Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna sobie ja

ile kosztuje laserowe usuniecie sladow po tradziku??? i gdzie sie je robi ???

Polecane posty

Gość taka jedna sobie ja

mam bardzo malo blizn i sladow ale jednak mam chcialabym je usunac laserowo tylko nie wiem gdzie i na jaka cene mam sie przygtowac??? no i czy wogole warto jesli ktos mial to prosze o opinie z gory dziekuje :)

Gość taka jedna sobie ja
aha i jeszcze chcialabym ise dowiedziec ile takich zabiegow by mi wystarczylo (zaznaczam ze nie wygladam tak strasznie :D ) i ile kosztuje jeden :)

Gość taka jedna sobie ja
czyzby nikt nic nie wiedzial :(

Gość mrowka bigbitowka
Bo na tym forum naprawde jak ktos ma powazny problem to jest olewany, ale jakbys zalozyla kolejny topik o ciazy, terminie porodu, o tym kiedy i jakie dziecko kupki robi itd.. to bys uzyskala lawine odpowiedzi :D Tak to juz tu jest. Monotematycznie sie zrobilo.:P

Gość neule
tez bardzo bym chciała usunąc trzy blizny z policzka potrądziku.Są niewielkie ale i tak przy ładnej cerze psują wygląd bużki.Nawet niemoge chodzic w kucyku bo mam wrazenie ze ktos dostrzeze te blizenki.Chce wiedziec ile by kosztowało czy sie orientujecie usuniecie tzech maleńkich dziurek ?ZAstanawiałam sie czy moze czyms by je smarowac moze okłady z cebuli ale niewierze że pomogą i czy cebula ich jakos nierozciągnie.Czy laser usunąła by mi te rzy maleńienkie dziureczki na zawsze.Cena nie gra roli.czy ktos ma jakies doświadczenia w usuwaniu bliz laserem.Błagam odpiszcie w tej sprawie...

Gość ooooooczkoooo
hej ja co prawda nie orientuje sie ile taki zabieg kosztuje(pewnie majatek) ale znam inny sposob na usnuniecie blizn - zluszczanie naskorka, najlepeij ziolowe bo kwasami to jakos mnie nie przekonuje.ja wlasnie wczoraj bylam pierwszy raz na czyms takim i jeszcze nie moge powiedziec jakie efekty bo skora dopiero zacznie mi schodzic i wtedy bede widziala co i jak.mozliwe ze bedzie to trzeba powtorzyc pare razy,to zalezy od glebokosci blizn. a koszt - 130 zl .zobaczymy czy warto.dam znac. pozdrawiam

Mysle, ze najlepszym rozwiazaniem byloby wpisanie w google \'usuwanie blizn po tradziku\', albo innego hasla. Robi to lekarz dermatolog, kosmetyczka, kliniki. Wystacrzy poszukac, ale Wam sie nie chce.

Gość haluuuuu
do oooooczkoooo--->>> kochana, powiedz mi, czy ten zabieg na ktorym bylas to peeling azjatycki?? Bo ja mam miec go jutro!! Chcialabym sie dowiedziec jak to przezylas, jakie masz problemy ze skora i wszystko co mozesz mi na ten temat powiedziec!! Prosze cie!! buziaki

Gość ooooooczkoooo
moj pelling nazywal sie nie azjatycki a POLSKI PEELING ZIOLOWY. moje problemy z cera sa naprawde ogrooomne chodzi oczywiscie o tradzik,nie moge sie tego pozbyc,chodzilam do dermatologa,wyprobowalam wszelkie sposoby,co prawda jest lepiej ale nadal wyskakuja mi takie ropne potwory na twarzy.a do tego mam blizny ktore strasznie szpeca buzie. ten caly peeling to super sprawa moim zdaniem.mam nadzieje ze po kilku takich zluszczaniach pozbede sie tych blizn. a przebieg zabiegu byl taki: najpierw oczyszczanie twarzy czyli parówka, a potem nakluwanie igielka i wyciskanie pryszczoli:/ brrrrrrrr okropnie boli az wciska w fotel.ale jak to sie skonczylo to juz bylam szczesliwa. kosmetyczka nasmarowala mnie tymi ziolami i masowala tak dlugo az robilo sie coraz cieplej na twarzy i zaczynalo bolec,na koncu czulam takie igielki jak masowala i to byl znak ze juz dosc,potem musialam jeszcze chwile polezec z tym ,troche pieklo ale nie bylo tak zle.no i to wszystko a za tydzien mam jeszcze przyjsc na doluszczanie,ale to juz ponoc sama przyjemnosc. a Ty ile placisz za ten peeling azjatycki?? moze roznica miedyz tymi peelingami polega na uzyciu innych ziol,hmmmjak juz bedziesz po zabiegu to napisz jak bylo.trzymaj sie cieplo. dodam tylko ze warto przecierpiec ta godzinke dla urody.

Gość haluuuuu
do oooooczkoooo--->>> no wiec ja za zabieg, jezeli sie zdecyduje bede placic 850 zl (jutro jade), jade do krakowa na niego. Akurat ta kosmetyczke polecila mi jedna z osob, ktora taki zabieg (tzn peeling azjatycki) przeszla u tej wlasnie kosmetyczki w krakowie. Moj zabieg ma trwac 4h!! Tez mam miec najpierw oczyszczana twarz, noramlnie wyciskajac. A pozniej tez ziolka. Ja mam tylko jednego takiego bolacego pryszczkola na srodku czola, ale jest gleboko pod skora, dlatego go nie wyciskam. A poza tym to glownie plytkie, czerwone placuszki po pryszczach i troche zaskornikow. Stanow zapalnych na skorze nie mam (oprocz tego czola). Tak wiec moze starczy mi jeden zabieg. Jak myslisz?? Oczywiscie, jak juz bede po zabiegu to napisze co i jak. TY tez koniecznie mi pisz co i jak.

Gość haluuuuu
Odświeżam

Gość wikke
Zabieg nazywa się fotoodmładzanie , 1 zabieg kosztuje od 500-1000 pln w zależności od miasta, nie wiem ile razy trzeba go powtórzyć. Wpisz fotoodmładzanie w GOGLE POWODZENIA

Gość haluuuuu
Niom, i juz po zabiegu (peeling azjatycki)jestem 2 dni. Narazie zaczela mi juz schodzic skorka z twarzy. Bede pisac co dzieje sie dalej. Pozdrawiam:)

Gość do haluuuuu
Jeśli mam wrażliwą skórę (rumień) to czy mogę iść na taki zabieg ? Buźka :)

Gość haluuuuu
Tzn. podejrzewam ze masz problemy z naczynkami?? Ja tez mam w okolicy noska i na zuchwie troszke, ale w tych miejscach kosmetyczka robila mi peeling krocej i mniej intensywnie. Także mysle ze nie ma wiekszych przeciwskazan. Fakt, zabieg cholernie bolesny, ale czy sie tak naprawde oplaca go robic powiem okolo soboty, niedzieli. ;)

Gość malgosia_22
laserowe usuwanie zmian po tradziku kosztuje ok. 3000 zl, zabieg wyglada dosc przerazajaco ale podobno nie boli za bardzo, polega na glebokim zluszczeniu naskorka do naczyn krwionosnych, zabieg wykonuje lekarz przy asyscie pielegniarki i anestezjologa, po zabiegu naklada sie maske silikonowa a pozniej przez 2 tygodnie smaruje sie masciami sterydowymi, przez ten okres nie mozna podobno wychodzic z domu, wyglada sie tragicznie ale pozniej jest juz ok, przez nastepne pol roku skora jest bardzo wrazliwa, nie wolno narazac jej na dzialanie niskich i wysokich temperatur, przez rok stosuje sie specjalne kremy, ich kosz to ok 200/m-c. Informacje te mam od kumpelki ktora miala ten zabieg, troche sie nacierpiala ale nie zaluje, wyglada super, a tradzik miala swego czasu straszny, ja sama planuje w najblizszym czasie sobie go zafundowac pozdrawiam :)

Gość to nie kosztuje 3000 pln
http://www.consultronix.com.pl/dermatologia/index.php?s=fotoodmladzanie/laser_burane.php http://www.twojstyl.pl/ekspert.html?id=1 (...) Zapraszam do swojego gabinetu tel. w Warszawie: 6466989. terapia laserowa na trądzik Dr Mirosław Maćkowiak: Po wyleczeniu (brak krostek) można próbować likwidować blizny głębokimi pilingami lub laserem. Przy niewielkich śladach proponuję piling, po którym skóra szybciej niż po laserze wraca do normalnego stanu. Przy głębokich bliznach może być jednak to niewystarczającą metodą i laser zlikwiduje je lepiej. i tu też trochę info: http://www.wizaz.pl/forum/archive/index.php/f-16.html

Gość marzenkaatb
musisz iśc do dermatologa (prywatnie) bo państwowo tego nei zrobi i zapytac się o laserowy peeling albo laserowe usuwanie blizn. najpierw popali ci buzię laserem, przez jakis tydzień nie będziesz pokazywała się ludziom, ale później zobaczysz efekty. polecam . naprawdę skuteczne. ja juz zrobiłam takie 3 zabiegi i śladów nie mam an twarzy zabieg kosztuje ok 60 - 100 zł pozdrawiam

Gość ooooooczkoooooooo
a czy to palenie laserem boli??? bo brzmi groznie.

Gość haluuuuu
do oooooczkoooo-->>> hej, jak tam po zabiegu?? Zeszla ci juz stara skorka?? POzdrawiam

Gość hooooop
hop

Gość marzenkaatb
nie tyle boli co piecze ale tyle to się da wytrzymać :) tylko później wygląda się jak krasnal hała bała

Gość powaznie
do marzenkaatb: laserowe usuwanie blizn po tradziku kosztuje od 60 do 100??az trudno jest mi w to uwierzyc..jesli tak jest to prosze o namiar

Gość oooooooczkoooooooo
no moja skorka juz zeszla i efekty sa takie ze ta nowa jest wygladzona i poki co nie pojawiaja sie pryszcze, jakis tam jeden czy dwa tylko,choc jak znam zycie to pewnie za niedlugo zanowu zaczna mi zatruwac zycie i wizerunek:(:(:( blizny nie zniknely i nie zauwazylam tez zeby jakos spektakularnie zbladly wiec chyba zaczne zbierac kase na ten laser.tylko jak ja sie na tydzien odseparuje od swiata to nie wiem heh. a u Ciebie jak po tym zabiegu????

Gość oooooooczkoooooooo
ja tez prosze o namiary na ten laser bo to rzeczywiscie cholernie tanio!!

Gość kosia2zek
hej! też poszukuję gabinetu, który specjalizuje się w laserowym usuwaniu blizn po tradziku (najlepiej w okolicach Kielc , ewentualnie Trójmiasto). PS: zwalczyłam mój problem z trądzikiem stosując Izotek - polski odpowiednik roacuttane. stosowałam go przez około 10 miesięcy. pozbyłam się trądziku, a teraz próbuję pozbyć się po nim śladów, by zamknąć już ten dział i mieć ten przykry okres za sobą... Dla osób zainteresowanych izotekiem- trzeba być pod stałą kontrolą lekarza (badania krwi, testy ciązowe) i trzeba dokładnie przestudiować dział \"skutki uboczne\" - dobrze, że był przy mnie mój chłopak, bo przez lek wpadałam w depresję nie będąc tego świadoma.... Teraz już jest super :) Pozdrawiam

Gość pieczarynka
Moja kolezanka miala wylewane kwasem i naprawde jej pomoglo sama chce zobaczec jak to jest tylko ze kosztuje 200 zl