Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_ze_szczecina

Szukam koleżanki...przyjaciółki..kogoś do pogadania

Polecane posty

Gość smutna_ze_szczecina
polecam dziwnów lub dziwnówek :)

Gość smutna_ze_szczecina
Gosia27 GRATULACJE ! :) a pochwal sie co to za praca :)

A niech to!!! wróciłam a tu widzę , że ten topik został już zapomniany i kurzem zachodzi :(

No i ciągle nikogo nie ma,a ja akurat sama w domku siedze i trochę mi nudno...

Gość bobotaka
czesc, jest tu ktos?

Gość tez_smutna_ze_szczecina
czesc, tez jestem ze szczecina i chetnie bym sie spotkala poplotkowac...

Gość Gdańszczankaaa
Witam Dziewczyny jakis czas temu szykalam przyjaciólki bo jakos mi jej brak pomimo ze jestem mloda osobą 20 paroletnią, wydaje sie ze zawsze mozna kogos spotkac ale znajomi z uczelni przestają nimi byc zaraz po opuszczeniu murów, starzy znajomi hm jakos kontakty urwały sie kazdy w swoją strone a to rodzina a to praca itp... Przyłączam sie ------>>Anulka wylukałam ze też jestes z Gd. Pozdrawiam Ania ;)

Gość franeczka
i ja jestem ze szczecina tylko gdzie sie wszystkie podziały??

Gość moniaczek-81
Widze ze jest nas ktore maja chlopaka ale brakuje im psiapsiolki....zapraszam do siebie...mam 25 lat...mieszkam w Podlaskim...POZDR

Gość psb
Witam was,znam ten problem też niestety brak mi psiapsiółki z którą mozna pogadać,nawet nie ma z kim na kawke skoczyć poplotkować.Ostatnio mam kłopoty w związku i brak mi takiej osóbki ale tak to już niestety bywa,mam 24 lata i czuje się bardzo samotna z tego powodu,pozdrawiam was ciepllutko !!!

Gość brydzia33
mi równiez bardzo brakóje przyjaciół jak masz ochotę to napisz do mnie na gg mój nr;4299814. serdecznie pozdrawiam!

Witajcie samotne dziewuszki!:) Rzecz jasna nie pisałabym gdybym nie miała identycznego problemu:P Ja nawet robiłam się coraz bardziej zazdrosna o mojego chłopaka przez brak zajęcia. Ja mu jednak powiedziałam prawdę, że boli mnie to że nikogo poza nim nie mam. Nie potrafi mi pomóc, bo przecież na siłę nie znajdzie mi przyjaciółki, ale mnie rozumie:) Więc może są tu również jakieś samotne GDYNIANKI??:)

Gość kasiulindka
hej a ja jestem z Dąbrowy Górniczej i mam 24 lata i chętnie z kimś wyskocze na zakupy kawke myśle że spora część nas kobitek "straciła" koleżanki w wyniku ich wyjazdów i przeprowadzek do innych miast lub prowadzą juz swoje dorosłe życie wiec fajnie jest poznac kogoś nowego i zaprzyjażnić sie

Gość czarna33
witam znam to doskonale mam 35 lat jestem z okolic szczecina i szukam przyjaciółki takiej prawdziwej

Gość czarna33
jesli jestes sama jak ja i masz ochote pogadac lub spotkac sie na kawusi i mieszkasz w okolicach szczecina napisz moje gg 8147062 przyjazn to cos naprawde cennego

Gość Lyndea
Miłe Panie, czytam Wasze posty i myślę sobie, że powodem braku przyjaciółek jest u Was .......... zbyt pożne przyjście na świat. Nie macie przyjaciół, bo macie szybkie komunikatory typu net, komórki.Za czasów mojej młodości tego nie było więć zawiązywało się wielotenie przyjażnie, prawdziwe, szczere i niezastąpione. Ale co z tego, że są jak najbliższa mieszka 150 km. Gdy przeprowadziłam się do Warszawy to dopiero poczułam smak samotności. Mam 45 lat i w tym wieku to dopiero trudno o nowe koleżanki

Gość smuutasek
hej, a może jest ktoś z warmińsko-mazurskiego, no i trochę straszy niż 25:)

Gość czerwony stoliczek
hejka Szczecin się kłania,jest chętna żeby się zaprzyjaznić?

Gość smuutasek
szkoda, że tak daleko:(

Gość czerwony stoliczek
a szkoda bo koleżanka by się przydała ,mam 30 lat i znajome w podobnym wieku , oczywiście mężatki ,a ja sama od niedawna i nawet na piwko w sobotę nie mam z kim wyjść...

Gość smuutasek
czerwony stoliczku chętnie wypiłabym z Tobą piwko, ale dzieli nas około 400km.....

Gość severa
A z Warszawy lub okolicy jest ktoś pod 50, żeby pogadać czasami wypić kawę lub piwo? Mąż, dzieci ale to nie wystrcza.

Gość zakręcona552
szukam koleżanki na pogaduchy i na spędzanie wspólnie czasu Poznań i okolice

pogaduchy? ja chetna - trojmiasto, 22 lata, uwieeelbiam plotkowac przy kawusi na miescie :))

Gość nefretete880
Ja często bywam w Trójmieście, szczególnie w Gdyni i też szukam bratniej duszy do ploteczek, napicia się kawki, na początku fajnie by było do siebie trochę popisać, mam 21 lat, chłopaka, studiuję i jestem z okolic Torunia. CHętnie nawiąże kontakt, moj meil: nefretete880@o2.pl

Gość ona1810
widze ze nie tylko ja mam taki problem... Szczęscie w nieszcześciu :) Mam 25 lat, faceta, pracę ale na jedynej przyjaciółce zawiodłam sie 1,5 roku temu... Az mi serce sciska jak sobie przypomne. I od tamtego czasu jakos tak wyszło ze kolezanki sa ale nie takie co by sie im wygadac itd. Długo sie zastanawiałam czy szukać w sieci kogoś takiego, no ale real nie postawił taiej osoby na mojej drodze. Może któraś też by chciała pogadac, iść na zakupy, dobrą kawe, piwko? Jestem z Zabrza ale obecnie mieszkam w Rudzie Śl. Czekam na odzew hehe. Pozdrawiam