Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Happy_27

Termin kwiecien 2006!!

Polecane posty

A zaczęło się od tego, że nie chciała leków w syropie, ja jej na siłę podawałam i ona zwymiotowała. I od tamtego moemntu często wymiotuje. I ogólnie mniej je..Jak się jej na siłę daje jedzenie, to tez wymiotuje :( Co to może być?? :(

Od dziś zaczynam ćwiczenia. Zrobił mi się niezły brzuch i musze się wziąć za siebie :( Dziewczyny.A znacie jakieś skuteczne ćwiczenia na nogi?? U mnie są w tragicznym stanie :((

Cześć MOnika, mój Kacper wymiotował przez pierwsze 3 miesiące (co niektórzy lekarze twierdzili że ulewał ale wiem jak wygląda ulewanie a jak wymioty !). Mało przybierał na wadze. Miał apetyt ale często zwracał. Zrobiłam mu badania krwi i moczu i wtedy wyszło że miał tą paskudną bakterię. Resztę znasz więc nie pędę ponownie pisać. Przejdż się z nią do lekarza bo to może jakiś wirus, a może jeszcz coś co jej nie smakuje albo czego nie toleruje. Jeśli to juz trwa jakiś czas to lepiej dmuchać na zimne i skonsultowac to z lekarzem.

nie dokończyłam a miało być tak: to co jej nie smakuje lub nie toleruje może być właśnie w twoim mleku. Jesz coś co zmienia smak mleka.

Monika, nie chciałam Ci nastraszyć ale jeśli Małgosia wymiotuje już kolejny dzień to nie zamartwiaj się na zapas tylko skonsultuj to z lekarzem. Buziaki dla Was obu 🌻

🖐️ U nas piekna pogoda, az chce się żyć:D Wczoraj byliśmy u mojej koleżanki, która ma półtora rocznego synka Kubusia. Jak ten mały bił mojego Kacpra:P Mówie wam wykorzystywał naiwnośc mojego małego i cały czas zabierał mu zabawki albo uderzał w głowe:O Dzieci potrafią być okrutne:( Wszystkiego naj dla Małgoni i Milenki🌻 RRR🌻 witamy znowy:):):) Sylvia🌻 podziwiam, ja az tak to chyba nie dałabym rady się poświęcać:P Ale jak bedą u was efekty to też może wypróbuje:) Asmana🌻 gratuluje tych kilogramów w dół, a mówiłaś, że \"po co się tak katować\":P:P:P A jest satyswakcja jak się staje na wadze prawda??:D Przykro mi z powodu dziecka kuzynki Renolka🌻 no to przechodz na netie i wracaj szybka. Jak katar? Sylwia76🌻 co ty wpadasz tak tylko jak po ogień?;) Rybka🌻 a jakiego rodzaju to praca, tzn jako kto? Gratulacje dla Marcelka😘 Kingap🌻 co do tasńca z gwiazdami to w tej edycji mało jest takich znanych gwiazd, większośc to gwiazdki drugiego formatu. Mi sie podobała ta Omena:P Monika🌻 ja ci nic nie doradze, bo mały przez ten cały rok zwymiotował mi tylko raz. Mam nadzieję, że to nic groźnego i że szybko minie😘 Słoneczko🌻 a ty gdzie? Joasia🌻 my też wczoraj byliśmy na spacerku:) Róża🌻 przezyłaś??:P

Silvia🌻 no z sąsiadami już tak jest. Ja się cieszę, że mieszkam na parterze, bo przynajmniej nikogo np ewentualne bieganie czy skakanie, czy tańczenie nie denerwują. A my z kolei za ścianą mamy sąsiadów (są fajni i lubimy Ich), ale mają West Highlands White Terrier (to taki mały biały piesek) i w dzień jest raczej na ogródku i ciągle szczeka i to tak piskliwie, że często budzi Julię. Ale w końcu to normalne z psami. Choć my mamy owczarka niemieckiego i raczej rzadko szczeka:) Benusiowi napewno bedzie dobrze u tej dziewczynki. A jak trzeba to trzeba oddać. Monikaa🌻 raczej Juleczka nie wymiotuje. Może powinnaś iść z tym do lekarza. Nie zamartwiaj się!! Może to naprawdę nic poważnego. Ale sprawdzić lepiej teraz, niż potem ma cos sie stać:) Będzie dobrze❤️ Wczoraj też mi się nie udało wziąść za siebie. więc zacznę z Tobą:) U nas świeci słoneczko, więc niedługo szykujemy się z dziewczynkami na spacerek:)

Kasiak🌻 masz rację z tymi dziećmi. Nasi przyjaciele maja synka o tydzień mmłodszego od Agnieszki. I On zawsze ją wykorzystywał i bił. Kiedyś (jak mieli około roczku, może półtora)zabrał Jej z pod tyłka stołeczek na którym siedziała. I ogólnie był dla Niej \"brutalny\". Na szczęście teraz się zmienił i jest bardziej delikatny:) A z tym dniem to prawda?? Dobra zmykam bo Teletubisie się skończyły i da,m Agusi 2 śniadanie i na spacerek lecę. Miłęgo dnia:)

Joasia ponoć to prawda, tak przynajmniej słyszałam w radio:P

Rybko, WIELKIE gratulacje dla Marcelka :D Renolka, wracaj szybciutko 🌻 Joasiu, mnie tam też zabawy, śmiech itp. nie przeszkadzają i cieszę się jak dzieci są radosne i się potrafia bawić ale te na dole to nie zachowują się normalnie. To zresztą nie tylko moje zdanie. Sąsiedzi z dołu tez sie skarżą na nich. Wiosną i latem jak dzieci są na podwórku to te małe (właściwie ta starsza) jest tak rozdarta i nieznośna że ludziom to przeszkadza. Kasika 🌻 ja to chyba wole od diety zacząć bo zebrać mi się do ćwiczeń jest strasznie cięzko :P sama na siebie przez to jestem

Cześc.U nas cieplutko jest pięknie.Oskar spi i chyba już mu przechodzi. Monika idz szybciutko do lekarza!!!!! U mnie nogi też są nie zaciekawe bo mam pomarańczową skórkę :( :( :( :( :( Kasika a co słyszałaś w radiu bo wiesz że ja ślepa jestem :) Asmana to super że spadło Ci kilka kilogramów :) Rybka doczekasz się ząbków już niedługo :) Elizabet 🌼 RRR 🖐️

Hej Kasika, chora zmęczona i w kiepskim humorze wiec tylko jak po ogień żeby nie smucić :) ale już jest troche lepiej. Silvia ja jak przestałam karmić to przytyłam 5 kg :( Od dziś zaczynam dietkę i ćwiczenia, przed ciążą ją stosowałam i jakoś wytrzymałam więc i teraz powinno sie udać.

Sylwia 🖐️ Ode mnie nawet kwiatka nie dostanie zołza jedna :P

dzień dobry dziewczynki :) tęsknie za Wami a nie bardzo mam jak czytać i do was pisać :( ale jak mam tylko możkiwość to wskakuję i podczytuję :) nie wiem jak wytrzymam ten tydzień w pracy, mam nadzieję ze będzie coraz lepiej i łatwiej....już mnie korci żeby iść na zwolniewnie :P i posiedziueć w domku z Tośkiem :) i do tego taka piękna pogoda a ja w biurze :( ja chcę do domuuuuuu !!!!!!

Może i trzeba by było :) :P ale ona nawet nie pamięta kiedy jej syn obchodzi urodziny :)

Aniutka jeszcze parę godzinek i będziesz z Tosią :) :) :)

Oj wiem Aniutka Erni ma urlop chyba się pozabijamy :) wolałabym aby był w pracy brrrrrrrrrrrrrrr

Oj wiem Wercia :P jak chłop w domu to też warczymy bo mi przeszkadza :).....kiedy to było :P

Mam nadzieje że szybko minie ten tydzień, bo jak jest w domu to mi przeszkadza :)

🖐️ Jak zwykle mam zaległości w czytaniu. Poczytam Was później a teraz cosik napiszę. Jestem w pracy. Właśnie odkryłam dwa babole (pomyłki), które strzeliłam. Czekam na Szefa i pewnie będę musiała się nasłuchać reprymendy. Z Aśka wszystko dobrze. Zęby rosną, raczkować nie chce. W piątek teście do nie przyszli to sobie poszłam polatać po sklepach, w sobotę spacerowałam z Asią 3 godziny (bo super pogoda) wróciła zmęczona bo z moją Aśką to trzeba zasuwać, żeby jej się szybko krajobraz przewijał i chodzić tam gdzie się coś dzieje bo jak nie to wyje. A w niedziele błogie lenistwo. Myślę o jakimś wypadzie za miasto na majówkę. A Wy coś planujecie?