Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość się porobiło....

się nawyrabiało....KUBA potrzebny na wczoraj!!!!!RATUNKU!

Polecane posty

Gość nie wierzcie.......
"no dobra zlituje sie" i "sie porobilo", to jedna i ta sama osoba!!

hahahaha no widzisz Monika :-) ja i Ty to jedno , hahaha szybko nam poszło, kuby nie znalazlam ale za to hmmmmm, swoje alter ego! Życie jest cudowne!!!!!!!!

i teraz mam jak następuje: _byłego męża sukinkota, który sukinkotem wprawdzie jest, ale za to mi pomaga, -cudownego przyjaciela K u b ę który wprawdzie n i e i s t n i e j e ale jest za to altruistą! _nowego cudownego męża który wpraqdzie jest pierdołą, ale za to ma walory ukryte. _oraz nową osobowość, która wprawdzie nijak nie jest do mnie podobna, ale za to ja i ona to to sama osoba! Żyć nie umierać:-).

he he he no zawsze sądziłam że ten internet to cudowny wynalazek, ciekawe ile jeszcze szczęścia potrafi dostarczyć, bo na dzień dzisiejszy z racji \"jedności\" jestem szczęśliwą posiadaczką: 1. dwóch byłych mężów 2. dwóch obecnych z czego jeden to \"ciamciak\" a drugi ehh brak słów:)

Gość kaczuszka z brzuszka
hahahaha "się porobiło" nie wytrzymam!!!!!! Jaka lista!

zapomniałaś o KUBIE! dwoch bylych, dwoch obecnych i KUBA altruista! nie ciamciak a macho :-)....zreszta ten obecny jeden tez nie ciamciak , a może i ciamciak tylko wybujany, ale ja nie wiem czy to na jedno wychodzi , jak sądzisz kochanienka?

bo jakby tak zgłębic istotę ciamciakowatości a aspekcie ciamciakowatości jako takiej, znaczy stricte jako zjawiska, należałoby sobie jasno i wyraźnie powiedziec , iż problem jest niebanalny i wart omówienia, rzecz ropztrując oczywiście z punktu widzenia w linii prostej.

a ty \" fajny ten topic\" nie udzielaj się tak często bo wiesz jak ja potem te wszystkie osobowości zintegruję!!!! Czy Ty wiesz jaki t trudny, skomplikowany, wyczerpujący i czasoch lonny proces!!!!????? Przeciez zaraz okaze się ze Ty to też ja noooo..... A wracając do ciamciaków ( wybujanych lub też nie ) to czekaj, no dobra zlituje się , ty też masz bylego i obecnego? To czemu Ty z obecnym jako Kubusiem nie chciałaś tylko z byłym sznatrapo jedna hmmmmm?

moim skromnym zdaniem nagłe zjawisko cudownego scalenia \"tzw. \"2w1\" miało znaczący wpływ na tzw:\"ciamciakowatość\" obecnych a \"machowatość\" byłych. Problemy te jednak wymagają głębszej analizy drzewa genealogicznego obu jednostek sprzed scalenia w lini prostej. W celu dokonania analizy i omówienia czynników mających znaczący wpływ na zaistniałą sytuację proponuję poczynić wstępne kroki mające na celu doprowadzenie do konwersacji przy PIWKU!!!

no muszę się w chwili obecnej przyznać do przykrej sytuacji: Twój obecny ciamciak pod względem swojej ciamciakowości zapewne nie dorównuje swoją ciamciakowatością mojemu obecnemu ciamciakowi:)

no no moja droga-jeszcze nie zostalam zaliczona w poczet twoich niezliczonych osobowosci,ale kto wie... kto wie.... tyle tylko,ze: -nie mam bylego meza -obecnego takze nie -Kuba obecny w moim zyciu raczej nie jest takim altruista jak ten twoj:) inna sprawa ze ta moja (twoja?:) ) osobowosc moze o tym nie wiedziec:)

No bo mój obecny ciamciakiem jest li tylko w określonych dziedzinach życia...w innych zaś jest niezastąpiony! :-) W przeciwienstwie do byłego, który w tych ( nie \"tych\" w potocznym tego słowa znaczeniu, tylko tych tak ogolnie rzeczone :-) ) sprawach akurat, w których obecny jest super był całkiem do dupy i odwrotnie...powtorzę swoje ulubione zdanie - jaka szkoda ,że nie można mieć wszystkiego. Co do piwa jak najbardziej popieram, wszak musze zintegrowac swoje osobowości :-).

Gość kaczuszka z brzuszka
No tak, a KUBA, on jest altruistą , mimo,że nie istnieje. Ale nie bądźmy drobiazgowi !

> fajny ten topic....poczekaj jeszcze jakies 30 sekund a okaże się ze Ty to n a p e w n o ja i Monika...bez dwóch zdań! W zasadzie mogę zacząć już odliczac....9,8,7,6....

>kaczuszka z brzuszka> wlasnie dlatego Kuba jest AZ TAKIM altruista,bo nie istnieje:) >sie porobilo> minelo juz kilka minut i ja to nadla ja, a ty to nadal ty i Monika:), oby tak dalej:)

Witam serdecznie jak samopoczucie z rana? Czy KUBA altruista jeszcze komuś pomógł :-)? U mnie sutuacja napięta niepomiernie, mężunio drąży , męczy , pyta, pyta...i jak w koncu wygarnę mu że KUBA nie istnieje to....to wyjdę na totalna kretyneczkę! Absolutnie bezkonkurencyjną kretyneczkę roku!

a co tu dzis taki skromniutki ruch? zrobcie jakis kolejny krok-umowcie sie na obgadania sprawy,albo co...:) hahaha wiesz co>sie porobilo> ? jakim cudem twoj nowy maz przez te lata istnienia wyimaginowanego Kuby nie zorientowal sie ze to wszystko sciema? nigdy wczesniej nie chcial go poznac?

na to wyglada,choc raniuchno jeszcze tu byla, ale moze w miedzyczasie wydarzylo sie cos takiego,ze musiala zaangazowac do pomocy swojego Kubusia a w ogole to Kubusie-altruisci gora:) haha

Gość NO I CO DALEJ
to juz koniec Kuby nie bedzie?

Gość Rzygac sie tym juz chce....

Gość jak...
zaczynacie temat to fajnie byłoby go dokończyc, no nie?