Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

opcja

JAKA JEST MIĘDZY WAMI RÓŻNICA WIEKU??

Polecane posty

Gość tet
jest młodszy o 4 lata. Ja mam 23, on 19. Tzn nawet nie jestesmy razem, ale podoba mi się. I w umie mam problem, zawsze podobali mi się starsi faceci(żaden z moich mężczyzn- 3 ich było- nie był ode mnie starszy mniej niż 5 lat) Nigdy młodsi mi się nie podobali, wręcz przeciwnie. Sama jestem trochę zdziwiona tym zauroczeniem- obiekt nie jest nawet szczeólnie piekny, madry czy wspaniały. Przeciętny chłopak. Sama jestem zaintrygowana własnym zachowaniem. Nawet sobie nie wyobrażam jakby nasz związek miał wyglądać, nie podjęłam na razie żadnych kroków, czekam sobie grzecznie aż sama ze sobą do ładu dojdę. Pisze o tym wszytskim bo jestem ciekawa czy Wam tez zdażyło się kiedys zakochać w kims i sami nie bardzo rozumieliście czemu? ( mam nadzieję NAPRAWDE nie rozumieliście. Chłopak nei ma w sobie nic szczególnego) I nawet pomimo tego że jest pełnoletni mam nawet niejasne wrażenie, że to byłoby jakoś niewłasciwe... jestem w kropce, na szczęscie nie czuję sie jakoś cięzko zakochana, nie cierpię na bezsennośc z tego powodu. Jestem bardziej zaintrygowana i rozbawiona własnym zachowaniem :-)

Gość Ewelka20wawa
30 latek

Gość jatakaja
u nas on jest 4 lata starszy :) i jest ok, to mi odpowiada baaardzo :P

Gość
Czym się przejmujecie?Jeżeli jesteście szczęśliwi,to rOżnica wieku jest bez znaczenia.Poddać się presji społecznej,kiedu ma się tylko jedno życie byłoby głupotą.

Gość helgen
ja jestem starsza od mojego faceta 9 miesiecy:) moi koledzy i kolezanki maja jedni roznica ona starsza od niego o 14 lat sa swietna para w drugim przypadku on jest starszy od niej o9 lat i tez sa juz razem ladne pare lat pobieraja sie niedlugo

Gość on jest
starszy o 7 lat ( ja 24, on31) :)

Gość u nas to
dwa i pól roku, rocznikowo dwa lata. mąz jest starszy ode mnie :-)

Gość mmmmmmmmm
Ja mam 21 on 28 lat.

Gość ... 3
ja 22 , on 25

Gość kahna
ja 23 on 21