Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawiankaaa

maz umawia sie z dziewczynami z czata... - co mam zrobic?!?!?

Polecane posty

Gość warszawiankaaa

dzis wlasnie sie dowiedzialam, ze maz umawia sie z dziewczynami z czata... nie mam na to dowodow, ale syn powiedzial mi, ze maz czesto znika w nocy na 2-3 godziny. nie spimy razem ze wzgledu na remont mieszkania, mamy oddzielne lozka od jakiegos miesiaca, za tydzien remont sie konczy, ale nie wiem czy bede potrafila z nim znow spac... zajrzalam w jego historie ogladanych stronn www, a tam same erotyczne strony, czaty i inne takie... nie wiem co robic... jest teraz w pracy, nie rozmawialam z nim jeszcze, porzebuje jakiegos dowodu, zeby nie powiedzial, ze np wyszedl na krotki spacer bo nie mogl spac... jak to zrealizowac...? czy ktos tez mial taka sytuacje...?

Potrzebujesz dowodu? Przecież to Twój mąż! Aż tak nieszczerzy wobec siebie jesteście?

Gość rozwiedz sie

Gość warszawiankaaa
myslisz, ze jesli powiem mu, ze wiem, ze mnie zdradza to sie przyzna...? czytalam inne tematy na tym forum, dlatego jestem pewna ze sie wyprze

Gość Marysiaaa
Hwj! O tych stronach to ja bym nie wspominala, ze wiesz. To normalna sprawa, szczeoglnie u facetow, ze lubia pogapic sie na takie strony. Ale moze go zabolec ze Ty wiesz. Natomiast jesli w gre wchodza gorsze podejrzenia, to moze warto to sprawdzic jakos. teraz zonatemu jest banalnie latwo znalezc kogos przez portal randkowy. Nie bylo takiego w historii stron www. Gdybys wiedziala co to za portal latwiej byloby go namierzyc, a nawet sie z nim umowic... Ja bym sie zabawila w dedektywa. Skoro Twoj maz nie kasuje historii www, to moze oglnie nie jest obeznany w technicznych aspektach przegladarki? Wtedy jest szansa, ze go namierzysz przez sprawdzenie pliku cookie, gdzie powinien sie nadpisac jego nick, jakim sie posluguje. Wiesz jak to zrobic? Jak nie chetnie dam wiecej wskazowek.

Gość warszawiankaaa
Marysiaaa ->> wielkie dzieki, zrobilam jak radzisz, ale niestety nick sie nigdzie nie nadpisal... albo nie umiem tego sprawdzic, wchodze do cookies i co dalej...? a on historie zazwyczaj kasuje, bo dzis sprawdzilam wlasnie i jest tylko z dzisiaj, a przeciez wczoraj tez byl w necie i przedwczoraj...

Gość zainstaluj mu szpiega
i wtedy bedziesz miala dowod na to, taki szpieg kosztuje ok 200 ale kawe na lawe dostaniesz

Gość Marysiaaa
A jak tam wchodzisz, Tools-> Internet Options-?guzik settings-.View Files? Jesli tak to tam powinien byc spory plik tekstowy ktory najlepiej pocztac. Np ja kiedys korzystalam z sympatii to mam w pliku np cos takiego Cookie:xxx@sympatia.onet.pl/. Moze dojdziesz po tym przynajmniej z jakiego portalu korzysta. A potem latwiej bedzie znalezc jego profil

Gość stefania-65
Kochana! wspolczuje ci Ja wlasnie dorwalam męza tez na czatach a ostatnio na gg. I oczywiscie przeczytalam co wypisywał z panienkami (bo chyba zapomniał skasowac) Boze co sie dzialo jak to czytałam. Nie wierzylam ze to pisal moj maz A tak mu wierzylam, ufałam I co sie okazalo? jest strasznym bydlakiem Teraz zastanawiam sie czy on mnie wogole kochał? Ale stwierdzam po jego postepowaniu ze nie , nie kochał mnie Zył ze mna interesownie , dla biznesu Nie mieszkamy razem od trezch tygodni ale nie moge dojsc do siebie i nie wiem kiedy dojde. Ale najgorsze jest to jak on mnie wtej chwili traktuje Chce mnie wykonczyc psychicznie i pomalutku udaje mu sie . ja jestem taka slaba psychicznie Nie wiem jak dlugo jeszce to wytrzymam Prowadzilismy firme razem a teraz ja zostałam na lodzie . bez pracy i bez pieniedzy Tak , taka jest prawda Tak mnie dran zalatwił Ale ja jego teraz tez musze zalatwić tylko niebardzo wiem jak i co Bylam juz u adwokata i powinnam na pierszym miejscu podac sprawe do sadu o rozdzielnosc majatkowa a nastepnie o alimenty na mnie i pieniądze na utrzymanie (dzieci wspolnych nie mamy) Tak wlasnie wychodzimy my zony , matki na tych draniach czatujacych . Nie nawidze tego ! A jesli ktoś moze mi podpowiedzieć co dalej moge zrobić w swojej sytacji bed ę bardzo wdzięczna . Pozdrawiam Stefania-65

Gość aspiryna
ja bym takiego gnoja zostawiła i znal;azła sobie mężczyzne a nie chłopca.

Gość A M
im dluzej tu siedze i czytam te opowiesci, tym bardziej doceniam swojego Misia. Tez sie klocimy, montujemy sobie szpiegi, przegladamy ukradkiem gg, itp. Ale mieszkamy nadal razem i chyba bez siebie nie przezylibysmy miesiaca. Pozdrawiam

Gość do stefanii
miałam dokładnie taką samą sytuacje, po ponad 20 latach malżeństwa czaty i kochanka młodsza o 20 lat. Też zamknąl przede mną drzwi naszej firmy. Zrób tak jak radzi adwokat, zniesz wspólnotę majątkąwą, możesz ją znieść z datą wsteczną bo być może Twoj mąż już roztrwonił Wasz wspólny majątek, wystąp o alimenty na siebie. W razie podzialu majątku nalezy ci się połowa tego co wspólnie wypracowaliście w trakcie trwania małżźeństwa. Nie załamuje się, z punktu widzenia prawa jesteś na pozycji wygranej. Wiem, ze to marna pociecha dla kogoś kto tak sie zawiódł na osobie, którą kochał, ale badż pewna , ze z niczym nie zostaniesz. Jeśli jesteś bardzo roemocjonawana bierz adwokata. Działaj spokojnie i rozważnie, emocje nie są dobrym doradcą. Ja po tym wszystkim zamierzam męża puscić w przysłowiowych skarpetkach, robi mi takie świństwa, ucieka sie do takich kłamstw i oszustw, że nie pozostawia mi wyboru. Albo on zniszczy mnie, albo ja jego.

Gość stefania-65
Pisze do ostatniej osoby ktora domnie napisała Kochaniutka odezwij sie do mnie Napisz mi meila i podaj swojego . Musze sie z toba skontaktować koniecznie! Moze cos ciekawego mi podpowiesz Proszę , plis!!!!Boze ja wariuję!!!Ja chyba juz tego dlużej nie wytrzymam Dziś latałam po sadach i juz wszystko wiem Jutro musze zlozyc pozew o alimenty i o rozdzielnosc majatkową . Z pozwem o alimenty sobie poradze ale o rozdzielnosc majatkowa bedzie trudno Prosze podpowidzcie mi jak to napisać Zaraz bede siedziała na necie i gdzieś wyszukiwała Ale prosze jesli ktoos wie jak to napisać niech mi pomoze !!! Bo jednak na adwokata to mnie w tej sytuacji niestety nie stać Czekam na podpowiedzi Pani w sadzie powiedziala tylko ogolnikowo, mam dołaczyc jakies rachunki ale ja przeciez zadnych nie mam Poprostu wogóle nie mam pojecia jak to napisac Pomozcie !!!

Gość stefania-65
Do Moria Bardzo ci dziekuje ale wiesz ja tez te stronke wynalazłam Terazsiewdze caly czas przy kompie i wyszukuję Chce zaraz zabrac sie do napisanie tych pozwów ale nie wiem jak mi wyjdzie Dziekuje wszystkim co mnie wspieraja!!! Ale uwierzcie jest ciezko . Caly czas wyję bo ja go naprawde kochalam i nie wyobrazam sobie zycia teraz bez niego, w samotnosci Jestem tak zalamana życie mi sie definitywnie zawaliło Jestem bezradna!!!! Dzieki za miłe słowa Pa

Gość stefania-65
Do Moria Bardzo ci dziekuje ale wiesz ja tez te stronke wynalazłam Terazsiewdze caly czas przy kompie i wyszukuję Chce zaraz zabrac sie do napisanie tych pozwów ale nie wiem jak mi wyjdzie Dziekuje wszystkim co mnie wspieraja!!! Ale uwierzcie jest ciezko . Caly czas wyję bo ja go naprawde kochalam i nie wyobrazam sobie zycia teraz bez niego, w samotnosci Jestem tak zalamana życie mi sie definitywnie zawaliło Jestem bezradna!!!! Dzieki za miłe słowa Ale jak tu żyć?!!!

Gość stefania-65
Do Moria i do innych!!!!! Bardzo ci dziekuje ale wiesz ja tez te stronke wynalazłam Terazsiewdze caly czas przy kompie i wyszukuję Chce zaraz zabrac sie do napisanie tych pozwów ale nie wiem jak mi wyjdzie Dziekuje wszystkim co mnie wspieraja!!! Ale uwierzcie jest ciezko . Caly czas wyję bo ja go naprawde kochalam i nie wyobrazam sobie zycia teraz bez niego, w samotnosci Jestem tak zalamana życie mi sie definitywnie zawaliło Jestem bezradna!!!! Dzieki za miłe słowa Ale jak tu żyć?!!!

Gość taki jeden uczynny
Jeśli jesteś jeszcze w miarę niebrzydka to możesz mi popuścić szpary i w ten sposób będzie remis. Niedrogo biorę, a jeśli jesteś naprawdę ładna i dobra w te klocki - to mogę nawet gratis.

Gość stefania-65
Do Moira i do innych!!! Dzieki kochana za te stronke ale ja tez ja wynalazłam Wlasnie teraz caly czas siedze przy kompie i wynajduje Zaraz chce sie wziac za pisanie swojego pozwu ale nie wiem jak mi wyjdzie Jestem tak zalamana ,ciągle wyje A tak go kochałam i nie wyobrazam sobie zycia bez niego , w samotnosci!!!!Dlaczego jest taki bezwzgledny On mnie naprawde nie kochał!!!?Tak teraz wnioskuje Bo jak mozna jednego dnia przestac kochać? To jest niemozliwe. Nawet nie ma mi nic do powiedzenia Jak to mozliwe ? Zachowuje sie tak jak to ja zrobilabym mu krzywde a nie on mi!!! Poprost nie wierze w to co sie stało czasami mysle ze to sen, glupi sen!!!Ale niestety to jest prawda I nie moge pogodzic sie z tym . Jak ja teraz dam sobie rade , jak bedzie wygladalo moje zycie? A tak go kochałam(powtarzam sie) Dziekuje wszystkim za mile slowa , za wsparcie ale wierzcie to nic nie daje . Czeka na nastepne wypowiedzi Pa

Gość stefania-65
Do Moira i innych!!! Dziekuje ci bardzo ale ja tez wynalazłam te stronkę Wlasnie siedze tewraz przy kompie i wyszukuje . Zaraz biore sie do pisania swojego pozwu .Uwierzcie ale mi jest tak ciezko Tak bardzo go kochalam i nie wyobrazam sobie zycia bez niego , w samotnosci A on tak ze mna postapil Dalej w to nie wierze czasami mysle ze to sen ale niestety to prawda , Jest taki bezwzgledny w stosunku do mnie jak mozna kochać a na drugi dzien juz nie kochać? To jest niemozliwe . On naprawde mnie nie kochał tak mi teraz wydaje Boze dlaczego to na mnie trafilo!!!! Ciągle wyje , nie moge dojsc do siebie Czy mi to wogole przejdzie ? Mam czarne mysli, mam tego dosyc , nie wuobrażam sobie zycia bez niego !!! Ale ja glupia , wiem ale wyobrazcie :kocham czlowieka i nagle w ciagu jednego dnia wpadam :w przepaść " bo jego juz nie ma , i nie jestesmy razem To jest okropne Dziekuje wszystkim za wsparcie /Czekam na dalsze wypowiedzi Pa

Gość stefania-65
Do Moira i innych!!! Dziekuje ci bardzo ale ja tez wynalazłam te stronkę Wlasnie siedze tewraz przy kompie i wyszukuje . Zaraz biore sie do pisania swojego pozwu .Uwierzcie ale mi jest tak ciezko Tak bardzo go kochalam i nie wyobrazam sobie zycia bez niego , w samotnosci A on tak ze mna postapil Dalej w to nie wierze czasami mysle ze to sen ale niestety to prawda , Jest taki bezwzgledny w stosunku do mnie jak mozna kochać a na drugi dzien juz nie kochać? To jest niemozliwe . On naprawde mnie nie kochał tak mi teraz wydaje Boze dlaczego to na mnie trafilo!!!! Ciągle wyje , nie moge dojsc do siebie Czy mi to wogole przejdzie ? Mam czarne mysli, mam tego dosyc , nie wuobrażam sobie zycia bez niego !!! Ale ja glupia , wiem ale wyobrazcie :kocham czlowieka i nagle w ciagu jednego dnia wpadam :w przepaść " bo jego juz nie ma , i nie jestesmy razem To jest okropne Dziekuje wszystkim za wsparcie /Czekam na dalsze wypowiedzi Pa

Do Stefania 65: dobrze wiem jak sieczujesz, jestem w podobnej sytuacji. Zostawiłam chłopaka miesiąc temu jak dowiedziałam się , ze też umawai sie przez czata z panienkami. Zdradzał i oszukiwał mnie. Wykorzystał na maksa. Ale teraz juz sie otrząsnełam z tego i jest dobrze. Nie kocham juz go, a kochałam bardzo. Ale nie ma co kochać człoweika który tak mnie oszukiwał i kłamał. Tobie też się uda. Pozdrawiam.

Gość gość
łojejku