Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

opcja

JAKA JEST MIĘDZY WAMI RÓŻNICA WIEKU??

Polecane posty

Gość u nas 5
u nas jest 5

pytam bo u mnie jest 9 :) i chcialam zobaczyc jak jest u innych

Gość 4 lata
On jest młodszy :P I'm happy !!!!! już tyyyyyle lat!!!

o facet mlodszy o 4 lata :) jeszcze sie z czyms takim nie spotkalam

- 5...:-) ...był ale 10 lat mialam piekne i ciesze sie z tego co przezylam choc potem byly łzy wiem ze lepiej przezyc troche szczescia niz nie zaznac go w ogole;-)

Opcja>>> mój ojczym od mojej mamy jest młodszy o 8 lat, a facet mojej przyjaciółki od niej o 5 lat :)

a moj facet jest starszy ode mnie o 9 i jestem bardzo szczesliwa,i juz jestesmy ze soba dluugo :) a czasami slysze \"za plecami\" jak ktos tam sobie mowi ze na pewno nic z tego nie bedzie,bo to za duza roznica. a to wcale nie tak

Gość U mnie też 9
i jest naprawdę dobrze!!!

Gość Zuzaaaaa
Obecnie jestem sama buuu, ale ja gustuje ogolnie w facetach starszych ode mnie okolo 10lat. Chociaz na to nie ma regoly. Znam natomiast kilka przypadkow kiedy w momencie poznania facet mial ok. 25, kobieta 30. Kiedy on doijal 30stki byl wciaz mlody, rzucal tamta dla jakiejs 25-tki, a babka w wieku 35 zostawala sama...czesto sama przez dlug czas

Gość U mnie też 9
jesteśmy już ze sobą 9 lat, no prawie, w styczniu będzie 9. On ma 35 latek, a ja 26. W czerwcu bierzemy ślum. Kocham Go bardzo!!!

Gość U mnie też 9
ślub, a nie " ślum ". Oczka mnie szczypią przez tego kompa.

Gość Megi_
11 lat :)

do u mnie tez 9 a mialas na poczatku Waszej znajomosci jakies problemy ze strony rodzicow?

Gość ania123456
czesc a ja jestem strasza o 6 lat od niego i jest nam super nikt nie kochal sie tak jak on i nikt mnie tez tak nie kochal mam na obiad placuszki sam robi ;-) przychodzi pod domek zeby dac buziaczka ja mam 24 a on 18 i chyb a juz zostaniemy..

Gość agataaaa
moj starszy o ponad 3 tylko:P

.... pewnie przeczytam tu słowa ogólnego potępienia ale jest starszy o 25 lat. Nigdy nie sądziłam, że przytrafi mi się coś takiego. Jest wspaniałym mężczyzną, czułym troskliwym i kochającym, do tego cudownym kochankiem... tak na nas spadło... wiem, co piękne szybko się kończy... ale warto , warto dla tych chwil.

kurcze, to ja zadaje sie z \"gówniarzem\" hehehe:P:P:P:P... mój jest starszy ode mnie o pół roczku tylko...rocznikami to jest rok... ja mam 25, on 26 latek:):):)

Gość Eddy
Moj ostatni chlopak byl ode mnie 7 lat starszy, teraz spotykam sie z chlopakiem o 4 lata mlodszym, he :)

Gość 2 lata
młodszy:)

Gość Ja też jestem starsza...
o 5 latek, ale nie czuję przy nim tej różnicy, bo jest niezwykle dojrzały i intelignetny. Czuje się z nim WSPANIALE. Do tej pory byłam w związkach z facetami starszymi ode mnie, a zachowywali się bardziej szczeniacko, niż mój obecny partner, dlatego jestem szczęśliwa, że stanął na mojej drodze. Moja mama tylko nie potrafi tego zaakceptowac, ale mam nadzieję, że z czasem jej przejdzie, wkońcu nie mam 5 lat tylko 25 Jestem dorosła i wiem co robie :)

Gość U mnie też 9
Oj miałam, miałam i to duże. Do dzisiaj nie jest dobrze, ale mam to gdzieś, ponieważ bardzo Go kocham i On mnie również. Słowa tatusia: " ..po co wiążesz się z takim starym facetem. On jest już przeżyty, jestes śliczniutka i możesz być z normalnym facetem...". No, no...czyli według mojego ojca moje Kochanie jest nienormalne tylko dlatego, że jest ode mnie starsze o 9 lat.

Gabby - zero potępienia - uśmiech :D i zrozumienie Mój Anioł jest ode mnie starszy o 19 lat i niecałe 9 miesięcy I jest nam cudnie :) Pozdrawiam Cię serdecznie (właściwie Was :) )

Gość miłostka
u nas 3 lata, on jest starszy

Gość slomianka
prawie 6 lat