Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miki 3

Wrześniowe zapraszam na start !

Polecane posty

Anik ....... ratuj, podpowiedz nam !!!! Jakie moga byc objawy ciązy, bo jakie sa wedlug ksiązki, to ja wiem, ale co moze tez sugerowac ciąze, oczywiscie oprocz testu, bo test to ja sobie zrobie, ale moze tak juz moge cos przypuszczac, jak bylo u ciebie ??? Mialas jakies inne, swoiste objawy ????? Dzieki .... :)

Miki: U mnie zadnych objawów. Tydzień temu strasznie mnie bolały piersi. Teraz też mam troche nabrzmiałe. Brzuch już mnie pobolewa tak 3-4 dni. Ale dokładnie tak jak na @. Ja raczej wielkiej nadzieji sobie nie robię. Staramy sie już troche i wiem co to znaczy rozczarownie. W tamtym cyklu to miałam wszystkie objawy na ciąże. Nawet dzień przed to pojawił mi się śluz. Wyczytałam że śluz pojawia się w ciązy. Tak się nakreciłam ze nam się udało, że kiedy przyszła @ przez tydzień nie mogłam dojść do siebie. Płakałam po nocach. Wmawiałam sobie że jestem chora i może to przez mnie nam nie wychodzi.. Więc teraz podchodze do tego z dystansem. Jak nie w tym to może w następnym i tak do skutku. W przyszłym miesiącu mam wizyte u gina. Bede miała robione szczegółowe badania. Pozdrawiam i życze miłego dnia

Nie napewno nie jestem w ciąży, zabezpieczaliśmy się więc nie ma takiej opcji. To był pierwszy cykl po tabl.anty. i pewnie organizm wariuje.

Kika, jest mi strasznie smutno .... :(:(:(, bo z tego co piszesz, masz juz troche staran za soba i czujesz swoje objawy i wiesz co to sugeruje, ja wiec mam tez takie tylkowe na @, no zaraz sie rozplacze ....😭 Niestety, jestem w pracy wiec nie moge :), nie, nie spokojnie, u mnie to pierwszy cykl staran, wiec nie mam prawa narzekac nawet !!!! Trzymam sie dzielnie :) Pozdrawiam :) Ale jeszcze zyje nadzieją :)

Miki, ja miałam jeden jedyny objaw na początku: ogromnie bolały mnie piersi. Ale byłam pewna, że to z powodu zbliżającego się okresu :-) inne objawy, np mdłości, miałam dopiero po kilkunastu dniach, a wted już wiedziałam, że jestem w ciąży. Poza tym przed spodziewaną miesiączką robiłam test i wyszedł negatywny!!! Dopiero jak zrobiłam go drugi raz, kiedy okres nie pojawiał się kilka dni, wyszły dwie piękne kreseczki :-)

O kurcze, ale ja tu dzisiaj czesto zagladam..., ale temat jest bardzo wazny, dla mnie przynajmniej :), a praca nie zajac nie ucieknie :) hi hi A tak powaznie ,to dzieki sliczne Anik za uspokojenie i pocieszenie, ja testu jeszcze nie robilam, bo wlasnie jestem przed @ i mysle ,ze to nie ma sensu, bo potem i tak bym dla pewnosci robila drugi raz, wiec po spodziewanym dniu @ zrobie sobie, jezeli @ sie nie pojawi :) Jezeli do objawow ciazowym mozna zaliczyc bolace piersi, to faktycznie, strasznie mnie bola, ale to bardzo, sa bardzo nabrzmiale, wydaj mi sie ze bardzej niz przed zwykla @, ale .... czy to nie urojenia :), czy moze sie juz sam nakrecam i kazdy objaw, to ciaz :) !!!! Zadnych innych podejrzanych zdarzen u siebie nie zaobserwowalam, a przynajmnie jte co wystepowaly to tak jak przy kazdej @. I tyle ... czekam....czekam .... czekam, bo tyle mi zostalo :)

Miki, wierzę że ci się udało :-) a nawet jeśli nie tym razem, to następnym się uda napewno :-) Sobie to też tak tłumaczę, chociaż czas dłuży mi się ogromnie. Co do testu, to poczekaj jeszcze, bo wyniki testu przed spodziewaną @ nie są, jak widzisz, wiarygodne. Warto poczekać :-) Powodzenia!!

Gość miki25
czesc dziewczyny, podobnie jak Wy rozpoczelam staranka przy czym w lipcu jak sie jednak okazalo dopiero w tym miesiacu mialam pelne objawy owulacji, po odstawieniu tabletek anty, no czasem i tak bywa czyli jestem wrzesniowka :-) i teraz wypada ten chyba najciezszy okres w czasie cyklu czekanie :-( oj ciezko ciezko, zwlaszcza nie myslec a z tego co przeczytalam Wy kochane juz dobrze wiecie co to znaczy czekac i marzyc po nocach :-) pozdrawiam Was wszystkie i zycze samych zafasolkowanych na tym gronie juz we wrzesniu

Witać, witać! Heh, kobietki, jakbym miała dopatrywać się objawów, to bym znalazła: 1) Od 2 tygodni mam wzdęcie (tak przynajmniej to sobie tłumaczę) - okres był (2 i pół dnia, ale był) w terminie, więc to nie może być objaw. I w sumie te dwa dni było normalnie. 2) Na sutkach pojawiła mi się ciemniejsza aureolka (od kilku dni) - ale poza tym nic. Tkliwość w skali od 1 do 10 wynosi 2 (teraz mam niby okres owulacyjny, więc tym to tłumaczę - dla zdrowego rozsądku). 3) Ogólnie jestem jakaś senna - - ale tłumaczę to zwykłym przemęczeniem, albo nadchodzącą jesienią. No i tak dalej. Wiec jak widzicie dopartywac się można. Ja tam czekam na @ i potem na owulację paździenikową. Bo ten cykl to zupełny niewypał.

Dziendoberek :) A wy jeszcze spicie ? Wstawac, wstawac, przeciez sloneczko tak slicznie swieci .... ale zimno, wiec ubierzcie sie cieplutko :) Hej, hej miki25, bedziemy maialy maly problem z rozróznianiem siebie hi hi :) Aaa .... zapraszam na cieplutka kawusie :) Wlasnie sobie zrobilam :) Buziaki :) Milego dzionka :) 🖐️

Gość grazyna26
Witam i pozdrawiam, A ja mam od rana bardzo mieszane uczucia. Dostalam dzis @ :( chociaz z jednej strony to moze i dobrze, bo spokojnie wylecze swoje "bakteryjki", a z drugiej strony smutno:( i jeszcze ta pogoda mnie doluje (juz sie zaczyna jesienna szarowka fuujj). A wiec pierwszy "cykl staran" mam juz za soba!! hehe. Teraz tylko wyleczyc zapalenie i zabieramy sie znowu do roboty!! hehe pozdrawiam:)

Miki 3 : Jak tam smopoczucie. Masz jakieś objawy na @. U mnie jak narazie nic i oby nie przyszła. Pozdrawiam

Czesc 🖐️ dziewvzyny :) Grażynka - myslalam, ze juz zapomnials o nas, glowa do gory i do dziala :) tak jak pislas :) Jak nie teraz to moze juz za drugim razem :) Hej Kika :) - co u mnie ? No sama nie wiem ? Objawy takie jak od kilku dni, czyli niby nic nadzwyczajnego, roznie to mozna tlumaczyc !!! Oznaki jak na Q, ale rownie dobzre moze na ciąze :) Jedynie ,co wczoraj pislam i co sugerowala Anik, nadal strasznie bola mnie piersi, sa bardzo nabrzmiale, ale czy ja wiem ...... Czekam ...... Pozdrawiam :) 🖐️

Gość miki25
witajcie dziewczyny, miki 3 jakos sie pownamy choc moze sie pokickac :-) bozenka26 wiesz mysle ze pierwszy cykl jest taki ze sobie duzo obiecujemy a czasem nie wychodzi, nie martw sie za bardzo jak przyjdzie @ ja sobie mowie ze nie w tym ale pewnie w nastepnym i jakosc pomaga :-) fajnie jest poczytac sobie Was kochane zawsze razniej i jak to mowia w gromadzie sila ja mam jeszcze tydzien do ewentualnego niechcianego okresu i juz zaczynam powoli sie "wsluchiwac" i na razie nic. pozdrawiam

Gość miki25
bozenka, chce sprostowac bo zle mi sie napisalo bo przeciez dostalas @, glowka do gory

Gość grazyna26
hej, hej:) miki25 mam na imie Grazyna, a nie Bozena:) hehe Dzieki za pocieszenie, milo:) Tak mnie boli strasznie brzuch, ze zaraz zwariuje:( Okres to chyba najgorsze chwile w zyciu kobiety:) a u mnie zawsze pierwsze 2 dni to meka:(Jedyna tabletka, ktora mi pomaga jest ketonal. Jejku jakiego mam dzis strasznego dola, plakac mi sie chce:( i jeszcze dzis do pracy:( mam nadzieje, ze tabletka pomoze:) pozdrawiam i buziaki:)

Witam kobietki! JA też oczekuję na @. Nie wiem co prawda jaki będzie ten cykl. Wszystkie znaki na niebie mówią, że nie wiadomo. Przy założeniu cyklu krótszego, czyli 25 dni, owulację miałam (niby) w sobotę. Ale samopoczucie i inne zjawiska wskazywałyby na poniedziałek/wtorek. I nie wiem już kiedy. Póki co czekam na @, a potem obiecałam sobie iść do ginekologa po niej, bo dzisiaj w 15 dc pojawiło się u mnie małe plamienie. Nie wygląda groźnie, jedynie barwa lekko hmmmm przepowiadająca okres. Bo ja mam plamienia 2-3 dni przed @. Tyle że są one ciemne i niezbyt miłe. A teraz to tylko parę kropelek. Nic poza tym się nie dzieje, ale warto sprawdzić. Może mi przepiszą luteinkę znowu. Bo w ogóle dziwnie się czuję i znajomi mi mówią, że dość \"słabo\" wyglądam. Może powinnam powtórzyć morfologię.

Ja już po pracy, witam :-) U mnie w sumie bez zmian, czekam na TE dni, ale jeszcze z tydzień sobie poczekam, czyli zastój zupełny. Leczę swój katar i córeczki - cóż, taka pogoda przeziębieniowa. Pozdrawiam i życzę miłego dzionka!!!

Hej dziewczyny U mnie @ jeszcze nadal nie ma, cały czas czekam. Wczoraj z mężem poszliśmy na całość i nie uważaliśmy co ma być to i tak będzie a w 31 dc. to i tak nie możliwe żebym miała dni płodne. Nie wiem czy może powinnam pójść do lekarza na wywołanie @ czy spokojnie mam czekać. A jak to u was było po odstawieniu piguł ( jak któraś z was brała)? Wszystko się poprzestawiało myślałam że zaczne starania we wrześniu a to się przeciągnie chyba do października :( ale chyba mnie nie wyrzucicie ztąd i nadal będe mogła z wami pisać bo w grupe zawsze raźniej . Pozdrawiam

No co ty Agniesia wypisujesz, a czemu mamy cie wyrzucac :) hi hi :) Co do tabletek, to jak dawno, dawno temu bralam, to pamietam, ze @ mimo, ze mam nieregularna teraz, po tabletkach dostawalam zawsze w czasie 7 dni, od odstawienia tabletek, a ile to u ciebie juz trwa, jak bardzo dlugo to nie zaszkodzi pojsc do lekarza, a jak pared dni to czekaj jeszcze :) Pozdrawiam :)

W sumie to niedługo bo tylko 4 dni mi się spóźnia, dzisiaj jest 32dc. Tylko najgorsze jest to że nie mam żadnych oznak na @ i czuje że to potrwa jeszcze długo zanim się pojawi. Poczekam jeszcze z tydzień a jakby nic to wtedy pójde do ginka.

Gość Zaneta25
hello Przyłączam sie do Was dziewczynki ja tez sie staram ale o drugą dzidzie a konkrektnie-dziewczynke bo syna juz mam:) Powodzenia!!!!! :)

Czesc kobietki :) 🖐️ Mamy kolejna chetna do udzielania sie na naszym topiku, czesc Zanetka :) Trzymam, wiec kciuki za twoją dzidzie - córeczke i powodzenia !!! Oczywiscie starym zwyczajem, jezeli masz ochote, po podaj swoje dane i dopisz sie do naszej tabelki :) Nick...............Imię..........Lata......Miasto.........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 0........18.09 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........1.........24.09 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4.........23.09 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia.............1.........17.09 Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............2........03.10 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice.............2........17.10 Zaneta25........?...................?.........?..................?...........? Pozdrowionka :) {kwiatek]

Gość Zaneta25
ok dopisze sie:) Nick...............Imię..........Lata......Miasto.........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 0........18.09 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........1.........24.09 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4.........23.09 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia.............1.........17.09 Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............2........03.10 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice.............2........17.10 Zaneta25........Zaneta...........25 Wejherowo.........1.........11.09

Witamy Zaneta :-) Ile lat ma twój synek? Oglądałam dziś z moją córcią książeczkę o Martynce. Był tam na rysunku chłopczyk, więc mówię jej, że to braciszek Martynki, a ona na to \"chciem to\" :-) no cóż, ja też chcę ;-)

Gość Zaneta25
Mój synek ma 4 latka ale chce miec brata a nie siostre bo z bratem moglby sie bawic samochdami-mowil a siostra woli lalki hihihi

Hej Dziewczyny Ja tez sie staram o dzidzie. 4 miesiace temu odstawilam pigulki ktore bralam przez 6 lat (glupia jestem co?). No ale teraz juz bardzo chce miec juz dzidzie. Tabelka 1 Nick...............Imię..........Lata......Miasto.........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 0........18.09 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........1.........24.09 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4.........23.09 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia.............1.........17.09 Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............2........03.10 Asia..............Asia...............26.......Lublin..............2........05.10

Witam nowe dziewczynky. Fajnie że się do nas przyłączacie. W grupie tak raźniej. Ja nadal czekam @. Ale mam przeczucie że dzisiaj przyjdzie. Wszystko na to wskazuje. Pozdrawiam

To ja :) Czesc 🖐️ Ale my tu mamy ranne ptaszki ??? Kika na ktorą ty masz do pracy ???? Nie martw sie Kika, u mnie tez wszystko wskazuje, ze wielka fala @ nadzejdzie :) No cuz, sila wyzsza, na to nie ma sie wiekszego wplywu :):):) Ale, skoro nie ma, to jeszcze mamy nadzieje Kika :) 🌼🌼🌼 Ooo .... i znowu nowa osobka u nas :) , hej Asia i kolejna Asia :) hi hi Pozdrawiam i milej pracki, a w ramach przerwy w natloku pracy zagladajcie tu :) Buzka :) 🖐️ P.S. Scalam tabelkę: Nick...............Imię..........Lata......Miasto.........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 0........18.09 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........1.........24.09 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4.........23.09 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia.............1.........17.09 Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............2........03.10 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............2........17.10 Zaneta25........Zaneta..........25...... Wejherowo.......1.........11.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10

To ja :) Czesc 🖐️ Ale my tu mamy ranne ptaszki ??? Kika na ktorą ty masz do pracy ???? Nie martw sie Kika, u mnie tez wszystko wskazuje, ze wielka fala @ nadzejdzie :) No cuz, sila wyzsza, na to nie ma sie wiekszego wplywu :):):) Ale, skoro nie ma, to jeszcze mamy nadzieje Kika :) 🌼🌼🌼 Ooo .... i znowu nowa osobka u nas :) , hej Asia i kolejna Asia :) hi hi Pozdrawiam i milej pracki, a w ramach przerwy w natloku pracy zagladajcie tu :) Buzka :) 🖐️ P.S. Scalam tabelkę: Nick...............Imię..........Lata......Miasto.........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 0........18.09 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........1.........24.09 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4.........23.09 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia.............1.........17.09 Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............2........03.10 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............2........17.10 Zaneta25........Zaneta..........25...... Wejherowo.......1.........11.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10