Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_ze_szczecina

Szukam koleżanki...przyjaciółki..kogoś do pogadania

Polecane posty

Gość smutna_ze_szczecina
Alergia heh to masz fajne pasje- szczególnie jezyki obce, ja nie mam do nich talentu. ucze sie tak długo angielskiego, a kiedy mam cos powiedziec w tym jezyku to mnie paralizuje, nie moge wydusic ani słowa. chciałabym wyjechac do anglii czy irlandii, ale własnie tego sie boje - ze w stresie nic nie bede umiała powiedziec. ja skonczyłam szkołę morską w szczecinie, potem politechnikę. zawsze uwielbiałam morze, statki..moje marzenie to własnie pływac, ale obecnie jest to niemozliwe ze względu na pewnego rzepa hehe (tu mowa o moim facecie). teraz pracuje w biurze, fajnie ze mam ta prace, ale mogłabym robic to samo równiez po podstawówce, dlatego musze szukac dalej. i tu jest oczywiscie problem. zreszta jakos nie moge sie za to zabrać. Alergio a ty gdzies pracujesz czy narazie tylko studia?

Gość smutna_ze_szczecina
w wolnych chwilach to lubie czytać, wrecz uwielbiam hehe

Studiuje, no i jednocześnie szukam pracy, bo już mam dosć bezpłatnych praktyk i stażów. A jeśli chodzi o bariere językową i wyjazdy to mogę Cię pocieszyć.Miałam dokładnie to samo ( w liceum uczyłam się niemieckiego i angielskiego i nic mi do głowy nie wchodziło)strach ,że powiem coś źle poprostu mnie paraliżował, dopóki nie znalazłam się sama na obczyźnie,i jak to sie mówi \"jak mus to mus\" trzeba było zacząć gadać:)Od tej pory coś się we mnie przestawiło o 180stopnii w tej kwestii i zaczęłam się uczyć innych języków.Dlatego wszelkie wyjazdy szczerze polecam,można się naprawde wiele nauczyć i zyskać.Ale póki co ja na razie też siedze w Polsce i to wcale nie dlatego ,że sama tak chce...;)

Gość smutna_ze_szczecina
eh własnie siedze w pracy, a wy co porabiacie kobitki?

Gość słonko***
ja, jak co dzien siedze przy kompie :(, wieczorem mam miec gosci wiec troszke posprzatam... pozdrawiam was cieplo

Gość smutna tez
aaa mam tak samo jak Wy... Kiara - wlasnie ta zazdrosc... :( sa kolezanki ze studiow, ale to nie to samo... rzadko gdzies razem wychodzimy, zreszta w wakacje sie rozjezdzaja do domow :(

można się przyłączyć? przypadkiem tu trafiłam, ale jakże bliski mi topik :D odkąd przeprowadziłam się do Poznania nie mam żadnej bliższej koleżanki.

Gość smutna_ze_szczecina
Myszor witaj :) dzis spotykam sie z moja kumpela ze studiów co wyjechała do anglii (miałysmy razem ale tak sie nie stało z jej winy), przyjechała na pare dni. jestem ciekawa co powie, ponoc nie za bardzo jej sie ułozyło, ale moze tylko tak mówi...zawsze miałam jakies dziwne przeczucie ze ona troche sciemnia...z tego wszystkiego sniło mi sie dzis ze wyjechałam z nia do tej anglii a potem nie wiedziałam jak wrócic do polski heh głupie co

Gość smutna_ze_szczecina
a teraz siedze w pracy, własciciele gdzies wyszli i tylko taki szczurek z kitką został i ja hehehe wpierw myslałam ze to kobieta (nie zby był taki ładny ale przez ta kitke) heheh siedze i sie troche nudze a własciwie wykorzystuje to ze ejstesm sama w biurze :P juz zadzwoniłam do swojego faceta (na rachunek firmy rzecz jasna) hi ale ze mnie paskuda. ps mam tylko nadzieje ze kitka mnie nie wyda bo akurat wlazł jak rozmawaiałam przez tel

Gość smutna_ze_szczecina
Myszor a czemu sie przeprowadziłas? zaczełas studia czy praca? :)

smutna 🖐️ przperowadziłam się tylko ze względu na pracę męża i przez nią wciąż się tu kisimy. niestety. ja też w pracy, szefa nie ma ;)

Gość smutna_ze_szczecina
eh wyglada na to ze gadam sama ze soba :P uciekam wiec narazie

Gość smutna_ze_szczecina
Myszor moze sie przeprowadzcie do szczecina :P

Gość witka
Dzień dobry!...muszę przyznać, że nie należę do osób zbyt osamotnionych mam wspaniałego męża i kilka sprawdzonych przyjaciółek, po za tym jeszcze trochę koleżanek... co nie zaszkodzi mieć jeszcze jedną...Uwielbiam spotkania w babskim gronie przy lampce winka, dobrej muzyce i Irysku które palę tylko wtedy...nic tego nie zastąpi...głowa do góry i jak będziesz kiedyś w Gorzowie to wpadnij na kawke, serdecznie zapraszam... :-)

Gość smutna_ze_szczecina
dziekuje wittka :) zazdrosze ci, ale pozytywnie oczywiscie :) ps jak bedziesz w szczecinie to i ja zapraszam na kawke :)

Gość Agnie
dziewczyny!! jak się cieszę, że Was czytam:) ja zaraz też będę samotną ze szczecina i okolic - za tydzień zaczynam tu pracować - nie znam tu właściwie nikogo...;) a nie ma to jak dobre znajomości damsko/damskie...

Gość smutna_ze_szczecina
hej Agnie :) witam serdecznie :) a skad do nas przybywasz?:) mam nadzieje ze szybko nawiązesz znajomosci i nie bedziesz druga samotna hehhee jak cos to wiesz do kogo sie zgłosic :P

Gość Agnie
z Lublina:) to śmieszne, bo ostatnio tak mnie to miasto wkurzało... a teraz, jak wiem, że mam je zostawić, to miałabym ochotę ucałować bramę krakowską:) Lublinek, taki kochany, swój...itd. Ciekawe, czy kiedyś coś takiego poczuję do Szczecina? Bardzo chętnie się skontaktuję:)

Gość prawie Gliwiczanka
witam , ja troche nie na temat...a moze na temat... Wiec mam sprawdzone przyjaciółki dosc sporo kolezanek , przyjaciela i mase kolegów( z racji mojego kierunku studiów) ale wiecie czego mi brak???? własnie tych Waszych miłości !! poprostu faceta!!!! niejestem pewna czy moje grono przyjaciół zamieniałabym na faceta , ale do pełni szczescia własnie mi jego brakuje!! Tego ja Wam zazdroszcze! Pozdrawiam

Gość smutna_ze_szczecina
niegdy nie była w lublinie :( ale to chyba kawał drogi do szczecina..a jaka to praca cie tu przygnała? zawsze mi sie wydawało ze tu nic nie ma do roboty hihihihhi ? jak cos to słuze rada i pomocą jakbys nie umiała sie odnalezc w szczecinie :)

Gość smutna_ze_szczecina
do prawie Gliwiczanki...masz racje, jakbym miała kolezanki znajomych a nie miała faceta to pewnie tak samo bym czuła. chciałoby sie miec I TO i TO....oczywiscie jestem szczesliwa ze mam swojego lubego...

Gość Agnie
jestem psychologiem:) na psychologów jest tu niezły, że tak powiem, zbyt;) a ja uparłam się, że wreszcie chcę pracować w zawodzie... powołanie się we mnie nagle odezwało:) no i od przyszłego roku wchodzi wreszcie ustawa o zawodzie psychologa - więc mogłoby się okazać, że się budzę z ręką w nocniku, bo chociaż mam dyplom to stażu nie... u nas psychologów zatrzęsienie (po dwóch uczelniach w Lublinie); szukałam po całej Polsce i tu spotkałam się z najlepszym przyjęciem... mam nadzieję,że będzie dobrze... - zawsze to do morza bliżej:)

Gość Agnie
a teraz idę spać:) cała noc w pociągu, a ja jeszcze ani chwili nie spałam od przyjazdu

Ooooo,ile tu nowych osób :)Super!!Pozdrawiam Was wszystkie gorąco, robi się tu powoli przytulny babski kącik;)Smutna a gdzie Ty pracujesz?Myszor ,ja osobiście nie polecam Szczecina(nie jestem lokalna patriotką)wiec lepiej zostań w Poznaniu,a a pewno niedługo sie tam zadomowisz na dobre:)

cześć Dziewczyny:) witam ja też ze Szczecina i wyglda na to że jestem tu najmłodsza.. dopiero 22 latka:) gratuluje pomysłu z topikiem

Gość
mam 33 i często słyszę.....Ty to stara dupa jestes...:p A poza tym to lubie bardzo biegać ,chodze na siłownię ,pracuję a w pracy czesto zaglądam na kafeterię:)

Gość smutna_ze_szczecina
witam was kobietki, ale paskudna pogoda sie zrobiła w szczecinie - pada jak cholera, a ja musze wyjsc heh za to jak ładna pogoda i swieci słonce to siedze w domu :( wiec moze napiszcie jak spedzacie te koszmarne mokre popołudnie drogie szczecinianki i nie tylko :)

ehhh nie da sie ukryc pogoda paskudna... ja jako że padam na twarz ze zmęczenia postanowiłam pomarnować trochę czasu przed kompem... a co jak szaleć to szaleć ;)