Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 艁odzianin

Praca w Mc Donalds

Polecane posty

Go艣膰 niewidomy129
dzieki

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 diana6384
Witam chcia艂abm zacza膰 prace w Mc Donalds w Suwa艂kach wie kto艣 mo偶e jak tam jest i ile p艂aca czekam na wiesci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lepiej nie
tam podobno bija i wykorzystuj膮 nie tylko seksualnie i nie tylko dziewczyny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fuckdonald
tylko gamonie tam pracuj膮 nie wy艂anczajac menagerow stracicie tylko czAS zdrowie nerwy pensja to jakas kpina tam pracuja nie ludzie w arabi czy jakos tak 1 dnia po otwarciu fuckdonalda nie sprzedano ani 1 zestawu a unas na swietokrzyskiej do dzis kolejki gamonie i dlatego do usa niema wstepu i taka opinia na swiecie gamonie wiesniaki i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kap
Pracuje w MC w 艁odzi nie powiem w kt贸rym, ale bardziej centrum. P艂aca 8 z艂 za H brutto + 0,50 gr co godzin臋. Co daje nam 6,98 za H. A po 23 oko艂o.8,50. Co do pracy to tak. Ja zacz膮艂em od czerwonej strony, teraz ucz臋 si臋 troch臋 BOPA. Czasem te偶 sprz膮tam 1/15 tego co robi臋 kanapki, ale co by nie m贸wi膰 to jest lepsze od robienia kanapek, ch艂odniej ni偶 na kuchni. M贸j stosunek do pracy jest olewczy, to znaczy wszystko robi臋 w normie, ale nic ponadto. Aha nie pozw贸lcie sobie da膰 w kasz臋 dmucha膰, jak kto艣 Ci臋 wkurwia to od razu po chamsku go! Szkoda, 偶e jest okres wypowiedzenia 2 tyg. bo mo偶e bym si臋 szybciej zwolni艂. Aha, trzeba szybko robi膰 kanapki to na pewno i sta膰 ci膮gle na nogach, czasem si臋 usi膮dzie na koszu. Polecam t臋 prac臋 dla wytrwa艂ych, ale kierownik zarabia ko艂o 4 tys a nic nie robi! Najgorzej ma MANAGER musi i robi膰 kanapki i dok艂ada膰 towar. Ale mo偶e za to za free zje艣膰, i zrobi膰 d艂u偶sz膮 przerw臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elefantenka
HEYKA chcia艂am si臋 Was poradzi膰, bo dosta艂am propozycje pracy jako II Asystent (manager) w McD. ci膮gle si臋 waham. Co my艣licie, czy to dobra firma i dobra praca?? Czy szkoda zachodu na to wszystko?? z g贸ry dzieki za wszelkie rady:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 contender
szkoda nerw贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sajmon
wielbicielka przecinka jak by艂a艣 menagerem gdzie艣 indziej i teraz chcesz by膰 w mc to jest cofanie si臋 w rozwoju... jak brakuje ludzi to zchodzisz np. na kuchnie i zapier$$$ z nimi a twoja robota le偶y na biurku a wyj艣膰 mo偶esz dopiero jak sko艅czysz... ci膮g艂e n臋kanie kontrolami wewn臋trznymi, odpowiedzialno艣c za ludzi i obrywanie za nich jak czego艣 nie wiedz膮 na kontroli wko艅cu robi膮 za g贸wnian膮 stawk臋 i ich pierdoli jaka艣 tam kontrola, jak zostan膮 zwolnieni to hujowej pracy jak ta w mc na rynku nie brakuje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 To dzia艂a
ZAR脫B 15,000 Z艁 W JEDEN MIESI膭C! Ta strona zarobi dla Ciebie 15,000 z艂! Zamykaj膮c j膮 "wyrzucasz" 15,000 z艂. Przeczytaj t臋 stron臋 do ko艅ca a gwarantuj臋, 偶e nie po偶a艂ujesz! Naprawd臋 warto! Jedyne, co musisz zainwestowa膰 to 5 z艂 i 20 - 30 minut jednorazowo. Zarobisz jak ka偶dy, kto bierze w tym udzia艂 ok. 15000 z艂 w okr膮g艂y miesi膮c! (ja dok艂adnie zarobi艂em 23914 z艂 w miesi膮c bo po艣wi臋ci艂em 3 godziny a nie 30 minut! Op艂aca艂o si臋). Ten spos贸b wymy艣li艂 Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na 艣wiecie, kt贸ry w dodatku nie ma pracy... i tak si臋 rozesz艂o a偶 trafi艂o do mnie i do Ciebie! Opowiem jakie to 艂atwe i proste, ale je艣li nie masz teraz 5 minut 偶eby spokojnie o tym przeczyta膰 zapisz adres tej strony i wr贸膰 do niej kiedy b臋dziesz mia艂 czas : ) Tak wi臋c pomy艣l czy warto si臋 troszk臋 zaanga偶owa膰 zanim pochopnie "wyrzucisz" tyle forsy? To zale偶y tylko od Ciebie! Ja waha艂em si臋 bardzo d艂ugo, ale w ko艅cu si臋 zdecydowa艂em. Przecie偶 5 z艂 to niewielkie pieni膮dze, nawet jak je strac臋 to tego nie odczuj臋. I wiesz, co? Moje konto wci膮偶 ros艂o i dalej ro艣nie. Jak tak dalej p贸jdzie, to zostan臋 milionerem! Czy jest to mo偶liwe?! To smutne, 偶e tyle os贸b musi ci臋偶ko pracowa膰 aby utrzyma膰 dom i rodzin臋, lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Jestem bardzo wdzi臋czny temu, kto przedstawi艂 mi ten pomys艂, i ciesz臋 si臋, 偶e zdecydowa艂em si臋 spr贸bowa膰 i zainwestowa膰 pieni膮dze po to by same pracowa艂y na mnie. Nigdy nie zarobi艂em mniej ni偶 14 000 z艂 z ka偶dej okazji. Teraz udowodni臋 Ci, i偶 jest to LEGALNY BIZNES! Nie musisz niczego sprzedawa膰! Nie musisz konsultowa膰 tego z przyjaci贸艂mi, rodzin膮 czy kimkolwiek (chyba, 偶e chcesz). W dodatku, je艣li jeste艣 nie艣mia艂y(a) to problem masz z g艂owy - bo nie b臋dziesz mie膰 bezpo艣redniego kontaktu z drugim cz艂owiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma r臋k臋 na pulsie mo偶e osi膮gn膮膰 sukces i wzbogaci膰 si臋 o kilkadziesi膮t tysi臋cy z艂otych. Je艣li wierzysz, 偶e ka偶dy ma swoje pi臋膰 minut to po prostu zr贸b krok po kroku tak jak jest to napisane poni偶ej! To Twoja szansa na zmian臋 Twojej przysz艂o艣ci! To jest NAJTA艃SZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieni臋dzy przez Internet w tak KR脫TKIM czasie. Ok., wi臋c. ZACZYNAMY! NIE wa偶ne ile masz lat. NIE potrzebujesz specjalnej wiedzy lub talentu. NIE musisz przegl膮da膰 stron internetowych, NIE musisz nigdzie dzwoni膰 czy klika膰 w bandery, NIE b臋dziesz tak偶e p艂aci膰 za reklamy itp. Wszystko, czego potrzebujesz to: - Konto w banku ( Internetowe, lub nie ) - Oko艂o 20-30 minut twojego czasu jednorazowo! Je偶eli masz minimum 13 lat, to mo偶esz za艂o偶y膰 swoje w艂asne konto w banku. Nie wierzysz To wejd藕 nawww.mbank.pl i znajd藕 ofert臋 izzyKonto. Zobaczysz, 偶e maj膮c zaledwie 13 lat mo偶esz mie膰 ju偶 w艂asne, prawdziwe konto w banku. A oto moje instrukcje: KROK 1 Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, 偶e aby co艣 otrzyma膰 musisz co艣 od siebie da膰! Wi臋c pierwsze, co musisz zrobi膰 to zainwestowa膰 TYLKO 5 Z艁. Jak m贸wi Robert T. Kiyosaki - "je艣li nic nie zainwestujesz – nic wi臋kszego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabia膰! Tak, wi臋c: 1. Przelej 5 z艂 na PIERWSZE znajduj膮ce si臋 poni偶ej konto bankowe tytu艂em: "Prosz臋, dodaj mnie do swojej listy mailowej." CHC臉, 呕EBY艢 WIEDZIA艁(A), 呕E JEST TO PO TO, ABY UTRZYMA膯 TEN PROGRAM LEGALNYM! To naprawd臋 proste! Gdy przelejesz 5z艂 na pierwsze konto z poni偶szej listy, to mo偶esz ju偶 si臋 szeroooko u艣miechn膮膰 .• Nie wiem czy wiesz, ale ju偶 czerpiesz z tego programu wielkie korzy艣ci. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Oto obecna lista: 1. Nr konta: 48 1140 2004 0000 3502 4690 7322 2. Nr konta: 22 1140 2004 0000 3102 4776 5175 mbank 3. Nr konta: 97 1140 2004 0000 3702 5056 9547 4. Nr konta: 50 1020 5558 1111 1143 4990 0016 5. Nr konta: 95 2490 0005 0000 4000 0017 1088 PAMI臉TAJ! Wp艂a膰 5 z艂 na konto nr 1. i jako nazw臋 odbiorcy wpisz "xxx" ze wzgl臋du na ochron臋 danych, a je偶eli dobrze przepiszesz numer konta to pieni膮dze i tak dojd膮! KROK 2 2. Gdy ju偶 przela艂e艣 5z艂 na konto znajduj膮ce si臋 na 1. miejscu listy, nast臋pna rzecz, jak膮 musisz zrobi膰 to skopiowa膰 tekst z tej strony, nast臋pnie konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu) dopisz swoje konto przesuwaj膮c konta nr 2, 3, 4, 5 do przodu. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA POZYCJ臉 NR 1, PONIEWA呕 SAM NA TYM STRACISZ! ZAPEWNIAM CI臉! Robisz to wszystko po to by wys艂a膰 ten ca艂y tekst ponownie (korzystaj膮c z ksi膮偶ki mailowej albo reklamuj膮c na swojej stronie WWW – tak jak ja to zrobi艂em) do np. 40 os贸b (zapami臋taj, 偶e 40 os贸b to dobra liczba do wzbogacenia si臋), ale mo偶esz zareklamowa膰 to w darmowy spos贸b w Internecie, przez co wi臋cej ludzi to zobaczy i mo偶esz wi臋cej zarobi膰! POTRZEBUJESZ DOWOD脫W? Tutaj s膮 przyk艂adowe 4 osoby, oczywi艣cie NIE s膮 to wszystkie, kt贸re bra艂y udzia艂 w tym programie i kt贸re zainwestowa艂y tylko 5 z艂 i 30 minut swojego czasu. "Jaki wspania艂y plan! Zrobi艂em wszystko, co mi poradzili艣cie z jakie艣 3 tygodnie temu i co prawda nie uda艂o mi si臋 uzbiera膰, 15 000 o kt贸rych m贸wili艣cie, ale te 9 135zl te偶 mnie powali艂y, a jest jeszcze tydzie艅!" Tomasz, Warszawa "Cze艣膰. Tu Justyna! No c贸偶, co mog臋 powiedzie膰? - DZI臉KUJ臉 BARDZO BARDZOOO MOCNO - wys艂a艂am 40 maili tak jak m贸wili艣cie i w sumie zapomnia艂am o ocalej tej sprawie, bo tak naprawd臋 nie wierzy艂am w to, a te 5 z艂otych to jeszcze nikogo nie uratowa艂o. Ale jak zobaczy艂am moje konto po kilku tygodniach to si臋 za艂ama艂am! W tym dobrym znaczeniu! By艂o tam prawie 15 000 z艂otych! I jak ja to teraz wydam tak szybko? Przecie偶 za kolejnych 30 dni b臋d臋 mie膰 tego wi臋cej! Dzi臋kuje jeszcze raz!" Justyna, Strzelce Opolskie "By艂em zaskoczony, kiedy zobaczy艂em moje konto! Przez 3 tygodnie na moim koncie znalaz艂o si臋 9440zl. Na pocz膮tku my艣la艂em, 偶e to jaki艣 b艂膮d wkrad艂 im si臋 do komp贸w. Ale potem wyp艂aci艂em pieni膮dze i kupi艂em sobie super kompa! Nareszcie! Dzi臋ki, dzi臋ki, dzi臋ki!" Ryszard, Gda艅sk "Mam 14 lat i wzi膮艂em udzia艂 w tym planie (dla 艣cis艂o艣ci mam konto w banku od 13 lat), powysy艂a艂em maile, zrobi艂em stron臋 i og贸lnie zapomnia艂em o tym. Po miesi膮cu sprawdza艂em w Internecie stan mojego konta i normalnie spad艂em z krzes艂a. Na moim koncie by艂o ok. 15000z艂 (by艂em wtedy tak podniecony, 偶e zapomnia艂em dok艂adnie ile by艂o wtedy kasy na koncie). Bardzo, bardzo dzi臋kuje!" Marcin, Bia艂ystok Kilka miesi臋cy temu, ka偶dy z tych ludzi robi艂 dok艂adnie to samo, co Ty teraz w tej chwili, czyta艂 to i si臋 zastanawia艂. A wystarczy troszk臋 matematyki: Kiedy wy艣lesz swoje maile (lub rozpowszechnisz t膮 stron臋 w inny spos贸b, b臋dziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by zarobi膰 powa偶ne pieni膮dze! 呕aden inny program nie daje tak wysokich i realnych pieni臋dzy z r贸偶nych powod贸w, kt贸re wyt艂umacz臋 poni偶ej. Jak d艂ugo b臋dziesz wysy艂a膰 t膮 wiadomo艣膰 do ludzi, kt贸rzy b臋d膮 zainteresowani programem, mo偶esz spodziewa膰 si臋, 偶e 艣rednio odpowie na nie 25% ludzi. Ale b膮d藕my bardziej pesymistyczni i dajmy na to, 偶e tylko 12,5%, dla utrudnienia. Gdy wy艣lesz 40 maili do r贸偶nych os贸b, mo偶esz spodziewa膰 si臋 ze 5 z nich zrobi dok艂adnie to, co Ty (12,5% z 40= 5). Ale tym razem tw贸j numer konta przesunie si臋 na 4 pozycje. W贸wczas b臋dzie ju偶 o tym programie wiedzia艂o 200 os贸b (5 x 40). Z tych 200 ludzi, udzieli si臋 25 (12.5% z 200= 25), wi臋c dalsze 1000 maili (25 x 40), podnios膮 Tw贸j numer konta na 3 pozycje. Z tych 1000 ludzi, mo偶esz spodziewa膰 si臋, ze udzieli si臋 125 os贸b (12.5% z 1000= 125), wi臋c dalsze 5000 maili (125 x 40) podniesie Twoje konto na 2 pozycje w li艣cie. A z tych 5000 ludzi, mo偶esz spodziewa膰 si臋 625 os贸b, kt贸re si臋 udziela (12.5% z 5000= 625), wi臋c kolejne 25000 os贸b (625x40) podniesie TW脫J NUMER KONTA NA 1 POZYCJ臉! I teraz, z 25000 ludzi, mo偶esz spodziewa膰 si臋, ze 3125 z nich odpowie (12.5% z 25000= 3125). A w tym czasie to Ty b臋dziesz na 1 miejscu! Wi臋c dostaniesz: 15 625 z艂otych! (3125 x 5z艂). Wi臋c, jak Tw贸j numer znajdzie si臋 na 1 pozycji przez kolejne kilka dni, to b臋dzie Tw贸j czas na to by zbiera膰 pieni膮dze! Przez 30 dni, te pieni膮dze b臋d膮 wys艂ane przez kilka tysi臋cy ludzi tak jak Ty to zrobi艂e艣! Powodzenia! Prosz臋, nawet, je艣li si臋 jeszcze nie zdecydowa艂e艣(a艣), nie wyrzucaj adresu tej strony. DOBRZE CI RADZ臉! Ma艂o, kto wierzy ze mo偶na tyle zarobi膰, ludzie s膮 bardzo sceptycznie nastawieni do takich spraw, ale to jest naprawd臋 realne, a te 5 z艂 to nie du偶o. Tu nie ma 偶adnego ryzyka! Tylko zyski! Zach臋cam Ci臋 jeszcze raz do wzi臋cia udzia艂u w tym wspania艂ym planie < WYSOKICH ZAROBK脫W ! !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lolitaaaaaa
Ludzie pracuj膮c w Macu wszystko si臋 robi, i sprz膮ta i przygotowuje jedzenie, stoi przy kasie, podaje jedzenie, itp. Wiem bo mia艂am tam pracowa膰 ale jak mi pow, 偶e wszystko mam robi膰 i to za takie pieni膮dze podziekowa艂am ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mongolia
Szkoda cv marnowac robi sie wszystko praca dla mongoli sa inne fajniejsze zajecia naprawde jak by bylo fajnie zarobic chociaz mozna by bylo to by sie tak nie reklamowali w tv

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hossia
no "mongolia" widze 偶e poprawna sk艂adnia jezyka polskiego rzecz膮 nie osiagalna;] a jak mowisz ze sa inne ciekawsze zajecia... to znajdz mi prosze prace gdzie bede mogla pracowac tylko w weekndy, naprawde elastycznie dospasowac sobie grafik, zarobie wiecej, mniej sie narobie i bedzie fajne towarzystwo... czekaj na propozycje:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dziewczynka- Krak贸w.
Czesc, ja pracuje w McDonalds w Krakowie. Od 14 dni. I wcale nie jest prawda to, ze zawsze zaczyna sie od garnirowania buleczek na cheeseburgery. W pierwszy dzien pracowalam na bopie a na drugi juz postawili mnie na kasie. I od tamtej pory nei bylam na zadnym innym stanowisku (niz na kasie). Takze niekoniecznie jest to regula.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mak fla艂er z lajonelem
Goyaka: dzi臋ki za odpowied藕 w temacie, mimo 偶e mam ju偶 za sob膮 kilka dostaw :) Mam tylko pytanie: ile ok. na dostawie dostajecie palet i czy pracujesz sam? Bo ja w 5h ma艂o kiedy bym si臋 mie艣ci艂 (mam pisane zmiany na dostaw臋 na 6-8h w zale偶no艣ci od planowanej wielko艣ci dostawy), a nawet jak dostawa jest mniejsza to jest sporo do zrobienia (wyszorowanie ch艂odni i mro藕ni "sum膮", zamiatanie, mycie itp). P.S. Gdzie chowacie te promocyjne szklanki? U nas s膮 w sumie 2 magazyny suche, a palet臋 ze szklankami i tak musz臋 zostawia膰 w korytarzu przy ch艂odni i przy ka偶dej dostawie ta艅cz臋 z w贸zkami...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pracownik Maka
@Dziewczyna- krakow to gratulacje dla twoich menadzerow, kierownika restauracji, koordynatora i opiekuna szkolen.... zeby pracowac na bopie musisz miec 3 inne szkolenia na kuchni.... jak mozna robic kanapki niemajac pojecia o czasie przydatnosci mies itp itd... naprawde gratuluje profesjonalizmu nowa osoba na BOP-a od pierwszego dnia... to wbrew systemowi szkolen na poczatku idziesz albo na serwis albo kuchnie napoje i desery i serwis - 2 szkolenia i odrazu mozesz tam pracowac ale lepiej zaczynac od kuchni bo przyjdzie koles i zapytasie co jest w cheeseburgerze a ty mu powiesz ze salata..... albo nie bedziesz miec pojecia o niczym @Mak fla艂er~ u nas dostawy sa srednio planowane na 5-6 godz. pzdr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dziewczynka- Krak贸w.
Pracowniku Maka; troszke niejasnosci wkradlo sie w Twoja wypowiedz. Mowiac 'koles' masz na mysli klienta (czy jak to nam kaza mowic- goscia) ? PS: Alez ja doskonale znam czasy przydatnosci miesek i sklady kanapek :) I doskonale wiem, ze POWINNAM zaczynac po czerwonej stronie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olkins

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czasemzdenerwowany
No juz pracuje z przerwami oko艂o roku z racji ze jestem wysoki czesto musze sprzatac myc itp. ale juz wprawiony jestem kilka dostaw juz zrobi艂em i faktycznie fajna sprawa chociaz mnie i tak kreci kasa bo idzie sie z ludzmi posmiac i jak kolega m贸wia "nowi" g艂ownie zaczynaja na kuchni na stronie czerwonej i mi sie wydaje to jest najlepsze bo pozniej jak od razu nowa osoba idzie na kase to nie wiem ale wydaje mi sie ze zaczyna sie wywyzszac i ciagle "krzyczy" o kanapki i ciagle czeka na nie zamaist obs艂ugiwac kolejnych gosci ja i tak jak widze taka osobe robie wolniej kanapki i tez krzycze ze ma mi na kuchnie nie wchodzic bo teraz jestem rzucany na kazde stanowisko i mnie to cieszy bo nie ma takiej monotoni ale og贸lnie dla m艂odej osoby praca ok na 1/4 nigdy nie schodzi艂em ponizej 400 co mi wystarcza naturalnie i pare os贸b fajnych jest i dni贸wki leca na lajcie:P Pozdro dla wsztystkich by艂ych, obecnych i przysz艂ych pracownik贸w:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mongolia
oj hosia hosia jednak niekt贸rzy tylko do mc sie nadaja a to i tak kosmos ja pierd... e robic robic i g贸wno zarobic to ka偶dy mongo艂 艂umie ja pier hosia sk膮d ty wyskoczy艂as

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mak Fla艂er z Lajonelem
@Goyaka: My艣my wczoraj mieli dostaw臋. Planowo facet mia艂 by膰 o 17.30, a jak wyszed艂em na ramp臋 to sta艂a tylko sama przyczepa, a wozu nie by艂o. Kierowca pojecha艂 zatankowa膰, przez co by艂o prawie 40 minut op贸藕nienia. Przysz艂o na szcz臋艣cie tylko 7 palet, ale znowu kup臋 czasu si臋 straci艂o przez ba艂wan贸w z Logpolu. Bu艂ek pouk艂adali w takie stosy, 偶e si臋 nawet w drzwiach nie mie艣ci艂y, a pomidory dostali艣my w kartonowych, rozmi臋k艂ych kartonach zamiast w zielonych skrzyniach. W mro藕ni oczywi艣cie musia艂em przerzuci膰 ca艂膮 palet臋 艂贸deczek, bo przysz艂y 4 opakowania z now膮 dat膮 wa偶no艣ci, ale przy takich upa艂ach i duchocie ka偶da chwila w mro藕ni jest wybawieniem :D Og贸lnie teraz ca艂a restauracja staje na g艂owie, bo ma przyjecha膰 jaka艣 przedstawicielka marketingu czy co艣 i do czasu jej przyjazdu mia艂y znikn膮膰 szklanki z korytarza. Stan臋艂o na tym, 偶e teraz 32 kartony szklanek s膮 ustawione po sam sufit na 8 paletach euro w miejscu gdzie trzymamy beczki z olejem xD P.S. Nocki jako takiej jeszcze nie mia艂em, ale jak mam dostawy to pracuj臋 ju偶 po zamkni臋ciu i wiem ile jest do roboty i jak pi臋knie dzia艂aj膮 te wszystkie "wy偶eracze" do grilla (szkoda 偶e na dni贸wce nie mo偶emy ich u偶ywa膰 :) ).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meggi_ldz
mam 21 lat,studiuj臋 dziennie na politechnice i zmierzam spr贸bowa膰 pracy w Mc odpocz膮tku semestru... troszke mnie to gryzie, ale gorsze rzeczy ju偶 sie robi艂o (np sortownia odzierzy u偶ywanej-tamto by syf dopiero)... z reszta por贸wnuj膮c z moj膮 obecn膮 prac膮,na kasie w realu umowa-zlecenie za 6z艂 na r臋k臋 na drugim ko艅cu miasta to wol臋 te same pieni膮dze w mc kt贸ry mam ko艂o domu no i sk艂adki wszystkie -a to tez przecie偶 wa偶ne mo偶e nie teraz ale jak przyjdzie emeryturka na pewno. ps Mongolia nieka偶dy mataki komfort 偶e jak sobie nie znajdziesz pracy kt贸ra mentalnie ci odpowiada to Ci臋 roddzice utrzymaj膮 wi臋c bierze sie co jest...

Udost臋pnij ten post

meggi_ldz: My艣l臋, 偶e nie ma si臋 co m臋czy膰 za tak膮 kas臋. Pozatym w Maku na bank dostaniesz wi臋cej na r臋k臋. U mnie po okresie pr贸bnym wychodzi艂o dokadnie 7,22z艂 na r臋k臋 (8,5z艂 brutto na godzin臋 + 0,5z艂 bez podatk贸w do ka偶dej godziny za ubrania i buty). No i jak ju偶 wielokrotnie tu wspominano, niewiele jest firm tak przyjaznych i elastycznych dla student贸w (grafiki, dni wolne itp).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hossia
dok艂adnie:) to jest bardzo fajna praca dla student贸w... u mnie zawsze ida na r臋ke, mo偶na zmieniac grafik,skladac prosby... itd... ja dokladnie rok temu po maturze postanowilam zarobic sobie na wakacje, ale tak jakos po okresie probnym zostalam hostessom i postanowilam zostac na 1/4 etatu w roku akademickim. Balam sie czy studia dzienne da rade ciagnac razem z praca ale nie narzekam:) Powodzenia;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jiji
Do hossia i mcfla艂er: Jakie badania wykonuje si臋 u lekarza med. pracy? S艂ysza艂em, 偶e nawet EKG, prawda to?

Udost臋pnij ten post

Wszystko zale偶y od lekarza, jednak dla nas nie ma to praktycznie znaczenia, bo za badania zwraca McD przy podpisywaniu umowy. U mnie badania wygl膮da艂y mniej wi臋cej tak: waga? wzrost? choroby? alergie? badania z sanepidu s膮? os艂ucha艂a stetoskopem, skasowa艂a co swoje (chyba 60z艂) i wypisa艂a za艣wiadczenie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hossia
u lekarza medycyny pracy to ja bylam ale jak robilam ksiazeczke przed przyjeciem do pracy... EKG nie... pytal czy mam wade wzroku, czy pale, czy mam krzywy kregoslup:D i za ksiazeczke placilam ze swoich, a dopiero jak j膮 mialam to Mc mnie wyslalo do ich lekarza i tam placilam 25zl ktore mi potem oddali... w sumie pytania te same:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 little18
Ludzie nie podejmujcie tej pracy, to jest jaka艣 masakra ;/ Ja popracowa艂am p贸艂tora miesi膮ca i zolni艂am sie na w艂asne 偶yczenie;/ Warunki pracy s膮 okropne, prawda jest taka, 偶e harujesz jak w贸艂 po 10 godzin, menad偶erowie, kt贸rzy zazwyczaj s膮 ma艂o inteligentni i zosrtali menad偶erami tylko dlatego, 偶e d艂ugo lizali dup臋 i d艂ugo pracowali w Macu bo do innej pracy by ich nie przyjeli, wydzieraj膮 si臋 na pracownik贸w, my艣l膮, 偶e jak s膮 menad偶erami to ju偶 艣wiat podbili, my艣l膮, 偶e mog膮 na wszystko sobie pozwala膰, a w rzezywisto艣ci to zazwyzaj s膮 jakie艣 t臋pe odm贸偶d偶ki, kt贸rych jedynym osi膮gni臋ciem w 偶yciu jest praa w Mc ;/ Stosuj膮 mobbing wobec pracownik贸w, nie szanuj膮 nikogo, maj膮 zbyt wysokie mniemanie o sobie, a pracownicy tylko zapierdzielaj膮 i po 11 godzinach pracy nie s膮 w stanie ruszy膰 r臋k膮. Ludzie tam prauj膮 jak roboty... musz膮 dostosowywa膰 si臋 do tego, co im ka偶膮 menad偶erowie i kierownictwo, s膮 ci膮gle kontrolowani ;/ Ta praca jest beznadziejna, nie polecam;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hossia
do little18==>> to wspolczuje ci 偶e trafiles do takiego Mc... u nas rzadko kiedy pracuje sie dluzej niz 8h (musi sie wyrazic zgode na to), menagerowie nie krzycza bo wiedza ze znajda sie na dywaniku i kierownika;]i wiekszosc z nas ma z menagerami bardzo dobry kontakt... a jedna pytanie... Mc w ktorym pracowales... byl z korporacji czy na licencji??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mcD
hossi mozeszdokladnie napsiac jak to sie u was dzieje ze pracujecie po 8 godzin bo u nas w maku twierdza ze nie da sie tak grafiku ukladac i pracujemy po 9-10 godzin ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 halinaa
co trzeba zrobi膰 偶eby pracowa膰 w mc donaldzie, nie ma jaki艣 specjalnych ofert na necie, trzena po prostu wybra膰 si臋 do pierwszego lepszego mc dolalda, prosz臋 bardzo was o odpowied藕

Udost臋pnij ten post