Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Witajcie Dziewczyny. Nareszcie we Wrocławiu przestało padać, choć wiatr głowę urywa i niszczy precyzyjnie ułozone włosy. dziś mam imprezowy dzień bo imieniny męża i córki, więc wieczorkiem będzie winkowanie a dla córki red bull. Zrobiłam śledziki pod pierzynką, pomidory w sosie czosnkowym i deser co to się szumnie nazywa panna cota , białe słodkie z musem owocowym. Tylko wina jeszcze nie nabyłam ale po drodze do domu wszystko się znajdzie. Ale jeszcze trochę czasu w pracy upłynie. Miłego popołudnia zyczę wszystkim. Hanna

🖐️ Na chwilkę jestem w pracy,od jutra do poniedziałku znowu w domu(tym razem będę pilnować robotników) Z choroby została tylko chrypka.Ziółka Tybetańczyków skutkują,choć w smaku sa obrzydliwe.Powiedział,że \"wyciągnie\"mnie z astmy-zobaczymy ale mam zamiar spróbować.Niestety muszę zmienić styl zycia a przede wszystkim jedzenia.Tzn.KONIECZNIE trzy posiłki dziennie.Ja do tej pory odżywiałam się głównie czekolada(min.dwie dziennie),kawą i papierosami.A tu całkowity zakaz słodyczy,kawy i papierosów.Nic zimnego i wszystko gotowane.Dziewczyny!Podrzućcie pare przepisów,ale drukowanymi o stopniu trudności 0,dla całkowitej ignorantki w sprawach kuchni.Na razie wymyśliłam owsiankę na śniadanie:-( i warzywa z ryżem w sosie własnym na obiad i kolację.Ale ileż można... Bea🌻podaj proszę adres,gdzie głosować,na mojego maila(w stopce) Do poniedziałku🖐️ Wszystkim🌻🌻🌻

cześć Dziewczyny. Oj, cięzki było wstawanie po wczorajszej imprezie. wstałam o siódmej, zrobiłam dziecku kanapke, wypuściłam do szkoły i wskoczyłam z powrotem do łózka. Wstałam 9.15 ale jakoś nie moge dojść do siebie... Chyba jednak za duzo wina.. Ale było sympatycznie, siedzielismy chyba do drugiej. Wszystkim wszystko smakowało, prezenty sie podobały więc wieczór zaliczamy do udanych. Pozostała sterta brudnych garów w zleweie ale z tym uporam sie juz po południu. Narazie mam rozruch, herbatka i magnez który juz spozyłam. To miłej pracy wszystkim zyczę. Naszata juz pewnie korzysta z uroków SPA> tej to dobrze. Buziaczki. Hanna

Witajcie Słońca:) Pewnie was zaskoczę swoją obecnościa , ale to napraawde ja ...

Jestem na szkoleniu w Kikitach , jestesmy już po zajęciach i mamy mozliwośc poserfowania. Było bardzo fajnie, jedzenie super , ale w glowie kompletny kocioł. Mamy teraz godzinkę , nawet ponad godzinkę do obiadu a potem przyjedzie po nas autokar i wracamy do domciu. Ośrodek piekny, nowoczesnie urządzony , obsługa super , chłopaki przystojniaki ale z wiadomą \"przeszłościa\" bo to ośrodek resortowy :) Jestem z jedną z kolezanek z pracy , jest też z nami jeden z sadziów ale nie z naszego wydziału. W pokojach jesteśmy 4 osobowych i trafiło nam na bardzo przyjemne babeczki z Pisza. Kobitki z którymi już parę razy telefonicznie kontaktowałysmy się w róznych sprawach , a teraz miałysmy okazję osobiście sie poznac. Wieczorem trochę pobalowałysmy , ale nie za ostro zeby dzisiaj była mozliwość normalnie funkcjonować. Ale jest o.k. :)

Teraz wołają mnie już dziewczyny , więc reszta informacji będzie już w domku . W domku będe tak jakoś ok. 16-17. Od razu zautobusu ide na zastrzyk. Byłam przedwczoraj u lekarza z tym moim swiństwem na szyi. Okazało się , że jestem widocznie bardzo uczulona na tej jad , który mnie w lesie potraktował i niestety trzeba ostro spróbowac to wyleczyc. Dostałam zastrzyki - przez trzy dni , niestety bolesne . Zresztą źle je odbieram , bo już dawno nie miałam zastrzyków a te sa wyjątkowo bolesne i podaje się jej jakoś tak dłuuuuugo. Do tego tabletki na alergię i maść do smarowania. Już dzisiaj są wyraźne efekty bo nie mam takiego świądu i zaczerwienienie już się zmniejszyło. Ale czuję się fatalnie, bo widze wzrok ludzi na mojej szyi i już wyobrażam sobie co myslą na temat moich krost , ze pewnie to jakiś parch co najmniej !!! Juz naprawde uciekam , do zobaczenia wieczorkiem. Aha , u mnie pogoda zrobiął się fatalna i bardzo szkoda, bo wolny czas przesiedziałysmy w ośrodku , a tutejsze okolice sa przepiekne. Wszystko w głebokim lesie , jezioro, molo ......... Papapapapapapapa trzymajcie się ciepło , wasze wpisy poczytam w w wolnej chwili jak wrócę do odomku .

To ja ponownie. Diarra, szkolenia, kursy i konferencje są fajne, bo zdobywa się nową wiedzę, poznaje fajnych ludzi a przy okazji integracja. Kolacje, bankiety... Ja mam okazję kilka razy w roku na takich \"zjadach\" bywać i zwykle wspaniale je wspominam. W listpadzie tez czeka mnie konferencja w warszawie dla organizacji pacjentów z choroba nowotworową. Mam nadzieję, że będzie równie ciekawie. To czekamy na twoje wspomnienia po powrocie do domu... Hanna

Serdecznie dziękujemy Państwu za zainteresowanie naszym Biurem, zachęcamy wszystkie dorosłe samotne osoby do skorzystania z dyskretnie prowadzonych przez nas usług. Zachęcamy do nawiązania z nami kontaktu, gdyż Biuro „ Wenus-wenus „ daje nie tylko nadzieję na poznanie kogoś w celu matrymonialnym lub partnerskim, ale realne możliwości „wygrania z samotnością”. Organizujemy wycieczki, wczasy, bale, wieczorki zapoznawcze, dancingi itp. Jezeli mają Państwo ochotę przyłączyć się do Nas i skorzystać z naszych usług gorąco zapraszamy!!! Tel. 788-592-411, e-mail: wenus-wenus@o2.pl Warszawa ZAPISY NA WIECZOREK ZAPOZNAWCZY OD. 10.10.06 - 20.10.06!!! Wieczorek odbędzie się, gdy zapisanych bedzie minimum 40 osób. TEL. KOM. 788-592-411, E-MAIL: wenus-wenus@o2.pl - wyślij nam wiadomość, że jesteś zainteresowany/na a prześlemy Ci szczegółową ofertę!!

Gość roza66
czy moge dolaczyc skonczylam 40 w lipcu.czuje sie podle .gdzie to zycie ktore ma sie zaczac?

Hej dziewczyny, ściągnęłyście nawet biuro matrymonialne!!! :D :D :D Witaj Roza, jesteś mile widziana, na pewno inne dziewczyny to potwierdzą, bo ja ostatnio rzadko tu bywam. Pozdrawiam 👄

jestem ciekawy ile razy w tygodniu uprawiacie seks. Np. KORAN dla muzulmanow zaleca co najmniej 2 razy w tygodniu. Jestem ciekawy bo jestem troche starszy, a ludzie okolo 40 to maja jeszcze tluszcz niemowlecy. Pozdrawiam was wszystkich, i zycze duzo udanych orgazmow!

Witam wszystkich. Roza, witaj, cieszę sie , że do nas dołączysz. Chyba musimy ostro zabrac się za twój nastrój i wolę życia. Nie wiem oczywiście dlaczego jesteś smutna i przygnebiona, może cos więcej powiesz o sobie. Nie mamy wpływu na upływajacy czas i trzeba cieszyć sie każda chwilą. Cóż, wiem że starość nie jest piekna, często gdy widzę jakieś babcinki myslę sobie , że i ja za lat kilkadziesiat taka będę i wcale nie umiem tego zaakceptować. Ale trudno tez życ na codzień mysląc o starości. Cóż, starośc byłaby tez piekna, gdybysmy umieli sznować tych ludzi i gdyby ich warunki życia były inne. Często obserwuje niemieckich dziadków na wrocławskim Rynku.. pełno ich tutaj w knajpach, dobrych hotelach, jesień życia jest dla nich przyjemnościa, odcinaja kupony. Szkoda , że niewielu polskich emerytów może sobie na to pozwolić. Hamster, skąd to pytanie. Ja juz od dawna seks traktuje nie na ilość ale na jakość. Może być raz na dwa tygodnie ale to musi być wspaniały czas. Wolę to niż codzienne bzykanko po cichu pod kołderką, żeby nikt nie usłyszał. A poza tym ja tam nigdy nie kocham się w łózku, jest tyle cudownych miejsc.... Wrocław dziś słoneczny i pełen optymizmu, chce sie żyć, mam nadzieje, że u Was też ciepło i słonecznie. Weekend przed nami, mam nadzieje, że wyspie się jutro do woli....Choć i do pracy trzeba będzie zajrzeć, Miłego dnia dla wszystkich. Trzymajcie sie. Hanka

Dzien doberek z pięknego słonecznego Wrocławia , jak juz wspomniała o tym nasza Haneczka. Mój nastrój troszke lepszy . Witaj Różo i zapraszamy. Buziaki Beata.

Gość roza66
Witam dziewczyny i dziekuje za wsparcie.Zycze milego wekendu.

Roza, zaczernij się , wtedy bedziesz juz \"nasza\" i nikt sie nie będzie pod Ciebie podszywał. I napisz w końcu cos o sobie. Ja wyruszam zaraz w słynne wrocławkie korki. W piatek po południu może to nie najciekawiej wyglądac. Ale cóż, takie zycie.Muszę zawieźć córką na zajęcia i korków uniknąć nie dam rady. Trzymajcie sie ciepło dziewczyny. Do usłyszenia. Hanna

Gość roza66
Haneczko 40stko jak tu sie "zaczernic"nie mam zielonego pojecia ,ale dziekuje ,ze dbasz o mnie.Chcesz wiedziec cos wiecej o mnie wiec moze w skrocie-2 krotna rozwodka z 2 dzieci (20 i 21lat)Smutno mi bo moje coreczki nie potrzebuja mnie juz tak jak dawniej i smutno mi bo nie mam faceta ktory by mnie kochal.No i jeszcze to ta 40 na karku hehe.I ta pogoda pada i pada.Jestem wiec sama, sama o ogromnym Lodynie z ktorego Ciebie i innych pozdrawiam roza

hej sprawdzam czy sie zaczernilam jesli nie to glupol ze mnie i nie wiem co zrobic ;D

Roza gratulacje !!! 🌼Teraz nikt się pod Ciebie nie podszyje i mamy pewność, że to na pewno Ty ! Ja też nie umiałam się zaczernić, przeczytaj początki naszego topiku, wszystkiego się uczyłyśmy. Pozdrawiam...

Witajcie słońca🌻👄🌻 No wreszcie weekend, wreszcie wolne bez napięcia i mam nadzieję stresów... Moja córcia wyjechała do kolezanki więc w domku cicho i spokojnie. Biorę się za czytanie i zaraz wracam. :)

Szkolenia są fajne, ale trudno odepchnąć od siebie myśli co nas czeka w związku z treścią szkolenia. Ten system którego się uczymy jest bardzo skomplikowany. Nie wiem jak to będzie, ale naprawdę głowę trzeba miec niemal jak komputer żeby to wprowadzić , poznać i stosowac. Tylko prawidłowe prowadzenie tego systemu przyniesie pozytywne efekty i musi byc pewność , że każdy będzie robił to prawidłowo, w przeciwbym razie kicha ... Ale to jest nasza przyszłości nie mozna tego nie \"łyknąć\" , więc koniec narzekania i byka za rogi ! :) Po poworocie do pracy okazało się, że korespondencji i spraw do wykonania i załątwienia tyle , ze w szafach się nie mieści i jak na złośc jedna z koleżanek chora i ja z marszu na wokandę. I kolejny dzionek zleciał bez mojego udziału w poszukiwaniu światełka w tunelu na mojej działce w pracy :( Ale po godzinach nie zostałam , bo podobno głowny szef absolutnie tego zabronił - boi się konsekwencji. I tym sposobem o 15.00 zamknęłam szafy i ruszylam do domciu. Pogoda kiepskawa, mokro , ale nie pada. Grzejniki jeszcze zimne, musi wystarczyc kocyk. Trochę mnie trzesie i marnie się czuje, bo dzisiaj szczepili nas od grypy. Boli mnie też łapa. A uczulenie na szyi znowu swędzi. Dostałam już ostatni zastrzyk , teraz tylko maści i tabletki mi zostały i nadzieja, że wreszcie coś drgnie i zacznie się leczyc. Aha, kolejne szkolenie mam mieć w listopadzie i też w tym samym ośrodku wczasowym. Mam nadzieję, że też będzie wesoło pomimo zawiłości tematów. Szkoda, ze to już nie lato , bo możnaby np. popluskać się w jeziorku. Witam nową koleżanke - Hej Roza - nic się nie przejmuj , każdy ma jakiegoś mola. Oczywiście pomarańczkom to się nie podoba, że niby jestesmy nudne. Ale u nas jest samo zycie. Jesli taka forma Ci odpowiada, to witamy i zapraszamy :) Hamster - dzięki za życzenia :) Miłego dnia wszystkim obecnym i nieobecnym :) miłego weekendu wam życzę. :) teraz zajrzę na pocztę i będę w poblizu 🌻

witajcie,entuzjazmu u mnie mało a to za przyczyną tej deszczowej pogody,jest po 18 a na dworze noc,boli mnie głowa i chce mi się spać,a gdzie tu do wieczorka. Cieszę się ,że mamy nową koleżankę,choć z daleka ,witaj Różyczko co tam w tym Londynie porabiasz,czy tam jesteś od dawna,z wyboru czy z przymusu jako emigracja za pracą ,polepszenia sobie bytu?Sorki ,że ja taka ciekawa ,ale lubię wiedzieć coś o osobie z którą obcuję . Tak jak czytam was laski to trochę zazdroszczę wam tych delegacji,wyjazdów,szkoleń.Też bym gdzieś się wyrwała ,nieraz mam dość tej codziennej monotonii.

Bea,mam problem z zalogowaniem się na tę stronkę,co mam wpisać na login i co na hasło.Bo wszędzie gdzie się chcę zalogować to mam problem,czy te ustawienia są dowolne,czy dotyczą wszystkiego?

Dzień Dobry w sobotę. Siedzę sobie przy kompie a zza okna dochodzą do mnie dzikie zapachy jakichś pieczonych mięsiw czy gulaszu. Mnie się dzisiaj nie chciało gotować obiadu i była tylko zupa szpinakowa, która została od wczoraj. mam lenia na gotowanie i koniec. Moja córcia wieczorem urządza \"pidżama party\" dla koleżanek, takie imieninowe, to będzie pizza i kuleczki ziemniaczane. Wystarczy za obiad. Spałam prawie do 11.00 i musze przyznać, że kocham takie dni, kiedy się mogę wysypiać. W kuchni czeka na mnie sterta gazet i zamierzam sobie dzisiaj urządzić czytadłowy wiczór. A co Wy porabiacie. Niewiele osób dzisiaj zajrzało więc pewnie macie dzień dla rodziny. W takim razie życzę miłego wypoczynku. Bawcie sie dobrze i odpoczywajcie. Hanna

Hej babeczki🌻👄🌻 Na Mazurach pogoda typowo jesienna , cieplej na powietrzu niż w domku , przebija słoneczko. Pranie schnie na sznurkach. Ja dzisiaj odpoczywam na całego. Rano sniadanko i kawka w łożeczku , póxniej spacerek , przy okazji zakupiłam prezent i kwiatki dla mojej sąsiadki ( ale mi się rymneło :P) - na imieniny. U niej imprezka od rana , więc o 12 wskoczyłam z zyczeniami w połowie imprezy . Usmiałam się , pojadłam, wypiłam za zdrowie a teraz wróciłam na chwilkę do chatki żeby piesek trochę pobiegał na powietrzu. Dalsza część imprezki ma się odbyć w plenerze , na siedlisku ( na wsi) ale ja chyba zdezerteruję, bo wczoraj tata przywiózł mi dwie reklamówki jabłek i musze je przerobić. Muszki owocówki już się o nich dowiedziały. Humor mam do pracy znakomity, w domku nadal cisza i spokój. Jeszcze decyzja nie podjeta co dalej z tym pieknym dniem - może być różnie ... Miłego dnia wam zycze.

I ja witam sobotnio. Pada za oknem deszczyk i pochmurno tak jakos. Zahir🌻uszku musisz się zalogowac , a tak na marginesie to nivea urządza konkurs na ogromną skale a ich serwer tego nie wytrzymuje są tak straszne niedociagnięcia ze szkoda mówic. Wczoraj w SUNSILKwygrałam karbownice do włosów firmy Rowenta. Pozdrawiam i miłego dnia Beata.

Beatko 🌻 jak ty wyszukujesz te konkursy ? No moje gratulacje , ja jeszcze nic nigdy nie wygrałam :(