Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Morven

szukam psiapsiółki

Polecane posty

Cześć, u mnie tak samo. Zaczął się rok akademicki, zajecia, znowu sie studenci bedą kręcic po zakładzie :-) Dobrze,że się juz w miarę wykurowałam. No to do pracy...

hej hej...jak dawno mnie tu nie było...no ale troszke mało czasu ostatnio mam...po powrocie z wakacji od razu nastepnego dnia miałam rozpoczęcie roku akademickiego i troszke biegania...juz wiem że ten rok będzie ciężki...praca, studia i jeszcze pisanie pracy magisterskiej...juz się boje...ale mam nadzieje, że jakoś dam rade... pozdrawiam...do następnego razu:)

Gość aaannia
hej dziewczynki? Czy Wy już naprawdę nie macie czasu, by wpaść tu na chwilę?? Ja rozumiem, że jesteście zabiegane, ja też, ale proszę nie pozwólmy umrzeć temu topikowi, tak fajnie się zapowiadał, pozdrawiam :)

Cześć, dziewczyny, co słychać? Ja tu zaglądam codziennie, ale jak widze, że nie ma nowych wpisów, to tez nic nie wpisuję :-( Tez bym nie chciała, żeby ten topik sie tak smutno zakończył. U mnie ok. Nie narzekam na brak wolnego czasu :-) Pozdrawiam

No cóż, nie pozostaje mi nic innego, jak uroczyści oświadczyć, że topik zeszedł śmiertelnie. Żegnam.

Gość aaannia
hej Morven!! ja codziennie zaglądałam, ale jak nikt nic nie pisał to również się nie odzywałam, szkoda, bo naprawdę myślałam,że to wypali, jak będziesz miała kiedys ochotę pogadać to daj znać, będę nadal zaglądać. POZDRAWIAM

Gość pingwinek
Do zalozycielki tematu: nie czytalam wszystkich twoich wypowiedzi (tylko pierwsza:) ale jestem w podobnej dociebie sytuacji. Napisz skad jestes w jakim jestes wieku?

Nie mogłam wytrzymać...:-) Pingwinek - jestem z Poznania, mam 25 lat. Pozdrawiam.

Gość aaannia
a już myslałam, że topik ożyje....