Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miki 3

Wrześniowe zapraszam na start !

Polecane posty

No nic, trzeba by isc spac !!! Anik, mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej z humorkiem u ciebie ? !!! Pozdrawiam wszystkie, kolorowych snow 😴

witajcie:) to się dopisuję:) Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 1........04.11 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........2.........23.10 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4.........20.10 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia.............1.........17.09 Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............3........25.10 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............2........17.10 Zaneta25........Zaneta..........25...... Wejherowo.......1.........11.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Monique80.......Monika..........25......Lodz................3........29.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......0........08.11 Miki25.............Monika..........25......Warszawa.........3.......28.09 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk.............2.......20.10 atena___ .........Atena............25......ok. Szczecina....2.......21.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2......30.10 :):):)

Hej :) 🖐️ Witam Maklady !!! Sadze, ze ty do nas juz na stale ? Cuz .... nowy dzien, nowe wyzwania !!! Oj duzo pracy mnie dzisiaj czeka, ale przynajmniej pogoda u mnie sprzyjajaca, jest teraz tak mroznawo, ale slonce przepiekne, a te liscie wokol, ach ... tylko na spacer !!! Pozdrawim D Zajrze do was pozniej !

ja tak trochę tu, trochę na forum \'czy sa wśród nas kobietki, które chcą zostać mamami\' :) mam nadzieję, że dowiem się wielu ciekawych rzeczy:) no i będę miała okazję się wyżalić, jak znowu będzie @ ;)

Gość Atena___
cześć dziewczyny!!!! ja wczoraj sie nie odzywałam ale byłam na szkoleniu w innym mieście. powiem wam szczerze że chyba i tym razem sie też nie udało wczoraj dostałam jakiegoś dziwnego plamienia. ale czekam z niecierpliwością do piątku. pozdrawiam wszystkich i przesyłam buziaki.

Ta wredna @ przyszła :( :( :( znów zaczynam od nowa, po raz trzeci. Będę się starała nie schizować.

Aktualizuję tabelkę Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 1........04.11 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........2.........23.10 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4.........20.10 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia.............1.........17.09 Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............3........25.10 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Zaneta25........Zaneta..........25...... Wejherowo.......1.........11.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Monique80.......Monika..........25......Lodz................3........29.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......0........08.11 Miki25.............Monika..........25......Warszawa.........3.......28.09 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk.............2.......20.10 atena___ .........Atena............25......ok. Szczecina....2.......21.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2......30.10

Witam, mnie może nie być ze 3 dni. Przepalił mi się zasilacz w komputerze i muszę korzystać z czyjegoś zanim kupię nowy:( Kilka osób chyba jeszcze nie zaktualizowało tabelki...? Ja też zaczynam nowe staranka:) Powodzenia! PZDR!

Gość miki25
witajcie (nowe twarze rowniez) u mnie 21 dz. cyklu i na razie nic ciekawego ;-( wiem powinnam zaakltualizowac tabelke ale tak krotko wiec to robie Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 1........04.11 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........2.........23.10 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4.........20.10 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia.............1.........17.09 Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............3........25.10 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............3........17.11 Zaneta25........Zaneta..........25...... Wejherowo.......1.........11.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Monique80.......Monika..........25......Lodz................3........29.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......0........08.11 Miki25.............Monika..........25......Warszawa.........4.......29.10 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk.............2.......20.10 atena___ .........Atena............25......ok. Szczecina....2.......21.10 maklady ..........Iwona............32...... Kołobrzeg .......2......30.10

Dzien doberek :) 🖐️ A co tu tak pusto od wczoraj ??? U mnie czas mija szybko, w pracy duzo zajec, czuje sie wysmienice, bo dotarlo do mnie, ze za 1-3 dni @, a potem znowu nowe staranka. Humor mi dopisuje, wyjatkowo jakos w tym miesiacu, pewnie te kolory zlocistej jesieni tak na mnie pozytywnie dzialaja, a moze to cos innego ??? No bo we wrzesniu, przed @ bylam straszna, rozdrazniona, wkurzoan na caly swiat, i mialam ochte wszytkich pobic, tak mam przed kazda @, a teraz jakosc tak spokojnie !!!! Buziaki i piszcie cos !!! 🖐️

Witam po południu! Ufff..i po uczelni i po zakupach. mam wrażenie, że od dźwigania siatek ręce mi się rozciąnęły do ziemi..:) W związku z dzidziowymi planami planuje małe przemeblowanie. Wole je zrobić zanim zajdę w ciążę, bo potem nie będę mieć pewnie sił. Muszę wyrzucić jedną szafę, przestawić biurko i zwolnić miejsce na ewentuale łóżeczko:D Na razie mam małe mieszkanie więc muszę kombinować jak wszystko pomieścić:) Mam wrażenie, że wszyscy tu czekają na @ z zupełną pewnością, że przyjdzie. Dlaczego? Czy nikt chociaż nie ma nadziei, że jednak nie przyjdzie...? :) Ja wiem wiem, opóźnienia, po owulacji, brak owulacji itp itd ale może jednak? Różne rzeczy się zdarzają:) PZDR!

Witam was dziewczyny. Anik przykro mi że dostałaś @, Miki3 a może @ już do ciebie nie przyjdzie :) oby,oby. A u mnie dopiero albo już 17dc.i jak na razie to nic się nie dzieje wydaje mi się że owu była więc teraz czekam. Strasznie mnie wysypało na twarzy a tak bolą te krochy jak cholera. Pozdrawiam

Gość miki25
witajcie, no wlasnie wszystkie juz czekamy na @ ale jakos tak pogodzone ze bedzie, ja rowniez dzis ciągna mnie po obu stronach jajniki, no coz 22 dz c poczekam popatrze ;-)

Hej :) No widze taki nasz los, idziemy w przyslowiowy \"leb w leb\", wszystkie, jedna po drugiej, wyczekujemy z rezygnacja na @ !!! A moze, ktoras sie myli, moze w tym miesiacu cos sie ruszy u nas ???? Mam nadzieje, a ja knie to znaczy, ze to nadal nie nasz czas !!! Glowy do gory i usmiech na twarz !!! Milej nocki, pozdrawiam 😴

Witam! Ja właśnie wróciłam od ginekologa i niestety nie jest mi zbyt wesoło :( Torbiel na piersi znikła zupełnie bez śladu na szczęście, ale już wiem przez co mam te dziwne plamienia. Przy jajniku mam 3centymetrową torbiel :( Prawdopodobnie nie pękł mi pęcherzyk graafa i coś mi tam narosło. Muszę dalej jeść Duphaston. Dobrze, że przynajmniej drugi jajnik mi działa... Dokładnie co mi jest dowiem się o 14.00 bo mam USG w poliklinice. Złapałam okropnego doła. Dlaczego jak w końcu mogę się starac o dzidzię to same problemy..? :( :( :( Mam nadzieję, że u was dzisiaj lepiej niż u mnie i napiszecie coś wesołego. PZDR!

Gość Atena___
cześć dziewczyny ja mam dziś dostać @ ale chyba sie na nią nie zapowiada ponieważ nic nie czuje (żadnych ból jajników nic). każdy dzień przynosi coś innego ...... zobaczymy co tym razem. Pozdrawiam was wszystkie. ❤️

Czesc kochaniutkie :) 🖐️ Jana - bardzo mi przykro z powodu twoich przypadlosci, ale mysl pozytywnie, nasze mysli przyciagaja wlasnie zdarzenia, na ktore czekamy, wiec musisz wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze, czyli tak jak tego chcesz. Nie wiem, czy to dobre pocieszenie, ale moja kolezanka tez miala torbiel, i zaraz po jej zniknieciu, ale nie wiem w jaki sposob sie jej pozbyla, w kolejnym miesiacu zaszla w ciaze, a w obecnej chwili jej coreczka wlasnie skonczyla 6 m-cy. Mysle, ze lekarz zna sie na rzeczy i to co ci przepisuje pomoze uporac sie twojemu organizmowi z ta torbiela !!! Trzymaj sie cieplutko, wszystko bedzie ok !!! Atena, no, no .... ??? A mzoe to znaczy, ze juz @ nie zawita u ciebie przez najblizsze 9 m-cy !!! Trzymam kciuki i zycze ci tego !!! Za siebi tez, bo u mnie jest dzisiaj 29dc, z reguly mam 30-dniowe, ale zdarzaja sie tez 32-dniowe, wiec pozostalo mi cierpliwie czekac nadal !!! Buziaki :) 🖐️

Gość Atena___
Miki mam nadzieje że zafasolkujemy razem. jestem dobrej myśli. ❤️ 👄

Miki3, Atena__ trzymam za was kciuki. Ktoś przecież musi w końcu zacząć(to zaciążanie może pójdzie lawinowo :p ). A ja juz po USG. Diagnoza potwierdzona. Tylko pan doktor powiedział, że \"myślał, że torbiel będzie większa\". Na szczęście nie jest. A tymczas mam dni płodne (chyba) więc sie biorę do dzieła, w końcu drugi jajnik jest sprawny więc jakieś szanse mam:) A Duphaston mam zacząć za tydzień. PZDR!

Hej :) Ja zyje :D, tylko, ze w ciaglej niepewnosci, wczoraj cos mi delikatnie zaczelo plamic i uznalam ze to @, ale od wczoraj poludnia do dzisiaj, nic, czysciutko, no nie wiem o co chodzi !!! Juz sie pogodzialm z mysla, ze nowy cykl staranek przede mna, a tu od nowa sie nakrecam, oj niedobrze !!!! Ale z drugiej strony, czytalam, zeby miec pewnosc, ze to ciaza to ok. 2 tygodni musi byc spozniona @ a u mnie to na razie w normie, jeszcze jutro moze sie pojawic !!! Pozdrawiam :) P.S. Jana a ty co taka skrupulatna, wczorajszy wpis o 15.05 i dzisiejszy tez :) hi hi

Ja też jeszcze żyję :-) kończy mi się ta wredna @, nowe staranka przede mną i mam tylko jeden problem; nie mam pojęcia jak to zrobić, by nie schizować tym razem ;-) pozdrawiam

Hej Ja też jestem, sobota minęła nawet nie wiem gdzie a taka piękna pogoda!!! A mnie od wczoraj strasznie swędzą piersi ( głównie sutki) a dzisiaj zaczął boleć mnie brzuch jak na @ ale małpa ma dopiero przyjść za jakieś1,5 tygodnia więc nie wiem dlaczego mnie tak boli brzuch i czasami kłują jajniki. Pozdrawiam pa

A mnie piersi nie swędzą tylko bolą mnie sutki i nie wiem czemu. To trwa od przed miesiączki(teraz mam 11dzień cyklu).Przecież to nie może być od torbieli na jajniku:) Ale piersi mam ok, lekarz wczoraj badał. No i w ciąży nie jestem bo na USG nic nie było, niestety :( A wogóle to od którego tygodnia widać ciąż na USG? Ja liczę na ten miesiąc, właśnie mam dni płodne i \"ciężko pracuję\" nad dzidzią:p PZDR! ps. Agniesia81 a może to opóźniona owulcja? Chyba że już miałaś..

Wydaję mi się że owulacje miałam w 14,15dc. ale nie jestem pewna może to i dzisiaj sama już niewiem. JANA niewiem kiedy powinno być widać ciąże na USG ale myśle że tak ok 5,6 tydzień chyba że to USG dopochwowe to wcześniej (chyba).

J_A_N_A ja byłam na usg jakiś tydzień po terminie miesiączki (czyli to był 5 tydz. ciąży) i już pięknie było widać pęcherzyk ciążowy. Serduszko jeszcze nie biło, ale ciąża została potwierdzona. Och... jak bym chciała przeżyć to znowu... :0

Gość miki25
witam kochane, troszke pozno ale to przeciez sobota u mnie 24 dz.c i dzis jakies takie plamienia nie plamienia -takie leciutko brunatne.. kucie jajnika od 3 dni tylko po jednej stronie jak na owu. jednak chyba na nic nie licze. chociaz wiecie jak to jest z ta cicha nadzieja w sercu. mezowi nic nie mowie ;-) ogolenie humor mi nie dopisuje zreszta to ostatnio codziennosc u mnie agniesia oj nie chce zapeszac ale jedna dziewczyna ktora znam jak zaszla to ja piersi tez swedzialy. trzymam kciukasy ;-)

Hej hej! Co tam u was? Ja dalej plamię. Jestem pewna że to od torbieli. Mój brat mówi żebym się nie przejmowała ale ciężko tak \"się wyłączyć\" i nie myśleć o tym, szczególnie, że mnie ten jajnik boli:( PZDR!

Czesc kochaniutkie :D 🖐️ Jana, pozdrawiam cie mocno i mam nadzieje, ze szybko uporasz sie z torbiela, ze ten bol jaknajszybciej minie :) . Na pocieszenie przesylam kwiatuszka 🌼 U mnie tez sredniawo, brzuch mnie boli, cos tam caly czas plami, ale wiem, ze to @, nie mam innej opcji, przeciez nie jestem wiatropylna, skoro w tym, miesiacu nie bylo staranek, to czego tu sie spodziewac, ale sie ciesze, ze juz za 2 tygonie nowa szansa przede mna !!! Buziaki :) Przyjemnej niedzieli !!! 🖐️ P.S. Zajrze tu wieczorkiem !!!

A ja dzisiaj pierwszy raz od jakiegoś tygodnia zmierzyłam sobie tempke i jest bardzo niska 36,5 więc niejestem w ciąży a nawet nie było owulacji a wszystko na to wskazywało że była owu.Już wiem że nici z tych staranek w tym cyklu. Mówi się trudno, a ja gdzieś w głębi serca myślałam że może się uda a tu d...a. Do @ jakieś 1,5 tygodnia i nowy cykl się zacznie może będzie lepszy. Dzisiaj się dowiedziałam że będę chrzestną na początku grudnia. To córcia mojego męża siostry i bardzo się cieszę chociaż będę miała jedną dzidzie tylko szkoda że daleko mieszkają bo w Krakowie a my z Warszawy więc nie widzimy się za często. Pozdrawiam