Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość się porobiło....

się nawyrabiało....KUBA potrzebny na wczoraj!!!!!RATUNKU!

Polecane posty

Gość SIĘ POROBIŁO
hahaha nie no jak się okaże , że KUBA jest kobietą to jakby mało wiarygodne będzie...faceci no proszę...nikt nie chce na jeden wieczor zostać KUBĄ?:)...jakby jednak ktos chciał podaję mail d_alilah@o2.pl.

Gość kunnegunda
co robi teraz Twój mężuś?

Gość SIĘ POROBIŁO
moj obecny najukochanszy męzus na swiecie jest na silowni :-) i dzonil juz dwa razy pytac czy kuba wpadnie....chryste!

Gość SIĘ POROBIŁO
gorzej jak męzus uzna ze KUBA musi znowu wpasc ......o rany....hahahahaha

Gość się porobiło
i nie ma żadnego kuby? ani pól?

Gość no dobrze ale
wyjasnij dokladnie co K u b a mialby zorbic , bo to chyba nie do konca jest jasne?

Gość się porobiło
Kuba ma przedewszystkim udowodnic że istnieje....no i że absolutnie, ale to absolutnie nie ejst moim byłym mężem....och to w końcu nie jest tak skomplikowane na jakie wygląda, kuba egzystuje od jakiegos już czasu wyciagając mnie z wszelakich opresji ( oczywiscie robił to ex mąż ) jesli nie chce mieć kolejnego ex męża muszę tego wymyślonego dla świetego spokoju kubę przedstawic teraz męzowi który bardzo, bardzo chce poznac tego zaskakująco altruistycznego fantastycznego kolegę, który własnie wykupił mi oc, naprawił auto i ogolnie jest bohaterem roku.....ratunku!

Gość no dalej
chłopcy pomóżcie pani :), ale nabroiłaś ja już sikam od rana:)

Gość się porobiło
hahah sikanie? no nie kochanienka /ki to nie jest topic o perwersjach zostawmy to na wieczorne rozmowy, ja tu powazny problem mam ...sikanie zostawiam sobie na wieczór ;-)...o ile wciąż będe jeszcze miała męża !

Gość księciuniuniunio
up up up up

Gość hehehhe
o choina poważna sprawa nie wiem co ci poradzic...

Gość fajny
temat, szkoda, że podpucha

Gość gin z tonikiem
Przeciez to durna prowokacja i zmyslona historia.... Panna "Sie Porobilo" silii sie na oryginalnosc, chce doruwnac tym Grocholi, albo Chmielewskiej.... Tania prowokacja!! Wymysl dziewczyno cos lepszego!! Tani Gryzipiorek!!!

Gość się porobiło
Przykro mi, ale to nie ejst prowokacja, ech....nabroiłam i szukam rozwiązania:) a ze sytuacja zabawna jest....no cóz....

Gość jestescie porabani
wszedzie weszycie prowkacje!

Gość apipatlo
i jak tam kuba?:P

Gość się porobiło
ech jak widzisz nie ma chętnego....a mężuś nalega, hahaha ja się pocę a wy mnie tu o prowokacje jakieś posądzacie...a mamusia mówiła : nie kłam dziecko, nie kłam , kłamstwo na krótkich nózkach chodzi..... KUBA WHERE ARE YA!

Gość no dobra zlituje sie
ja podobnie jak Ty mam byłego męża który wybawia mnie z kłopotów często, stwierdzam że jestem skłonna Ci go wypożyczyć na jeden wieczór ale proszę nie nadużywać!!! Ma 34 lata i wygląda młodo, inteligentny- da sobie rade:)

Gość się porobiło
hahaha mówisz powaznie?.....Nie wierzę :-). To czekajw szak moze okazac się ze Kuba ma zonę to nawet lepiej w sumie jakby kuba miał zonę, takie mniej kłopotliwe na przyszłość by to było.... A twoj nowy mąż nie jest zazdrosny o to, ze stary ci pomaga?

Gość tigrazlota
no up up up:)

Gość klementynna
No cóż kobiety powinny sobie pomagać, więc postaram się skombinować Ci odpowiedniego chłopaka.Kuba to mój kolega, ma 31 lat i pracuje w kancelarii adwokackiej w Warszawie.Jest wysokim ciemnym blondynem, uroda bez fajerwerek-więc mąż nie powinien być o niego zazdrosny.Jeszcze dziś wieczorem dam Ci odpowiedz ale jestem prawie pewna, że się zgodzi bo nigdy mi nie odmawia:P

Gość się porobiło
hahaha brawo. mamy KUBE!!!! napisz do mnie via mail ...dziękuję bardzo....w razie co, w ramach rewanżu mogę wyporzyczyc syna:) bardzo inteligentny hmmmm?:) kota perskiego...hmmmmm siebie hahahaha, np jedna solidarna kobieta się znalazła!

Czy Ty \"Sie Porobilo\" nie jestes przypadkiem dziennikarka???

Gość froozia
Sie porobilo. Pisz na biezaco, bo temat super, napisz czy ktoras zyczliwa kolezanka "pozyczyla" Ci Kube :-D I jak sie udalo spotkanie. Pamietaj zeby ustalic z "kuba" szczegoly co gdzie i kiedy naprawialiscie, zeby sie nie rabnal; Pozdrawiam cieplo i zycze powodzenia :-)

jak to jedna porzadna sie znalazła? a ja to co? ja byłam pierwsza do wypożyczenia byłego męża. To świetny kandydat, a co więcej ma wprawę w kłamaniu he he he - wiem cos o tym i ręczę za niego. Kolacja najchętniej jutro bo weekend ma zajęty, a jak chcesz to mogę nawet z nim przyjść, będzie bardziej wiarygodnie:) obydwoje lubimy piwo a do jedzenia przygotuj coś smacznego:)

Gość się porobiło
hahaha nie , nie jestem dziennikarką choć zawsze o tym marzyłam :-) jestem zwyczajna 29 letnią babeczką z ciut powykręcanym życiorysem.....na bierząco sparwy mają się tak, ze dostałam via mail cała masę sex ofert, za co serdecznie dziękuję, ale jak wspominałam nie mam problemów sexulanych a jedynie braki w "personelu" ....jak za czasów komuny....niby jest a nie ma ni cholery! Wsrod sexownisiów - żartownisiów nie ma ani jednego poważnego Kuby, ja wiem ze "casting na Kubę" jest świetnym materiałem na artykuł ( no Cosmo zgłoście się po prawa autorskie hahahahaha) ale nie, zdecydowanie nie jest to żart cholera! CZekam na wieść od koleżanki , ktora wyporzyczy męża...jak wspominałam zawsze mogę wyporzyczyć syna ( bardzo inteligentny i przystojny chłopanio, super się na niego wyrywa mężów ;-P ) .....

Gość się porobiło
no ale ja właśnie o TObie mówię >>> no dobra zlituje się :-), czekaj teraz musze...muszę....chryste tak więc KUBA...KUBA ma żonę!!!! DObra , niech KUBA ma żonę , super....tylko co ,żona niby nie ma nic przeciwko ze KUBA w nocy o polnocy leci na komendę po AGUNIĘ???? Ze odbiera jej pierworodnego jak ta ma zajecia do późna no i wkoncu vcalkiem za darmo naparwia jej auto ( notorycznie je naprawia) placi O.C. wozi ją wszędzie...hmmmmm kuba altruista i jego fantastyczna zona o kur.....cze ależ to będzie wieczór....:-)

Gość tak tak
koniecznie napisz jak to się skończyło!

Gość się porobiło
Ale czy to nie będzie podejrzane, ze ja o żonie kuby nigdy ani mru mru...że niby kuba tak z zaskoku, z tą żoną? Ale to by załatwiało sparwę ewentualnych scen zazdrosci o Kubę Którego Nie Ma (KKNM)

ha ha ha ale moze być wesoło:) nie pomyl się! Kuba ma byłą żonę ale jak trzeba mogę robić za obecną a co mi szkodzi:) Jak przyjdę z Kubą to Twój niedowiarek uwierzy że dobra ze mnie samarytanka, że nie mam nic przeciwko, że mój mężuś taki pomocny, tylko nie możesz się okazać ładniejsza ode mnie he he he bo wtedy powinnam być zazdrosna. Co do wypożyczenia syna to dzięki- mam swojego:) ale z kota może kiedyś skorzystam. Jak się chodzi z kotem na smyczy to się wzbudza zainteresowanie no nie?:)