Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_ze_szczecina

Szukam koleżanki...przyjaciółki..kogoś do pogadania

Polecane posty

hmmm...zeby była jasność chodze na silownie nie po to zeby poznać bratnią dusze:) tylko zeby nie obrosnąć w tłuszczyk:):):)

Gość harry potter
Hej.....tak jak was czytam .....czuję się podobnie.....czasem chcialoby się wyjśc na taki babski wieczorek,ale nie ma z kim.....ehhh i smutno mi się zrobiło

Walnięta ... o witam :) Ja dokładniej jestem z Zabrza :) ... Czemu za stara? Sądzę że przyjaźń (podobnie jak miłość) nie liczy lat ;) ... a ile masz latek? Oczywieście wiem że kobiety nie powinno się pytać o wiek ale tak z ciekawości :)

*eviaczek - no ja też :) Ale wiesz jak to mówią - w miłym towarzystwie, lepiej się ćwiczy :D

Gość smutna_ze_szczecina
Alergia ciesze sie ze odezwała sie jakas szczecinianka :) coraz razniej mi sie robi na duchu :) masz racje wszystko zalezy od szczerych chęci, a tych mi nie brakuje skoro założyłam ten topki :) eh chyba jestem desperatką ale skoro duzo osób tu szuka miłosci to moze mi sie uda znalezc kumpele hihih:)

Gość smutna_ze_szczecina
ej dziewczyny piszcie swoje miasta, moze akurat znajdziecie tu dla siebie jakas miłą babską duszyczke, z która bedzie mozna konie kraść :)

Myśle ,ze z wiekiem w ogóle jest trudniej kogoś poznać i zaprzyjaźnić się,bo mamy większe wymagania wobec bliskich nas osób .Bo przecież też nie chodzi to by był to byle kto,nie rzucimy się na pierwszą lepszą dziewczynę, która zaczepi nas w sklepie czy na siłowni i nie zaciągniemy ją na kawę i zwierzenia:) Chyba też ciężej się otworzyć na drugą,nową osobę.Mam kilka koleżanek, ale tak naprawdę nie wiemy o sobie nic pond to co wie każdy z naszego otoczenia

Gość smutna_ze_szczecina
czasem wkurza mnie tez to, ze jest fajna pogoda, chetnie bym gdzies wyszła, mój facet akurat nie moze, bo pracuje i niestety...siedze w domu, bo samej wyjsc to jakos tak dziwnie.

Gość smutna_ze_szczecina
wiem, ze trudno, nawet bardzo. cięzko zaufać nowej osobie, ale zauwazyłam w sobie ostatanio taka chec wygadania o wszystkim i niczym, ze jak poszłam do obcej dziewczyny pomalowac paznokcie, to po jakims czasie gadałysmy jak nakręcone, jakbysmy sie znały kilka lat :)

Gość piękna wkrótce
wiecie, to chyba tak jest... kiedyś rodzice mi mówili, że jestem zżyta np. za bardzo z jakąś koleżanką, a przecież i tak nie będziemy się przyjaźnić do końca życia, a ja się upierałam... :o Teraz wiem, ze rodzice mieli racje... Z przyjaźnią jest jak z miłoscią, o prawdziwą bardzo trudno... Mam ten sam problem co Wy... nie mam z kim wyjść gdziekolwiek, pogadać, zwierzyć się... i nie mam nawet chłopaka :(

Oj tak... z wiekiem wymagania rosną... Przyjaźnie też już nie opierają się na tym, co przyjaźnie, np. w podstawówce. Wtedy myślałam, że ja i moje przyjaciółki to do końca życia... Niestety, czas zweryfikował moje poglądy... Tyle się mówi o przyjaźniach ze studiów... Zastrzeżenie - trzeba trafić na fajnych ludzi. Ja nie miałam aż tyle szczęścia... Uciekam na jakiś czas, mam nadzieję, iż jeszcze będziecie, jak wróce :D

Gość smutna_ze_szczecina
i wracajac do zawiści pomiedzy przyjaciólkami to stwierdzam ze moze cos w tym jest, ale jak sie kumpluje w wiekszym gronie. miałam tak na studiach - było nas 4 dziewczyny i niby takie dobre kumpele, wszedzie razem, a z czasem zaczęły sie jakies zazdroście ze jedna gada wiecej z drugą itp i w koncu sie rozleciała nasza "paczka"...

Gość smutna_ze_szczecina
ja tez nie miałam szczescia trafic na fajnych ludzi...z zazdrościa słucham jak inni wyjezdzaja gdzies z grupa znajomych czy paczką...albo spotykaja sie grupa w klubie czy pubie...

Gość Martyssia
Szukam koleżanki...przyjaciółki..kogoś do pogadania .... ....tylko powiedzcie, ilemacie lat???

Wiem o co chodzi Smutna.Moj facet w dodatku czesto wyjeżdża i jestem sama w domu po kilka tygodni.Miałabym ochote zaprosić jakąś kumpele do siebie , na babsi wieczór, filmy,dobre winko i malowanie paznokci ;),ale do której nie zadzwonie to albo nie mają czasu, albo mówią że już za późno, albo nie wim co jeszcze...Z jednej strony rozumiem, a z drugiej nie,bo chyba nie chcą zostać później same tylko ze swoją pracą i rodziną,a przyznam ,ze już czasami nie chce mi się do nich dzwonić,bo wiem co usłyszę :/

Gość smutna_ze_szczecina
nawet nie mam co liczyc na znajomych ze strony mojego faceta, poznałam jego siostre i jej faceta, ale sorry za wyrażenie to kompletne buce, ten gosc zarozumiały, do tego bawi sie w sprzedaż róznych uzywek (lekko powiedziawszy) no i ja do nich zupełnie nie pasuje. do tego mój facet ma kolegów bez dziewczyn, wiec nawet nie ma szans zeby sie gdzies umówic 'parami".

Gość smutna_ze_szczecina
Alergia skąd ja to znam :) miałam dobra kumpele na studiach, ile razy mi obiecywała ze gdzies pójdziemy, albo ze do mnie wpadnie - zawsze sie konczyło na obiecankach. co dziwniejsze ona nie miała faceta, po prostu jej sie nie chciało...wolała siedziec w domu. miała głupie wytłumaczenia - albo ze idzie do lekarza, albo ze musi pisac prace magisterska (kiedy do oddania miała jescze kilka miesiecy) albo sie uczyc! zawsze cos. potem juz jej nawet nie zapraszałam bo i tak sie wykręcała.

Gość słonko***
hej dziewczyny, ja tez jestem ze szczecina, i tez czasami potrzebuje po prostu pogadac...

Gość smutna_ze_szczecina
hej słonko :) napisz ile masz latek, gdzie mieszkasz w szczecinie i co porabiasz :)

Gość słonko***
mam 23 lata, mieszkam na słonku :) ostatnio czesto sie nudze,

Gość smutna_ze_szczecina
heh słoneczne miło mi sie kojarzy, byłam kiedys z facetem, który mieszkał na słonecznym :) miał chociaz psa to wychodzlismy na spacery :) mojego obecnego natomist bardzo ciężko wyciągnąć na spacer :(

Gość Lesbijka
>jednak juz na wstepie wyjaśnie ze nie jestem zadna homo, po prostu ostatnio stwierdziłam ze brak mi jakiejs koleżanki to tylko heteroseksulane moga miec koleżanki i przyjaciółki? ;-)

Gość smutna_ze_szczecina
wogóle to myślę nad kupnem pieska :)

Gość słonko***
piesek to swietny pomysl, taki prawdziwy przyjaciel, ktoremu wszystko mozna powiedziec i miec pewnosc ze on zachowa to w tajemnicy ;)

Gość smutna_ze_szczecina
lesbijko oczywiscie ze nie, nie chciałam nikogo urazic :) ale jak to bywa na cafe niektórzy mogliby opacznie zrozumiec ten topik - moge miec jak najbardziej za przyjaciółke która jest homo jesli oczywiscie nie bedzie oczekiwała czegos wiecej :)

Hej Słonko!;) Widze, że topik rośnie w siłe ;)No i dobrze.Widzisz Smutna, miałaś naprawdę niezły pomysł z tym by go założyć.Bravo! A czym w ogóle się zajmujecie? Co lubicie robić w wolnej chwilce? Macie jakiś pasje, marzenia (oprócz tego by mieć gdzieś jakąś fajną babską bratnią duszę:)) Ja studiuję filologię romańską (też mam 23 lata) i właśnie próbuję wedrzeć się na rynek pracy;)A jak mam czas dla siebie to czytam,uczę się języków obcych(może to głupie,ale naprawdę jest to mój konik) trochę rysuję, robię zdjęcia albo kąpie się godzinami w wannie, maluje paznokcie i odmóżdżam się przed telewizorem :b

Gość słonko***
podejrzewam ze jakbysmy sie spotkaly to by sie okazalo ze mamy mnostwo wspolnych znajomych :))