Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata herbata

mąż kasuje numery w swoim telefonie

Polecane posty

ja mialam \"szczescie\" ktoregos razu gdy poszedl \"z kolegami na piwo\" i wrocil nad ranem, zauawazylam ze zostawia swoja komorke w samochodzie.On poszedl spac a ja po jego telefon.Zadzwonilam pod nr na jaki wyslal sms i przyszlo potwierdzenie ktorego nie skasowal-i niestety trafilam.Nr telefonu byl na jego kolege a odezwala sie jego k......nic mu nie mow ,tylko sprobuj sprawdzic

ja mialam \"szczescie\" ktoregos razu gdy poszedl \"z kolegami na piwo\" i wrocil nad ranem, zauawazylam ze zostawia swoja komorke w samochodzie.On poszedl spac a ja po jego telefon.Zadzwonilam pod nr na jaki wyslal sms i przyszlo potwierdzenie ktorego nie skasowal-i niestety trafilam.Nr telefonu byl na jego kolege a odezwala sie jego k......nic mu nie mow ,tylko sprobuj sprawdzic

Gość u mnie było
podobnie, też dzieki komórce się zorientowałam i do smutnego wniosku doszłam, że zaufania nie można mieć całkowitego do męża, ja miałam i zle na tym wyszlam, wec beata radzę ci sprawdzić dokładnie co sie da tym bardziej ze macie dzieci, im wczesnisj się dowiesz tym lepiej dla was

Gość
beata .... komorki komorkami ale net ..szkoda gadac on to spustoszenie moze zrobic w zyciu..... ja wrocilam do domu napisz spod jakiego znaku jest Twoj mąż...i Ty:) Masz rację dziewczyny podały inne \'sposoby\":) warto posłuchac innych rad:))) nie tylko od zon:)

Gość arsa
Witajcie ! U mnie jest dokładnie tak samo i to juz od kilkunastu miesiecy ! Rozmowy ( a było ich kilka ) nic nie dały, wszystkiego sie wypiera. Jego tłumaczenia sa prymitywne. Ustaliłam już kilka szczegółów ale wciaz nie mam niezbitych dowodów. Jeśli ich nie zdobęde nie można postawić sprawy na ostrzu noża. Zawalił sie cały mój świat. Nie wierze prawie w nic co mówi.To nie jest życie, to powolne zabijanie.Myślę że gdyby chciał odejść już by to zrobił. Widać że przeżywa kryzys wieku średniego ale czy to minie? walnieta masz gg? Ja też jestem z południa. pozdrawiam

Gość akurat akurat
ostatnio zajrzalem do bilingow zony, ktore przychodza razem z rachunkiem i zauważyłem że jeden numer powtarza się kilkanascie razy w miesiącu... Co ciekawe, pora rozmowy albo SMS jest taka, że ja jestem w pracy, albo w nocy gdy dawno juz spie, a ona siedzi przy kompie i nadrabia jakieś sprawy z pracy... Albo SMS z samego rana, jak ja juz wyjde z domu do pracy.. Nie uzywam komórki i nie znam się na obsłudze poza zwykłym zadzwonieniem do kogos. Wiec mówicie, że treść SMS-ów jest w pamieci - jeśli nie została skasowana? Przychodzących i wychodzących? Czy uważacie, że powinienem przynajmniej nauczyć się sprawdzać treść SMS-ów?

Gość mój kochanek
:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( nabył nową karte pop w kiosku ruchu i za kazdym razem jak do mnie dzwoni to z innego numweru.....jak ktos bardzo chce to zataić to mu sie uda chyba ze zona dysponuje aparaturą FBI i NASA razem wziete ze kazdego dnia moze namierzyc męża i mąz ma wszczepionego czipa w szyje....jesuuu nie o to chodzi po co szpiegować kogos kto i tak ciągle wynajduje metody na oszukanie?? na czym wam zależy? na kims kto stosuje takie wyrafinowane metody?? na co jeszcze liczycie? bo dla mnie On jest juz skreslony od dawna tylko ze On tego nie wie i nadal wynajduje metody dziwne?? a na chuuj to nie wiem? ja juz nha to nie lecę..oj jaki żałośny jest!

Gość Melindea
Wiesz Beatko myślę, że tymi podejrzeniami niszczysz wasz związek. Ktoś już mądrze Ci doradził, stań się dla niego bardziej atrakcyjna niż domnemana przyjaciółka i problem sam się rozwiąże. Nawet jeśli mu udowodnisz, ze kogoś ma - jaki będziesz miała z tego pożytek? Czy zadowoli Cię fakt, że jest przy Tobie z obowiązku? Przemyśl to, proszę.

Gość sorry
ale ja tu czegoś nie kapuję. Też ma NOKIE i na 2 godziny rozmów mam takowy stan: - wybierane numery - 3 - połączenia odebrane - 2 - połączenia nieodebrane - 1 Jak widzicie do rzeczonych 20 brakuje sporo, więc czy to oznacza,że zdradzam męża?? Bo, kurde, ja jakoś sobie nie przypominam.

Beatko,siadl mi net,ale wracam. ZAdzwomilam z jego komorki na ten telefon-odezwala sie kobieta(ja nawet slowa)J...uś to Ty ???? takim głosikiem jak do dziecka../A ja nieiwle myslac powiedzialam \"nie,nie J.,jego zona,mysle ze powinnysmy sie spotkac\"Spotkalysmy sie,w knajpie.Ona twierdzila ze jest jego kolezanka,i ze mi serdecznie wspolczuje ale wirzy ze bedzie u nas dobrze,itd.Skad ta kurwa iwedziala ze cos nie gra/. a no bo on juz zlapal jej haczyk i sie jej zwierzal jak to sie mu ze mna nie uklada,A ta grala wielka role przyjaciolki.Nie wiem cxzy te spotkanie mialo sens, bo potem cala te rozmowe tak przekrecila ze on mi juz powiedzial ze ja tak naprawde to boje sie jego odejscia tylko ze wzgledow finansowych......normalnie cyrk.Baetko,,romans rozkwitl....bylo bardzo zle,klocilismy sie ,plakalam, blagalam,,,i nic.w koncu wymusilam na nim (po nocnej awanturze ,dusil mnie przy dziweciach- byl pjany)zeby sie wyprowadzil.GDy pogodzilam sie z tym ze bede sama-on przejzal. Chcial wrocic...... zgodzilam sie,jestem z nim znow od 9 miesiecy.dlatego sprawdz go,popros nawet kogos zaufanego,znajomego zeby go sledzil....JA tak zrobilam

Gość
hmmm interesuję znakami od dawna...:) Facet byk raczej jest oki :) a Ty lwica... no no dasz sobie z nim radę:) Arsa mam gg i jeste czesto niewidoczna nr 7323044 beata rusz głową ...moze Ty jeste s wiecznie niezadowolona? moze go nie doceniasz? i szuka sobie przyjaciółki??? zastanow sie i daj cynk... co mogłoby go do tego posunąć??

Walnięta.... jeżeli on już ma kogoś,żadna zmiana,stanie sięatrakcyjniejszym w tym momencie już nie pomoże......tak bło w moim przypadku.....A to że w związku coś niegrało....róznie z tym bywa.Czasami jest tak ,ze faktycznie czegoś zabrakło,cos sie stalo i wplynelo na wasze relacje... a czasami faceci robia to bo inni faceci tak zyja,moze i mnie sie uda?

Gość Ola_24
=> Sorry - troche techniki i czlowiek sie gubi. Jak sie ma telefon od jakiegos czasu, to bez kasowania odbieranych i wychodzacych polaczen miesci sie ich w karcie pamieci okreslona ilosc - w tej Nokii, o ktorej pisze beata miesci sie ich 20. Jesli dochodzi nowe polaczenie wychodzace, to to, ktore bylo najstarsze automatycznie wypada z listy. W ten sposob znow jest 20. A jesli beata zauwazyla, ze u jej meza w komorce jest ich 19, to znaczy, ze musial jedno polaczenie skasowac. A teraz do beaty...Spytaj sie wprost meza jak to sie dzieje, ze macie takie same aparaty, a u niego miesci sie po 19 polaczen a u Ciebie 20. Niech to pytanie wyglada tak, jakbys chciala poszerzyc swoja wiedze z zakresu technicznych mozliwosci waszych Nokii.

to zaryzykuj,pozycz od rodziny albo zaciagnij pozyczke i wynajmij detektywa.Profesjonalisci najczesciej nie musza dlugo szukac,wierz mi,Wazne jest to co z ta wiedza zrobisz?

Gość barboreczkaav
ludzie spod znaku BYKA maja duzy potencjal seksualny

Blagam nie pytaj,o zadne telefony,polaczenia!!Jezeli faktycznie kogos ma,zrobi sie tylko bardziej czujny.NIE popelniaj bledow innych zdradzanych kobiet,wierzcie mi dziewczyny,zawsze sie znajdzie jakies wytlumaczenie.Graj dobra mine do zlej gry i sprawdz go.Obys sie mylila...

Co wy o tych znakach??? ja jestem spod znaku Byka i mam ogromny potencjal seksualny.Moj maz to RAK .JA ze swoim apetytem na seks jestem mu wierna od16 lat,a on?? moze powiecie cos o tym znaku,moze wreszcie pojme \"dlaczego???:)

Gość mój kochanek
to o co wam chodzi? o to zeby wiedziec/czy zeby co?nie wiedziec? pogubilam sie, chyba najbaredziej zalezy wam na zlapaniu tego faceta ALW CO Dalej??? CO z ta wiedzą zrobicie?

Gość Ola_24
Ale czasem cos, co wyglada podejrzanie wcale takie nie jest! Ja tez kiedys mialam podejrzenia, ze moj facet mnie zdradza, ale okazalo sie, ze to tylko moja bujna wyobraznia! A z kolei inny mial rownoczesnie ze mna druga panne i przez pol roku ani ja go nie nakrylam z nia, ani ona mnie z nim, choc obie jestesmy z jednego miasta. Spotkalam go z nia dopiero po pol roku na jednej z malo uczeszczaonych ulic we Wladyslawowie!!!!

Beatko, zastanów się czy na pewno chcesz wiedzieć... Może rzeczywiście lepiej rozmawiać - może powiedz mu, że czujesz, że się oddalacie, może on - jesli nie jest powznie zaangazowany zatrzyma się ... Ja jestem zdradzaną zoną - mój mąz miał przyjaciółkę w pracy, a ja przez 8 lat niczego się nie domysliłam - uważałam nasz związek za cudowny. Mój zdradzał mnie w godzinach pracy i naprawdę nie było innych sygnałów. Do mnie zadzwoniła zyczliwa i powiedziała o romansie. Mąż codziennie przywoził ją do domu i stamtąd zabierał mnie samochodem (moja firma znajduje się niedaleko jej domu) a ja niczego nie wyczułam - nic, ani zapachu, ani zostawionej rzeczy... Jestem teraz - wiem od pół roku - kompletnie rozbita. Mój błagał o wybaczenie, zmienił pracę i niby się z nia juz nie widuje. Czy to prawda? Tego tez nie wiem, byc może się boi, a być może powinnam to jednak sprawdzić... Dobry pomysł z tym sms - tylko muszę chyba kupić komórkę. My mamy gsm - a ja nie wiem, jak się wysyła z bramki i czy tego na pewno nie można sprawdzić? I ciągle zastanawiam się Beatko, czy chciałam wiedzieć, byłam zła , ze sam z nia nie zerwał i ja musiałam się od jakieś kobiety z ich firmy o wszystkim dowiedzieć. szkoda tylko, że nie zadzwoniła do jej męża - bo to mężatka - tak urozmaicali sobie nudę w pracy. Wczoraj porządkowałm dokumnety i znalazłam sprzed roku miłosny list moejgo męża ... Do mnie... Więc zapytałam się go, czy powinnam go skserowac i wysłać jego przyjaciółce, żeby wiedziała , że ją też oszukiwał. Przez te 8 lat czułam się dopieszczona, bylismy ze soba bardzo blisko, nigdy nie skarzyłam się na niego... A w tym czasie on miał romans! czy to syndrom woeku sredniego - mamy 25 lat małżeński i dorosłe juz dzieci, które nie mają pojęcia o wyczynach tatusia. Ja jeszcze nie umiem wybaczyć, chociaz on się bardzo stara. Ale zawsze był dla mnie cudownym męzem, więc jak gdyby nic się nie zmieniło. Od czasu do czasu napada mnie potworna chandra, depresja - zyc sie nie chce! Moja intuicja nic mi nie podpowiedziała...

kochane ,przeciez pisalam \"POmyśl co z tą wiedza zrobisz?????\" Powiem Wam,ze zadna nie wiedziala co zrobi ....

Gość Ola_24
P.S. A Wladyslawowo jest prawie 600km od naszego miasta i on wiedzial, ze tam jestem wtedy, kiedy jechal z ta druga.

Witam Nie mam takich problemow jak wy i mam nadzieje ze nie bede miala. szczerze zdradzanym (i tym ewentualnym) wspolczuje. ja mam kochanego chlopaka, ale zastanawiam sie czasami jak to jest, ze zdarzaja sie takie sytuacje, w ktorych dowiadujemy sie po np 8 latach !!!! ze druga polowka robila cos za naszymi plecami. okropne:( to sie w glowie nie miesci:( Moj tata zdradzil mame. po 20 latach malzenstwa. a jest taki spokojny, cichutki, nikt by nie pomyslal. zaczal pozniej wracac z pracy, a to koledzy.. dostawal strzalki. mama zaczela mu sprawdzac telefon. spotkala sie z ta kobieta wkoncu! zrobila kilka awantur i ojciec wszystko zakonczyl.. w zyciu bym nie pomyslala ze jest do tego zdolny.. ale to bardziej ta kobieta go ciagnela.. Pozdrawiam

Gość
beata a moze poprostu raz na jakis czas on wywala wszystkie polaczenia w nokii a potem jak ktos dzwoni to zanim uzbiera si cala lista -bo po 10 znowu ta lista sie powtarza / to po prostu wybral lub otrzymal 6 lub 7 polaczen ,nie zawsze musi byc dokladnie 20. Jak skasujesz wszystkie to zanim sie uzbieraja to moze akurat tak odczytalas ze mial tylko 19? wlasnie sledzę swoją nokię:) i jak wykasowalam to na nowo musze podzwonic ay sie lista odebranych i wybieranych zapełnila... kumasz? jestes pewna ze wykasowyje???? ata72 ma racje teraz poki co nie ,asz po co gadac z nim ,bądz dobra ,cieplutka .kochanA...DASZ RADE TYLE JUZ WYTRZYMALAS...:) A JESLI CHODZI O ZNAKI ZODIAKU ZNAM WIELU LUDZI I MUSZE wAM POWIEDIZEC ZE charakter czlowiekaz danego znaku jest podobny..... Facet spod znaku raka - czesto hazardzista, kochany męzus a na boku czsto niezobowiązujące zwiazki..... znam 5 takich przypadkow .ale generalnie kochajacy męzus:) Ale jak zonka sie dowie to wtrdy płacze i prosi o wybaczenie.... Facet byk niezwykle uparty . podatny na podryw tak bym to nazwala. beata a moze czas zacząc spiawdzic to grube babsko z jego pracy?:)

Gość
konwalio- bis...kiedys czytałam inny topik na ktorym Ty rowniez sie wpisywałas...i musze CI powiedziec ze to wszystko zalezy od samego faceta....i widzenia swiata.... Opowiem Wam historię... mam nadzieje ze nie zanudzę... W liceum miałam kolegę ktory był tzw \"dupczykiem\" wszystko co sie ruszalo on.....:) Po latach przez przypadek dowiedziałam się ze zaczął spotykac się z laską ktora na siłe szukała męza i kazdego napotkanego chciala złapac na dziecko.... Ta owa laska okazala sie koleżanką mojej koleznaki:) zagmatwane to ale ide dalej..... No i kiedy to juz para zakochanych pojechala do ciepłych krajow na 5 dni- wczasy - załozyłam sie z kolezxanka ze wrocą we \"3\" tak tez sie stalo..... slub...wesela ,na ktorym zresztą bylam i ....zycie..... Ona mowila nam kolezankom o cudownym mężu o miłosci ....itd a on dalej dupił co popadło...... on wręcz jej nienawidził....a ona odbierala to inaczej...... Po 12 latach ona wkurzona tym wszysrkim nagle zaczela spotykac sie ze swoja byla miłoscia..... olala dupczyka i wtedy dupczyk dostal olsnienia...... wtrące ze ona nadet goniła go 2 samochodem po nockach a on jej spieprzał...... no wiec jak on dostal olsnienia ,ona sprawe o rozwod dała .rodzina wszyscy sie dowiedzieli...i teraz po wielkich przeprosinach sa razem i ona w ciązy... aby uratowac to malzenstwo... smiechu warte...... A on poki co teraz znow na smyczy...... ale widze ze juz kombinuje.... tak wiec nie zawsze jak kobieta mysli ze jest cudnie nie zawsze tak mysli facet..... Cześto przyczyną skoku w bok jest zaborczosc kobiety i brak poczucia \"wolnosci \" przez faceta...... same nawet nie zdajemy sobie z tego sprawy..... dopiero po fakcie.....:( niestety....

Gość
konwalio- bis...kiedys czytałam inny topik na ktorym Ty rowniez sie wpisywałas...i musze CI powiedziec ze to wszystko zalezy od samego faceta....i widzenia swiata.... Opowiem Wam historię... mam nadzieje ze nie zanudzę... W liceum miałam kolegę ktory był tzw \"dupczykiem\" wszystko co sie ruszalo on.....:) Po latach przez przypadek dowiedziałam się ze zaczął spotykac się z laską ktora na siłe szukała męza i kazdego napotkanego chciala złapac na dziecko.... Ta owa laska okazala sie koleżanką mojej koleznaki:) zagmatwane to ale ide dalej..... No i kiedy to juz para zakochanych pojechala do ciepłych krajow na 5 dni- wczasy - załozyłam sie z kolezxanka ze wrocą we \"3\" tak tez sie stalo..... slub...wesela ,na ktorym zresztą bylam i ....zycie..... Ona mowila nam kolezankom o cudownym mężu o miłosci ....itd a on dalej dupił co popadło...... on wręcz jej nienawidził....a ona odbierala to inaczej...... Po 12 latach ona wkurzona tym wszysrkim nagle zaczela spotykac sie ze swoja byla miłoscia..... olala dupczyka i wtedy dupczyk dostal olsnienia...... wtrące ze ona nadet goniła go 2 samochodem po nockach a on jej spieprzał...... no wiec jak on dostal olsnienia ,ona sprawe o rozwod dała .rodzina wszyscy sie dowiedzieli...i teraz po wielkich przeprosinach sa razem i ona w ciązy... aby uratowac to malzenstwo... smiechu warte...... A on poki co teraz znow na smyczy...... ale widze ze juz kombinuje.... tak wiec nie zawsze jak kobieta mysli ze jest cudnie nie zawsze tak mysli facet..... Cześto przyczyną skoku w bok jest zaborczosc kobiety i brak poczucia \"wolnosci \" przez faceta...... same nawet nie zdajemy sobie z tego sprawy..... dopiero po fakcie.....:( niestety....

Gość ojojoj ojojoj
Siedze na tym topicu juz jakis czas...i tak sobie czytam.... . Jestem mezatka od 9 lat. Moj maz wiecznie mnie o cos podejrzewa. Tak mam z nim od samego poczatku. to bardzo meczace uwierzcie mi. Dodam tu jeszcze ze nigdy go nie zdradzilam. Mam wielu znajomych ktorych on przwaznie nie toleruje bo jest zazdrosny o wszystko "co sie rusza". Poniewaz ta jego zazdrosc napsula mi sporo krwi kasuje niektore esy i rozmowy, jestem tak uczulona na wszystko co mogloby byc dla niego podejrzane ze dla wlasnego spokoju nie daje mu powodu do zazdrosci. Gdyby teraz on przeczyatl ten topic i zaczal mi sie uwaznie przygladac i korzystac z waszych rad doszedlby pewnie do wniosku ze jest najwiekszym rogaczem na swiecie. ..........Chcialam wam tylko napisac, tzn dac do zrozumienia , ze nie zawsze sprawy sie maja tak jak wygladaja. I wydaje mi sie ze ten biedny maz beaty jest bogu ducha winny. I miejmy nadzieje zwe mam racje.

Gość
no widzisz laska cos w tym jest...... musisz jakos zadzialac... bo te imprezy integracyjne.......

Gość ja bym zrobiła tak
zamieniałabym przed jego wyjsciem do pracy karty w telefonie pewnie ta sucz do niego zadzwoni albo napisze smsa i wtedy masz go a jak sie bedzie darł kto mu karty powymieniał zwal na dzieci