Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danti

bobaski z pazdziernika 2004

Polecane posty

Gość danti

urodzilam synka 23 pazdziernika o 17,00. obecnie to juz niezly gagatek,ma 7 zabkow troche wloskow i caly dzien tylko by chodzil trzymajac mnie za palec.chetnie porozmawiam o dzieciach w podobnym wieku.

Gość danti
naprawde niema mamusi z pazdziernika? moze poczatek listopada?

Gość karoll
witaj Jestem mamą Laury .Urodziłam 15 października. Zachęcam do odwiedzenia www.dzieciaczki.xip.pl/forum/ Tu jest forum jesiennych dzieciaczków:) Pozdrawiam cieplutko

Gość danti
dzieki , ide na wskazany adres

Gość danti
ale nadal czekam na mamusie ktore chcialyby powymieniac sie doswiadczeniami z wychowywania swoich pociech:)

Gość a moja
cora urodzila sie 23 wrzesnia o godz 4.30

Gość a moja
ma 4 zabki, raczkuje, tydzien temu zaczela chodzic sama.jest szalenie energiczna , w ciaglym ruchu.

Gość danti
ale numer twoja mala jest dokladnie miesiac starsza.moj leonek jeszcze trzyma sie palca .a jak ma na imie twoja mala?

Gość danti
czy twoja dzidzia przesypia cala noc?

Gość a moja
corcia mam na imie Elisa. Niestety, nie przesypia calej nocy ( ciagle ja jeszcze karmie piersia).

Elisa ladne imie i malo spotykane.ja skonczylam karmic piersia(a wlasciwie to Leonek juz niechcial)w 7 miesiacu i jest na mieszance.ale nie przesypia nocy.budzi sie raz ok 2-3.

Kacperek, urodziny 27.10.2004 godzina 9:11 Ma dwa ząbki, raczkuje, stoi sam przy meblach nawet trzymając sie jedną rączką.

witaj a leonek nie raczkuje,ale tez stoi sam przy meblach i tapczanie opierajac sie lub trzyma sie raczka.czasem jak go puszcze to stoi sam przez 2-3 sekundy:)

jezeli czolganie sie na brzuchu mozna nazwac raczkowaniem to raczkuje

U mojego Kacperka wcześniej było super...a teraz tak od 2 miesięcy nie chce obiadków, mleko najczęściej przez sen i to tak góra 180ml 2 razy dziennie. Danonki jwczesniej jadl te duze na raz - teraz daje mu male i musi tak na 3-4 razy zjesc. Wkurzajace jest to jedzenie. Teraz wlasnie je Flipsy.

leonek: rano kaszka na wodzie,pozniej deserek,kolo12danon naturalny caly,kolo15 zupka gerber,kolo18mleko,kolo20mleko.i oczywiscie w nocy o2 mleko.dodatkowo smakuje mu dorosle jedzenie wyjada nam z talerza ha ha ha.pije soczki

Gość a moja
Elisa ma apetyt "ogra" .Je ilosci niesamowite i prawde mowiac , lubi wszystko:jogurty naturalne, owocowe ,serki , mieso , ryby, warzywa.Jeszcze nie trafilam na cos, co by jej nie smakowalo.Zaczyna "mowic": mama, tata, nie , daj, Ejiii (Eric-brat), pieee (pies). Lubi bawic sie w piaskownicy i nie lubi obcych - przede wszystkim kobiet, dla panow jest bardziej laskawa. Nie lubi spac, kazda sjesta to walka.

Gość a moja
Pediatra powiedziala, ze Elisa moze jesc, juz to co my.Oszywiscie , nie przyprawiane,i nie potrawy tluste, ciezko strawne.Wczoraj odkryla soczewice z sosem pomidoromym i ugotowanym kurczakiem. Zmiotla wszystko.

Gość a moja
wazy 8.500 g i mierzy 72.5 cm

Gość a moja
I tak naprawde to najbardziej lubi bawic sie ze swoim bratem(3.5 roku).

Mój najbardziej lubi jeśli akurat chce jeść kanapke z masełkiem i wędlinką, kurczaka lub cielęcinke gotowaną i ziemniaki. Mleko tylko Bebiko GR innego nie pije. Spi od 22 (wtedy dostaje ostatnie mleko) i wstaje po 9 na poranne mleko którego nieraz nie pije...wtedy daje mu soczek domowy z porzeczek czerwonych lub Kubusia. Bardzo lubi banany, nektarynki,flipsy i czekolade. Jadł już smażone ryby, tak koło 6 miesiąca...teraz mu narazie niedaje bo niechce kupować w sklepie tych mrożonych.

Gość a moja
Dla Elisy kupuje swieze ryby(gotuje na parze lub w wodzie z ziolami).Czy Wasze dzieci maja starsze rodzenstwo?

Moje dziecko nie ma rodzeństwa i chce żeby pozostał jedynakiem.

Leonek jest jedynakiem,ale to sie zmieni za jakies 2 lata. A_B jak ja ci zazdroszcze przespanych nocy!!!!!! synus 20 lipca wazyl 8300 i mial 76cm.w ta srode idziemy do lekarza ,to podam aktualne wymiary.

Danti - nie wiem czy o Ciebie chodzi ale na jednym forum widziałam że wypowiadałaś się że miałaś cesarke. Czy tak było??

zgadza sie, zaczelam normalnie(naturalnie)ale skonczylo sie cesarka

po tym jak przeszlam cesarke(bez problemow) to cesarke.ale nie za wszelka cene.moze to glupie ale czuje jakis niedosyt po cesarce.chcialabym przezyc porod naturalny,wiedziec jak to jest do konca.

Niedosyt...wiem cos o tym. Ja chcialam cesarke ale po tym jak nieprzezylam ani jednego skurczu bo cesarka byla planowana to czuje sie tak jakby mnie cos ominelo, choc ze wzgledu na bol wolalam cesarke.