Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

Brawa Jonko za ten mały \"egoizm\" ;) ale zobaczysz jak będziesz jechała to już w drodze na lotnisko będziesz tęskni za swoją gromadką :)

Mam straszne wyrzuty sumienia... Ale z drugiej strony - chyba nic im się nie stanie... MArtynka już była beze mnie jak byłam w szpitalu. A JAnek... Ech, może jakoś go ojciec utuli...

tak to jest .....:) np Marka mam dosyc ..po czubki włosów czasami ..ale jak pojechał na grzyby i nie było go cały dzień to już tęskniłam:)

Wyglądają bardzo fajnie, zwłaszcza te brązowe, ale mam obawy, czy nie rozkleją się przy palcach, tam chyba klej wystaje... ALbo zdjęcie tak zrobione. Ogólnie - bardzo ładne :)

hop Przepraszam za piątkową nieobecność, ale miałam nieoczekiwane obowiązki. :(

Dziewczyny, wracajcie..... JAnek znów chory, Mariusz go zaraził ZNOWU 😡 CZekam tylko, aż MArtynka się rozłozy i z mojego powrotu do pracy znów nici :O A już bym chciała... Śćiskam Was mocno, piszcie co u Was!!! KArolina - jak w pracy, jak MAks w przedszkolu?? Martynka śpiewa dwie nowe piosenki z przedszkola, tak słodko.. Szkoda, że nie mogę Wam przesłać filmiku :( JAnke raczkuje na całego... Ale niestety przez te choroby nic nie przybiera na wadze i znów buzię ma taką szczuplutką... Buziaki!

Ja zaglądam właściwie codziennie, ale naprawdę mam ogrom pracy. Powinno być lepiej w przyszłym tygodniu. Poza tym, zaczęłam rundę wizyt u stomatologa :O Jestem po dwóch pierwszych ;) Wyślę Wam kilka zdjęć z naszego wypadu do lasu i nie tylko. Też jestem ciekawa co u Karoliny i Maksia. Danti i Noe chyba nas na dobre opuściły.

Hej, hej! Napisałam się i wszystko mi wcięło Zaniedbałam Was strasznie ale mam mnóstwo spraw na głowie (np. pieczenie ciasteczek do przedszkola ;) ) a do tego mama od wczoraj znowu jest w szpitalu :(😭 MArtwi mnie to bardzo, bo nie mam nawet możliwości pojechania do niej, nie mówiąc już o pomocy tacie. Wszystko spada na moją bratową i bardzo mi z tego powodu głupio. U nas dużo zmian. Maks zaakceptował przedszkole i bardzo polubił swoją opiekunkę. Zdecydowałam nawet, że p. Irka będzie odpierac go wcześniej z przedszkola. W pracy jest ok. Trafiłam do małej filii, w której, jak na razie, panuje rodzinna atmosfera. Na razie nie mam za wiele roboty bo najpierw muszę przejśc kursy, które zaczynam od 12.10. Potem dwudniowy weekendowy w Warszawie, a potem to już nie wiem. Przeraża mnie tylko ogrom wiedzy jaką muszę sobie przyswoic. W ogóle roboty jest mnóstwo, a ja w sumie przeszkadzam zamiast pomagac :O, ale tak chyba jest wszędzie z nowicjuszami :P Ok, to tyle na dziś bo jeszcze muszę zorganizowac jakies kanapeczki do pracy :P :)

No, dziewczynki, już jedno oko i 1/2 jednej półkuli mózgowej mam odgruzowane i teraz trochę mogę popatrzeć na świat i ludzi :D Oj, miałam naprawdę ciężkie dni, ale to zupełnie normalne w mojej pracy o tej porze roku. Nie, nie, nie pracuję w ogrodnictwie ;) :D Trochę się martwię, bo Martusia wczoraj narzekała, że boli ją uszko. Ale było to po kąpieli z myciem głowy. CIągle przykładała rączkę do tego ucha, a jak jej zasłoniłam to niby zdrowe i coś tam szeptałam, to ona mnie zupełnie nie słyszała :( Dziś jest ponoć uśmiechnięta i zadowolona (dzień z tatusiem połączony z wizytą u babci) i nie narzeka na ucho. Ponieważ, od jakiegoś już czasu często potwarza \"słucham?\", więc wybiorę się wkrótce na małe rozpoznanie do laryngologa. A niech tam sprawdzi czy wszystko ok z jej słuchem. Nie wiem czy Wam pisałam, że przy okazji mojej ostatniej wizyty u doktorka od zębów, posadziliśmy również Martę na fotel. Po raz pierwszy w życiu. Ponieważ wcześnie wiele razy jej opowiadałam, że pójdziemy do dentysty, więc ona wiedziała już, że musi pokazac ząbki itp. Dodatkowo mój pan dentysta jest człowiekiem o anielskim spokoju i cudownym podejściu do pacjenta, byłam zatem spokojna o moje dziecię. Przegląd wypadł pomyślnie (żadnych problemów) i na końcu pan doktor powiedział \"Martusiu, nie masz żadnych \"robaczków\" w ząbkach\", a na to Martusia \"A bakterie?\" :D :D :D Tak jej wopiłam teorię o konieczności szorowania zębów, aby ich bakterie nie zjadły, więc upewniło się dziecko, czy aby jednak coś jej tam nie zjada :D :D :D OK. Na razie kończę, ale będę już bardziej aktywna ;) Całuski dla dzieciaczków!!! 👄 🖐️

Jonki nie będzie z nami przez jakiś czas. Jest z Jaśkiem w szpitalu. Maluch ma zapalenie uszu :( Miejmy nadzieję, że Jasiek szybko wróci do zdrowia.

Takich tłumów to u nas już dawno nie było ;) :O Beatek - jak będę coś więcej wiedziała, to dam znać, ale współczuję Jonce tych nerwów. Martynka tez biedna, bo bez mamusi została :( Oj te choroby ...

WITAJCIE DZIEWCZYNY!!!! dawno mnie nie było ale nie mam czasu:( Ninka czytałam o twojej wizycie i musze przyznac ze dzielna masz córcie:) szkoda Jonaski:( i maluszka:( ja tez cierpiałąm na uszy od małego :( współczuje i ponoc jest tak ze to powraca:( nie ma zartów z uchami!! Patrys juz gada na całego , chodzimy na grzyby, patrzymy jak za oknem kopary rozwalaja tory kolejowe i ukąłdaja nowe zeby ten super extra pociag do Warszwy nei ejchała wiecej niz stary :) Dzis nawet na spacerze pan wsadził Patryka do koparki:):) musiałąm mu kupic taka zabawkowa , chodzimy do piasku i nabiera piasku wsypuje na przyczepe i wydaje fajne odgłosy(Patryk) zycie płynie nam spokojnie i nie narzekamy na nic oprócz braku czasu:( urodziła sie mojej szwagierce malkutka Natalka a Patrys juz chciał sie z nia bawic tititami:):) mała daje do wiwatu ma dopiero 4 tyg. a juz jest nauczona na recach:):) podzdrawiam was wszystkie i mocno sciskam, mam nadzieje ze jak przyjdzie zima to bede miała wiecej czasuL( przesle moze kilka fotek, i dzikuje wam z azdjecia miło ze pamietaci:) papap!

Dziewczyny kochane, co z Wami? Dopiero teraz przeczytałam, że Janek w szpitalu :( Współczuję bardzo ale mam nadzieję, ze jest już lepiej. Życzę mu szybciutkiego powrotu do zdrowie, a Martynce żeby jak najszybciej mogła przytulic się do mamy.

Karolina - nie napisałaś jak w pracy, jak Maksiu w przedszkolu. Kto go odbiera. No i jak mama. Jonka z Jaśkiem nadal w szpitalu. Mały jeszcze do poniedziałku będzie dostawał antybiotyk dożylnie. Ale ponoć już jest znaczna poprawa. No i dziś odwiedziła ich w szpitalu Martynka :)

🖐️ dziewczyny muszę sie podzielic z Wami rewelacyjna ;) wiadomościa :) dostałam podwyżke :o nie zgadniecie ile ? nie wiem jak mam odczytac ten awans finansowy :o chodzi o kwotę 40 zł netto i jest to suma najmniejsza wśród podwyżek w naszej firmie:( tyle jest warta uczciwosc , lojalnośc i przykładanie się do pracy :o ech temat szukania pracy trzeba znowu otworzyc Ninko cudne \"leśne \" zdjęcia :)

Witajcie dziewczęta. Zapracowana znów jestem i dzieci mam przeziębione to już nawet nie chciało mi się pisać :( Jonko życzę szybkiego powrotu do zdrówka Janka, żebyście jak najszybciej byli w domku. Wiem jakie to przykre być z jednym dzieckiem w szpitalu a drugie zostawiając w domu :( Beatko wiesz co szkoda mi słów na tą twoją podwyżkę i szefostwo-tak dla porównania dziewczyna, która u nas pracuje od grudnia dostawała 4,5 na godzinea od miesiaca 6,zł Nic tylko prace zmienic-jedyne wyjscie. Karolinko super ze tak praca ci odpowiada i Maksio przywykl do nowej sytuacji. Ninko dzieki za przesliczne zdjecxia Martusia wyglada coraz powazniej,podobna do mamusi niesamowicie. Loli i co z Wioletką? Noe zgłaszam reklamacje, nie dostałam zdjec. Sory za literówki ale biedny Kuba z gorACZka i katarem siedzi mi na kolanach i jedna reka pisze :O

coś śmiesznego na wesołe rozpoczęcie tego pochmurnego dnia :D Cytat: Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Dzijee ie tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu. :D:D:D:D ;)

coś śmiesznego na wesołe rozpoczęcie tego pochmurnego dnia :D Cytat: Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Dzijee ie tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu. :D:D:D:D ;)

Cześć Dziewczyny :):):):) Dzięi za dobre myśli :) JEsteśmy w domku, JAnek śpi. Myślałam, że gorzej zniesiemy ten pobyt, ale nie było źle :) Tylko internetu nie było ;) Martynka z tatusiem i babciami dała sobie radę :) Wprawdzie podobno już wczoraj zaczęłam płakać za mna, ale 5 dni się trzymała. Janek miał ropne, powikłane zapalenie ucha... Gorączka do 40 st... A ja głupia 😡 myślałam, że to zęby! Albo trzydniówka! Mam straszny żal do siebie, że nie zajrzałam do tych uszek...Ale przyjęłam, że skoro dostawał antybiotyk przez tydzień, na ten ropny katar, powinno wybić wszystko... Ech...co ze mnie za matka... Więcej napiszę potem - zaraz po MArtynkę do przedszkola :) Moje słonko :) Buziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Jonko cieszę się, że już jesteście w domku :) Nie zadręczaj się, jesteś tylko człowiekiem, a ludzie popełniają błędy-nawet lekarze ;)

Jonko - jak dobrze, że szpital już za Wami :) U nas też zrobiło się chorobowo - wczoraj nad ranem Marta dostała wysokiej gorączki. W południe miała już ponad 39 i ostrą biegunkę :( Pani doktor na pogotowiu podejrzewa rotawirusa, więc mieliśmy tylko zbijać temperaturę i podawać Nutrolin. Cały dzień jeszcze męczyło się dziecko z tą gorączką, ale tej nocy było już lepiej. A dzisiejsze popołudnie nie różniło się niczym o zwykłego... no może tylko dieta bardziej delikatna. Aż mi się wierzyć nie chce, że to może być już wszystko. W sumie nie ma żadnych innych dolegliwości. I oby nie miała. Całuski dla dzieciaczków! 👄 A, i muszę nakablować ;) :P , że widziałam Loli na topiku o piosenkach dla dzieci.

Ostatnio bardzo rzadko siedzę na necie ... Powodów jest kilka : -Wiola poprostumi nie daje się skupić ;-) nadal jest marudą do potęgoi :-0 ale nareszcie wiem dlaczego ;-) W sobotę dostala wysokiej gorączki ... Zbijałam syropem , czopkami ... Trochę wymiotywała ... W niedzielę było nieco lepiej więc wybrałam się na długo obiecywaną karuzelę z okazji odpustu ;-) W poniedziałek lekarka stwierdził a, że ma ostre zapalenie gardła :-( Zachorowala równocześnie z jej rówieśnikiem Oskarem u którego byliśmy w sobotę ;-) Ale to chyba u niej się rozpoczęło 2 tyg wcześniej jak podejrzewałam owsiki