Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudno mi

Czy tylko ja spędzam nudnawy wieczór?

Polecane posty

Gość Nudno mi
katamaran* wiem, że życie rodzinne jest najważniejsze, ale umówmy się, że teraz, tutaj, nie rozmyslaj o tym co bedzie, ciesz się naszym towarzystwem, plotkuj z nami, a rozmyslac i zamartwiać bedziesz później, ok?. Choc wcale nie zycze ci tego zamartwiania sie

święte słowa, jejku gdyby zycie zawsze wydawalo sie takie beztroskie jak teraz...mmm...

Gość Nudno mi
juna, powtarzam raz jeszcze: nie jesteś slimakiem, bo ślimaki to stawonogi, które nie umieja posługiwać sie klawiaturą kompa hihi

Wiecie co a ja wyginam śmiało ciało... Ale u mnie nieźle leje... Chyba urwanie chmuru jestem z Sosnowca a Wy?...

upijamy sie, gadamy o facetach, uzalamy sie nad swoim zyciem czemu wzystko musi być takie pochrzanione...

Gość Nudno mi
np. pogadajmy o... o cholera, moja pamięć też juz nie jest skoordynowana hihi

mysle ze nie musimy wymyslac tematu, one same przychodzą :) o tak! tup tup tup...

Gość Nudno mi
supergirl, mam wrażenie ze nam sie juz powoli wszystko plącze hihi

hi hi, chyba pójdę spać. procenty nawet najmniejsze mnie usypiają ;) zapisuję w ulubionych dobranoc

wiecie co wam powiem? mam nadzieje ze nie jest to jednorazowe spotkanie !! liczę na wiecej równie intensywnych...

Gość Nudno mi
e, tak sobie pomyslałam, że chyba w poniedziałek pójdę do solarium, pogoda nie dopisuje, trzeba sie wspomóc sztucznym słoneczkiem, wy też chodzicie do solarki?

A ja mówię- podaj mi piwko kochanie -a on na tu z tyłu zatobą leży i otwieracz też... Kurcze miało byść bez facetów.. Chyba się dzisiaj upiję...

no to jestesmy poplatane byla kiedys a raczej jest piosenka marka grechuty dzikie wino czy cos takiego bardzo ladna tez o plataniu sie;)

Gość Nudno mi
dobranoc kataman*, polaa, oczywiście że to nie nasze ostatnie spotkanko, będa powtóreczki, nie martw sie

no wlasnie, bo ja juz sie zaczynam martwic, dzis mialam naprawde kijowy dzien, ryczalam jak bobr :(

pewnie ze chodze na solarke, ale z umiarem :) lubie sie wygrzewac :D

Gość Nudno mi
ja juz chyba też was pożegnam, bo obawiam się, że jeszcze chwila a w ogóle nie bedzieci w stanie mnie odczytać, takie byli robię, po prostu "zjadam" literki, % daja znać o sobie

ja postanowilam ze jak pojde na ten urlop to sie za siebie wezme we wtorek kosmetyczka czwartek fryzjer zmiana fryzurki i farbowanko a w poniedzialek jade po super seksowna bielizne a co nalezy sie prawda kobitki?;)

Gość angellll
ja tez ryczalam jak bobr. ale tearaz sobie mysle ze nie warto. niech on placze ze mi zrobil przykrosc! ech...znowu oni.... ja nie chodze na solarium, chociaz czasem mnie kusi :)