Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudno mi

Czy tylko ja spędzam nudnawy wieczór?

Polecane posty

Gość angellll
jak to sobie wybrala na noc? to taka byla nagroda? uuuu...w takim arzie niezle byc ksiezniczka ;) mi najbardziej podobala sie ta co odpadla dzis...blondynka :) nie ma jak ogladanie glupot :) lale co tam!!! zauwazylyscie ze jakis czas temu o tej porze bylo jasno? strasznie mi smutno, ze wakacje juz niedlugo sie skoncza :(

Mam pytanko do Was, jaki byście polecili film na sierpniowy wieczorek ??:Coś co łatwo można ściągnąć z netu ???? Mogą być polskie jak i zagraniczne opcje :)

Gość Pancerna Elżbietka
zrobiłam sobie kawke w filiżance a nie w wielkim kubku jak to zwyjkle, więc dziś też będę się czuć jak ksieżniczka :D no a przynajmniej przez czas picia kawy!! pamietajcie- prawdziwa dama nie zakłada nogi na noge- to mnie nieźle zdziwiło :)

Ojej to wpółczucia, ja nie lubie rano wstawac:P A co tu tak cichutko się zrobiło ????:>

No słyszałam o tym w szkole na kulturze zawodu :) Też sie zdziwiłam Jakieś inne rady dla księzniczek? Bo ja nie oglądałma tego programu

Gość Pancerna Elżbietka
śpij smacznie supergirl :)

Gość angellll
ja ogladalam tylko 2 programy o ksiezniczce, generalnie strasznie je tam meczyli. ale ja nie mam okazji grac w polo czy ogladac wyscigi konne, wiec nie skorzystalam z porad i wytycznych obowiazujacych ksiezniczke :))

Gość ten co mowi prawde
babsztyle nie maja co robic tylko spamuja forum, wezcie sobie lepiej zrobcie dobrze wibratorem skoro jetescie takie samotne i wogole porzucone, a jak nie macie wibratora to uzyjcie telefonu komorkowego, tam macie rozne opcje wibracji, dla kazdej cos sie znajdzie

No słyszałam o tym w szkole na kulturze zawodu :) Też sie zdziwiłam Jakieś inne rady dla księzniczek? Bo ja nie oglądałma tego programu

Gość Pancerna Elżbietka
do "ten co mówi prawde" my może i nie mamy co robić , ale co Ty tu robisz? to już nie nuda to desperacja! bo nie dośc ze nie masz nic ciekawego do napisania to krytykujesz tych którzy sa bardziej rozwinięci intelektualnie niż Ty!

Gość Pancerna Elżbietka
opanowanie, umiejętność nawiązania konwersacji, inteligencja, uśmiech na twarzy- ale przecież My to już mamy :D

Gość ten co mowi prawde
hahaha dobra jestes elzbieto, na podstawie jednego postu oceniasz moj intelekt, to ja naprawde tobie wspolczuje, uwazasz ze jak ktos nie ubiera mysli w piekne slowa tylko wali prosto z mostu bez ogrodek to juz jest bez intelektu? wogole co to ma byc intelekt? to pojecie wzgledne, wiec nie rzucaj mi tu takimi tekstami, wloz sobie lepiej ten telefon w dupcie i poskacz troche

Gość ten co mowi prawde
gula papapa, jutro tez was nawiedze

Gość ten co mowi prawde
pscólka nie obrazaj swojego chlopaka, ktorego na dodatek nie masz teraz

Hejka dziewczyny! Z samego ranka, dość zimnego pozdrawiam was wszystkie. Piszę teraz z pracy i prawdę mowiąc nie zabardzo mam na to czas, ale po przeczytaniu wczorajszych wszystkich wpisów i zobaczywszy że nowe kobitki sie pojawiły (które serdecznie witam) postanowiłam choć parę słów przywitania napisać. Tak na dobry początek dnia, aby nam wszystkim upłynął ten dzionek w fajnej atmosferze. Co prawda ja musze pracować ale nie jest tak źle, urlop jeszcze przede mna, więc nareszcie sobie wypocznę. Licze, ze wieczorkiem nasz topic w cudowny sposób odżyje i znów bedzie \"okupował\" czołówkę.