Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coffito

jutro mam aborcję

Polecane posty

Gość GENOWEFA
ADOPCJA KUR.. POTEM TO DZIEWCZYNA JUZ WOGLE SOBIE NIE PORADZI NA MYSL O TYM ZE JEJ DZIECKO ZYJE A ONA JE ODDAŁA, BYC MOZE BEDZIE CHCIAŁA JE KIEDYS POZNAC A DZIECKO NIE BEDZIE CHCIAŁO JA ZNAC

Gość do coffito
Dajemy zycie,mozemy je tez odebrac.Proste.

Gość GENOWEFA
JA SIE ZABEZPIECZAŁAM PO TO ABY NIE MIEC DZIECKA NIEWIEM JAK TY CZY SIE ZABEZPIECZAŁAS????????????????????????????

Gość brakol
WIESZ CO JAK MZOESZ SŁUCHAC TAKIEGO GŁUPIEGO FACETA, CO WAZNIEJSZY DLA NIEGO KASA NIZ SZCZESCIA MAŁEJ ISTOTKI EGOISTA RZUC GO NIE ZOBACZY JAK TO JEST BYC SAMEMU BEZ CIEBIE I BEZ DZIECKA....

Gość kacha21
nie ma sytuacji bez wyjścia...uwierz mi wszystko się uloży u mojej przyjaciolki jest ich 7 z rodzicami 9 jest biednie lae się kochaja sa rodziną i to jest najważniejsze

Gość konopka
co ty gadasz! Morderco!! nie jesteśmy Bogiem i nie mamy prawa odbierać życia!

Gość GENOWEFA
MNIEMOJ CHŁOPAK I WSZYSCY KAZA MI USUNAARDZO SIE BALAM ZABIEGU AZ SIE TRZESŁAM ALE POTEM OBUDZIŁAM SIE I BYŁO NIENAJGORZEJ NIE MIAŁAM KOSZMARÓW ANI NIC TAKIEGO NA SZCZESCIE

Gość coffito
ja nie jestem bogiem..zwłaszcza w odniesieniu do częsci mnie :(

Gość brakol
genowefa głupia babo zamknij sie bo nikt Cie nie słucha......hedonistko egoistko co cieszysz sie ze rozstepow nie masz? bo nie musiałas dziecka rodzic zal mi tego dzidziusia co go usunełas ono na pewno jest juz dawno w niebie ale szkoda ze nie miało nawet szansy na zycie.... bo mu je odebrałas ciekawe gdyby ciebie twoja matka usuneła nie gadałabys teraz na forum takich bredni.......

Gość kacha21
a co teraz jak usunie to sobie lepiej poradzi z facetem dla którego kasa i kariera sa ważniejsze niż życie własnego dziecka

Gość jutro zrobisz
jesli odda dziecko do adopcji, bedzie to bardziej przezywac, niz aborcje - to zadne wyjscie. Nie kazde dziecko jest Eisteinem, toz to demagogia. Facet nie nadaje sie na ojca ,za nic nie chcialabym z takim dziecka, toz to potwor. Zostaw go czym predzej! I chyba rzeczywiscie nie miej z ni nic wspolnego - a zwlaszcza dziecka

Gość GENOWEFA
KUR... CHYBA NIEWIECIE CO TO ZNACZY SAMEJ WYCHOWYWAC BEZ ZADNEGO WSPARCIA NAWET OD RODZICÓW CO WY ZGŁUPIELISCIE

Gość do coffito
Hahah.A jak je dajemy,wkładajac sztuczne organy do polzywych ludzi,reanimujemy ich,bawimy sie w sztuczne zaplodnienie,etc.etc.to juz,cholera,nie bawimy sie w BOGA?!!!Co za bezsens.

Gość dorka34
pewnie, po co byc odpowiedzialnym, nie udalo sie uniknac ciazy, mozna przeciez zabic dziecko, a ze ono nie moze sie bronic? tym lepiej! zal mi Was, nie wiem, czy jest cos gorszego, niz kobieta myslaca o zabiciu wlasnego dziecka...jakiez to smutne... pozniej cos dopisze...

Gość konopka
coffito to nie było do ciebie tylko do tego dupka co napisał, ze dajemy życie więc możemy je odebrać

Gość kacha21
genowefa skoro się obudzilas czyli dali ci narkose czyli przespalaś caly zabieg i tak naprawde to nic nie widzialaś i nie wiesz co siędziało z twoim dzieckiem jak lekarz je rozrywal szczypcami...najpierw rączkę ...póżniej nuszkę..jak myślisz cięrpiało powiedziałabym ci żebyś poszla do diabla ale skoro to zrobilaś to chyba ani w baga ani w diabla nie wierzysz

Gość GENOWEFA
BRAKOL KUR.. JA NIE MOGŁAM URODZIC DZIECKA WSZYSCY BYLI ZA UYSUNIECIEM TO CO MIAŁAM ZROIOBIC BEZ SRODKOW DO ZYCIA PRZECIWSTAWIC SIE RODZICA KUR.. ONI BY MI NIE POMOGLI ... KURW.. MYSLISZ ZE JA CHCIAŁAM USUNAC JA TO MUSIAŁAM ZROBIC DO CHOLERY WIEC NIE PIERDOL ZE JESTEM EGOISTKA BO MNIE NIE ZNASZ

Gość do coffito
No obal te teorie,cwaniaczko.Tylko bez łzawych -dzidzusiów w niebie i innych takich g...

Gość kacha21
genowefa co do wychowania to pewnie tez nie masz pojęcia skoro usunęłaś wiec moze lepiej daruj sobie

Gość jaruska
moja siostra samamwychowała cudowna coreczke, ktora jej facet kazał jej usunąć ona pocztkowo sie wachała ale pozniej cos ja tkneło, zeby nie usuwac poczuła miłosc do dziecka w łonie i urodziła piekna dziewczynke wychowywała samam z pomoca rodzicow ,faceta rzuciła, w tym czasie tez koncyzła studia, było trudno, ale rodzina , przyjaciele, pomogli. Teraz ona jest juz 13 letnia piekna dziewczynka naparwde sliczna, mądra, i dobra.i bardzo zabawna... w klasie najbardziej lubiana......swietnei sie z nia rozmawia bardzo dojrzała na swoj wiek i gydbym pomyslała ze jej miało nie byc na tym swiecie serce sie kraje to wspaniałe dziewcze mzoe bedzie modelka bo jest wysoka sliczna i fotogeniczna ale jej marzeniem jest zostac weterynarzem bo kocha zwierzeta:)

Gość ANNNNNNNNNNNNULKA
ja doskonale wiem jak wygląda taki zabieg i jeżeli chce to niech usunie jeżeli to TAKA POTWORNA SPRAWA to dlaczego ginekolodzy - lekarze, jednak dokonują takich zabiegów??chyba wiedzą co robią, nie zabili by umyślnie a z tą adopcją to wierorutna bzdura, ma w anonsach ogłosić ,,oddam dziecko w dobre ręce" prawda jest taka,że odda do adopcji, dziecko trafi do Domu Dziecka........albo zastanie sprzedane do Kolumbii, by organy jego wziąźć, ale wtedy to już naprawde bedzie człowiek a jak do pedofilii trafi?? samej wychować też niełatwo, a jeżeli jej rodzice są konserwatywni i z domu ją wyrzucą??do gdzie pójdzie??

Gość GENOWEFA
CIEKAWE CZY WY BYSCIE BYLI TACY MADRZY NA MOIM MIEJSCU

Gość kacha21
genowefa skoro tak piszesz i to przezywasz ze nie moglaś urodzic tego dziecka to po co jeszcze ta biedna dziewczyne do tego przekonujesz

Gość coffito
cam.net z czym ty mi tu wyskakujesz, ja jestem na życiowym zakręcie z którego nie ma wyjścia a ty mi tu farmazony wypisujesz nie uważam się z boga CZYTAJ UWAŻNIE

Gość nie rob tego
Prosze Cie, nie rob tego!!! Masz swiadomosc tego, ze to bedzie morderstwo? Chcesz zabic niewinne, bezbronne stworzenie, ktore sie w Tobie ksztaltuje? Tutaj nie ma sie nad czym zastanawiac, nie ma zadnego wyboru. Splodzone zostalo dziecko, nie mozesz juz nic zrobic, jedynie czekac na jego urodzenie. Rozumiem, ze pojawienie sie dziecka moze skomplikowac Twoje plany na przyszlosc itd., ale czy jesli na Twojej drodze staje jakis czlowiek, ktory stanowi przeszkode, to czy zastanawiasz sie nad jego zabiciem? I zastanow sie dlaczego tak naprawde chcesz to zrobic, czy nie dlatego, ze tego oczekuje od Ciebie chlopak, ze gdybys urodzila, to zawiodlabys oczekiwania rodzicow, czy moze jakies inne pobudki Toba kieruja. Zastanow sie, bo jesli usuniesz ciaze (a mam szczera nadzieje, ze tak sie jednak nie stanie), to nie jest to cos o czym mozna po prostu zapomniec albo z czasem oswoic sie z ta mysla, chyba ze nie ma sie w ogole sumienia, a widze, ze Ty masz skoro targaja Toba watpliwosci. Moze to dziecko to tak naprawde dar od losu, teraz jestes przekonana, ze to cos najgorszego co moglo Cie spotkac, ale moze za kilka lat bedziesz najszczesliwsza mama na swiecie.

Gość GENOWEFA
ANULLKA MASZ RACJE JA TEZ TAK UWAZAM JA MUSIAŁAM USUNAC BO RODZICE I CHŁOPAK BYLI PRZECIWNI WIEC CO MIAŁAM ZROBIC WYCHOWYWAC BEZ SRODKOW DO ZYCIA TYLKO BYM TE DZIECKO SKRZYWDZIŁA

Gość RZUĆ
TAKIEGO OHYDNEGO FACETA!!! W TWOIM CIELE JUZ ZYJE MALUTKI CUD. MOZE TO DZIEWCZYNKA O OCZACH TAKICH JAK TWOJE. NIE UWOLNISZ SIE OD NIEJ DO KONCA ZYCIA. NIE ODTRACAJ JEJ!!!!!!!!!!!!!! wszystko sie ulozy. jeszcze nie spotkalam kobiety ktoraby zalowala ze ma dzieci chocby nie wiem jak ciezko bylo.a aborcja rujnuje twe cialo i serce na zawsze.!!!!!

Gość GENOWEFA
BRAŁAM TABLETKI PO TO ABY NIE MIEC DZIECKA AETY BYŁAM TRYM JEDNYM PROCENTEM I WPADŁAM

Gość kacha21
Anuuulka bo są pier... materialistami wiesz ile oni za ten zabieg kasy dostaną