Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ania09876

depilatory i depilacja

Polecane posty

Go艣膰 Werqa11
ja jeszcze nie ale s艂ysza艂am dobre opinie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Cze艣膰, witam. Na czym polega ta fotodepilacja, bo nigdy o tym nie s艂ysza艂em? Tak, nies艂ysza艂em. Mam taki problem i w sumie my艣l臋, 偶e nigdzie lepszej odpowiedzi nie us艂ysz臋. Ot贸偶 mam do艣膰 bujne ow艂osienie na plecach i u mnie samego, to bardzo obni偶a poczucie estetyki. Macie jakie艣 sprawdzony spos贸b, kt贸ry m贸g艂by mi pom贸c w codziennym radzeniu sobie z tym problemem? Czy ta fotodepilacja jest skomplikowana?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cze艣膰, witam. Na czym polega ta fotodepilacja, bo nigdy o tym nie s艂ysza艂em? Tak, nies艂ysza艂em. Mam taki problem i w sumie my艣l臋, 偶e nigdzie lepszej odpowiedzi nie us艂ysz臋. Ot贸偶 mam do艣膰 bujne ow艂osienie na plecach i u mnie samego, to bardzo obni偶a poczucie estetyki. Macie jakie艣 sprawdzony spos贸b, kt贸ry m贸g艂by mi pom贸c w codziennym radzeniu sobie z tym problemem? Czy ta fotodepilacja jest skomplikowana?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jest bardzo 艂atwa, ale musisz mie膰 jasn膮 karnacj臋, bo inaczej mo偶e by膰 niezdrowe mo偶esz sobie p贸j艣膰 raz s膮 w miastach punkty 偶e za cz臋艣膰 cia艂a bior膮 70-200z艂 a je艣li b臋dzie dobrze dzia艂a膰, to kup sobie lepiej swoje urz膮dzenie, bo to nie jest tak jak pisz膮, 偶e po 3 zabiegach ju偶 ca艂kiem spok贸j ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ok, a mo偶ecie mi poleci膰 jakie艣 urz膮dzenie, kt贸e b臋dzie w miar臋 dobre, ale nie jakie艣mega drogie? Mo偶e by膰 w media expert, albo jaki艣 sklep specjalistyczny w Krakowie (b臋d臋 w nast. weekend). B臋d臋 bardzo wdzi臋czny... salon kosmetyczny niby ok, ale chyba troch臋 dziwnie bym si臋 czy艂 z my艣l膮 wej艣cia tam i poroszenia depilacji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kumpela poleca艂a mi philips lumea ale s膮 w ME te偶 inne sporo ta艅sze, ale o nich nie s艂ysza艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰up
poszukuj臋 depilatora, co polecacie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dosta艂am na gwiazdk臋 Panasonic i jest dobry, 艂apie nawet te ma艂e w艂oski. U偶ywam na mokro pod prysznicem, wed艂ug mnie to lepsza opcja, zreszt膮 pisz膮 o nim, 偶e wtedy jest 艂agodniejsza depilacja bo piana chroni sk贸r臋 przed p臋setami

Udost臋pnij ten post

Czy po depilacji macie problem z podra偶nion膮 sk贸r膮? Nie wiecie, jak sobie z tym poradzi膰? Polecam krem Beta-Skin Natural Active Cream, kt贸ry z艂agodzi podra偶nienia i nawil偶y sk贸r臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 mam Panasa i go lubi臋, u mnie jest wersja z nasadkami do golenia i do z艂uszczania sk贸ry na stopach. Bardzo fajne opcje, przydatne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oleczka1
ja ju偶 wybra艂am braun silk ipl. Moje mechaniczne 2 stare graty oddaje do komisu :) u mnie i tak si臋 sprawdza艂y ci膮gle wrasta艂y mi w艂oski. Depilacja laserowa u kosmetyczki nie przynios艂a efekt贸w zadowalaj膮cych (-30% w艂os贸w po 3 zabiegach) ostatnia deska ratunku braun no i uda艂o si臋 :) Po drugim zabiegu w艂osy zacz臋艂y znika膰 a przecie偶 mog臋 go stosowa膰 co tydzie艅 i nic mnie ju偶 to nie kosztuje.

Udost臋pnij ten post

Mam depilator brauna, niestety nie pamietam jaki model i jestem zadowolona. Po depilacji uzywam specjalnego kremu lagodzacego Sensual Joanny. Mozna kupic w Rossmannie za 9 zlotych.

Udost臋pnij ten post

Ten braun silk mo偶e by膰 fajny,musz臋 si臋 zastanowi膰 co艣 trzeba sobie na gwiazdk臋 za偶yczy膰:) Ja znalaz艂am co艣 takiego -tu jest depilacja dyskami...lepsza ni偶 ta pinsetami? Jak s膮dzicie?

Udost臋pnij ten post

O to mi chodzi艂o Depilator PHILIPS Satinelle HP 6422 / 01

Udost臋pnij ten post

mam depilator philipsa za 100z艂 ze sferisu i nie zamieni艂abym go na zwyk艂膮 maszynk臋 do golenia ;P

Udost臋pnij ten post

przed depilacj膮 zawsze myj臋 sk贸r臋, gdzie b臋dzie wykonywany zabieg, p贸藕niej robi臋 peeling , wje偶d偶am depilatorem, na koniec krem po depilacji i na drugi dzie艅 smaruj臋 jeszcze wazelin膮, bo czasami zostaj膮 zaczerwienienia ;( polecam depilator braun silk-epil - kupi艂am jaki艣 czas temu w sferisie za 299z艂, teraz widz臋, 偶e przeceniony na 255 ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pewnie,偶e najlepsz膮 opcj膮 by艂by depilator laserowy ale te偶 z drugiej strony jest on dro偶szy ni偶 te zwyk艂e woskowe. tak czy inaczej ja stosuj臋 maszynk臋,plus dobry balsam po depilacji z Nivea,zamawiam na HurtowniaKarolina.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
judkajano i g贸oownonte SPIERRRDFALA膯 z t膮 偶a艂osn膮 reklam膮, szmaty spamerskie!!! :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰lenalena
Zgadzam sie, philips pod prysznic jest mega dobry, tez stosuje od niedawna, bo udalo mi sie upolowac taki na neo24, siostra mi podpowiedziala ze na tanio.co mozna dostac dziesiec procent znizki na ich akcesoria urodowe i sie zdecydowalam, bo mialam przedtem watpliwosci co do przeznaczania takiej kwoty na urzadzenie ktorego nie znam

Udost臋pnij ten post

To jak,philips z dyskami bra膰 ? Czy to b臋dzie sferis,komputronik czy jakikolwiek inny sklep nie wa偶ne-m膮偶 pojedzie i zap艂aci he,he.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, chcia艂em kupi膰 偶onie nowy depilator gdy偶 dotychczasowy powoli odmawia pos艂usze艅stwa... Czy Braun 5780 to dobry wyb贸r? Czy ewentualnie warto dop艂aci膰 i kupi膰 model Braun 7891?

Udost臋pnij ten post

Ja dosta艂am depilator jaki艣 czas temu i od tego czasu naprawd臋 nie musze si臋 martwi膰 o w艂osy na nogach. To super urz膮dzenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepiej co zrobi膰, to i艣膰 do sprawdzonego gabinetu np. http://afrodytasalon.pl/zabiegi-2/depilacja-laserowa ni偶 meczyc sie nie wiadomo z czym. Najpierw najlepiej wypytac znajomych gdzie warto i艣c zeby by艂o dobrze. To co艣 co ka偶da z Pa艅 powinna zrobi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R贸wnie偶 mam Panasonic i sobie chwal臋, dobrze dzia艂a, super s膮 te nak艂adki r贸偶ne, u偶ywam wszystkich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam Brauna silk-expert IPL. Rewelacja. W koncu mog臋 w domu bez problemu szybko usuwa膰 zbedne ow艂osienie. wiem, 偶e z czasem bedzie ich coraz mniej i beda s艂absze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wybor depilatorow wszelkiego rodzaju widzialam na avans.pl sama sobie jakis chyba zamowie na prezent swiateczny bo juz mam dosyc maszynek :)

Udost臋pnij ten post