Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość się porobiło....

się nawyrabiało....KUBA potrzebny na wczoraj!!!!!RATUNKU!

Polecane posty

Gość ALE TY JESTES IDIOTKA
To do autorki topiku

Gość no dobra zlituje sie
idiotka to może za mocne słówko ale z waiatką posiadającą odlotowe pomysły to bym się zgodziła he he he:)

Gość froozia
no dobra zlituje sie Ty jestes fajna babka pomoz ale sie porobilo, bo z tego mozecie miec niezly cyrk. I co dziewczyny? Juz po 17? ustalislyscie cos?

dzięki froozia:) no niestety nie dogadałyśmy się. "SIĘ POROBIŁO" odezwij się! idziemy na piwko?

Gość froozia
sie porobiło! jestes niepowazna? wzywasz pomocy, kolezanka sie odezwala i co??? no dobra zlituje sie -> moze ona juz pichci pysznosci na kolacje :-D

no tak! liczyłam na kolację, piwko i to w miłym towarzystwie, co więcej z moim byłym mężusiem a tu klops:(

Gość jak tam
Co słychac u KUBOSTWA ??

Gość oj jjjjjoooj
cisza :(

Gość kukunkunfoc
No przeciez mowila ze męzus zna wszystkich jej kolegow wiec nie moze poprosic nikogo z pracy, pomysl wcale nie jest taki "szurnięty" , ja kiedys tez mialam taka sytuację , tylko chodzilo o zupelnie co innego, chcialam zeby moj facet byl zazdrosny, wiec wymyslilam jakiegos tajemniczego wielbiciela , o ktorym non stop mu opowiadalam, mina zrzedla mi jak powiedzial " no dobra skoro on taki super to ja chetnie go poznam " ze tez ja nie mialam tyle sily przebicia co "sie porobilo" i takich szalonych pomyslow, ja wtedy sie glupia przyznalam i teraz bede sluchala do konca zycia ze" kto mnie bedzie chcial no chyba ze ten kolega co nie istnial" wstyd byl jak beret!!!!

Gość hej malutka
to ja poprosze maila ze zdjeciem gypsy_87@o2.pl

Gość ale czyje
zdjęcie ty byś chciała bo nie kapuję...kuby??? :-) nie ma to jak zrozumienie topicu!

Gość krzychu nie kuba
ja tylko chciałem przeprosić. ten kto ma wiedziec za co , wie. To tyle.

Gość do kukun cos tam
No przecież to stary numer z nieistniejącym adoratorem, działa od zawsze i zawsze, facet nie tknie miesa, na które nie ma ochoty połowa populacji ;-), też musze wytrzsnać skądś K..u.b.ę ( bez urazy dla autorki topicu, wiem ,że tu nie chodzi o zazdrość a zupłlnie co innego , ale tak jakos mi sie kojarzy ). Moja koleżanka sama sobie wysyłała sms z sieci a potem niby niechcący zpstawiala telefon w domu i szla do kolezanki od ktorej dzonila z zastrzezonego numeru, facet odbierał a ona się rozłączała, kiedy wracała on z miną szpiega z krainy deszczowców ( przeczytał te sms ) pytał kto to mogł dzonic i sie rozłączać ona z miną znudzonej promadonny mowiła " o jezuuuu to znowu ON " hehehe ich związek bzlyskawicznie rozkwitł na nowo. Pozdrawiam autorke topicu i te przesmieszna panią o nicku no dbra zlituje sie , ale z was smieszne babeczki :-).

Gość fajny ten topik....
ale jaki jest ciag dalszy? bedzie to spotkanie??? sie porobilo-co dalej???

ale jak to cisza? jak odwolalas piatkowe spotkanie? czy maz nadal chetny poznac Kube? znalazl sie w koncu jakis Kuba- co z ta mezatka ktora chce udostepnic swojego bylego?

Moj mąż nalega całodobowo! Wymyśliłam historię o angłym wyjeździe KUBY i udalo mi się samej odebrac auto z warsztatu, ale to tylko cisza przed burzą, jak sie kuba nie pojawi , będzie dym :-) . A ta dziewczyna chciala udostępnić byłego męża :-) nie spotkalysmy się w pi atek bo to za szybko ciut, a teraz cisza nikt nie pisze jak widzisz...

skoro Kuba wyjechal to masz kilka dni spokoju:):):) moze no dobra zlituje sie wkrotce sie odezwie i wasz plany sie skrystalizuja:) pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki oraz czekam na ciag dlaszy, bo dawno tak sie nie smialam jak czytajac ten topik (wybacz-naprawde ci wspolczuje, ale z drugiej strony to okropnie smieszne:)

witam witam:) hmmmm nic nie pisałam bo czekam na dalszy plan działań

oooo witam >no dobra zlituję się > :-) widzisz co się dzieje jak nie o prowokacje to o jakieś inne dziwne rzeczy mnie podejrzewają ech ludzie na luzzzz troszkę na luz...:-). Póki co KUBA wyjuechał , musialam tak ściemnić, bo nowy mezus koniecznie chcial jechac ze mna i KUBA po auto, wiec musialm zadzwonic ze z racji ze kuba wyjezdza to my teraz po to auto i ze juz w zasadzie wszystko jest zalatwione i juz juz ja do domu jade autem swoim i w ogole to czasu na bzdety nie mam cholera....i sie rozłaczyłam ze niby trąbią na mnie i jakos się udało;)

a ja i mój były spotkaliśmy się w celu wstępnego wtajemniczenia- no nie powiem było miło:) musisz mi dużo pisać abym musiała się z nim spotykać i przekazywać na bieżąco:)

hahaha no wiesz co tylko żeby potem nie było na mnie hahahahaha, ze Ty się z byłym zejdziesz i bedziemy tu wszystkie płaczów słuchały! Mi to nie grozi bo moj ex to kawał ch.... jest, pomaga mi bo wciąz na cos tam liczy ale nawet go nie lubię :-). A wy jak się tak będziecie spotykali hahah kto wie....no, no...

Gość to dobry topic jest dla...
....Dla babeczek co mają byłych mężów i obecnych, dla babeczek wyluzowanych jak Bolka trampeczki, zestresowane primadonny pikietujące na temat prowokacji i innych bzdetow proszone są o opuszczenie lokalu, tak tak pani też dziękujemy, dzięeeeekujemy!

ehhh mój były też tylko jednego chce, nie chce się świnia ponownie ze mną ożenić - a ja taka fajna babka jestem:)

popieram :) naocznie sama widziałam że calkiem w dechę jest babeczka ...:-), to może ty się ponaradzaj z nim tak wiesz.....hahaha proszę jaki KUBA jest przydatny hmmmm? mnie rozwiązał tyle problemów, teraz Ciebie wyswata z byłym mężem ( ty cos do niego miętę przez rumianek jeszcze ? ) hahaha. No barwo KUBA! Brawo!

czy ja coś do ......? ha ha ha - bez komentarza:) No dobra ale czas chyba przystąpić do omawiania planu działania (cokolwiek miałoby to oznaczać i z tego wyjść) dodam tylko, że na dzień dzisiejszy już w naszej wspólnej sprawie:)

Albo nie, jednak odkrecam wszystko..... spier**** "sie porobilo"....dalas sie zrobic w chu**** :)... Nie bedzie zadnego KUBY, zrozumiano????