Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coffito

jutro mam aborcję

Polecane posty

szczerze wszyscy co sa za aborcja to nie ludzie to potwory!!! Bo jak mozna odbierac godnosc komus kto wymaga tak czulej i troskliwej opieki??? DRAMAT dziwczyno prosze nie rob tego - napewno dasz rade, to rowniez twoje dziecko jestes matka a to cos znaczy...

Gość coffito
jeśli tego nie zrobię to co będzie? ja mam 23 lata, on 30 kochamy się, atk mi się przynajmniej wydawało do tej pory jeszcze kilka dni temu uważałam się za najszczęśliwszą istotę na ziemi :(

Gość GENOWEFA
MOZE I DOBREZ ZE NIE MAM SERCA CHOCIAZ NIE PRZEZYWAM TEGO, ALE MI TEZ BYŁO TRUDNO USUNAC UWIERZCIE MI

Gość kacha21
genowefa żal mi ciebie to może nich tak każdy zrobi sobie dziecko pozniej skrobanka reset mózgu i bedzie ok z takim myśleniem ze dziecko pojawia się nie wpore to może by je usunąć to kurde może z kilka osob pozosaloby na tym świeci

Gość GENOWEFA
ON MA 30 LAT? I JESZCZE NIE DOJRZAŁ TO JUZ PRZEGIECIE SORRY ZE TAK MÓWIE MOJ FACET MA 21 LAT WIEC TO JESZCZE GÓWNIARZ ALE 30

Gość szokulkas
coffito zastanow sie gdyby tak jak Ty myslała matka Einsteina matka Fleminga matka Darwina matka Fogga matka Mickiewicza , matka Chopina matka Beethovena matka Kopernika matka Marii Cuire Skłodowskiej matka Andrzeja Wajdy Matka Jerzego Stuhra gdyby one myslały o usunieciu dziecka......jaki byłby teraz swiat? o ile uboższy? jaka była by nasza kultura i cywilizacja? skad wiesz kim bedzie Twoj syn lub corka.moze kims wielkim a moze zwykłym prostym, dobrym skromnym człowiekiem.niewazne kazde zycie ejst cudem, wszechswiatem w swiecie......czyms niepowtarzalnym

Gość coffito
kiedy dowiedział się że jestem w ciąży, uznał że najlepszym rozwiązaniem będzie po prostu aborcja :(

Gość kacha21
no jak to co urodzisz dziecko i caly świat się zmieni napewno ci ktos pomoże rodzice babcia ciocia przyjaciólka. W TOBIE JEST MALE ŻYCIE CZEŚĆ CIEBIE I TY CHCESZ JA ZABIĆ

Gość szokulkas
cpffoto jak bym takiego rzuciła, kochaj sie a odpowiedzialnosc zrzuca na Ciebie? dzieciak nie DOJRZAŁ DO ZWIAZKU JAK NA 30 LAT JEST CHOLERNIE DZIECINNY, MOJ FACET MA 30 LAT I STRASZNIE CHCIAŁBY JUZ MIEC BOBASKA

Gość GENOWEFA
TAK ALE JA ZEBY NIE MIEC DZIECKA BRAŁAM TABLETKI CODZIENNIE I ZASZŁAM W CIZE A TAK WOGLE WSZYSCY BYLI ZA USUNIECIEM MOI I JEGO RODZICE TO CO MIAŁAM ZROBIC BEZ PIENIEDZY I BEZ WSPARCIA BLISKICH URODZIC I WYCHOWYWAC DZIECKO W TAKICH WARUNKACH SAMA BEZ KASY

Gość coffito
on ma tak to wszystko poukładane, zaplanowane, awans, więcej kasy, spłata kredytów ja patrzę sercem bardziej i co? i teraz jestem w obliczu tej jatki

Gość kacha21
GDYBY TAK GAŻDY MYSLAŁ TO NIE BYŁO BY MNIE CIEBIE I INNYCH LUDZI POWIEDZMY SOBIE PRAWDĘ ILE DZIECI RODZI SIĘ Z PLANOWANIA BO NIE O PLANOWANIE TU CHODZI TYLKO O MILOŚĆ ,KTORĄ MOŻESZ DAĆ INNEJ MALEŃKIEJ BEZBRONNEJ ISTOCI I W TEJ CHWILI TO ONA POWINNA BYĆ NAJWAŻNIEJSZA A NIE FACET PRZECIEZ JAK KOCHA TO ZROZUMIE TWOJA DECYZJE

Gość pseudonimum
Moze podrzuc dziecko do kachy 21,ona taka chetna.Moje cialo,moja sprawa,Wasze sumienia maja g... do tego,nieprawdaz?

Gość kacha21
GENOWEFA UWIERZ MI NAPRAWDE CI WSPÓŁCZUJE

Gość szokulkas
zreszta nie ma gadania gdyby twoja matka tak postapiła jak ty teraz chcesz postapic......nie było byc Cie na tym forum bys głupot nie pisała.......nie istaniałabyś...fajnie sie teraz czujesz? zanim bys zaczeła myslec czuc, juz by cie usunieto...nie miałabys problemu z aborcja teraz bo by Cie po prostu nie było i co jak sie z tym czujesz? ze zyjesz>? ze cie nie usunieto?

Gość GENOWEFA
KACHA CIEKAWE DLACZEGO JESTES TAKA MĄDRA BYŁAS W TAKIEJ SYTUACJI? ZE WSZYSCY KAZALI CI USUNAC JA NIE MIAŁAM PRAWA GLOSU MUSIAŁAM TO ZROBIC

Gość jutro zrobisz
mimo wszytko cos mi tu nie gras. Kochasz go i nie chcesz tego dziecka? Dla mnie jedyny wypadek , kiedy mozna chciec aborcji bylby wtedy, jesli by sie nienawidzilo jego ojca - wtedy mozna zrozumiec .bo trudno jest aprobowac czastke kogos takiego w sobie. Czy on jest teraz przy tobie? Czy rozmawiacie o tym? Jak reaguje na to, co czujesz?

Gość do coffito
Chcesz tego dziecka?To nie poddawaj sie zadnej aborcji.jezeli on ma zamiar czekac do 40 na dziecko,to juz jego problem.Najwazniejsze jest,czego TY chcesz.Kropka.Bedziesz mogla mu po tym patrzec w oczy,ufac mu,kochac go dalej tak samo?Jak Cie na to naraza?Daje forse i jest happy?nie badz GLUPIA!

Gość kacha21
KUR... LUDZIE WY CHYBA NIE MACIE SERCA I NIEMACIE POJĘCIA JAK TAKI ZABIEG NAPRAWDE WYGLĄDA I CO SIĘ DZIEJE Z TYM MALEŃSTWEM

Gość szokulkas
wiesz ILE MAŁŻEŃSTW NIE MOZE MIEC DZIECI I CZEKA NA MALUTKA ISTOTKĘ CAŁE ZYCIE? ZAWSZE MOZESZ ODDAC DO ADOPCJI...... W PEWNE RĘCE.....JESLI JUZ SAMA NIE CHCESZ WYCHOWYWAC

Gość coffito
wiem...moja przyjaciółka też tak mówi..zostaw go, ale spójrzcie na to realnie, ja studiuję, dorabiam tu i tam i co ja moge dać swojemu dziecku? ciągle liczyć na rodziców? bo przecież nie na ojca dziecka :(

Gość szokulkas
TO ODDASZ JE DO ADOPCJI JEST TYSIACE BEZDZIETNYCH MAŁŻENST CZEKAJACYCH NA DZIECKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Gość GENOWEFA
TAK A ZAPYTALISCIE SIE JEJ CZY MA WARUNKI DO WYCHOWANIA DZIECKA CZY SOBIE SAMA PORADZI???????????????????????????? MOZE LEPIEJ URODZIC I ZYC W BIEDZIE TERAZ TO WY NIE MYSLICIE

Gość kacha21
ON SOBIE TO ZAPLANOWAŁ MÓWISZ KARIERA KASA ITD. NO ALE SAMA POWIEDZ CZY TO W ŻYCIU JEST NAJWAŻNIEJSZE Genowefa nie byłam w takiej sytuacji i nie będę i napewno bym do takiej sytuacji nie dopuścila za bardzo kocham ludzi i życie a co dopiero to które we mnie się zrodzilo Poza tym wystarcy mi to jak taki zabieg wygląda

Gość do coffito
Pseudo tatus bedzie mial obowiazek placic.Chyba ze sie wyprze,to tylko sie przekonasz,co to za fagas.

Gość kacha21
jasne lepiej zabić niż życ w biedzie o boże genowefa...

Gość coffito
nie wiem, mam mętlik w głowei, chcę tylko żeby ci co tak łatwo ocenijaą i wartościują uświadomili sobie, że następny dzień może przynieść im zaskoczenie w postaci takiej czy innej życiowej sytuacji

Gość szokulkas
GENOWEFA KURWA PISZE PO RAZ TRZECI CZY CZWARTY TYLE MAŁŻENSTW NIE MOZE MEIC DZIECI I CZEKA ZEBY ADOPTOWAC WIEC JESLI NIE MA NAPRAWDE KASY, MOZE ODDAC DO ADOPCJI......................SA OSRODKI ADOPCYJNE W KAZDYM DUZYM MIESCIE W POLSCE....WIEC NIE PISZ MI TU GENIA ZE TRZEBA ZARAZ USUWAC NAJLEPIEJ ZABIC I MIEC MALEŃSTWO Z GŁOWY GENIA TY JUZ RAZEM ZE SKROBANKA CHYBA SOBIE SUMIENIA KAWAŁEK USUNEŁAS

Gość konopka
jego obowiazkiem bedzie łożyć na dziecko! Dziewczyno zastanów sie zanim to zrobisz! Jeśłi już teraz zaczynasz mieć wątpliwości czy poradzisz sobie psychicznie to później będzie jeszcze gorzej! Zastanów się 100 razy zanim to zrobisz Pozdrawiam. Trzymaj się cieplutko

Gość kacha21
ojciec niech paci alimenty od miasta możesz dostać kase zobacz ile jest samochtnych matek młodych matek