Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość się porobiło....

się nawyrabiało....KUBA potrzebny na wczoraj!!!!!RATUNKU!

Polecane posty

Gość Grzeczny chłopczyk
Dobra kochanie czekam na fote a nie mozn by np. tak powiedz że Kuba to ginekolog do którego chodzisz wtedy było by łatwiej jak bede rozmawiał z Twoim mezem bo mugłbym mu powiedziec że takiego skarbu mu bardzo zazdroszcze ponieważ jako osoba zawodowo ogldajaca kobiece muszelki

Gość do sie porobiło
www.alibi.zdrada.pl piatek wieczór, stoisz w kuchni, twoja komórka leży gdzieś wpoblizu męza dzwoni.... mówisz do męza, ze wyciagasz cos z piekarnika, żeby odebrał. To dzwoni Kuba, bardzo przeprasza, ale jego maka.....musi wyjechać..... mówi męzowi, że bardzo dziekuje za zaproszenie, kiedys wpadnie, ale teraz..... sam pan rozumie Ty rozczarowana strasznie tracisz humor i apetyt, tyle sie napracowałaś... Bedziesz miała kilka dni wiecej na wymyslenie czegoś I nie radzę korzystać z promocyjnych ofert nieznajomych, bo jeszcze ci jakis numer wywiną, ze sie nie pozbierasz

Gość się porobiło
nie no ty sobie robisz jaja....kuba ma być powaznym kolegą, w koncu byle idiota nie pomagalby mi we wszystkich skomplikowanych sparwach jakie mi sie przytrafiają:) jak np wyciąganie mnie z komisariatu jak mi zabrali dood za jazdę bez ubezpieczenia etc etc....kuba byl dobry na wszystko i zawsze pojawia się w porę....tyle ze nie moze się okazac teraz ze kuba nie istnieje....lub ze jest nim byly maż bo będę mial kolejnego bylego męza tylko tym razem to on rzuci mnie :-) a tego nie lubię!

Gość do sie porobiło
www.alibi.zdrada.pl Ty robisz w kuchni kolację, dzwoni telefon, odbiera mąż, Kuba przeprasza, że nie przyjdzie, ale jego mama, żona, pies, ktokolwiek...... Jesteś zawiedziona, tyle sie napracowałaś, jecie z mężęm kolacje a ten zapomina o wszystkim na kilka dni. Masz trochę czasu, żeby coś wymysleć

Gość się porobiło
nie ma zadnego chetnego na starcie z moim mezem:) na dobra kolację i zimne piwo hahahaha?

Gość się porobiło
haha bądz moimm alibi:) zadzon i powiedz tak, on do cholery zna wszystkich moich znajomych bo to nasiw wpolnie znajomi wiec nie moze zadzwonic nikt kogo numer mam w komorce lub czyj nr zna moj maz.....nie no jestem idiotką:) hahahaha

Gość się porobiło
on już piszę:)

Gość do sie porobiło
CHRYSTE!!! przecież ci piszę kobieto www.alibi.zdrada.pl kłamałaś i wpakowałaś się w niezłe gówno to teraz zajrzyj na ta stronę

Gość do sie porobiło
to i tak sie rypnie, ten Kuba istnieje pewnie od długiego czasu, jpomagał ci zawsze i wszędzie, jak nauczysz teraz jakiegos ochotnika tylu kłamstw na pamięć? przecież mąż bedzie chciał usłyszeć od niego te wszystkie historyjki, skoro jest podejrzliwy. Koleś pseudo-Kuba zacznie cos kręcic, mówić, że nie pamieta i klops

Gość tyylko tyyle
Kuby niestety nie mam;) ale to jeden z najlepszych topików;) Pozdrawia i powodzenia!!! :)

Gość Grzeczny chłopczyk
jak masz 2 mężów to nie zaszkodzi 1 kochanek

Gość się porobiło
nie no , dlatego kuba musi się wykazywac nie lada refleksem...i odrobiną intelektu!~no odrobina choć.....wszystko mu powiem co i jak...a sytuacja się zaagnie bo maz wlasnie pisze maile ze nie rozumie czemu kuba nie chce do ans wpasc, ze w tyakim razie cos tu sie dzije poza nim, jezuuuuu najgorsze jest to ze starsznie intensywnie dopytuje sie gdzie ten warsztat jest....on juz wyslalam maila...daj boże zebyś nadawal się na KUBE!

Gość lo matko
moim zdaniem powinnas dać sie przeleciec facetowi bo wydaje mi sie ze dawno w kroku nic nie miałas napewno by Ci przeszło

Gość się porobiło
hahahahaha akurat nie brakuje mi niczego w tym temacie:) ok? co do egzystowania kuby w mpoim zyciu to owszem to klamstwo się ciagnie juz tak dlugo ze nijak teraz nie da się tego odkręcić:(....mąz napiera i jestem w kropce...awantura wisi na wlosku!

Gość się porobiło
on X check your mail pls!

Gość się porobiło
to przynajmniej wymyslcie jak odwiesc meza od osobistego dziekowania KUBIE i odbierania samochodu z warsztatu...."no bo jak to on tak bez pieniedzy to zrobi".....aaaaaaa POMOCY!

Gość do sie porobiło
czekaj, jak to jest, Kuba ma warsztat i twój ex też? Nie dziwię się, ze mąż wyniuchał podstęp

Gość sylwka2207
Kobieto zakręcona jesteś na maxa, ale się uśmiałam :D -topic superr, sytuacja komiczna dla czytającego, ale gdybym była na Twoim miejscu tez bym miała niezłego stracha, "Gdzie Ci mężczyźni..........?????", dziwię sie ze w całej W-wie nie ma choć jednego skłonnego do pomocy, faceci ruszyć pupy i pomóc dziewczynie!!! Pozdrawiam

Gość się porobilo
nie, byly ma warsztat....a kuba nie istnieje : ) dlatego jest pilnie poszukiwany na wczoraj!

Gość się porobilo
No własnie Sylwka z pozory sytuacja jest absurdalnie komiczna:) ale tylko z pozoru, zwlaszcza ze KUBA funkcjonuje dobry rok...ba! z hakiem nawet! i to wcale ale to wcale nie jest zabawne....

Gość ja pierdzut
ale się obsmiałem, no i pomogł ci ktos hahaha ja sie zglaszam , bo jak potem opowiem o tym kolegom hahaha to dwa lata bedzie sie z czego smiać na imprezach, hahaha KUBA POTRZEBNY NA WCZORAJ, nie moge hahaha!

Gość Jakuuuub
moze taki jakub jak "NOGDY W ŻYCIU"?

Gość SIĘ POROBIŁO
o dziękuję:)....i przepraszam za słowo:) ale ja naprawdę potrzebuję KUBY :)...ok, nie zywię urazy:) hahaha

Gość SIĘ POROBIŁO
moderator superowy :)!!!!

Gość SIĘ POROBIŁO
mogł wywalić...a nie kopiować mi hahaha zeby nie robic mi problemu:) woooooow!

Gość SIĘ POROBIŁO
hahaha ale wyobraż sobie że ja ...kurcze ja naprawdę potzrebuje tego KUBY jak niczego hahahaha, no pomyśl jak teraz się wyda ze KUBA NIE ISTNIEJE????? o nie......jestem spalona:)

Gość SIĘ POROBIŁO
a i nie bede zakladal nowego topicu mam nadzieje ze kubę znajde na tym hahahaha cholera nikt nie chce piwa wypic zjesc kolacji z fajnym facetem? w dodatku zostac bohaterem wieczora???? cholera!

Gość SIĘ POROBIŁO
no nikt??/?....jezuuuu no to kicha jak beret:!

Gość szkoda wielka...
szkoada, ze nie jestem faceteM około 30 i szkoda, ze nie mieszkam w okolicach WARSZAWY:(