kiedy zaczęłam dawać mu na noc herbatkę z melisy. I w nocy jak się budził to nie dawałam mu ani mleka ani słodkiej herbatki, tylko tą. I chyba z tego powodu zniechęcił się do nocnego wstawanie. asmanka co ty dziś w takim dobrym humorku??

Moja bawi sie teraz telefonem i cisza w pokoju słychac tylko jej okrzyki;) co za dziecko do rany przyłóż... Aniutka ja mam kawe pozyczyć;)

Kasika sama cholercia nie wiem może dlatego że MArcin do pracy juz dzisiaj idzie;):P

Asmana jak ci dobrze. moja lezie do kudłatego zazdrosnika i drze sie jak ja zabiore. musze cały czas miec ja na oku

Okropna jesteś:P:P:P Ale jak mój wreszcie pójdzie to bede chyba jeszcze weselsza\"D

Roza – ja Ciągle chodzę odrętwiała albo z usztywnionym karkiem bo się boję w nocy kręcić w łóżku. Chociaż ona w nocy śpi dobrze gorzej w dzień. A jak ją coś wzbudzi a ona jeszcze nie wyspana to wścieka się na całego. Właśnie dzwoniłam do domu i teściowie powiedzieli, że Młoda nic nie chce jeść.

Asmana co za radość ze chłop z domu wybywa;) Maja tez sie bawi- tylko niegrzecznie :P

Ojj tam piekna to ja nie jestem, ale od razu okropna;)

Serek🖐️ asmana złotko chodziło mi o cechy psychiczne, nie fizyczne:P Któż mógłby się czepić tych drugich;)

o prosze Serek jakas plaga:( moja jak spi tak spi, ale jak juz sie w nocy drugi raz obudzi to nie ma spania, cały czas kotłowansko:(

Moja nie chce nic pić z butli. Łyżeczką to jeszcze coś tam wypije. Więc raczej nocne podawanie herbatki łyżeczką odpada.

Serek niezła jest, mój mleka z butli nie chce, ale herbatke lubi. Te dzieciaki:)

Chyba dzisiaj urwę się wcześniej z roboty. Bo i tak nic nie robię tylko na Internecie siedzę.

Kacpi oprócz normalnego raczkowania, opatentował inny sposób poruszania się. Otóż rusz się do przodu na siedząco:)

Ksika – papirami się zajmuję. Pracuję z Zarządzie Nieruchomościami. No właśnie przed chwilą lokator się do mnie przyczłapał po zaświadczenie. Chciałam iść do fryzjera ale teście wściekli na Aśkę o to jej wybrzydzanie w jedzeniu i bałam się ich poprosić żeby przyszli jej popilnować.

Kasika – ten drugi sposób poruszania to tez raczkowanie. Jest podobno 24 sposoby raczkowania. Taka mądra jestem bo w zeszłym tygodniu oglądałam film o raczkowaniu. Był tam pokazany taki chłopczyk co zasuwał na pupie podpierając się jedną rączką – fajnie to wyglądało.

Serek Iza tez z butli niczego nie wypije, ale ładnie zaczyna chwytać picie ze szklaneczki męczące to jest strasznie, ale co zrobić