Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość się porobiło....

się nawyrabiało....KUBA potrzebny na wczoraj!!!!!RATUNKU!

Polecane posty

Gość się porobiło
no ba! zwłaszcza z TAKIM kotem ( choć ja zdecydowanie wolałabym przechdzać się z KUBĄ na smyczy.... :-) ) ....co do urody , to nie mnie dane oceniać hahahahaha, jeśli to konieczne służę fotografią bysci oboje nie dostali hiperwentylacji w drzwiach.....to będzie spotkanie roku hahahaha, mów do niego KUBA już od dzisiaj!!!!!!!!!

Gość no dobra zlituje sie
czekaj czekaj tylko jest drobny problemik. Bo jak obecnemu mężowi powiem że wychodzę na kolację z byłym to z lekka się wścieknie. Ale na to też jest rada:) już o tym pomyślałam- może byś tak w sprawach zawodowych przysłała do mojego obecnego jakąś koleżankę na ten czas, co???

Gość się porobiło
To może ja teraz ten tego co ja juz zdązyłam nawymyslac o Kubie....( wez czlowieku na biegu wymyślaj jak cię mąz wybujaniec pytaniami zasypuje ) Kuba lat ma ze 30 ( czyli tyle co my) znam go bo znal mojego bylego męża ale się nie lubili i jakos tam na jakimś tam bardziej nieokreślonym grilu się poznaliśmy Kuba jest twardzielem ogólnie, i nie że tamto czy siamto, co to to nie ;-).... no i... sprawy z autem to już wszyscy wiedzą... komenda to też juz tajemnica poliszynela... aaaaa buty KUBA mi wyslal pocztą ( okurka wodna bedziesz musiala zostac najbardziej wyrozumiała żona roku! ).... i generalnie KUBA zawsze i wszędzie...( kto dzwonił ....no KUBAAAAAA a kto!)...na razie tyle, idzie pan prezes....czekam na maila!

Gość tigrazlota
haha nie nie nie wypozyczmy KUBĘ dla obecnego męża tej pani! żeby mogła do tamtej pani i jej nowego męza jako KUBA i jego żona spolegliwa wpaść na kolację!!! A jakie bedzie menu?????

Ty daj spokój z prezesem bo my tu teraz mamy ważniejsze sprawy do obgadania. Mój były znakomicie się sprawdzi w tym co napisałaś- istny macho he he he. Wysyłaj mi swoją fotkę bo jestem niesamowicie ciekawa jak wyglądasz, sądziłam , że drugiej takiej wariatki jak ja nie ma.. a jednak ... he he he

Gość do autorki tego tematu
Jak mozesz na okłamywac obecnego meża? A gdzie uczciwosc? :O

Gość aaaaaaaaaaa
do autorki tego tematu :D

Gość aaaaaaaaaaa
do autorki tego tematu :D do autorki tego tematu :D do autorki tego tematu :D do autorki tego tematu :D do autorki tego tematu :D do autorki tego tematu :D

Gość froozia
Ty przede mna, no wlasnie Ona oklamuje zeby zazdrosny mezus sie nie wsciekal i spal spokojnie, przez piperzona zazdrosc chlopow!!! Gdyby byl wyrozumialy, nie byloby tego tematu. Ale nie, On nie akceptuje jej bylego wiec Ona robi wszystko zeby chlop byl spokojny. Ale jak pomaga, zalatwia rozne sprawy to dobrze, nie???? Ciesze sie ze znalazlas tu takie zyczliwe osoby Historia super :-D

Gość klementynna
To już nie chcesz mojego Kubusia????Wielka szkoda, bo po dłuuuuuugiej rozmowie, w końcu dał się namówić.Najwcześniej mógłby w sobotni wieczór, bo jutro nie ma czasu.No i mój Kuba nie jest żonaty(gdyby to był wymóg mogłabym robić za żone, a co!)Trochę z niego ciepłe kluchy ale jak mu się nakarze, to będzie zgrywał macho.Jest inteligentny, wygadany i ma świetne riposty, myśle, że Twój mąż byłby nim zachwycony, ale widze, że się już spóźniłam:)

Gość hmmmmm a kto wie
czy, akcja CASTING na KUBE zakonczona??

>no dobra zlituje się ale że niby gdzie ja mam ci tę fotke wysłać hmmmmm? :-) może jakieś minimalne wskazówki jak e mail np...;-), no nie żebym drobiazgowa była!

Czy to juz dzis jest ten WIELKI DZIEN??? Blagam, zdaj sprawozdanie, z tego jak bylo, jestem cholernie ciekawa :)!!!!!

Gość froozia
Jak to? jeszcze nie ustalilyscie szczegolow?? Na co czekasz?

LILI NIE !...DZIS JEST TEN DZIEN W KTÓRYM KUBA ....HMMMM KUBA noge złamie, KUBA kota z dachu sciagał będzie, KUBE w koncu kosmici porwą byc może.... bo kuba poa raz 23456789 wykręci się od spotkania, wszak ja wciąż nie mam KUBY!!!!

a co do wyrzej rzeczonego OSZUKIWANIA....gdzieżbym śmiała męzuniuniusiusiusia najukochańszego oszukiwac ( fe co za słowo w ogóle! ) mężusiusiuś mimo że pierdołą jest niebywałą, ma szereg zalet nie do przecenienia!!! I z tego oto powodu jako dobra żona niebywale, chciałam męzusiusiusiowi oszczędzić stresów w zakresie uświadomienia sobie swojej niebywałej pierdołowatości, oraz ataków zazdrości, które w nadmiarze nie służą nikomu....a i sobie stresów zaoszczędziwszy w postaci setek tysiecy niepotrzebnych pytań i zgrzytów...że niby po kiego ex tak altruistycznie ( wszak wszystkie wiemy ze zaden chłop altruista nie jest...oni nawet wolnej woli nie mają! ) mi pomaga....a że jak sie rzekło A to się okazało że i B ...I C..... I D nawet rzecz trzeba było. Jak ja miałam te moją rozkosznie bydlakowatą pierdołę prosić o naparwę samochodu to bym osiwiała zanim by to załatwił...a jakbym powiedziała ze ok...ex to zrobi, to on by osiwiał a siwa bydlakowata kochana pierdoła nie byłaby juz taka fajowa;-)! Więc kto bez winy niech pierwszy rzuci kamień! :-) Szczególy trzeba ustalic bez dwóch zdań:-)...no i menu!

o kurka wodna....>o dobra zlituje się, już wysłałam antyhiperwentylacyjne fotki....ale z tymi propozycjami najdziwniejszymi od KUBUSIÓW lewusów to pojechaliście po bandzie panowie! Nie szukam KUBY lovelasa...a KUBY misia pysia hmmmm?:)...jezu ogarnijcie się!

Gość adekwatna żona
Chcialam tylko powiedziec ze ja tez mam nadwornego "Kubę" tylko moj Kuba to Grzesiu, Grześ tez pojawił się znienacka, ale jak już się pojawił to już potem Grześ wszystko robił, mąż śpi spokojnie, ja mam wszystko załatwione, ale nie myślalam co bedzie jak ślubny zechce się z Grzesiem piwa napic, moje przypadki nie były tak częste i ekstremalne żeby ślubny musił być czujny jak Twój, cholera niewykluczone ze bede kiedys musiała ogłosic casting na Grzesia!

Gość tigrazlota
Hehe a wiecie co ja pomyślałam, ze taki KUBA tylko odpowiednio wylansowany, to jest dobry sposób na to, by mąż zaczął być zazdrosny, hahah same pomyślcie babeczki, Kuba to , Kuba tamto, KUBA jest bohaterem, jest fantastyczny i pełen zalet, KUBA wpoada na piwo i mąż dostaje palpitacji serca z zazdrości, uwaga tigra równiez ogłasza casting na Kubę!!! Ze ja na to wcześnoiej nie wpadłam!

Gość a ja jestem ciekawa
więc podnoszę a co!

Gość a ja jestem ciekawa
i proponuję założyć agencję "Kuba do wynajęcia" :-)

hmmm z tego co czytam to dzis nie zjem kolacji i nie wypije piwka u was??? dziś Kuba odmówi??? no szkoda bo już się nastawiłam i swojemu byłemu sprawe zaczęłam przedstawiać. Sądzę, że od dziś uważa mnie za jeszcze większą wariatkę, ale nic to:) dzięki za fotki. Dla zainteresowanych dodam że ten jej "ciamciak" faktycznie może mieć napady zazdrości:)

podnoszę bo autorka topicu chyba bardzo zapracowana robieniem kolacyjki. Moja droga ale nie ustaliłyśmy menu !!!!!

Gość się probiło
nie no kochanieńka musze czasami przynajmniej poudawać,że pracuję....co do dzisiejszego menu to my się wszak musimy wcześniej spotkać, tak na zywca chcesz??? w sumie my się możemy spotkac same ja Ci wszystko powiem a ty już kube nastawisz...tylko na boga ja kubę znam juz z 8 lat z okładem jakby co:)...

i ...no nie nazywaj mojego najukochnszego mężusiusiunia ciapciakiem noooooooooo, on tylko taki ten, no nie gramotny jest ale ma tyle innych zalet!!!!!!

he he he nie było "ciapciak" tylko "ciamciak":) dostałaś fotkę? możemy się spotkać - chętnie Cię poznam; myślę że mamy podobne charakterki:)

O lalala noooooo nie mogę jak na ZONE KUBY to ty całkiem taka tego jesteś niczego sobie :-) dopiero sprawdzilam maila...no, no. Ja sobie wyobrażam za jaką wariatkę musi Cię miec twój...ale nie przemuj się mój ma mnie za calkowicie szurniętą od zawsze...a z siłowni dzwonił juz dwa razy \" i co z kubą??????\".....kube kosmici porwali....kuba jest swinią i nie odbiera telefonu!...uwaga \"daj mi nr to ja do niego zadzownię....aaaaaaaaa...... co do mojego Ciamciaka...ciamciak jest raczej nie ciamciakowaty z sensie ciamciakowatości jako takiej ,bo on niczego sobie chłopaczyna jest, bardziej niż mniej wybujany, sztany , glany , krok bujany...

Gość ziuteczka
hahaha "sztany glany krok bujany" hahahahaha ale przeglądu to załatwic nie umiał hę?

ale się śmieję czytając Twoją ostatnią wypowiedź:) Aha dałam już Kubie przeczytać topic, powiedział do mnie: "ty jesteś szurnięta" no jestem no co ja poradzę?