Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Awokado

Adres IP - jakie możliwości

Polecane posty

Gość No własnie
Ja pomimo tego, że mieszkam w Pucku to jak wprowadzam swoje Ip to wyświetla sie gdańsk!!!

Gość podobnie jest w aglomeracji
wlasnie znalazlem na jakism forum odpowiedz ze trzebaby miec w sumie dostep do serwera neostrady bo moje pakiety ida do mnie od nich i nikogo nie podslucham tak prosto. bo to nie jest tak jak w sieci lokalnej gdzie inaczej polaczneia i ruch sieciowy wyglada troche dzieki :)

Gość borowik
To ja jeszcze zapytam Cam Net ,jak odblokować... ewentualnie chociaż samemu sprawdzić czy mam odblokowane porty.Chodzi mi konkretnie o porty 443TCP oraz 4569UDP {cokolwiek to znaczy}, bo gdy chce skorzystac z tlenofonu to rozmówca mnie nie słyszy .

Gość borowik
Ok dzięki za informacje .

Art. z Onetu. \"Internet pelen szpiegow\": http://wiadomosci.onet.pl/1249285,720,1,kioskart.html Jak się bronić przed szpiegami radzi Ireneusz Parafjańczuk, specjalista w dziedzinie bezpieczeństwa systemów teleinformatycznych z CERT Polska * Nie korzystać z komputera bez programu antywirusowego oraz programu typu Firewall. * Włączyć automatyczne aktualizowanie naszego systemu operacyjnego. * Nigdy nie otwierać podejrzanych e-maili ani załączników. * Nie korzystać z bankowości elektronicznej w miejscach przypadkowych. * Używać trudnych haseł, do każdego systemu powinniśmy mieć inne, często je zmieniać. * Nigdy nie wysyłać żadnych haseł bądź informacji poufnych e-mailem.

Gość Ola Ola
Mam pytanie do cam. net albo innej osoby. Jak na Mozilli wstawić stronki do Ulubionych. Nie widzę takiej funkcji. Czy moglby ktos wyjasnic krok po kroku. Z gory dziekujęęę!!!

nie do konca rozumiem pytanie :) chodzi o zakladki ? w tej mozilli ktora ja mam jest opcja zakladki na pasku u gory i nastepnie albo dodaj do zakladek albo archiwizuj zakladke zaleznie czy chjcesz dodac do glownego powiedzmy katalogu zakladek czy stworzyc swoj jakis dodatkowy nie wiem tylko czy o to chodzi :)

Gość buziacc
Mam prośbę, pomóżcie. Czy jest możliwośc znalesc adres IP kogoś z GG kto nie ma mnie na liście kontaktów.??

Gość buziacc
please pomóżcie

Gość Ola Ola
Tak chyba o to. Dziękuję 🌼

ludzie co Wy sie uwzieliscie na szpiegowanie, to juz zaczyna byc smieszne, wszyscy chca kogos szpiegowac, lamac hasla, zastanowcie sie lepiej, nic nie potrafiac chcecie zdzialac cuda :| w mozilli zamiast ulubionych masz zakladki i tak samo to dziala

to tak jakbys pytala mnie czy moge znalezc IP milionow ? nie wiem czy tyle tego uzywa ludzi ktorzy mnie nie maja na liscie :) wiesz czasem nie da sie nawet sprawdzic IP osoby ktora Cie ma na liscie i nie potrzeba zadnych specjalnych zabiegow nawet a co dopiero mowic tak to juz mozna tylko nie poprzez gg np wysyla do ciebie email z e swojego kompa wlasnego i juz msz to IP jesli korzysta z programu pocztowego np. ale jesli ma neostrade to ma ciagle inne wiec tez niewarte to wiele. tyle za zawez pole poszukiwan :)

Czy ktos moze mi odpowiedziec do czego sluzy program Launch Primedius Web Tunnel ??? Zainstalowalam go pomyslnie na komputerze, ale nie umiem obslugiwać. W dodatku nie wiem do czego sluży. Chodzilo mi o program do ukrywania IP w sieci. Czy dobrze trafiłam z tym programem?? Dzięki.

Gość ciemna
Może ktoś mi pomoże ,kupiłam programik antywszystko Spywar Guard zainstalowałam go i od razu pojawiły się problemy jakieś głupie komunikaty itp Chciałam go odinstalować i za nic na świecie nie mogę.Może ktoś mądry wie jak to zrobić i doradzi mi?

Gość bajt
...............

Gość tlusciutka
z jakich zrodel sciagacie muzyke????? bo ja z emule ,czy jest jakis lepszy program?

Gość tlusciutka
o boze no powiedzcie,czy nikt sie tym tematem nie interesuje czy co?

Gość e tam gadanie
co ma piernik do wiatraka???

Gość qalik
co to jest IP? Kto mi wytłumaczy?

a przeczytac tego na pierwszej stronie nie da sie?

Gość Matyś
witam...moj problem polega na , tym ze znam pewnego urzytkownika IP. i chciałbym sie dowiedziec czy jest mozliwe zlokalizowanie takiego urzytkownika? zas mieszka on w moim miescie lub w okolicach??? jak myslicie:P ?