Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Morven

szukam psiapsiółki

Polecane posty

Gość aaannia
halo!! czy ktoś ma może ochotę na jakiś ploteczki??

Gość aaannia
jakieś* oczywiście

Gość edika
musze was opóścic na jakis czas-- bo tam gdzie bede teraz mieszkac nie bedzie netu-- musze dopiero poszukać jakiejs sieci życze wam wszystkiego naj , naj ,najlepszego ...uwierzcie razem ze mna ,ze po każdej burzy świeci słoneczko czekam za mi zaświeci tak jak niejednej z was juz zaswieciło życze powodzenia trzymajcie kciuki-- jak tylko sie dostane do netu to sprawdze co u was ehhh- dzisiaj ostatnia noc w tym mieszkaniu....:( smutno mi papa trzymajcie sie cieplutko

Cześc, dziewczyny, co tam u Was? U mnie nic ciekawego. Artykuł został napisany, po czym okazało się, że wszystko jest nie tak. :-( Rzekoma przyjaciółka zachowuje się jakby nic się nie stało. Napisałam jej maila. Ciekawa jestem czy zareaguje. :-( Chyba Was teraz potrzebuję... Odezwie się ktoś?

Cześć dziewczyny, czy i ja mogę się dołączyć? ;) Przeczytałam większość Waszych postów i chyba pasuję do grona. Faceta mam, całkiem nieźle nam się układa, więc narzekać na niego nie muszę. Niestety tak się mi w życiu ułożyło, że około 90% moich znajomych to mężczyźni. Kilka koleżanek mam, ale każda z nas ma już powoli inne życie. Z prawdziwą przyjaciółką już dawno nie rozmawiałam. Brakuje mi czasem jakiejś innej kobiety do poplotkowania o \"wszystkim i o niczym\". Kilka dni temu pokłóciłam się z koleżanką, jeszcze z czasów licealnych, więc owo grono znów się skurczyło :( Pozdrawiam Was.

Witaj deedlit, miło Cię poznać. Mam nadzieje, że będziesz tu często zaglądać. Pozdrawiam

Gość aaannia
hej dziewczynki! Nie było mnie przez weekend, widzę, że ruch tutaj kiepski.. Morven! Już w porządku?

Dzieki, już lepiej :-)Złote siatkarki poprawiły mi humor. Kobiety górą!!! Szkoda, że jutro znowu zaczyna się kolejny ciężki tydzień wypełniony pracą. Czeka mnie duzo zadań. Byle do kolejnego weekendu.A co tam u Was?

Gość aaannia
u mnie super - weekend spędziłam z Kochaniem, więc jak może być inaczej?? Teraz z niecirpliwością czekam na kolejny, gdyż znów świetnie się zapowiada... od razu zaczynam ten tydzień inaczej, z takim powerem :)

Gość aaannia
Deedlit! Witam w naszym gronie!!! Zapraszam jak najczęściej!!

Miło słyszeć, aaanniu. Ja tak nie do końca wypoczęłam. Jakoś nie było mozliwości (u teściów :-( ). Szkoda, że musze jutro wcześnie wstać. Nie lubię tego. :-)

Gość aaannia
mnie też czeka jutro długi dzień, który niestety wcześnie się zaczyna, ale jestem jak na razie bardzo pozytywnie naładowana :)

Gość aaannia
a co do teściów to rozumiem, moi potencjalni są bardzo mili, ale wiem co to jest wredna "teściowa". Matka mojego eks była straszną wiedźmą...

Gość aaannia
coś dziewczęta nie macie chyba ochoty na pogaduchy, szkoda... pozdrawiam w takim razie!!

Gość aaannia
żadnej psiapsiółki tu dziś nie było??? co z Wami dziewczyny?

Gość aaannia
znów początek tygodnia, dłuugi poniedziałek, jutrzejszy dzień zapowiada się jeszcze dłuższy, podobno mam mieć w pracy nadgodziny:( co zrobić.... a co u Ciebie?

Gość aaannia
oj dziewczynki, dziewczynki, co z Wami?? Miałyśmy spotykać się tu na ploteczkach i nie tylko, a ostatnio widzę prawie same swoje wypowiedzi :(

Cześć...dawno mnie nie było, miałam troche pracy, ale teraz dopadło mnie przeiebienie i musze siedziec w domku, więc chetnie pogadam. Ciekawe czy ktoś tu dzisiaj zajrzy? Pozdrawiam

Gość aaannia
ja zajrzałam, jak zwykle mało się ruszyło, pozdrawiam

Cześć, aaania, jestem :-) niestety chora :-( cirepię na totalne zatkanie nosa i podwyższoną temperaturkę... buuuu...niefajnie....a jutro mój kolega z pracy się broni i tak chciałam pójść...a to pech. Nie pamietam kiedy ostatnio byłam przeżiębiona, a tu taka niespodzianka.Nawet mój facet zaczał się zastanawiać czy ma pójść na nockę do pracy, bo \"źle wyglądam\". Miło jak się troszczy :-)

Gość aaannia
cześć, cześć - jestem!! Przez weekend mnie nie było, bo odpoczywałam nad wielką wodą, pozdrawiam!!!

Cześc, ja jestem, ale Ty juz sobie pewnie poszłas...Ale my się mijamy :-) Za to reszta już chyba odpuściła :-(

Witam :) Ja również zaglądam, co prawda po pewnej przerwie. Morve życzę powrotu do zdrowia. Mnie też dopiero co złapała choroba - tydzień spędzony w łóżku. Cóż, taka pora roku. Idę spać, ale jutro postaram się tu zajrzeć ;) Pozdrawiam.

Gość aaannia
Witam! Jak mija poniedziałek? U mnie było dużo pracy i cały tydzień się taki zapowiada. Pozdrawiam 🌼