Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łodzianin

Praca w Mc Donalds

Polecane posty

chyba jestes niepoważna albo sobie jajka robisz :) a czy ty chcialabys jesc jakąś kanapke z czyims lakierem z paznokci?

Gość menagerka
zmiany kierownikow byly w sierpniu i wrzesniu..a o ktory lodzki mc ci chodzi?? nie mozna miec tipsoe, pomalowanych paznokci, tipsy trzeba zdjąć.. ale o tym pewnie slyszalas jeszcze przed podpisaniem umowy

Gość kasialdz
ciekawa jestem czy oprocz batorego była jakaś zmiana(retkinia w licencji)

Gość bonifikarta
Sprzedam bonifikarte gg:4656668

Gość lauri
W Niemczech dostaniecie 400euro na rękę na pełen etat (jeśli jesteście osobą samotną 50% wynagrodzenia idzie na podatki i odbudowę niemiec wsch. itp.itd.),można pracować na basis(bez podatków) też 400euro i macie 4 godziny dzienie ileś tam razy w tygodniu czy jakoś tak.już od 16 lat można pracować.Możecie wybrać zestaw do 5euro za darmo,dziennie,za resztę 50%.Pić zawsze można.Oczywiście to nie moje doświadczenia,ale z opowieści to znam.Oczywiście zależy wszystko od filiali,bo w niektórych to ponoś o siusiu itp. się czepiają.Na kuchni pracują czarni,a przy obsłudze głównie biali...To szkoda,że w Polsce w Macu takie złe warunki są(takie nędzne zniżki)gdybym tam pracował to już bym chciał mieć tam do wyboru?A mocno tam kontrolują,że nic nie można podjeść,np.Big maca bez wiedzy managera.A jak sprawa z lodami,shejkami,można je za darmo?I czy to prawda,że plują do jedzenia pracowniczy,bo w Niemczech była afera,że plują bo są sfrustrowani!A hamburgera można zadarmo sszamać?

Gość calinka
Nie jestem pewna dlaczego ale wydaje mi się że większość z Was rzeczywiście ma same złe wspomnienia z okresu pracy w MD. Ja pracowałam tam ok 3 miesiące i nie narzekałam na swoją pensję bo było to ponad 1000 zł i ani złotówki mniej. Byłam najzwyklejszym pracownikiem a nie menadżerem. Dziwię się naprawdę gdy mówicie o takich zarobkach bo ja pracowałam w małym mieście i osobiście trzeba powiedzieć ze było ciężko ale miło wspominam pracę w tej restauracji. Myślę że aby coś oceniać najpierw trzeba samemu zobaczyć jak to jest. Nie należy kierować się opinią innych aczkolwiek można się z nią zapoznać.

Gość xyzzyx
robie w mc na 3/4 etatu i mam z tego ok. 8pln NA REKE (wyplata podzielona przez ilosc godzin, to dla tych niekumatych:P). jak tylko skonczyly sie wakacje, to ruch zmalal i jest troszke lzej. z drugiej strony sporo pracownikow odeszlo, co jest odczuwalne w weekendy:/ ale wole to, niz jakis zapierdol w biedronce czy innym tesco. ps. studiuje i traktuje to jako prace tymczasowa;)

Gość izauraaaa
HEJ. jest tu ktoś z FLORIAńSKIEJ (kraków)? Jaka tam panuje atmosfera w śród pracowników? Fajnie jest? wie ktoś?

Gość ika9283
co mozecie powiedziec o macu w poznaniu? najlepiej na glogowskiej kolo glownego pkp?

Gość menagerka
nie, oprocz Batorego i Zgierza nie bylo zadnych zmian

Gość LILIANAP.
PROSTA SPRAWA!!-Jezeli reklamuja sie w tv z pieknymi usmiechami,koszulkami to znaczy ze nikt tam nie chce pracowac!!!!!!!!!Bo niby po co dawac tyle na reklame.....

Gość Albaricoque
Wiesz, raczej reklamują się, bo tam zawsze będzie brakować ludzi. 1) znajomi mówią - w Maku prcujesz? Ojj, w życiu Ci się nie powiodło xD 2) dla niektórych ta praca to symbol międzynarodowego obciachu ;>> a dla mnie praca jak każda inna, tylko trzeba mieć szczęście, żeby nie trafić na miejsce gdzie jest zapierdol przez cały czas. Ale to więcej szczęścia niż rozumu w tym momencie :P

Gość xxyyzz
Jakie badania oprócz badań kału na nosicielstwo obowiazują jako wstępne -jakie trzeba wykonać przed podjeciem pracy?

Gość hgfdfdhfdhd
Floriaska w krk pewnie ma bez przerwy zapieprz, bo tam musi być non toper ruch.

Gość edkm
ika9283 na glogowskiej jak jest nie mam pojęcia ale moge ci powiedziec ze naprawde wporzo jest na 27 grudnia i na serbskiej jakbys jeszcze chciala cos wiedziec to wal...

Gość edkm
badania wstępne : krew, mocz, kał - sanepid

Gość ika9283
bo w zasadzie to ja jestem z kosciana i szukam pracy w okolicy dworca w poznaniu, a mac jest blisko, a wiesz cos na temat stawet w poznaniu?

Gość ktoszkrkk55
na floriańskiej generaknie atmosfera jest całkiem miła. mam przede wszystkim najfajniejsze laski w całym krk.

Gość marcopolon2
Proszę o przesłanie (jeśli ktoś posiada) materiałów z temperaturami, składami kanapek itd. z tego, co pracownicy muszą umiec i co jest w segregatorach (lub podobne materialy). marcopolon2@gmail.com Dzięki z góry, pozdrawiam!

Czy ktokolwiek chce się z wami kumplować ? W życiu nie zadałbym się z osobą która dobrowolnie godzi się na zarobki 4zł/h (tyle ponoć płacą w Katowicach) Przecież to nawet na frytki do tego nie wystarczy

Gość edkm
ika9283 no faktycznie blisko glownego to tylko glogowska ale na 27 grudnia nie jest daleko cos ok. 10 min drogi... a stawka to na poczatek 8 zł/godz + 0,50 gr/godz na buty i pranie czyli 8,50 zł/godz a po 3 miesiacach 8,50zł/godz + te 0,50 gr/godz na buty i pranie czyli wychodzi 9 zł/godz.

Gość ika9283
czyli dalaby sie przezyc, hm tylko jak z atmosfera?, bo nie zamierzam kolejny raz przechodzic opcji ciezkiego zycia z szefem

Gość edkm
ika tam nie ma sie szefa jest kilku menagerów ktorzy za bardzo to sie toba nie interesuja, tylko czasem mowia ci ze masz cos zrobic, a tak to siedza se w tej swojej dziupli i nic sie nie dzieje. atmosfera ok jezeli nie robisz w weekendy bo najwiekszy ruch...

Gość olkusz
chcialbym sie dowiedziec co oznacza L4

Gość ika9283
l4 to nazwa druku lekarskiego uprawniajacego do zwolnienia chorobowego pracownika

Gość ika9283
jak juz to od poniedzilaku do czwartu gora piatku bym pracowala

Gość Instruktor
Fajny_25 4zł ???? ty chyba w macu nie pracowałeś. ja pracuje i mam 9.20 brutto.a na nockach jeszcze 20% wiecej poozdro

Gość ika9283
edkm a ty pracujesz w ktoryms z tych mcd?

Gość B3
Ludzie kurwa wy pierdolicie ze praca w McD lub KFC jest ciężka hahahahaha... Zaastanówcie się co wy mówicie... Albo Ciężko nigdy nie pracowaliście albo pizdeczki z was że szkoda gadać. Ciężka praca to jest na budowie.. Popracujcie 2 tyg chociaż to pogadamy o ciężkiej pracy na poważnie

Gość umowa17 latka
Mam pytnie czy mając 17 lat mogę dostać w mc donaldzie umowe o prace?? Nie umowe-zlecenie! Jeśli nie to czy jest taka możliwość w jakiejś innej pracy i jak tak to jakiej. Jest mi ta informacja bardzo potrzebna. Z góry dziękuję i pozdrawiam