Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Komitet Obrony Kurczaków, jak podało dzisiaj polskie radio \"3\", dając co godzinę wysłowić się kabaretowo Halamie.

a ja przeczytałam \"odłam...\" konc..., ze niby końcówkę... I się pogubiłam na chwilę...

Miło nam! Witaj zatem ciepło w klubie 40. i po 40. letnich! Ja muszę znikać zaraz..., możesz w międzyczasie poczytać sobie o nas, są gdzieś nawet jakieś tabelki o zainteresowaniach np. Rozgość się po prostu...🌼

Hahahahahaha..., tja..., co zrobiłaś z Małą lepiej powiedz, upoiłaś czymś, że taka spokojna, hę?

urodzilam sie 6 06 1959 Majac 42lata urodzilam corke Julke.najstarszy syn ma 18lat artur ma16 .Z zawodu jestem cukiernikiem ,pracuje wprzemysle cukierniczym.

Też mam Julkę, to ta 5. letnia. Mania, a z jakiego miesiąca Twoja? Chyba rówieśniczki w takim razie. Grunt to zdrowy rozsądek matki, Szymcia, można wtedy i dziecko nim zarazić..., no, ewntualnie, przy sprzyjających okolicznościach.

Julka z15 01 2001 termin porodu mialam 25 04 2001 Julka jest wczesniakiem owadze 890g

Czołem pewnie oglądacie Pasję a ja wymiękłam po obejrzeniu sceny z biczowaniem ,dość okrucienstwa na tym ziemskim padole.Ludzie ludziom zgotowali ten los,bestie i tyle.Dobrze ,że nie żyłam w tych czasach.Nie mogę oglądać takich scen,może dlatego,że już nie raz widziałam ludzką tragedię.Jutro pójdę do kościoła i oddam cześć Jezusowi.Biedak nacierpiał się za nas.

maja, basia, musik, mirinda, peny, buber, szymcia, zahir, senda, glamur, diarra, mania, haneczka, perełka, fasolka, bea, beon... (kolejność przypadkowa) świętujcie wiosennie, radośnie, nie przegapcie zająca, darujcie kurczakom, jeśli za mało jaj zniosły, co by wszystkich zadowolić, świętujcie po prostu, jak potraficie najpiękniej... 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Wesołego Alleluja niech się na wierzbie baranek buja! Niech mu wtóruje kurczaków wiele ,niech się radują moi internetowi przyjaciele!Niech się radują i biesiadują a potem dużo spacerują.Aby po świętach nie mieć deprechy i nie odchudzać się na dechy.Tego wszystkiego i jeszcze wiele,Zyczy wam Bożenka z Pomorza.

Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego, więc życzę Ci wszystkiego najlepszego, nadziei w sercu, wiary w samego siebie, trafnych zrządzeń losu, ile gwiazd na niebie, wielu wrażeń i morza radości, spełnienia marzeń i bezkresnej miłości, szczęście w swe ręce łap każdego dnia życzy Ci tego ...zgadnij kto.. Ja * Dla Diarry 🌼❤️🌼♥♥♪

Witajcie kochani w świateczny poranek 🌻 Dziekuję za życzenia. Jesteście kochani. Zapraszam na słodycze i winko winogronowe. Dokładnie o 11.00 skonczę 42 latka :) - Ech jaki to wspaniały wiek. Teraz już podzieliłam się jajeczkiem z moja córcią, wypiłam kawkę, zjadłam kawałek świątecznego ciasta i mam 5 minut dla siebie. Za oknem ładna pogoda, przebija słoneczko i zaprasza na spacer. Wybieram się za chwilke na cmentarz do mojej mamy , a później czekam na gości ( brat z rodzinka i tata ze swoją panią i pewnie jeszcze kuzynka i sąsiedzi). Będzie wesoło. Dobrze, ze jutro jeszcze święta. Witam nową koleżankę🌻 Miłego świętowania Wam życzę. 🌻kwiat]kwiat]🌻🌻🌻🌻🌻 🌻kwiat]kwiat]🌻🌻🌻🌻🌻 🌻kwiat]kwiat]🌻🌻🌻🌻🌻 🌻kwiat]kwiat]🌻🌻🌻🌻🌻 🌻kwiat]kwiat]🌻🌻🌻🌻🌻 🌻kwiat]kwiat]🌻🌻🌻🌻🌻 🌻kwiat]kwiat]🌻🌻🌻🌻🌻 🌻kwiat]kwiat]🌻🌻🌻🌻🌻

Uśmiechu, radości i słońca, wiosennego ciepła bez końca, zajączka wielkanocnego w prezenty bogatego i abyście znalazły/znalazł w świątecznym koszyku tyle szczęścia, ile liter w tym wierszyku. 🌻🌻🌻🌻🌻kwiat]

Kochana 🌻 Diaruniu🌻 stu lat w miłości i zdrowiu oraz szczęścia, emocji, szaleństwa, radości, przyjaźni, zabawy, rozkoszy, uniesień, charyzmy, sukcesu, spełnienia i wszystkiego, czego zapragniesz. ❤️🌻❤️👄❤️🌻

Z okazji urodzin zycze Tobie wszystkiego najlepszego ,zdrowia,spelnienia marzen, wiary. Dla Diary od Mani