Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majoweczka

Termin MAJ 2006

Polecane posty

-grzywa- namów go bo prawko to podstawa ja właśnie 2 stycznia miałam dwa latka odką mam prawko i nie wyobrażm sobie życia bez niego...;) tym bardziej jak bedzie maleństwo,mieszkam na końcu Kołobrzegu i nie bardzo by mi się chciało jechać do centrum autobusem albo na molo na spacerek z dzidzia...

Dziewczyny! Myślę że nie będziecie świniami i mi biednemu robaczkowi też prześlecie :) ewi.winnicka@neostrada.pl

www.majoweczki2006.blog.onet.pl To bedzie adres gdzie bedziemy zamieszczac nasze foteczki i opiski. Amberek - ale teraz wygrales :-DDDDD z tym, ze twoj men to szef ;-) A co do moich umiejetnosci za kolkiem, to zaczelam 2 lata temu i juz mi sie przeterminowaly 2 teorie bo sa wazne pol roku. Teraz rozpoczne nowa serie. Wtedy jakos sobie radzilam, ale na miescie czesto mylilo mi sie na skrzyzowaniach, jaki pas mam wybrac, by nie wjechac na przeciwny kierunek ruchu. Fura mi nie gasnie itd, ale lubie czasem pojechac w prawo jak dam lewy kierunek i odwrotnie ;-)

Prawko najlepiej miec!! Tylko nie wiem czy jazda fura jest wskazana w ciazy jak ktos zaczyna od poczatku! Trzeba zapytac lekarza! Chociaz ja w sumie wyjezdzilam nieco godzin i mi osobiscie nie wydaje sie to grozne. Myslalam po co prawko jak nie mam fury, a teraz mamy z tatusiem 2 fury i jedna w garazu stoi, mieszkamy pol godziny od miasta a ja sie tluke autobusami na tym mrozie!!

Ja ze swoim jestem 2,5 roku,po miesiącu znajomości zostawiłam Poznań i zamieszkałam u niego w Kołobrzegu hihi wakacyjna miłość się przedłużyła:)... Ślubu jeszcze nie mamy chciaż miał byćjuz dawno ale jak była kasa to nie było czasu i odwrotnie...:):):) On wiedział od początku że jesteśmy sobie przeznaczeni ja miałam wahania czy zostac w kołobrzegu czy wrócić do Poznania ale serce mówiło zostań w kołobrzegu i nie żałuje tej decyzji ❤️

-lackylady- moja mam zdawała prawko jak była ze mna w ciąży i dlatego ja uwielbiam jeżdzić samochodem!!! Co do mojej pracy to powiem ci jeszcze że biuro mam w domu bo zajmujemy sie...- a zreszta to nasza stronka... www.amberfol.com zapraszam...:):):)

HAHAHa Amberek znowu wygral ;-) To juz wiem skad ten Amber :-D Spoko, tam na ta strone, to kto by chcial wejsc... Tyle blogow jest ze to masakra! A w kazdej chwili mozna wyrzucic co nie bedziemy chcialy. Mam nadzieje bo jeszcze nie sprawdzalam :-) Teraz mysle jak wypieprzyc tego kanarka wielkiego. Ja zamiescilam swoje skromne zdjecia jak jeszcze palilam Vogue\'i i bylam nieswiadoma co to fasolka i jak latwo mozna zostac nią zainfekowaną :-)

Cześć Majóweczki:) Jestem z czerwcówek ale mam do Was pytanko czy już wszystkie czułyście pierwsze ruchy dzidziusia??? Ja mam termin na 1 czerwca i jeszcze nic nie czułam:( trochę się martwię:( Proszę odpiszcie Pozdrawiam Was i Wasze maleństwa🌼

oo ciekawe, zaraz sprawdze, a masz jakis komunikat czemu nie mozesz? Moze piszesz lackylady zamiast luckylady :-) ??

-koralik- ja juz czułam ruchy w 19 tyg...:) -biedroneczko-do ciebie doszło bo dostałam potwierdzenie tak...??? a do lacky lady mi odrzuca wiadomość...:(:(:(

Aniu! dzieki za fotki! doszły! Ale z Ciebie laska! Gratuluje! Wyslę Ci swoje, ale troszkę poźniej, bo zaraz będę miała teściów w domu i musze zrobi coś do żarcia, no i ogarnąc :( Nara!

Biedrona, mam od ciebie maila Spoko ;-) za 10 min wstawie wszystko co dostalam ;-) Koralik - spoko - poczujesz!

No Suzi to dżaga roczna już i jak da się pokryć to też będzie miała dzidziusie ;-) Biedroneczka juz swieci na tapecie - nie umiescilam tylko jednej fotki biedronki bo mam w pracy gowniane programy i nie moglam obrocic foty, a teraz idzie Grzywa, a potem Ania, w kolejnosci :-* Ale mialam dobry pomysl ;-)

Oj wtopilam teraz, bylam gotowa to wrzucic, ale nie powyzej 200 kb nie moge nic tam umieszczac, a tu nie mam zadnych toolsow a w paincie tego nie zmniejsze. Zrobie to w domku, wieczorem, bez zadnego problemu!! Amberek - sliczne dzidziusie pieska!!! W ogole duzo fajniej bedzie pisac jak sie bedziemy widziec!! Jak sie da, to dopisujcie daty do fotek zwlaszcza z baloniczkami!

A niech mi któraś napisze że za dużo kilogramów...!!! Wyglądacie świetnie!!! Ja też zrobię fotki swojemu brzusiowi i wyślę. Bo mój brzusio jest jeszcze ładniejszy niż ja:) :) :) :) :)

Lecę do domku, wszystko postaram się zamieszczać w terminie od tego samego dnia do 2 dni. To co sie dalo, juz jest, a pliki wieksze niz 200 kb, obrobie pozniej. Pozdrawiam slicznotki! Ania juz jestes czesciowo!