Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hazel

Kobiety z niewłasciwymi facetami

Polecane posty

Gość hazel
do dziewczyny gangstera bo chyba znowu nie wyraziłam sie jasno akurat to czy on w pudle robi za frajera i czy ma powazanie czy nie , obchodzi mnie jak zeszłoroczny snieg a to ze jest nikim wiem juz dawno Chciałabym zeby dyskusja przybrała inny obrot bo nie odczowam ani na kszte potrzeby zastanawiania 'jak mu tam" .Czy ktos moze mi polecic jakąś madra ksiazke , ktora przeczytam i zrozumie dlaczego kobieta taka jak Ona wybrała faceta takiego jak on ???? czy chodzai o syndrom ofiary? To ze kobiety potrafia byc sadomasochistkami wiem juz od dawna ,ale jeszcze nie slyszałam o przypadku tak paradoksalnym, takie fascynacje moga wystepowac u 14 latki ktora jeszcze nie odroznia zła od dobra ktorej moze hierarchia wartosci dopiero sie kształuje brak mi słow ....

Gość Dziewcze gangstera
Ktos tu napisal ze to nie ma znaczenia kto za co siedzi i kto co robi bo kryminalista to jeden diabel!!!! Bzdury!! Roznica jest czy ktos robi np wlamanie do sklepow napady na niewinnych ludzi a to ze ktos robi interesy z politykami i biznesmenami , ma wlasna dzialalnosc (dyskoteka, agencje itp) Chyba ze wy nie widzicie roznicy ale zastanowcie sie nad tym!!!!Pozdraiwam was!! Do autorki neistety nie znam zadnej ksiazki o milosci do kogos takiego to zycie weryfikuje kto sie w kim zakochuje.

a dla mnie to jeden pies czy morderca czy złodziej,czy pije w melinie czy z politykami,czy prowadzi \"działalność\"he he czy nie dla mnie każdy z nich to pospolity kryminalista jestem za:ciężkimi więzieniami,ciężkimi robotami,odebraniem wszelkich przywilejów i praw,za kara śmierci] humanitaryzm i resocjalizację mozna o kant dupy potłuc

Gość hazel
do symfoni5 nic dodac nic ujac Ja tez nie widze roznicy miedzy takim co kradnie w garniturze a takim w podrabianych dzinsach rozumiem dziewczyno gangstera , ze bardzo chcesz wierzyc ze towj ksiaze z bajki to nic innego jak przerobiona na realia dwudziestegopierwszego wieku ulepszona wersja Robin Hood a czym tacy ludzie imponuja????

Gość anitess
Dziewcze ganngstera gdyby byl idiota to normalka ze by cie nie chcal ,tylko osoby inteligientne i przebiegle sa zlodziejami , mafiosami itd .itd . bo przeciez normalny przecietniak by sie tego nie czepial

Gość a ja powiem tak
ona się w takich facetach zakochuje................bo mają coś czego brakuje w jej życiu..................moim zdaniem oczywiście rada jest dość trudna............bo argumentami jej się nie przekona............jak się "sparzy " na takim gościu, raz.........to znaczy bądzie miała przez niego kłopoty (oby małe)...........to wyleczy się błyskawicznie.........z takich miłostek!!!!!!!!!! wiem z własnego doświadczenia :)

Gość hohooooo
Najlepsza w liceum? Hmm... Zapewne - słowo ZNIKNOŁ tego dowodzi. Gratuluję :D!

Jaaaa!!!!!!!!!! Też jestem kobietą z niewłaściwym facetem. po pierwsze, jest głupszy ode mnie... Zaczęło mi to przeszkadzać.

pierwszy krok za tobą:zdajesz sobie sprawe z tego,ze on jest niewłaściwym facetem to dobrze a teraz od ciebie zależy czy uporzadkujesz swoje zycie zycze powodzenia,zycie jest stanowczo za krótkie żeby je marnować na byle kogo i przyżyc je byle jak

Gość sratatata
powiemm tylko tyle: swój ciągnie do swego...