Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaskaa

Dlaczego to kobiety maja ten nieszczesny DAR i muszą rodzić???

Polecane posty

Gość smutaskaa

:( Sa tu kobietki które tez tak czują, że nienawidza tego iż chcieć dziecko trzeba przejsć przez ciaże, wielogodzinny i bolesny poród, depresje i połóg :( Facet to ma dobrze.

Gość a kto ci kaze zaciazac

Gość ja też sie z Wami zgadzam
facet chce bachora ale tak naprawdę jego rola sprowadza się tylko do tego aby wsadzić i się spuścić :p reszta go nie obchodzi.

ale zobaczcie jakie kobiety sa zywotne!!!! siedem dni krwawią i zyją!!:D:D:D:D a faceci?? phiii cieniasy:P

Gość ja12377
Ja do tego tekstu "ja też sie z Wami zgadzam facet chce bachora ale tak naprawdę jego rola sprowadza się tylko do tego aby wsadzić i się spuścić reszta go nie obchodzi." Jeśli ktoś wyraża się w ten sposób......zdecudowanie nie jest kobietą na pewno nie nadaje się na matkę i....całe szczęście

smutaskaa - nie wszystkie kobiety przechodzą depresje poporodową, więc głowa do góry, może Ciebie też ten punkt dotyczyć nie będzie :)

Gość abinthe
mnie tez przeraza ten "dar"nie dosc ze musze sie meczyc, potem mi pokroja wszystko po kolei zeby znowu zaszyc(ze wzgledow zdrowotnych cc jest jedynym wyjsciem) potem mam byc szczesliwa i zachwycona jak mnie wsyzstko bedzie bolec a zamiast odpoczac w domu- zajmowac sie dzieckiem 24 na dobe.chcialabym ominac ten etap;(faceci maja dobrze zgadzam sie ze zrobia swoje i jush ich nic nie dotyczy...

Gość smutaskaa
Zrobiłam mamie naszyjnik z jarzębiny :classic_cool:

Gość tez sie zgadzam ze smutaską
😭 Chcę mieć dzieci ale wolałabym żeby je ktoś za mnie rodził :( Ciąża to nie raj, poród podobnie. Jeśli zdecuję się na naturalny- to mi się pochwa rozciągnie, a o tym nie chcę nawet mysleć, po cesarce blizna zostanie :(:( Ciało już nigdy nie będzie takie samo :( A faceci mało tego, że na przyjmnosci się ich rola w tworzeniu dzieci kończy to na dodatek - nie pomoge biednej matce pry dziecku bo niby "muszą zarabiać na dom", i jeszcze narzekają , że prytyła, że rozstępy itd :O

Gość KTO WAM KAŻE RODZIĆ

chcemy swoje dziecko- ale nie chcemy go rodzić !!! Faceci jak chca mieć swoje nbie muszą rodzić!!! To niesprawiedliwe 😭

Gość KTO WAM KAŻE RODZIĆ
zapłodnienie in vitro matki zastepczej

Ale bzdura. No chyba że gwałt miał miejsce. W przeciwnym razie o przymusie nie ma mowy.

Gość goh24
Przeraza mnie to co tu wypisujecie!!!!!!! Rodzić to wielki zaszczyt!!!! Myślicie tylko o tych kilku godzinach bólu zamiast o cudzie jaki on przynosi - o dzieciątku! Waszym dzieciątku!! Może wzięłybyście też pod uwagę kobiety, które nie mogą zajść w ciążę.

Jak mnie bedzie stać na matkę zastępczą i in vitro to chetnie tak zrobię :O Żal mi kobiet, które dzieci mieć nie mogą. Ja się jednak z naturą nie zgadzam!!! Dla mnie poród i ciąża to żaden zaszczyt :O Co do kilku godzin bólu- nie zapominaj o tym, że ciąża też często bywa ciężka dla kobiety :O Wiesz mimo tego, że chciałabym mieć dzieci te wszytkie rzeczy sprawiają, że pewnie nigdy matką nie zdecyduję się zostać :O Trudno, coś za coś

Gość jest jeszcze jedna sprawa
najczesciej problem z porodem i ciaza maja kobiety ktore nie sa w formie. Moja mama rodzila mnie i brata po ok. pol godziny, ciazy tez zle nie znosila

Gość uffff.....
to jest piękny dar :) bycie matką , dac drugiej istocie zycie to najpiękniejsze co moze być w zyciu :) to ta pogopn za zyciem doskonalym , bez zmartwien i trosk, zbytnia fascynacja własną osobą i wygodnictwo tak Wam mieszają w głowach ..............

Naprawde dzis to nie stanowi problemu. Można zawsze przejść operacje zminy płci sterylizacje można zrobić.. naprawde nie ma nic na siłe.

cio rozumiesz przez - nie są w formie ? Moja mama to straszna chudzinka jest i była, ciąże znosiła źle, porod też niby powinna źle znosić z taką budową, a jednak jakoś szybko to jej poszło :O Ja nie wiem co z moją formą. No i oczywiscie to co może się stać z moim ciałem po ciąży też mi się nie usmiecha :O I nie piszcie, że są dobre kremy na rozstepy- bo jak ktoś ma je miec to mu żadny krem nie pomoże, o tym, że seks nie jest taki jak przed porodem nie wspomnę :( Cóż- mój facet jak będzie chial dziecko niech sobie sam rodzi

Gość popieram
jak facet chce niech urodzi- dobrze powiedziane!! Nie mam zamiaru rodzic w bolu, przytyc i byc rozlazla. A potem nie spac po nocach przezs bachora, Nigdy w zyciu!! Nie moge patrzec jak matki rozpieszczaja do przesady swoje fdzieci, Nie gadaja o niczym innym tylko o nich, To juz jest lekka przesada, Pozniej wyrastaja takie zwyrodniale dzieci... Ciaza to bylyby dla mnie wielkie nieszczescie ale zawsze jest aborcja:) Precz ze smierdzacymi bachorami!

Gość smutaskaa
a tak naprawde to jestem chora na glówke i szkoda , ze sie urodzilam , ze tez matka moja musiala tak cierpiec , ze urodzila debilke.

Gość pliszkaaaa
ja tez tego nienawidze ale ja nie będę miała dzieci tylko z tego względu ze musiałabym się męczyć przy ciąży, porodzie i połogu - nigdy dobrowolnie nie wpieprze się ból

Gość pliszkaaaa
jesli keidys zdecydujemy sie na dziecko to w grę wchodzi tylko adopcja

Gość pliszkaaa
adoptuje malego chlopczyka a jak dorosnie to mu bede jajka lizala i chapne mu knage.

Gość julita77
po pierwsze to nie żaden dar a raczej przekleństwo. Cóż nawet Bóg nienawidzi kobiet i zmiesząl je z błotem (swoją drogą ponoć on jest taki dobry i wcale nie jest zawistny -a powiedziaął "niewiasto od tej chwili będziesz rodziła w bólach") ja z tego pseudo daru korzystać tez nie zamierzam - wystarczająco jest dzieci w domu dziecka jeśli będę chciała je mieć - nie muszę rozprówać sobie flaków lub cipki, 9 miesięcy być niedołęgą, znosić traktowanie siebie jako kogoś niepełnosprawnego, potem dupiaty seks, płacze, kupy itd po co mi to skoro można miec dziecko bez tego wszystkeigo

Gość kobietkaa g
na same słowo "poród", "rodzenie" "rodzić" "ciąża" jest mi niedpobrze i tracę humor - jedno słowo podsumowanie - NIGDY

Swietnie, że są kobiety, które maja do ciąży takie podejście jak ja :) Zwykle tego typu poglady w naszym społeczeństwie spotykają się z wyklinaniem od czci i wiary, że jak tak można, że kara boska i splunąć trzy razy co by siła nieczysta ( czyli kobieta, ktiora nie chce rodzić)zginęła lub nawróciła się na macierzyństwo :O Rozumiem, że niektórym kobieto ciąża sprawia radość, szaniję to, ale one też powinny uszanować to, że nie każda chce się sama na rzeź skazywać :)

Gość agik9
w moim wypadku tesz tylko adopcja.. i choc lubie malenstwa..(mam 2 letniego brata) na ciaze nigdy sie nie zdefyduje z powodu..bolu..i strachu... tylko adopcja:) ile takich malenstw zaraz po urodzeniu oddaja :(

Gość vtyuhjnmkioesdr
ale faceta z pieniedzmi i ruchac to chce sie kazda , a wiekszosc ma brudne szortkie piety - tlumok a zgrywa damesse.