Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

wiesz strasznie mi się podoba ta piosenka :):):) i ten słodki śpiewający :):):) http://muzyka.interia.pl/teledyski/teledysk/teledysk,217913 właśnie słucham i słucham ......bo się wkurzyłam na wszystkich wyobraź sobie nikt zupełnie nikt nie pamiętał o moich imieninach w pracy to nieważne ale w domu :( a najbardziej to się wkurzyłam na Marka czemu mężczyźni nie pamiętają 😠

Martynka zdrowieje powoli. Od wczoraj nie wychodzi na dwór, pasę ją syropkami i dziś wieczorem już miała całkiem niezły humorek. KAszle wprawdzie, ale już nie wygląda na chorą ;) Dostaje: rano Eurespal, Flavamed i rutinaceę, w południe Flavamed i rutinaceę, wieczorem Eurespal i rutinaceę ;) do tego witaminy, też w syropku, a wczoraj jeszcze dałam jej ibufen, oczywiście w syropie :D

chłopaki się podobno gorzej chowają ...;) a Patrycji nie przeszkadza żaden hałas jak śpi lu bardzo chce spac :) ale niegrzeczna jest jak chłopak :)

Ojejejejejej :(:(:(:( Beatko - to ja Ci składam najserdeczniejsze życzenia Imieninowe! NIech Ci się wiedzie w domu i w pracy, dużo szczęścia i Kufereczek stóweczek!!!🌻

A piosenki niestety nie posłucham, bo mój komputer nie widzi swojej karty dźwiękowej :O

Tak Eurespal pomaga zawsze PAtrycji przy małych podziębieniach :) ale to chyba przywlokła z przedszkola prawda ?

Dziękuję Jonko ale nie myśl że Cię sprowokowałam do tych życzeń poprostu wkurzyli mnie równo jak tak można ;) a piosenkę napewno słyszałaś ale może nie preferujesz takiej muzyki bo to pop-disco - facet nazywa się Magnus Carlson:)

A MArtynka eurespal bierze pierwszy raz i jestem zachwycona efektem :D Śmieszy mnie to, bo pacjentom zawsze wypisywałam, a sama jakoś nigdy nie wpadłam na to, żeby stosować. Kupiłam też tabletki dla MAriusza i - działa!!!!

Ja jestem gapa :( A poza tym nie mam żadnej innej koleżanki Beaty poza Tobą... Nie skojarzyłam... No a co do piosenki... Niestety - nie słucham radia, telewizja jak gra to tylko na programy dla dzieci albo jakiś serial sensacyjny, nawet bym nie miała skąd kojarzyć faceta ;)

U mnie z pamiętaniem o waznych datach jest tak, że MAriusz sobie zapisuje w notesie albo w komórce ;) Gorzej, bo osoby niezbyt przeze mnie pożądane pamiętają i zawsze się przywloką :O Teraz będę miała urodziny i już się zastanawiam, jak by tu się wykpić przed inwazją tzw\" \"rodzinki\" nie swojej, dodam ;)

no ja mam w pracy radi i tak nadaje cały dzien:) a telewizor całkowicie nam sę psuje ale mi osobiście to nie przeszkadza ;) tylko że pora kupic nowy i znowu nowy kredyt wziąśc :o a co do leku to \"szec bez butów chodzi ....\":D

Spadam, Beatko - pewnie czeka mnie znów pobudka o północy - mamusia kopciuszek ;) MAły prawie nic nie zjadł przed zaśnięciem :O Jeszcze raz ślę CI życzenia ❤️ Buziaki!

ech muszę zaraz spadac bo jeszcze trzeba umyc włosy i wymodelowac ;) o zgrozo przytyłam 3 kg i jutro nie mam w co się ubrac do pracy :(;)

Hej :) Tak jak myślałam - pobudki: 0.30, 3.30, 5.30 :O Nie znoszę tego małego skunksa :P Teraz próbowałam go uśpić, żeby w spokoju zjeść śniadanie, a on złośliwie spał tylko na rękach, każda próba odłożenia do łóżeczka kończyła się otwarciem oczu i skamleniem :O W końcu skapitulowałam - zostawiłam go w tym łóżeczku, niech się drze :O Teraz dorwał na szczęście jakieś zabawki :O Nie mogę już się doczekać, aż on się wreszcie jakoś ureguluje :Oeby było w miarę przewidywalne, kiedy je a kiedy śpi. Myślałam, że złapie rytm, jak go przestanę karmić piersią. Sukcesywnie zmniejszam karmienie, a on zamiast coraz lepiej, zachowuje się coraz gorzej :( Karolina - jak tam kolejne dni w przedszkolu? Loli - odezwij sie, jak tam Twój mały Przedszkolak? Ninko - napisz coś o Martusi, dawno nic nie pisałaś... Aniu - a jak Twoja firma? :) Beatko - mam nadzieje, że znalazłaś jednak coś fajnego do ubrania ;) Noe - opowiedz jak było na wakacjach :) Miłego dnia, buziaki!!!!

Hej 🖐️ U nas chyba nastąpiła poprawa :) Piszę \"chyba\" bo Maks nadal płacze jak wychodzę ale opiekunka mówi, że uspakaja się po chwili. Dziś już nawet nie marudził :) jadł i brał udział w zajęciach :) A wczoraj była rytmika, która mu się bardzo spodobała i ciąle o niej opowiadał. Nauczył się piosenki i nawet wymyślił do niej nowe słowa ;):P Jestem coraz bardziej optymistycznie nastawiona, choc musze przyznac, że rózne myśli chodziły mi po głowie :O Jonko - cieszę się, że Martynka czuje się lepiej

Jak Martyna? Bo ja popołudniu poszłam do lekarza z Maksem bo od dwóch dni jakoś tak dziwnie mówił, jakby miał nos zapchany :O Lekarka rozpoznała anginę i zapisała antybiotyk a on nawet czerwonego gardła nie ma 😡 On jest albo ślepa albo nie zna chorób.

cześć :) Karolina - ale jak Ty zauważyłaś, że Maks dziwnie mówi, to naprawdę nie musi mieć czerwonego gardła, widocznego. Może mieć na przykład migdały zawalone... Ja tam nie bronię Twojej lekarki, bo jej nie znam nawet, ale może coś tam jednak dojrzała?

A Martyna niby lepiej, ale właśnie ma atak kaszlu :O Coś ten eurespal wcale nie taki rewelacyjny jak mi się wydawało... Dobrze, że za darmo ;)

no ok, ale anginę? Bez gorączki? On co chwilkę woła o picie lub jedzenie, a przecież przy anginie to by go bolało chyba, no nie?

Ja dostałam od koleżanki, bo ma duzo od przedstawiciela firmy... nie kupiłabym, jakbym miała sama płacić... Debet na moimm koncie przypomina wielką kupę :O

Dziewczyny tak Maksio chory Martynka chora to mi wygląda jednak na \"zaraźliwe przedszkole\" ?:(