Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudno mi

Czy tylko ja spędzam nudnawy wieczór?

Polecane posty

Gość Pancerna Elżbietka
Nudno mi, dziękujemy, Tobie również przyjemnego wieczoru i chłodnego piwka :)

Gość Pancerna Elżbietka
nie wiem gdzie reszta, ale ja wciąż tu jestem :D ej babeczki, co to ma znaczyć! do roboty :) właśnie dostałam komunikat że muszę odczekac minute zanim znów coś napisze! pierwszy raz się z czymś takim spotkałam hehe :D

Gość Pancerna Elżbietka
hmmm no i ucichło :( to ja ide przed TV, może na jakiś film się skusze... narazie :)

u mnie też brrr, ZIMNO, słonko w ciepłych krajach odpoczywa! Dlatego pomalowałam pokój na ...pomarańczowo ( imbirowe pola:)) więc słonecznie sobie mieszkam

Wow na pomaranczowo, ale fajnie :) Ja mam pokoik na biało pomalowany ale mam dużo rzeczy z drewna, meble, podłoga więc jest przytulnie:) Sunflowers ile masz lat jesli mozna sie spytac????:)

Siedzę sobie przed kompem, bo mój facet pracuje, a moje przyjaciółki wyjechały :( Ja mam wakacje :P

ja też mam wakacje, po zabójczej sesji!I tak dzisiaj sobie serfuje tu i tam...bo całkiem dobry humor mam:)

bo...jutro będziemy bardziej cenić swoją obecność:) i jak słodko tęsknić, prawda?(ps właśnie dzwonił:) )

Dokładnie, ja też się zobacze ze swoim lubym jutro wieczorkiem i juz nie mogę się doczekać :) a jestesmy ze sobą już długooo.....

oh ta Miłość... troszkę sen mnie atakuje, może go zwalczę spacerkiem z moim pieskiem ( ogranicze się do przejścia po podwórku:)}Miło było Cię poznać Pscółecko:) to na wypadek jakbym nie wróciła. Buziaki

mam nadzieje ze nic wczoraj nie opuscilam z tych pogaduszek?szkoda ze was teraz nie ma bo z chcecia bym z kims pogadala a tu lipa no to trzeba sie brac do pracy ale wy to jestescie!!!!!;)pa do wieczora:)

Dopiero co weszłam do mojego biura, czas zabrac sie do pracy, ale zanim to nastapi musze cos przekąsic, bo w domku tylko kawke wypilam. Pozdrawiam ciebie supergirl, tak, tak jesteś bezapelacyjnie dzisiaj pierwsza!!! Życzę wszystkim fajnego dnia no i oczywiście lepszej pogody.

o losie co za pogoda do dupy az mi sie agresor wlacza a jeszcze na mysl ze dzis ide do kolejnego sklepu z bielizna to mam ochote na wstepie wszystkie panie ekspedientki pogryzc!mam pecha bylam w tylu sklepach firmowych i normalnych nawet w supermarketach i wszedzie bielizna do dupy!wszystko odstaje to za male.o losie moze jestem jakas skrzywiona?!no coz dzis kolejny dzien polowania.a z checia poszlabym juz do domu no ale jakos do 15 wytrzymam.mam nadzieje...pa!

Supergirl, wytrzymasz, wytrzymasz. My kobiety nie takie rzeczy wytrzymujemy, więc wytrzymasz i w pracy i w czasie \"polowania\" na bieliznę. Życzę przy okazji udanych zakupów.

Boże, dopiero co wróciłam z działeczki, kurczę z kondycją u mnie nie zaciekawie. Przyszłam do domu oklapnieta jak ... szkoda gadać. Mam nadzieję kobitki, że wam popołudnie mija lepiej. Gdyby tylko ta cholerna pogoda jeszcze była ok, ale pocieszam sie tym, ze meteorolodzy zapowiadają ocieplenie. Pozdrawiam cieplutko!

o losie bede gryzc!!!!!ja chyba jestem jakas skrzywiona mierzylam dzis milon tryliony biustonoszy i wszystkie zle!!!!siostra ktora byla ze mna(podziwiam ja za cierpliwosc)smiala sie ze bede musiala robic biustonosz na zamowienie;)ale to jest chore moj rozmiar to C75 a mierze od C70-D80 i niektore te D leza gorzej niz C.jeszcze pozostal mi jutrzejszy dzien i ostatni sklep na ktory dzis nie mialam sily,no jak tam nic nie kupie to trzeba bedzie zacisnac pasa i wyluskac 120zl na \"triumfa\"bo byl jeden fajny ale az tak mnie nie pokopalo aby za skrawek materialu dawac tyle kasy.po jaka cholere mam te dwa wesela?!wrrrrrr!!!!!

supergirl, nie zazdroszczę ci tych przymiarek, ja odnośnie staników nie mam w ogóle zadnych problemów. Podoba mi się, rozmiar jak dla mnie, przymierzam, pasuje, płacę i wychodzę z usmiechem ze sklepu. A tak na margionesie tez mam 75 C, choc nieraz numeracja numeracji nierówna.

no wlasnie do tej pory tylko w \"triufie\"mialam tak ze mowie to mi sie podoba i biore a jak mierze to jest ok, no ale teraz to totalna porazka!!!!mam jeszcze dwa tyg.by cos znalezc:(a poza tym co slychac?:)