Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_ze_szczecina

Szukam koleżanki...przyjaciółki..kogoś do pogadania

Polecane posty

Gość monika_szczecin82
Szukam koleżanki, przyjaciółki na babskie spotkania. plotki, zakupy. Jeżeli jest chętna na nową znajomośc prosze o kontakt na gg 2543804.

Gość Ktiana
\Witam.... Zdecydowałam się na zamieszczenie tego ogłoszenia ponieważ jestem niecały rok w Gdańsku, mam koleżanki owszem ale niestety one są już żonami lub matkami i trudno im już wyjść w sobotę na jakąś imprezka lub na piwko itp. a ja szukam koleżanki ewentualnie przyjaciółki z którą będę mogła wyjść na imprezka, zakupy lub na piwko itp. a samej tak jakoś głupio wyjść gdzieś. Wiec miło by mi było jak bym poznała jakąś miłą normalną dziewczynę z którą mogła bym np. wyjść teraz w sobotę na imprezę do Sopotu itp. pozdrawiam Katiana

Gość Ktiana
dla a_nulka_a no to witaj w klubie, ja mam podobnie tylko tja ja mam 28 lat i moje koleżanki siedzą w domu z dziećmi lub z mężami,

Gość Ktiana
\Witam.... Zdecydowałam się na zamieszczenie tego ogłoszenia ponieważ jestem niecały rok w Gdańsku, mam koleżanki owszem ale niestety one są już żonami lub matkami i trudno im już wyjść w sobotę na jakąś imprezka lub na piwko itp. a ja szukam koleżanki ewentualnie przyjaciółki z którą będę mogła wyjść na imprezka, zakupy lub na piwko itp. a samej tak jakoś głupio wyjść gdzieś. Wiec miło by mi było jak bym poznała jakąś miłą normalną dziewczynę z którą mogła bym np. wyjść teraz w sobotę na imprezę do Sopotu itp. pozdrawiam Katiana

Gość przyjaciolkaaaa
Dziewczyny czy macie takie szczere przyjaciółki od serca,znacie się długo i możecie na sobie polegać?Bo ja mam 23 lata i raz miałam "przyjaciółkę" z którą niestety od kilku lat nie nie mam żadnego kontaktu.I jestem sama,nie mam szczerej przyjaciółki od serducha ;) A może któraś z Was jest z LĘBORKA I OKOLIC tak jak ja i jest w podobnej sytuacji jak ja :D Pisać . GG:13232789

Gość ja też chce przyjaciółke jakąś
z okolic Gniezna :) pisac 7163165

Gość edziakaaaaa
Oj mi też jakaś koleżanka by się przydała :)

Gość kksaksksks
up up ;)

Gość a co mi tam!
lublin, arizonkaa@o2.pl

Gość Małgosiaaa x3 xd
Hej! Mam na imię Małgosia . jestem ze szczecina :) jestem miła,tolerancyjna,przyjacielska.uwielbiam zwierzęta,rysować anime i kocham oglądać filmy grozy i słuchać muzykę metalową nie jestem jakimś metalem czy coś w tym stylu jestem prostą dziewczyną która bardzo chętnie poznała by nowe znajomości szukam koleżanek w wieku od 13 - 18 lat ja mam 16 lat.. chciała bym poznać osoby miłe i tolerancyjne ;) fajnie by było pójść czasem do kina na zakupy czy na spacer ale nie ma z kim ... masz taki sam problem i chcesz mnie poznać pisz na gg 38807338 ;) Zapraszam :)

Hej dziewczyny :) jestem z Kruszwicy mam na imie Ewelinka i mam 19 lat :) szukam kokezanki to moj numer tel: 726782891

Gość biedroneczka01
cześć wszystkim...nie wiem co pisać i od czego mam zacząć bo mam w głowie wielki chaos...szukam WIRTUALNEJ PRZYJACIÓŁKI,KOLEŻANKI...z którą bede mogła pogadać na GG albo wymienić się numerami telefonów...narazie w grę wchodzi tylko sieć orange...za jakiś czas może wszystkie sieci w zalezności czy mi zadziała oferta...po prostu...mam dużo smsów i czuję się samotna bo raz na pół miesiąca moze ktoś napisze smsa co slychać...i to tez akurat wtedy jak ja nie mam kasy na koncie...a jak mam i pisze do kogoś to nikt nie odpisuje... :( no załamka...w realu tez włoczę sie bez celu...chodze do szkoly ale co z tego...kazdy ma swoje życie...chętnie popiszę smski z jakąś zwariowaną dziewczyną w moim wieku lub młodszą..Mam 21 lat.. ;)

Gość Jola21
część:-) chętnie poznam fajna dziewczyne w wieku 20lat i więcej tylko poproszę numer telefonu czuje się samotna:( Jola

Gość gość
Na dobry nastrój polecam słodkości www.elastyczna.pl/gotowanie. Mniam :)

Gość gość
506620567 szukam koleżanki

Gość gość
506620567 szukam koleżanki

Hejka bardzo bym chciała poznać jakąś fajną ciekawą osobę, może chcecie popisać ? :D

Gość gość
Z checia poznam jakaś miła kolezanke w wieku podobnym do mojego, ja mam 20lat. Jestem ze Śląska (Racibórz) Piszcie na sweetdreams.9@o2.pl Pozdrawiamm