Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

;) Mój w Warszawie na kurso-konferencji ;) Ale dzwonił :D

A mój razem w pracy ze mną i zero , oczywiście zapomniał bo nie lubi i już 😠 a niech go gęś kopnie :D

Beatek - to mu nic nie życz na imieniny i powiedz, że nie obchodzisz ;)

Więc już od jakiegoś czasu olewam imieniny , urodziny rocznice itp , nic go to nie ruszyło a ja tak bardzo chciałabym dostać jakiś mały prezencik . On twierdzi że jest dla mnie największym prezentem i jego miłość i czułośc ......... wiem ,wiem narzekam inni mają gorzej :)

Chłopaki, to dziwne stworzenia. ;) Mój mąż akurat wyjątkowo pamięta i obchodzi. Częściej zapomina o urodzinach czy imieninach np. swojego ojca. O naszych \"rocznicach\" nie zapomina.

A wiecie co, Maks dziś był dla mnie prawdziwym Walentym :D Z samego rana dał mi buziaka :D

Karolina - no to 100% Walentego! Tylko pozazdrościć. Dziś rano Marta wstała razem ze mną i dostała od niani takiego pluszowego misia z serduszkiem. Wzięła go w ramiona i zaczęła tak mocno przytulać, że aż nam się miło zrobiło patrząc na tę scenkę. :)

Czekamy, czekamy. Zaraz chętnie popatrzę jak ten prawdziwy Walenty wygląda :D

Zdjęcia już poszły :) Ninko - a Ty masz p[ustą skrzynkę, bo ostatnio dostałam zwrot zimowych zdjęć Maksa :(

Tym razem dostałam zwrot od Jonki :O Czyżbysie nie chciały oglądać mojego synusia?

Karolina - super! Piękny ten Walenty. Ucałuj ode mnie oba jego pucki!! 👄 Moja skrzynak jest non stop pusta. Kontroluję ją kilka razy dziennie i jest zero wiadomości.

Ucałuję jak tylko sie przebudzi :) A to dziwne :O A dostałaś zdjęcia ze spaceru i odwiedzin knajpki nad morzem?

Bardzo dziękuję. Wszystkie zdjęcia naszych urwisków są na moim komputerze i jak mi smutno i źle na tym świecie, to otwieram katalog i oglądam. Od razu mi lepiej się robi. :)

Ja tez zbieram wszystkie zdjęcia :) Lubie je sobie przejrzeć i przekonać sie, jak nasze dzieciaczki szybciutko rosną

Lecę bo Maks sie obudził Może ma dla mnie więcej walentynkowych niespodzianek? ;)

Śliczny zameczek Karola :) Ja też taki chcę ;)

A co z Anią ? Dawno nie zaglądała do Nas ... Simonka ...

Loli - piekne :D Najbardziej podobają mi sie te ugóry po prawej z takim większym brązowym paciorkiem :)

Loli - jestem pod wrażeniem. Zerknęłam tylko na 1 stronę (resztę obejrzę jutro). Gratuluję! Można to od Cibie bezpośrednio kupić, czy gdzieś to odstawiasz do dalszej sprzedaży? Napisz. Karolina - obiecany przepis na zupę rybną. Dosłownie: 1. Obrać i pokroić warzywa (standardzik). Wrzucić do garnka, dodać jarzynkę (taką w proszku), trochę soli, pokruszony liść laurowy i 3 ziarenka ziela angielskiego. Od zagotowania gotować ok. 30 minut. 2. Głowę (bez oczków) i ogon (najlepiej od łososia) włożyć do wyżej wspomnianych i podgotowanych warzywek. Gotować na małym ogniu następne 30 - 45 minut. 3. Wyjąć rybę i warzywa. Zaciągnąć zupę mąką ze śmietaną. Dla mnie pychota. Ale nie każdy dobrze znosi sprawy głowy rybiej :( Jonka - wczoraj w Gdyni widziałam nazwę sklepu: \"ionk@\" i od razu pomyślałam o Tobie. :D Na razie pozdrawiam 👄 i do jutra 🖐️

Ninka - to ta zupka bardzo podbna do mojej, z tym, że ja robie lane kuseczki i rozgnaitam do niej marchewkę i dodaję natke pietruszki. Spróbuj też pyszne :)