Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Glamur 🌻 tak trzymaj , serce na 100% dobrze ci podpowie ... No nie powiem , Holendra trochę mi szkoda, bo pewnie już zdązyłaś zawrócić m w głowie .... Amor od czasu do czasu trafia celnie, może i nas kiedyś trafi swoimi strzałami tak jak nalezy , w tym pieknym dniu życzę ci tego z całego serca ...

Diarra🌻 jestem przekonana, ze my tez kochana gdzieś na lini Amora się znajdziemy:) Jak sie czujesz?

To zadziwiające jak dwie nowe koleżanki doskonale się rozumieją - zdanie to samo...,ilości postów te same ? pokrewieństwo dusz rzekłabym. :P czyżby zmiana taktyki ? , a ile zachodu , no bo przeciez trzeba pamietać kolejne hasełko ....

Zdaje mi się, że będę żyć ... Najgorszy kaszelek , ale spojrzenie na świat bystrzejsze i głowa juz nie boli ... mam jeszcze troche czasu ( zwolnionko do końca tygodnia) więc będzie o.k. Ja już się ustawiam na linii strzału , ale coś cienko z tymi amorami ... :) Moje dziewczyny ( córcia i kolezanka ze swoją córcią ) sa w tej chwili w Sadzie a ja się denerwuję jak tam sprawy . Pierwsza miałą być tego wypadku o 13.00 mojego telefonu. Pewnie do 15.00 będą w domku . Potem one już zaraz jada do Olsztyna do szpitala , łozko dla Kasi jest już zarezerwowane i jutro kolejna operacja tego kolanka... Współczuję mojej przyjaciółce , ma się ona z tymi sprawami . Ta to musi mieć zdrowie i wytrzymałośc psychiczna, podziwiam ją ... Dlatego robię dla nich pyszny obiadek , lazanię ....

Diarra, nie mogę w pracy jestem. Napisz maila, jak możesz

Glamur - zostawiłam ci wiadomość na gg , teraz musze uciekać wstawić jedzonko do pieca i troche poleniuchowac w pozycji poziomej ...

Cześć Słońca:D Ja dopiero teraz, bo w pracy znowu bez neta:( ....byłam już na spacerku z pieskiem, zrobiłam obiadek i zaraz spadam na miastko z moim Miłym, powalentynkować - 🖐️ Diarra, jak mój synuś ściągnie dzisiaj do domu to spróbuję Ci wysłać ostatnie zdjęcie jeszcze raz 🌻 pa Glamur, Diarra - ustawić się na strzały amora...będą celne, zobaczycie!! Wszystkim miłego dnia, i.. samotne Walentynki..... nie załamywać się... to tylko tymczasowe i przejściowe:D 😘😘😘

Już moi goście odjechali , córcia na chórze ..... Chyba przez te Walentynki wszystkie sprawy w sądzie poszły jak po masle. Dwaj oskarżeni za spowodowanie wypadku dostali po 1 rok i 8 m-cy w zawieszeniu na 3 latai częściowe naprawienie szkody 10.000 zł ( w okreslonym terminie). \"Mój\" złodziej telefonu dostał pół roku w zawieszeniu na 3 lata i dozór kuratora. Cała trójka poddała się dobrowolnie karze , czyli żaden swiadek nie był słuchany , sprawy przeszły szybciutko i bezbolesnie. Dziewczyny zadowolone , bo mniej stresów. Teraz pojechały do szpitala - jutro operacja . Ale będzie dobrze ... Obiadek wyszedł fantastycznie. teraz mogę trochę poleniuchowac ... Majeczko 🌻dzieki wielkie , pewnie czupryna na tej fotce nalezy do Twojego lubego... Miłego Walentynkowania zycze , bawcie się dobrze :) 🌻👄🌻👄🌻 tylko dla sympatycznych ...

Cześć wszystkim. Widzę że te Walentynki juz powoli wrastają w naszą kulturę wypierając Dzień Kobiet. No i fajnie. Diarro ja też dzisiaj gotowałam od rana bo zaprosiłam na obiad koleżankę Iwonę żeby nie siedziała dzisiaj sama i się nie rozklejała że mąż daleko. Przed chwilą ją odwiozłam ale tak się zmęczyłam tym gadaniem że jestem padnięta. Szymciu a może masz rację że to od ciśnienia, chyba spada i z nas też schodzi powietrze. Glamur ciekawa jestem czy Holender sobie odpuści czy będzie dalej zabiegał o twoje względy, wiesz mężczyźni lubią wyzwania. Majeczko a co to za szaleństwa na mieście, czyżby jakaś kolacyjka we dwoje ? :D :D :D

Widzę, że świętujecie - bawcie się dobrze. Tak niewiele jest ostatnio radości na tym przednówku. :)

To ja -witam po dłuższej nieobecności ,ale miałam dyżur przy Julce.ta to ma tyle energii,żeby całe stado koni wykończyła ,ja ledwo siedzę a ją jeszcze słyszę jak nadaje po swojemu. Walentynki-- miało być inaczej ale moja połowa śpi albo udaje ,obrażony na mnie ,różnica zdań ,jak to w życiu bywa.Teraz mam ciche dni bo tak szybko nie ustąpię,niech nie myśli ,że ma zawsze rację.Jest mi smutno ale czy go w tej chwili to obchodzi. Majeczko dzięki za zdjęcia ,piesio jak się wgrywał to myślałam ,że to jakiś lis,skubany ,ale ma te ślepia ale i tobie nic nie brakuje tylo się już nie odchudzaj.Pozdrów mężusia niech nie rozpieszcza za mocno kocurków. Glamur głowa do góry -takiego kwiatu to pół światu.Jeszcze znajdziesz swoją połowę.

Cześć dziewczyny ! Miłości, miłości, miłości :) nie tylko w dzisiejszym dniu, ale w każdym następnym Wam życzę. Abyście kochały i były kochane, a walentynki były codziennie. 🌼 🌼 🌼 Miałam dziś problemy z netem, niestety często się to u mnie zdarza. :( Maju ja też bardzo bym chciała zdjęcia od Ciebie, te ze zwierzątkami również, nie mam jeszcze żadnego. Jutro postaram się napisać więcej, będę krócej pracować. Dobrej nocki, pa.

Zahir u mnie jest to samo: moja połowa również obrażona udaje, że śpi. Takie życie :(

Witajcie rankiem. Zahir i Mirindo nie przejmujcie się za bardzo, ostatnio panowie na tym swiecie zachowują sie jak dziewice orleańskie i oczekują że będziemy ich nosić na rękach tylko za to że są. Traktują siebie jak rzadki, wymierający gatunek :D :D :D :D. Grunt to się nie przejmować. Mirindko zaraz ci wysyłam te zdjęcia od Majeczki.

Witajcie kochani 🌻 W domku cichutko , za oknem nadal biało i zimowo, moja piesia jak zwykle patrzy zakochanymi oczami ( chce wyjść) a ja juuż po śniadanku i w trakcie porannej kawki. Dziewczyny - nie mam takich prolemów jak wy, bo męża nie mam już od dawna, ale wiem, ze nadąsany mężczyzna to marny widok ... :( I jeśli macie starszych od siebie panów, to może to z lekka pojawiająca się andropauza :P albo zbyt dłuuga zima i za mało słońca.

Dzisiaj już lepiej się czuje , więc troche pozałatwiam interesów. Od niedawna mam elektroniczną kartę z mojego banku i mam w planach sama robić przelewy , ale za bardzo jeszcze nie wiem jak. Zaraz biorę się za czytanie instrukcji. Ciekawa jestem jakie są wasze doświadczenia w tym temacie. Żeby porobić wszystkie opłaty przy okienku kazdej firmy osobno , dnia byłoby mało. Wystawanie na poczcie mnie nie pociaga , a zlecenia stałe w Banku tak podrożały , że nie dam im się więcej okradac. Do tej pory były płatne grosze. A i tak płacę co miesiąc za to , ze mam tę kartę elektroniczna, więc pora z niej korzystac. Trochę sie boję , bo to dla mnie całkowita nowość. Ale co tam ...

Cześć Diaruniu, fajnie że zdrowiejesz. ja mam takie konto już od roku w PKO.BP i wszystkie przelewy robie sobie sama na komputerze. To bardzo łatwe, szybki i przyjemne. Poza tym bez przerwy mam wgląd do swoich pieniędzy co jest bardzo wygodne. Nie trzeba chodzic do banku, zaglądac do wyciągów, denerwować się, po prostu super. W jakim banku masz to konto ?

Takie konto jest bardzo wygodne gdy się duzo kupuje i sprzedaje na Allegro, bo tuż po dokonaniu zakupu robi się od razu przelew bez wychodzenia z domu. Przez pierwszy rok te przelewy były zupełnie bezpłatne, teraz bank pobiera za każdy 0,50 zł ale to i tak taniej niż na poczcie.

Hej Peny 🌻 super , ja też mam w PKO BP i mam problem ...

Cześć🖐️ No, naprawili łącze:D Dzisiaj u mnie słoneczko wygląda - co prawda tylko tak jakoś nieśmiało, ale już weselej się robi na świecie:D Wczoraj w końcu nigdzie się nie wybraliśmy :D :D :D :D :D ale było baaardzo fajnie. A co to za dąsanie się na siebie kochane parki??? :D, nie ma co się obrażać, faceciki też to przeżywają, tylko na swój sposób 😘 😘 buziaczki dla was i już się nie gniewajcie... szkoda życia! Diarra taka karta to rzeczywiście fajna rzecz, ja teraz właśnie tak robię przelewy... i jest ok, nie tracę czasu w kolejkach w banku:D itp. No właśnie i tak jak pisze Peny ta karta jest nieoceniona jak kupujesz na allegro. Peny, a Tobie dziękuję za wysłanie tych zdjęć 😘 - można na Ciebie liczyć:D Miłego dnia:D 🌻🌻🌻 Acha, mój syn od wczoraj ma zieloną książeczkę... z wpisem kat. A (wojskową) - jest baaardzo niezadowolony....a swoją drogą, to wojsko jest bardzo kontrowersyjne.... 🖐️

Zadałam im pytanie meilem , ale nie wiem kiedy odpowiedza. A jak dzwonię do PKO , to oczywiście trudno cokolwiek się dowiedziec ... Juz wczesniej miałam zrobione zlecenia stałe , ale teraz jak widze duzo tańsze jest robienie przelewów jednorazowych i tak postanowiłam robic. Zrobiłam jeden taki przelew , wyszedł bardzo dobrze , więc postanowiłam zlikwidowac zlecenie stałe. . Miałam wpisać żadany kod jednorazowy , ale tego nie zrobiłam i anulowałam transakce ( czyli usunięcie zlecenia stałego) . Później chciałam zrobić kolejny przeklew jednorazowy i kiedy przeszłam do części gdzie wpisuje się kod jednorazowy , żadają wpisania nastepnego numeru jednorazowego , a jeden został nieodkryty. I tego nie rozumiem , przecież poprzedniej transakcji nie zrealizowałam. I nie wykorzystałam kodu , dlaczego więc żadają nastepnego. Przecież mogę wycofać sie przed końcem realizacji. A jeśli oni tak będą robic, ze za same chęci pomijają kod jednorazowy - to tych numerków starczy na bardzo krótki okres ...

Hej Majeczko 🌻 Gratulacje - książeczka wojskowa to paszport prawdziwego mężczyzny , a tym bardziej z kat.A . Synek pozłości się , ale później doceni ile jest warta jak będzie starał się o posade. U mnie w mieście trzy roczniki poborowych maja książeczki wypisane moją reką. Bardzo dawno temu byłam takim pisarzem na komisjach. :)

Diarra ja też tak miałam, z tymi kodami właśnie tak jest - ale się nie martw, jak będzi Ci się kończyć karta to przyślą Ci pocztą drugą.

Diarra też mu to tak tłumaczyłam:D i mam teraz fajny straszak... że jak nie chce mu się uczyć... to do woja!

Majeczko - mam rozumieć , ze jesli pokaże się obrazeczek z żadaniem wpisania kodu a operacji się nie wykona ( nie zatwierdzi ) to i tak ten kod jest stracony ?

Tak:D to dla bezpieczeństwa naszych pieniążków - podobno:D