Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Greczynka z Polski

Kto zna Grecje?

Polecane posty

Gość Greczynka z Polski

Kto z was pracuje w Grecji dokładnie w Atenach? albo wie cos o tym kraju jacy sa ludzie itd. itp. Niedługo wyjezdzam tam do pracy, bede pracowac w night clubie. Co wy na to?

Gość byłam tammm
Ja znam , kiedyś tam mieszkałam, do tej pory kocham Grecje!!! Polecam. Jedziesz do kogoś? , do jakiej pracy dokładniej?

Gość tzn będziesz
kurwą? tak? Myślę,że akurat masz szansę trafic na w miarę przyzwoitych ludzi. W Patrze i Atenach są burdele na poziomie! Powodzenia!

Gość Greczynka z Polski
Jade jako hostessa, przez SPRAWDZONA agencje z Krakowa. Jacy sa tam ludzie? czego nie mozna robic a co jak najbardziej?

Gość byłam tammm
Nie rozumiem pytania? Czego robić ?????? Jako hosstessa? Pierwsze słyszę? Napisz coś więcej.....

Gość Greczynka z Polski
No czy cos ich razi np. "palenie w miejscach publicznych" itp. Jade jako hostessa- czyli # hostessa porusza się normalnie w dyskotece we własnym ubraniu, które podkreśla jej kobiecość # tańczy na parkiecie razem z przebywającymi w dyskotece bez żadnych wskazań, według własnego upodobania i rozrywki # rozmawia z innymi hostessami rozmawia i zajmuje się public relations z klientami dyskoteki jest towarzyska, swobodna, sympatyczna i jest profesjonalistką

Gość byłam tammm
Hehehehee, ciekawa i nazbyt dosłowna interpretacja!!!! Skąd ją wytrzasnęłaś , z kontraktu "agencji z Krakowa" ? W Grecji bawią się zupełie inaczej .....................

Gość byłam tammm
Nie , palić można prawie wszędzie..... Jakieś inne pytania ?

Gość Greczynka z Polski
Jak to? Bawia sie inaczej? www.eliteagency.pl

Gość Greczynka z Polski
?????????????????????

Gość byłam tammm
Tam nie ma takich , mega dyskotek techno, do których jesteś pewnie przyzwaczajona tutaj , bo pewnie jesteś jeszcze bardzo młoda .?

Gość byłam tammm
Zajrzałam na tą stronę, nic tam w sumie konkretniej nie piszą , zresztą teraz niby szukaja do Włoch, płaciłaś coś za znalezienie tej "pracy", na serio mnie to interesuje..... Ciekawe i na mój temat...

Gość Greczynka z Polski
Mam 21 lat, wiec chyba nie jestem taka młoda. Czasem pojawiam sie na takich imprezach. Wiec jak bawia sie Grecy?

Gość Greczynka z Polski
Ja mam kontakt telefoniczny z ich przedstawicielka w Polsce. Nie nic nie płaciłam. Interesuje Cie taka praca? skad jestes?

Gość byłam tammm
To naprawdę zależy do jakiego klubu trafisz ? Klubu w DUŻYM CUDZYSŁOWIU ...... Co Ci tak naprawde zaproponowali, masz jakieś adresy ? nazwy?

Gość byłam tammm
Nie , nie chodzi mi tą pracę , pytam z ciekawośći gdzie trafisz ? Z ich przedatawicielką ? Czyli kogo ?

Gość tu tu pam pa ram
Prawie w każdej mieścince atrakcyjnej turystycznie jest jakić fajny clubik. Świetna muza , w co drugim miejscu dj, a ludzie chociaz poubierani jak z folderów o muzyce tekno:D to tylko siedzą i popijają whisky z colą. Chociaż jest zawsze od cholery ludzi i miejsce do pogibania się, to ruszają się leniwie tylko jednostki.

Gość Greczynka z Polski
Z przedstawicielka Elite Agence z filia Talent Network Mam sobie wybrac klub w Atenach, szefem paru z tych klubow jest koles- Grek juz sie z nim spotkałam, wykupił mi bilet , na miejscu ma mi wyrobic [papiery i ubezpieczenie, mam zarabiac 50 E za dzień. Zapewnione mieszkanie. Posiedze tam 3 miesiace i wracam

Gość uwazaj bo nie wrocisz
ta sprawa mi smierdzi...nie chce cie straszyc, ale to wyglada na zwykly burdel

Gość Greczynka z Polski
Sprawdzałam w Lastradzie to nie burdel. O to jestem spokojna. Pozatym teraz wyjechały dwie kolezanki i napisały ze jest ok.

Gość byłam tammm
Do tutamtaram, zgadzam się , są tam zajebiste kluby , ale zupełnie inne od naszych.......!!!! Do już Greczynki, naprawdę próbuję Ci pomóc, bo znam doskonale Ateny...., niestety muszę iść już pomalutku , daj mi jakiegoś E'mailla , to napisze do Ciebie co i jak jeszcze .....

Gość bp tp jest zapewne
nowy burdel, jeszcze nie przechwycony przez la strade, nie sluchaj kolezanek, one moze lubia dawac d... ale czy tobie tez to bedzie odpowiadac ?

Gość byłam tammm
Spotkałaś się już z tym Grekiem ? Skąd jesteś ????

Gość Greczynka z Polski
Tak spotkałam, on niedlugo przyjezdza do Polski na rozmowy z dziewczynami, castingi itp. itd. Moj mail monikarybczeska@wp.pl

Gość Greczynka z Polski
Jestem z Lublina

Gość byłam tammm
ok, napiszę do Ciebie , ale dopiero niestety w w poniedziałek,.... spróbuj sie dowiedzieć o adres tego klubu lub nazwe , lub cokolwiek konkretniejszego , ...

Gość Grek Zorbaaa
Grecja jest piekna Ateny super!

Gość upek dupek
up up

Gość ale jesteś naiwna
w night clubie hostessa? aha to tak sie to teraz nazywa buhaha