Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleo

zazdrosna o dzieci z poprzedniego związku

Polecane posty

Bo drugie kojarzone są z powodem rozstania z pierwszą,co nie zawsze ma miejsce.Mnie też często mówioni,że odebrałam ojca dziecku.Jakim cudem?To ja nie dbałam o małżeństwo?To ja drwiłam z obietnic?To ja jak gimnazjalistka bawiłam się,a mąż z małym dzieckiem siedział pozamiatany w domu?Nie,ja jestem,bo tak było...

Gość upupupupp

Gość gość
Ja zauważyłam ,ze mój mąż jest zazdrosny o moje dziecko i wnuki .Jak przyjadą to je poucza a one odbijają się i nie chcą przyjeżdżać a mnie to boli ,ze nie ma więzi .Ostatnio mówił ,że jego dzieci z którymi nie ma kontaktu bo była mu odebrała prawa są lepsze od moich bo po studiach .Nawet był zazdrosny o prezent od moich dzieci skrytykował ,że nie trafiony i niepotrzebny .

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on tak naprawdę o Tobie myśli, co do Ciebie czuje, czy warto myśleć o przyszłości z nim, jeśli nie lubisz jego dzieci napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Po 13-u latach odkopalas temat,zeby bzdurke napisać? facet nie ma kontaktów,bo mu była odebrała? hmm, dzieci po studiach, od wielu lat samodzielne w decyzjach o kontakcie z ojcem.