Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudno mi

Czy tylko ja spędzam nudnawy wieczór?

Polecane posty

A dziekuje:-)Trzeba ja tylko zrozumiec i nawet mozna polubic;-)Kiedys chcialam isc na medycyne bo lubie biologie i nie przeraza mnie widok krwi ale zrezygnowalam bo jest to kierunek wymagajacy duzego poswiecenia i wyrzeczen.

Wiecie co ja teraz robię oprócz klikania? katem oka oglądam sobie na Polsacie \"Amerykańską księżniczkę\" Lekki programik, w sam raz na takie ogladanie katem oka hihi

Angel of Night ja również juz spałaszowałam kolacyjkę, ale jeszcze czeka na mnie coś słodkiego i zimnego - pyszne lody. tylko czy by nie za dużo tego objadania się na noc? E tam dzisiaj niedziela, więc mogę sobie pozwolic na popuszczenie cugli, haha

ja juz dzis lody jadlam-waniliowo truskawkowe i przed chwila zjadlam rowniez kawalek czekolady z nadzieniem kokosowym:-P Pycha!To ja sie tu obzeram jak na razie;-)Wogole w weekendy duzo jem ,to troche z nudow:-(

Mnie nachodzi wilczy apetyt zwłaszcza w dni przed ... wiadomo czym. Ale na słodkości to ochotę mam zawsze, niezaleznie od dni hihi

Ej, nie tak ostro supergirl, facet może z wrażenia oslepnie i wtedy biedaczysko nie zauważy, a ty mu od razu w pysk haha

no dobra jesli nic nie zauwazy i nie powie w ciagu godziny to dopiero po tej godzinie dam mu w pysk hehehe...

mialam zafarbowane na ciemny braz ale wkurzalo mnie jak wszyscy mowili ze sa czarne wiec teraz mam ciemny fiolet.mysle ze za drugim razem bedzie jeszcze lepiej widac tylko mam nadzieje ze siwulce nie wyjda jakies razaco fioletowe

ja mysle nad zmiana fryzury tylko mi troszke szkoda wlosow bo mam dlugie takie proste do pasa.no ale wlosy nie zeby odrosna.jakie fryzury polecacie?

fajnie ze masz takie dlugie wloski,zazdroszcze Ci,jak jakos nigdy nie moglam swoich zapuscic az tak bardzo.Na Twoim miejscu bym ich bardzo nie zmieniala bo takie dlugie sa na pewno bardzo ladne:-)

supergirl, moim odwiecznym marzeniem było mieć długie włosy, lecz niestety, po pierwsze nie do twarzy mi w długich a po drugie nie mam aż tak gęstych by można ich było zapuscic, więc mam półdługie, a nawet osmielilabym nazwac je krótkimi, maja jednak zaletę, rano przed praca nie musze im poswięcać zbyt wiele czasu

A tobie supergirl radzę, nie zmieniaj radykalnie swojej fryzury, bo długie włosy sa zawsze modne, i jeśli masz je takie długie to tylko radzę \"eksperymentować\" kolorami, na takich długich kolor wyglada o niebo lepiej niz na krótkich.

Angel of Night obecnie znow je nieco skróciłam, więc mam teraz takie do nasady szyi, oczywiście są odpowiednio podcieniowane itd. itd