Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie 30

Rocznik 1976 - chyba tez moze się spotkać?

Polecane posty

Dziękuję jeszcze raz za maile, życzenia i kwiaty :) Fredi--->😘 Banitka--->😘 Anado--->😘 i za karteczki :) Prawie 30 i Może pomogę--->😘 Maria137 Dzisiaj 100 wpis :D Miłego dnia !

wszystkim, mamy piątek, z czego ogromnie się cieszę, Witam serdecznie Marię 137 :D 👄 dla Was kochani, zaraz muszę zajrzeć do poczty, może ktoś mi coę miłego podesłał :) Może pomogę, nie mam biznes planu, ale mogę popytać, zależy na kiedy potrzebujesz .

jak już teraz chcesz robić, to przykro mi, ale Ci nie pomogę, zrób z kilku gotowych jeden i będziesz miała pewność , że jest niepowtarzalny, poradzisz sobie napewno :) Powiedz, czy ciężko jest na ekonomii, teraz tak się zastanawiam z podyplomówką, może właśnie ekonomię, ale jeszcze nie wiem,

Gość dodtka
hello:) ja jestem tez z tego rocznika:) , moge sie przylaczyc dziewczynki? jestem z 14 maja , moze ktos rownierz? pozdrawiam serdecznie:)

Witaj Dodtka , zapraszamy serdecznie, klikaj kiedy tylko masz ochotę, może być jak najczęściej :D Ja jestem z sierpnia, ty jak widzę Byk , napisz nam troszkę o sobie, jesteś jescze panną czy może mężatką ?

halllo ... ja tez zycze slodkich snow 😘 🖐️ netia...spoznione ale szczere ❤️

, udało się, dzisiaj ja rozpoczynam dzień na topiku :) Co ze mnie za dziwny człowiek, jak mam okazję pospać dłużej, to jak na złość cię budzę i już nie mogę usnąć, jakiś diabelek wygania mnie z łóżka :D No nic, życzę udanej soboty, u mnie za oknem -5 stopni i odrobinka śniegu , ale bardzo mało . 👄 dla wszyskich , bez wyjątku. Może pomogę, w pooniedziałek popytam w pracy, jak coś będę miała to popołudsniu dam znać.

Hallo wszystkim 🌻 ki dla Was 🖐️ do pozniej zapraszam na kawke...mam czekolade podziel sie 😘

Hej, ja właśnie kawke sobie zrobiłam, mleczko mam z lodówki (Carlunia ❤️ ) Może pomogę, szkolenie BHP to faktycznie mało ciekawe zajęcie, ja ostatnio też miałam i usypiałam, szef łypał okiem na nas, więc zapałki trzeba było wstawić, by oko się całkiem nie zamknęło :D Ja jestem właśnie po sprzątaniu, teraz trochę wolnego

🖐️Kochane Panie i Panowie! Ja tez dziś od 7 na nogach , bo mój synek sobie wymyślił że będzie harcerzem i musiałam go na jakąś całodzienną wyprawę odwieźć...:-( Kawkę piję juz drugą ale z mleczka chętnie skorzystam(Carlaa).. No a czekoladka...pyyszzzna.. :-P

banitka, ile synek ma lat, bo już mi się wszystko myli, wiem, że Carla ma małego bobaska, Czadunia qbusia, a Ty chyba troszkę starszego?

Ja mam dwuch ;-) )(to juz Ci się całkiem pomyli..) Starszy ( harcerz) ma 10 a młodszy 8:classic_cool:

no to już teraz kojarzę, wcześniej pisałaś, że już masz chłopaków odchowanych, moja córka ma 7 lat(prawie 8), więc też wcześnie zaczynałam, ale jestem bardzo zadowolona, bo już pieluszki za mną, w pracy jakoś tak przychylniej na mnie szefostwo patrzy (u nas tak właśnie jest, małe dzieci lub młoda mężatka są dla pracodawcy wielka przeszkodą :( ) Banitka, a Ty pracujesz ?

Powiem Ci że to różnie bywa niestety:-( Ja długo siedziałam z dziećmi w domu ..wyjeżdżałam tylko za granicę do pracy na 2 -3 mies. w roku .Teraz mam duże dzieci , alenie mam doświadczenia zawodowego..udokumentowanego.. Właśnie jestem na etapie poszukiwan pracy..no i jakoś nie mam szczęścia.. :-(

wiem banitka, z tą pracą jest fatalnie, ja mam, ale u nas też jest straszna presja, trzeba być ciągle dyspozycyjnym, często pracuję więcej niż kodeksowe 40 godzin w tygodniu (oczywiście za friko) , szkolenia mamy najczęsciej w sobotę i niedziele, ale narzekać nie mogę, bo w kńcu pracę mam, ty z kolei musisz zauważyć pewne plusy u siebie, bo byłaś z chłopakami jak byli mali, jak stawiali pierwsze kroki :) mnie to ominęło, miałam opiekunkę, potem przedszkole od 2,5 roku. Banitka, właśnie, jagord\\sze jest to , ze wymagają doświadczenia, a gdzie je zdobyć, jak pracy nie ma, Jakie masz wykształcenie, zawód ?

Niestety mam tylko średnie ogólnokształcące... Zawsze byłam dobrą żonką i wspierałam męża a , że on studiuje zaocznie to nie stać mnie na studia dla mnie..dlatego muszę zacząć pracować , żeby zarobić na dokształcenie..

Gość agars
Hej 🖐️ własnie piję kawkę i pomyślałam że wpadnę na chwilkę :) i coś naskrobię. Banitka, Prawie 30 no to macie juz odchowane dzieciaczki fajnie wam ,no i pieluszki za wami :) ja też tak bym chciała ,ale jeszcze trochę z pieluszkami muszę sie pomęczyć mam nadzieje że to już końcówka ;) Prawie 30 co do pracodawców to masz racje smutne to ale prawdziwe............niestety!! Pozdrowionka i miłego weekendu dla Wszystkich 🌻

Agars no smutne , ale ja nie żałuje tych lat poświęconych dzieciom..przynajmniej nic nie moge sobie zarzucić..tylko teraz sa juz duże a ja wreszcie mogłabym zaczą się spełniać w innej roli niz mama i żona....ale dla pracodawców to dziwne ...

Ok dziewczynki...idę , może uda mi się gdzieś wyciągnąć moje młodsze dziecko ;-) śniegu trochę leży..może bałwana ulepię :-P

Hallo Hallo tak Was czytam i wiecie co ... na kazdego przychodzi kolej czy w pracowniu czy w wychowywaniu czy nauce...jeden teraz a inny pozniej... ja jakos najpierw studiowalam a teraz b.ciesze sie z tych pieluszek tego slowami opisac nie mozna mamusie kochane prawda to trzeba przezyc ❤️ m :D :D :D moze kiedy moje malenstwo bedzie odchowane ja tez bede miala plany zawodowe ... ja od niedawna nie pracuje...spelnilam sie zawodowo ale nie do konca ..przerwalam prace ze wzgledow oczywistych syn maz nie wracam do pracy szybko dopiero za jakis rok moze dwa... pozdrawiam 🖐️ do pozniej

banitka to tak jest z tymi naszymi pracodawcami nie doceniają młodych mam. Wydaje się im że zaraz zacznie chodzić na zwpolnienia i tak dalej....... 🖐️ Carlaa ile ma twoje maleństwo ?

banitka, fajnie, że troszkę śniegu u was leży, moja córka co chwilę przez okno wygląda, bo tak czeka na śnieg, a śniegu tyle co na lekarstwo, czyli prawie nic, teraz maluje farbami zimę :) Carlaa, masz rację, że każdy podobnie to wszystko przechodzi tylko w nieco innej kolejności, Banitka, trzymaj się, napewno coś znajdziesz, będziesz mogła troszę kaski odłożyć na studia dla siebie 🌻 Agars, gajnie, że nas odwiedzasz :D

Hallo moj synalek ma 3 mc i 7 dni a tak wyglada www.dustin.bobasy.pl chwale sie jak moge ...a Twoje malenstwo ??? 🌻

apropo sniegu u mnie wcale go nie ma sloneczko nawet swieci ... waterku brak nie jest mrozo....a to prawda ze ma byc zima stulecia ????

Carlaa, ja też słyszałam, że ma być ostra zima , od grudnia ma mocno mroizić, przeciętnie o kilka styopni więcej niż w latach poprzednich, zobaczymy .... Oby życia na ileś tam dni nie sparaliżowało, amma na myśli zaspy wielkie, wyłączenia prądu itp ., Carlaa, fajny ten Twój Dustinek ❤️

ale dziś literki przestawiam , ciekawe dlaczego, przecież nic z % nie piłam :D Sorki i 🌻